2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896957 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Bizim en büyük sorunlarımızdan biri de transfer ettiğimiz oyuncuların buraya gelince performanslarının baya düşmesi.

Sosa ve Ba bunun en büyük örnekleridir.

Sezonun ilk yarısında baya etkili durumdaydılar ama haftalar geçtikçe iyice düştü performansları.

Bu sorunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum.
atletik departmandan geçiyor bunun yolu
oyuncuların'da özel yaşantısına dikkat etmesi gerekiyor
ba kaç haftadır bitik
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

atletik departmandan geçiyor bunun yolu
oyuncuların'da özel yaşantısına dikkat etmesi gerekiyor
ba kaç haftadır bitik
Özel hayat önemli tabi ama nedense hep bize gelen her futbolcu özel hayatında sorunlar yaşayan oyuncular oluyor.

Mesela Sosa kendine bakan bir oyuncu imajı vermiştir bugüne kadar ama bize geldikten sonra adamın huyu değişti.Böyle birçok örnek verilebilir.

Bu sorun Gs ve Fb'de bu kadar çok hissedilmiyor.

Oyuncular maalesef kulübü gerektiği kadar ciddiye almıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Özel hayat önemli tabi ama nedense hep bize gelen her futbolcu özel hayatında sorunlar yaşayan oyuncular oluyor.

Mesela Sosa kendine bakan bir oyuncu imajı vermiştir bugüne kadar ama bize geldikten sonra adamın huyu değişti.Böyle birçok örnek verilebilir.

Bu sorun Gs ve Fb'de bu kadar çok hissedilmiyor.

Oyuncular maalesef kulübü gerektiği kadar ciddiye almıyor.
bursa maçına derbi gözüyle bakarsa hocan
bursa'nın üstündeysem bende ciddiye almam maçları
malesef klübde futbolculara bu maçların ciddiyetini anlatacak birisi yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim en büyük sorunlarımızdan biri de transfer ettiğimiz oyuncuların buraya gelince performanslarının baya düşmesi.

Sosa ve Ba bunun en büyük örnekleridir.

Sezonun ilk yarısında baya etkili durumdaydılar ama haftalar geçtikçe iyice düştü performansları.

Bu sorunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum.
Az önce Soma Turnuvası'ndaki Chelsea maçımızı izledim.
Tamam belki 45 dakikalıktı ama Demba Ba'nın o meşhur depar pozisyonu şuan ligde olsa pas verir buna eminim :) Gidemez çünkü.
Çok maç oynamaktan mıdır, antrenman planlamasındaki hatadan mıdır bilinmez ama ligin 2. yarısında yokları oynadığımız bir gerçek :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

bursa maçına derbi gözüyle bakarsa hocan
bursa'nın üstündeysem bende ciddiye almam maçları
malesef klübde futbolculara bu maçların ciddiyetini anlatacak birisi yok
İşte bu yüzden tecrübeli ve büyük maç deneyimi olan bir hoca lazım diyoruz.

Bilic tarzındaki hocalar bizim takımdaki oyuncuları büyük hedeflere yönlendiremezler çok zor olur yani.

Bazı arkadaşlar karşı çıkıyor ama Şenol Hoca ya da Lucescu bu yüzden lazım.

Çünkü yönetim içerisinde bunu yapabilecek bana göre kimse yok.

Çevrimdışı Tolga

Az önce Soma Turnuvası'ndaki Chelsea maçımızı izledim.
Tamam belki 45 dakikalıktı ama Demba Ba'nın o meşhur depar pozisyonu şuan ligde olsa pas verir buna eminim :) Gidemez çünkü.
Çok maç oynamaktan mıdır, antrenman planlamasındaki hatadan mıdır bilinmez ama ligin 2. yarısında yokları oynadığımız bir gerçek :bandit:
İşte biz de futbolcular sürekli geriye gidiyor performans olarak.

Sakatlık problemi ile beraber bu sorunu çözmek mecburiyetindeyiz.

Oyuncu almakta tek başına yeterli olmuyor yani bir de bu oyunculardan maksimum fayda sağlamamız gerekiyor yoksa hiçbirşey vermeden çekip gidiyorlar olan bize oluyor yine.
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 03:45:26 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşte biz de futbolcular sürekli geriye gidiyor performans olarak.

Sakatlık problemini ve bu sorunu çözmek mecburiyetindeyiz.

Oyuncu almakta tek başına yeterli olmuyor yani bir de bu oyunculardan maksimum fayda sağlamamız gerekiyor yoksa hiçbirşey vermeden çekip gidiyorlar olan bize oluyor yine.
Sosa ilk yarıda nasıldı hepimiz hatırlıyoruz. Gayet diriydi.
Şuan sahada yürüyo resmen, tahammül sınırlarını zorluyo. Sıfır oynarken ısrar edilip dinlendirilmemesi de yıpratıyo bence.
Bunda oğuzhanın da hatası var. Kendini yeteri kadar gösterip formayı alması lazımdı..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Şuan sahada yürüyo resmen, tahammül sınırlarını zorluyo. Sıfır oynarken ısrar edilip dinlendirilmemesi de yıpratıyo bence.
Bunda oğuzhanın da hatası var. Kendini yeteri kadar gösterip formayı alması lazımdı..
tolgay varken o zor alır formayı artık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sosa istediği gibi diri olsun istediği kadar güçlü olsun isterse at gibi olsun verip verebileceği maksimum bu.

