Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir ara almanya ve fransa liglerini çok takip ederdim.fransada beğendiğim bütün oyuncular ingiltereye gittiler o dönem.almanyada takip ettiklerim bayerne.mesele bu götze, reus ,marin ,groskrreus vb gibi bir kaç isimi çok seyretmişimdir.
Bu siralar cok sevdigim diger bir futbolcu Neymar. Karakterli,fizikli,yetenekli bir futbolcu cok zeki.. Artik kucuklerin yeni idolu.
karakter konusunda şüphelerim var adam sevgillier gününde bunu yaptı bak sevgililerine
Bayern=17. yy. Ingilteresi zaten. Somurmedigi takim kalmadi Artik ustunde gunes batmaz
serdar sarıdağ fransa liginden birini aldığımızı iddaa ediyor
oda taktı bi ara yıldız aldık dedi simdide tekrarlıyoryıldız derken kaleci demişti
devamında bunu diyor ''Yazacağım bu transfer haberi yönetimde ciddi anlamda sıkıntı yaratacak. Üç kişi biliyor...''bizde olur böyle bişey zaten
onaylamazdım diyor demekki leş:))iyi iyi acıklasınki yalan olsun o iş
ayew mavuba thiago motta falan flense leş degilde başkası ise bilemicem
aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış
İsim Ruffier.Zaten fransız yazmış.
Çok fena sıkıyorlar o zaman.Alırsak Cordoba kadar iyi bir kaleci almış oluruz ama yüzde 5 bile vermiyorum.
Prodl olmuyor dedi. Insallah dogrudur
Öyle yalan haberlere inanmayın doğruluğu yoktur..! İftira atıldı atanı altın da kaldı...!
ee bugün kimi almışız