2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909815 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mavuba bence gelecek :)
Ba'yı yalanlamışlarmıydı geçen sene :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Ba'yı yalanlamışlarmıydı geçen sene :alala:
Hatırlamıyorum ama yalanlamışlardır büyük ihtimalle :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hatırlamıyorum ama yalanlamışlardır büyük ihtimalle :icool:
Marko Marin ve Demba Ba'nın 1 yıllığına kiralandığı haberlerini yalanlamışlar :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Marko Marin ve Demba Ba'nın 1 yıllığına kiralandığı haberlerini yalanlamışlar :evillol:
Şaşırmadım :kop: :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

e kiralamadık zaten.  :lol:

Çevrimdışı talha

e kiralamadık zaten.  :lol:

Hafiften hafiften bikkinlik vermeye basladin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Hafiften hafiften bikkinlik vermeye basladin.

Ciddi manada bıkkınlık verebilmem için ne yapmam lazım, hemen yapacağım.

Çevrimdışı TØLGA

Yahu zaten itibar etmiyoruz bu haberlere, siz kim de jong mavuba mbia kim.  :lol: :lol:
de jong mbia için şuanki mali yapıyla imkansız diyebilirim ama mavuba o kadar da uzak hedef değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bu gidişte Sivok kalacak galiba. :money:

Çevrimdışı mellfred

sivokla yeniden sözleşme yapılacak gibi ki bence yapılabilir. adam daha genç. sakatlanmazsa seneye miloseviç ya da franco'yla devam eder gibi. aynı durum  günay içinde geçerli. önümüzde ki 7 haftada güven verirse kaleci transferi de yapılmaz. benim kanaatim iyi bir kanat açık,sağ bek ve üst düzey bir ortasahayla transefer kapatılabilir.tercihim ozan tufan,ayew, maxi pareira bu üçüne imza mimza parası dahil 12 milyon avro yeterli olur

Çevrimdışı talha

sivokla yeniden sözleşme yapılacak gibi ki bence yapılabilir. adam daha genç. sakatlanmazsa seneye miloseviç ya da franco'yla devam eder gibi. aynı durum  günay içinde geçerli. önümüzde ki 7 haftada güven verirse kaleci transferi de yapılmaz. benim kanaatim iyi bir kanat açık,sağ bek ve üst düzey bir ortasahayla transefer kapatılabilir.tercihim ozan tufan,ayew, maxi pareira bu üçüne imza mimza parası dahil 12 milyon avro yeterli olur

Ben Günay'a uzun dönemde güvenemem bilemedim. Veysel Sapan diyorlar o biraz kaliteli çıkarsa belki olur.

Ozan ATM'ye gidecek. Ve bize koklatmazlar zaten. Belki Şenol Güneş bize gelirse anca.  :evillol: Ayew gelmez bize hayalleri gerçekçi kurmak lazım. Maxi olur ama inşallah olur diyelim.

Çevrimdışı TØLGA

sivok kalıyor galiba
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Transfer Haberleri
5 dk. ·
Beşiktaş gelecek sezon için Trabzonspor'la sözleşmesi bitecek olan Jose Bosingwa'yı kadrosuna katabilir.

Facebook'tan :alala:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ın yeni sezon planlamasında kaleci transferi hiçbir şekilde gündemde olmayacak.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, önümüzdeki sezona ait planlamalar içinde kaleci transferi yapmaları gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

Albayrak, ''Basında zaman zaman yer alan kaleci transferi yapacağımız haberleri gerçek dışı. Bizim gündemimize hiçbir zaman kaleci transferinin ‘K'si bile gelmedi. Elimizde 3 tane çok iyi kalecimiz var. Tolga ve Cenk'ten sonra onların yerine geçen Günay'ın ortaya koyduğu performans bile herkesin takdirini toplamış vaziyette. Niye kaleci transferi yapalım ki? Zaten bunların haricinde alttan gelen çok iyi ve gelecek vadeden 2 tane daha genç kalecimiz var.