Niye çok şey bekliyorsunuz şundan anlamıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Mesela Sneijder hep belli bir ortalama ile oynuyor bazen de ekstra işler yapıyor ama çok çok kötü denebilecek maç sayısı azdır.

Onu da zorlayacak adam yok Gs'de ama adam işini sahipleniyor.Takımın yıldızıyım deyip oynamamazlık etmiyor.

Melo sakatlandı sezonu kapatacak falan denirken adam iyileşmiş biz de olsa o oyuncu kim bilir ne zaman dönerdi.

Bunlar hep oyuncuların takımı sahiplenişi ile ilgili.Tabi oyunculara kulübün hedeflerinin nasıl anlatıldığı ile de ilgili.

Sosa ilk geldiği gün A.Madrid gibi aradan sıyrılıp şampiyon olabiliriz gibi bir ifade kullanırsa futbolcuların ruh halini çok rahat anlayabiliriz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tolgay varken o zor alır formayı artık
Tolgay'ı da alıp ofansif orta saha yapmayalım fernandes'e dönmesin çocuk :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa istediği gibi diri olsun istediği kadar güçlü olsun isterse at gibi olsun verip verebileceği maksimum bu.

Niye çok şey bekliyorsunuz şundan anlamıyorum.
Abi mesela deplasmandaki tottenham maçlarında ve ilk yarıdaki lig maçlarımızda bambaşkaydı, şuan bambaşka..
Bende çok şey beklemiyorum, basit oyuncu ama o dönemde hem basit hem etkiliydi..

Çevrimdışı TØLGA

Tolgay'ı da alıp ofansif orta saha yapmayalım fernandes'e dönmesin çocuk :D
10 numara oynamışlığı var onun zatende onu daha çok 8 numara gibi düşün  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mesela Sneijder hep belli bir ortalama ile oynuyor bazen de ekstra işler yapıyor ama çok çok kötü denebilecek maç sayısı azdır.

Onu da zorlayacak adam yok Gs'de ama adam işini sahipleniyor.Takımın yıldızıyım deyip oynamamazlık etmiyor.

Melo sakatlandı sezonu kapatacak falan denirken adam iyileşmiş biz de olsa o oyuncu kim bilir ne zaman dönerdi.

Bunlar hep oyuncuların takımı sahiplenişi ile ilgili.Tabi oyunculara kulübün hedeflerinin nasıl anlatıldığı ile de ilgili.

Sosa ilk geldiği gün A.Madrid gibi aradan sıyrılıp şampiyon olabiliriz gibi bir ifade kullanırsa futbolcuların ruh halini çok rahat anlayabiliriz.
Bizde "tam" lider olabilecek bir oyuncu da yok, sanmıyorum.
Tecrübeli oyuncularda da sıkıntı var bence. Eğer bir takımda oyuncular camianın büyüklüğünün farkında değilse bundan takımın kaptanı ve t.direktörü sorumludur. Teknik direktöre bunu anlatmayanlar sorumludur..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

10 numara oynamışlığı var onun zatende onu daha çok 8 numara gibi düşün  :biggrinking:
Valla abartı olmasın ama oyun tarzını iniesta'ya çok benzetiyorum :D

Geçen günlerde jübile yapan alex i koyun gelecek sene takıma sosanın istatistiklerini 3 e katlamazsa hiç birşey bilmiyorum.

Güçlü olduğu zaman sosa, bal yapmayan arı, Güçsüzken zaten ağustos böceği.

başakşehire atamadığı gollerin, güçle kuvvetle alakası yok. Önce orada anlaşsak, sorunu anlayacağız.  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Geçen günlerde jübile yapan alex i koyun gelecek sene takıma sosanın istatistiklerini 3 e katlamazsa hiç birşey bilmiyorum.

Güçlü olduğu zaman sosa, bal yapmayan arı, Güçsüzken zaten ağustos böceği.

başakşehire atamadığı gollerin, güçle kuvvetle alakası yok. Önce orada anlaşsak, sorunu anlayacağız.  :lol:
fener maçında demba'nın oğuzhan'ın atamadıklarınıda sayarız o zaman çok var öyle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

fener maçında demba'nın oğuzhan'ın atamadıklarınıda sayarız o zaman çok var öyle  :biggrinking:

Ben ne diyorummmm sen neredesin.  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlı zabahlar :biggrinking: :uyucam:

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

İngilizler, Kerim Frei'a talip!
West Bromwich Albion ve Norwich City kulüplerinin, Beşiktaşlı genç yıldızın peşinde oldukları ortaya çıktı. 

Hadi bakalım hayırlısı. Geliyorlar milyoncuklar.
kAos

Çevrimdışı TØLGA

(Küfür Yasak)₆ gazetesinde 5 milyon tl karşılıgında şener özbayraktar zu beşiktaş dio
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 11:41:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Danny geldiyse Prödl da gelmiştir  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 11:43:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
(Küfür Yasak)₆ gazetesinde 5 milyon tl karşılıgında şener özbayraktar zu beşiktaş dio

Daha o maddenin kalktığından haberleri yok yahu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Aktif reklama kaybettiğimiz dava vardı 6 milyon dolarlık, taksitlerini ödemediğimiz için şuan borç faiziyle 14 milyon dolar oldu ve icraya başlamışlar, haciz gitmiş yani kulube.

Hala döndürülebilir borç morç masalına inanmak isteyen varsa buyursun inansın.

Çevrimdışı Serkan P.

hahahaha hic gulecegim yoktu Allahta seni guldursun 😂😂😂