2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906806 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Mevcut kongre yapısıyla şu seçilir bu seçilir demek zor.
Üyelerin bir çoğu "satılmış üye".Herkesin içerde adamı var.Bir çok kişinin oyu satılmış.Birçoğu onun bunun adamı.
Yd nin ciddi çoğunlukta üyesi var.Levent erdoğanın var.Ahmet nur çebinin var.Adalının var.
Bunlar kongreden temizlenmediği sürece bu kongreden herşey beklenir.Adi üstünde satılmış adamlar.
Bir divan üyesi abimizin lafı vardı,Beşiktaş konresinde aziz yıldırım aday olsa seçilir diye.İşte o derece satılmış adam var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Üyelerin bir çoğu "satılmış üye".Herkesin içerde adamı var.Bir çok kişinin oyu satılmış.Birçoğu onun bunun adamı.
Yd nin ciddi çoğunlukta üyesi var.Levent erdoğanın var.Ahmet nur çebinin var.Adalının var.
Bunlar kongreden temizlenmediği sürece bu kongreden herşey beklenir.Adi üstünde satılmış adamlar.
Bir divan üyesi abimizin lafı vardı,Beşiktaş konresinde aziz yıldırım aday olsa seçilir diye.İşte o derece satılmış adam var.
Aynen öyle kimse hür iradesiyle oy kullanmıyor kendi rantları için koskoca Beşiktaş'ın geleceğiyle oynuyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

yazın tff seçimleri var mutlaka kazanması lazım çorapörenin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Divan kurulu üyesi hem de mükemmel tüzüğümüzle geçen aylarda divan üyeliğinden attık adamı.
Tüzük değişikliğini talep eden, daha sonraki divanda Başkanı eleştiren Atıf Keçeci. Oyuna gelmeyin

Çevrimdışı ilhan mansız

Başka Beşiktaş yok, korkarım bu çakallar bu takımın sonunu geirecek

Çevrimdışı Deniz

Başka Beşiktaş yok, korkarım bu çakallar bu takımın sonunu geirecek
Bu üyelik sistemiyle devam etmek gerçekten zor.
İsmail ünal kongreye geliyor padişahlar gibi karşılanıyor etrafına toplamış "müritlerini" ona buna hava yapıyor benim şu kadar üyem var diye..
Kulübün bütün üyelikleri düşürüp yeniden üyelik başlatması lazım doğru düzgün satılmamış,herkesin özgür iradesiyle oy kullanacağı,aidatını bizzat kendisinin yatıracağı üyelik sistemine geçmemiz şart.
Kongre farelerinden bıktık..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 14:08:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tüzük değişikliğini talep eden, daha sonraki divanda Başkanı eleştiren Atıf Keçeci. Oyuna gelmeyin

Abi değiştirsinler de adam akıllı değiştirsinler değişmesi yanlış değil ki. Ama bu ne böyle bu kadar önemli insanların başına gelen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  13 sn.13 saniye önce
SON DAKİKA | Borussia Dortmund, yeni sezondan itibaren teknik direktörünün Thomas Tuchel olacağını açıkladı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 14:26:55
  • Beşiktaş / Bodrum
SON DAKİKA | Borussia Dortmund, yeni sezondan itibaren teknik direktörünün Thomas Tuchel olacağını açıkladı.

Doğru karar verdiler.

Biz de doğru karar veririz umarım  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

iyice orta sıra takımı olurlar.kadroya sağlam revizyon lazım dordmund'ta

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 14:30:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Inter Tolgay'ı istiyor
İtalyan devi Inter'in, uzun süredir takipte olduğu Tolgay Arslan'ı gelecek sezonun kadrosunda düşündüğü öne sürüldü.

İyice sıyırdı artık Türk gazeteleri :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

günaydın millet
kloopun gittigini söyledigimizde tuchel gelecek başa demiştik ne dediysek o  :biggrinking:
ben daha sabah söyledim size inanmıonuzmu bana  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan P.

Istermisiniz yeni sezonda Klopp gelsin takimin basina :D

Çevrimdışı TØLGA

Istermisiniz yeni sezonda Klopp gelsin takimin basina :D
city'e gidecek muhtemelen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ben de geçen gün söylemiştim Avrupa Futbolu başlığında  :icool:

Çevrimdışı Tolga

city'e gidecek muhtemelen
M.City en güçlü aday ya da Ancelotti'nin duruma göre R.Madrid'e de gidebilir :)

Çevrimdışı TØLGA

Ben de geçen gün söylemiştim Avrupa Futbolu başlığında  :icool:
  :upto: :upto: :upto:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

M.City en güçlü aday ya da Ancelotti'nin duruma göre R.Madrid'e de gidebilir :)
yani oda olabilir tabi benim gözümde pek bir farkı yok ikisininde seviye belli ondan hayal kurmayalım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

yani oda olabilir tabi benim gözümde pek bir farkı yok ikisininde seviye belli ondan hayal kurmayalım  :biggrinking:
Kim hayal kuruyor ki yav :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Kim hayal kuruyor ki yav :kop: :kop:
city flen lucescuya atlamasın şampiyonlar liginde shaktar ile city'den daha başarılı adam  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

city flen lucescuya atlamasın şampiyonlar liginde shaktar ile city'den daha başarılı adam  :biggrinking:
Lucescu'yu alacak olsalardı çoktan alırlardı zaten öyle birşey olacağını sanmıyorum :D

Lucescu'ya Rusya'dan birçok takım çok iyi teklifler yapacaktır onlardan birini kabul eder büyük ihtimalle :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 14:45:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Lucescu'yu alacak olsalardı çoktan alırlardı zaten öyle birşey olacağını sanmıyorum :D

Lucescu'ya Rusya'dan birçok takım çok iyi teklifler yapacaktır onlardan birini kabul eder büyük ihtimalle :)

Ukrayna'yı karıştıran Rusya'ya giderse Şaktarlılar neler yapar bir de onu düşün :uyucam:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ukrayna'yı karıştıran Rusya'ya giderse Şaktarlılar neler yapar bir de onu düşün :uyucam:
Giderse kimse şaşırmasın bence  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

takım iyiyse transferde yok güzellllll  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst