2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889844 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Önder ÖZEN hafta sonu Bilic'e çelme çakarsa hiçbir şey değişmez.Bilic,kendi ceketini alıp gitmediği sürece sezon sonuna kadar bu takımın başında kalır.Zaten sezon sonu İngiltere'de bir takıma gideceğini düşünüyorum;belki şimdiden anlaşma olmuştur bile.Bizim de gelecek senenin planlarını şimdiden yapmamız lazım.Malum ne şampiyon olabileceğiz ne de ŞL'ne gideceğiz ona göre bütçe ona göre plan.

Çevrimdışı TØLGA

reza zarrab'ın vodafone arena'da en büyük locayı aldığı'da söyleniyo ne oluyo bu klüpte ben anlamıyorum artık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

@Tolgaozkhrmn @Çağrı

taraftar acisindan mantikliydi ancak taraftarin istegine göre degil profesyonel bir ekibin yaptigi detayli arastirmalarla hareket etmeliyiz. kimin ne dediginin bir önemi olmamali. Önder Özen'in göreviydi bu ama sanki yine Toplum karar verdi Bilic'in gelmesine.

kisacasi bence Süper Ligdeki tekntik direktörlerin cogu futbolu Bilic'ten daha iyi biliyor ve anliyor. Bilic'in taktiksel olarak ne kadar yetersiz oldugunu artik görelim. Üstelik Oyunculari sadece kaybetmemeye sartlandiriyor. saygin bir Teknik Direktör olmadigi icin kazanma istegini olusturamiyor. buna artik dur dememiz lazim.

[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 16:14:43 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Black Eagle

Firat aydinus derbi raporu açıklanmış. Sözüm ona daha büyük olaylar olmasın diye emenikeye kart göstermemis. Bu bir kural hatasıdır. Bilerek göstermemiş anlamı çıkar. Mhk tff ye hakem hatası diye rapor vermis. Biseyler yapılmalı

Çevrimiçi Samet Ç

Reza 1 milyon 200 bin Tl karşılığında en büyük locayı 3 yıllığına almış. Bu adam haram paraları bize harcayacak herhalde.

Çevrimiçi Samet Ç

Firat aydinus derbi raporu açıklanmış. Sözüm ona daha büyük olaylar olmasın diye emenikeye kart göstermemis. Bu bir kural hatasıdır. Bilerek göstermemiş anlamı çıkar. Mhk tff ye hakem hatası diye rapor vermis. Biseyler yapılmalı
Hakem hatası sayarlar tekrarlanmaz tekrarlansa da bir şey değişmez yine yeniliriz.

Çevrimdışı ozan062

Reza 1 milyon 200 bin Tl karşılığında en büyük locayı 3 yıllığına almış. Bu adam haram paraları bize harcayacak herhalde.
ortlu odenegin bir baska versiyonu:))
istemem olmaz olsun sabahki sponsor denilen konu bu arkadasmıs demekki:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

ortlu odenegin bir baska versiyonu:))
istemem olmaz olsun sabahki sponsor denilen konu bu arkadasmıs demekki:(
Aynen öyle abi adamında işine geliyor imajı az da olsa zedelendi son zamanlarda hemen başka bir kimliğe bürünmesi lazım olanları insanlara unutturmak için. İleride de yönetime filan alırlarsa şaşmayın. Daha bunlar yeni başladı kimleri göreceğiz yönetimde şu yönetim geldiğinden beri abuk subuk insanlar üye yapılıyor yönetime alınmaya çalışılıyor umarım başımıza ilerde bir dert olmaz.  :)

Çevrimdışı Black Eagle

Hakem hatası sayarlar tekrarlanmaz tekrarlansa da bir şey değişmez yine yeniliriz.
kardeş böyle yenilgiyi hala sindiremiyorum. Aklıma geldikçe deli oluyorum. Canım acıyor

Çevrimiçi Samet Ç

kardeş böyle yenilgiyi hala sindiremiyorum. Aklıma geldikçe deli oluyorum. Canım acıyor
Hocam yenilgi tamamen Bilic'in ve oyuncuların hatası birileri artık anlasın diyorum ama olmuyor. Beşiktaş korkakların barındığı bir takım değil olamaz.
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 17:05:05 Samo1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Reza Zarrab mı :akuma:  :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Reza Zarrab mı :akuma:  :s20:
Alın size para. Daha düne kadar para yok diye ağlaşıyorduk.  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Alın size para. Daha düne kadar para yok diye ağlaşıyorduk.  :evillol:
Paranın kaynağını hiç beğenmedim :)

Çevrimiçi Samet Ç

Paranın kaynağını hiç beğenmedim :)
Bende ama bizim başkan için fark etmiyor herhalde ak ya da kara para olması. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 17:13:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
reza zarrab'ın vodafone arena'da en büyük locayı aldığı'da söyleniyo ne oluyo bu klüpte ben anlamıyorum artık

En büyüğü Koç'ta :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Sarp

Bu adam yerlerde olan imajını düzeltmek için bizi kullanıyor resmen.
Ehh Fikret Başkan yakıştı mı sana şimdi bu?

Çevrimdışı Tolga

Ne diyeyim ki kardeşim söylenecek hiçbirşey yok.

Çevrimdışı Sarp

Offf ya bu lucescu işleri reza denilen adamın başının altından çıkıyor olmasın.
İşte size lucescu işte transfer
Eksik olsun, Allah korusun!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Offf ya bu lucescu işleri reza denilen adamın başının altından çıkıyor olmasın.
İşte size lucescu işte transfer
Eksik olsun, Allah korusun!!!
Lucescu zaten gelecektir. Reza sadece kaynak olabilir veya sadece bir loca sahibi bekleyip göreceğiz. Ki ben yönetime gireceğini düşünüyorum.  :)

Çevrimdışı Sarp

Çok uzun süredir kulübün içinde hatta bir ara Azerbaycanlı bir iş adamıyla transfer yapacaklardı. Ama Adalı işi yatınca bu adamlarda
kaybolmuştu ortadan.

Çevrimdışı atalay

Reza Zarrab'a loca verin;fakat sırf 2016 seçiminde oy vermesin;muhaliftir diye referans veren adamların kongre üyeliklerini erteleyin.Bravo yönetim Beşiktaş değerlerini çok iyi temsil ediyorsunuz.

Çevrimdışı TØLGA

Lucescu zaten gelecektir. Reza sadece kaynak olabilir veya sadece bir loca sahibi bekleyip göreceğiz. Ki ben yönetime gireceğini düşünüyorum.  :)
ağzından bal damlıyor koyu yazı iley yazılan sadece  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Çok uzun süredir kulübün içinde hatta bir ara Azerbaycanlı bir iş adamıyla transfer yapacaklardı. Ama Adalı işi yatınca bu adamlarda
kaybolmuştu ortadan.
mübariz mansimov onu diyorsunuz galiba :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

ağzından bal damlıyor koyu yazı iley yazılan sadece  :biggrinking:
baştan beri söylüyorum ben bunu. :D