"TRANSFERİ KENDİ İÇİMİZDE KONUŞUYORUZ"

Biz şu anda bütün takım, yönetim ve camia olarak sadece önümüzdeki 7 maça konsantre olduk. Bütün dikkatimizi şampiyonluk yarışına verdik. Bu aşamada transfer konuşacak değiliz. Tabii ki bir yandan da önümüzdeki sezona dair planlamalarımızı yapıyoruz. Ama bunu herkesle değil, kendi içimizde konuşuyoruz. Henüz sezon bile bitmemişken transfer haberleri ile gündemimizi meşgul etmek istemiyoruz. Hele ki hiç gündemimize dahi gelmeyen konuşmaların satır arasında bile geçmeyen kaleci transferi haberlerini doğru bulmuyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş'ın yeni sezon planlamasında kaleci transferi hiçbir şekilde gündemde olmayacak.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, önümüzdeki sezona ait planlamalar içinde kaleci transferi yapmaları gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

Albayrak, ''Basında zaman zaman yer alan kaleci transferi yapacağımız haberleri gerçek dışı. Bizim gündemimize hiçbir zaman kaleci transferinin ‘K'si bile gelmedi. Elimizde 3 tane çok iyi kalecimiz var. Tolga ve Cenk'ten sonra onların yerine geçen Günay'ın ortaya koyduğu performans bile herkesin takdirini toplamış vaziyette. Niye kaleci transferi yapalım ki? Zaten bunların haricinde alttan gelen çok iyi ve gelecek vadeden 2 tane daha genç kalecimiz var.

"TRANSFERİ KENDİ İÇİMİZDE KONUŞUYORUZ"

Biz şu anda bütün takım, yönetim ve camia olarak sadece önümüzdeki 7 maça konsantre olduk. Bütün dikkatimizi şampiyonluk yarışına verdik. Bu aşamada transfer konuşacak değiliz. Tabii ki bir yandan da önümüzdeki sezona dair planlamalarımızı yapıyoruz. Ama bunu herkesle değil, kendi içimizde konuşuyoruz. Henüz sezon bile bitmemişken transfer haberleri ile gündemimizi meşgul etmek istemiyoruz. Hele ki hiç gündemimize dahi gelmeyen konuşmaların satır arasında bile geçmeyen kaleci transferi haberlerini doğru bulmuyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: DHA

:duman:

Açıklama normal.

Kaleci alacağız deseler, mevcut kaleciler için moral bozucu olur.

Çevrimdışı ebabil

kaleci almayacağız açıklamasının iki anlamı olabilir:

1- Biz çok profesyonel yöneticileriz, mevcut kalecilerin moralini bozmak istemeyiz, yoksa tabi ki ilk işimiz kaleci almak olacak
2- Önümüzdeki sezon da ne lig de ne de avrupada beşiktaştan başarı beklemeyin

2. açıklamanın da iki sebebi olabilir:

a- paramız yok alamıyoruz
b- yıllardır kanayan yara, kaleci sorununu göremeyecek kadar basiretsiziz

Çevrimdışı Kadir G.

O zaman yeni kaleci kimse hayırlı olsun diyebiliriz.

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı TØLGA

Açıklama normal.

Kaleci alacağız deseler, mevcut kaleciler için moral bozucu olur.
katılıyorum ve ekleme olarak nedense metin albayrak'ın hiç bir açıklamasına inanmıyorum ben
iyi anlamda olsada  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Ben Günay'a biraz güveniyorum da diğer ikisine gram güvenmiyorum.  :steamed:

Özellikle Tolga sakatlandığı yerden para alıyor. Yattığı bile diyemiyorum artık yatınca sakatlanıyor adam. :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu Sergio Ramos ne oyuncu birader ya :bandit:

Çevrimdışı Serkan P.

Şu Sergio Ramos ne oyuncu birader ya :bandit:
Her ne kadar Ronaldo Messi gibi populer olmasada Casillas ve Ramos Madrid'in efsanesi olarak kalacaktir..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her ne kadar Ronaldo Messi gibi populer olmasada Casillas ve Ramos Madrid'in efsanesi olarak kalacaktir..
Adam tam %100 bir stoper yok böyle bişey. Defansta kafa toplarını alıyo, müdahaleleri sağlam, güçlü, fizikli, omuz omuzada yıkıp geçiyo.

Hücumda da duran toplarda müthiş kafaya çıkıyo, süper valla :super:
Pepe'yi de çok beğeniyorum psikopat biraz ama :evillol:

Çevrimdışı JoseDemba

Sivok reyiz kalırsa stoper sayısı yeterli Sivoktan kalitelisini alamayız zaten 5-6 dan başlar. Kaleciyi ciddi anlamda düşünmüyorlar bence. Atibanın yerine Mavuba Sol kanata Ayew yada Danny ve bir de bek alarak transferi kapatabilirler bu en kötü ihtimal şampiyon olursa işler değişir bence.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!