2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888660 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ErsinA.

Abi Özen Pazartesi günü tv de Kasımpaşa maçı Beşiktaş'ın için zor olmaz dedi peşine Paşa'ya gitti kafam çok karışık. :D

o zaman 3 puan cepte.  :evillol:

şaka bi yana   fb-bursa gs-trabzon maçlarının olduğu hafta da puan kaybı olmamalı.  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

o zaman 3 puan cepte.  :evillol:

şaka bi yana   fb-bursa gs-trabzon maçlarının olduğu hafta da puan kaybı olmamalı.  :bandit:

hepsinden once oynayacagız onun için baskı daha az olacak bakalım ne oalcka
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:44:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Elinde iyi ve yetenekli bir kadro olacak.

Babel, Donk, Isaksson, Scarrione, Adem ve Castro.

5 tane iyi transfer yaptırabilirse istediği ki yaptıracaksın seneye baya sağlam takım yaratır.

Ama aksi senaryoda başaramazsa sonsuza dek yokolur sadece yorumcu olarak kalır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Yahu nasıl tahmin etsin bir düşünsene? Hırvatistan'da 2.3'lük puan ortalaması tutturmuş Almanya'yı İngiltere'yi yenmiş adam var ortada.

Kaldı ki hepimiz istedik gelmesini o zaman.

Bir de şu var. Kimi nasıl ikna edeceksin? Takım çöplükken verebileceğin bütçe sadece 10 milyon euro. 3 adam parası bile değil.

Kimi nereye getiriyorsun Denizli bile reddetti yabancı mı gelecek. En iyi hamleydi yapılabilecek. Malesef.

iste bende buna takiliyorum. Hirvatistan belki Teknik Direktörsüz oynasa bile basarili olurdu. o kadar iyi oyuncular var.

adam 1 tane Kulüp calistirmis ve orda Kulübün tarihin en basarisiz sezonunu gecirmis. bu adami sorgulamiyorsan daha neyi sorgulayacaksin?

ayrica sadece sonuclara da bakmamak gerekir. adamin oynattigi oyun. Takimlarinin taktiksel özellikleri vs. bunlari cok iyi bir Taktisyen'in görebilmesi lazim.

yinede tabiki herkes hata yapabilir. o yüzden Teknik Direktör olarak ne yaptigini bekleyip ona göre degerlendirmek lazim Önder Özeni.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:46:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa çok canımı sıkıyor.

Beşiktaş'ın 10 numarası ,

Ozan Tufandan daha az gol ve asist

Scarrione'den daha az gol attı. Çok can sıkıcı ve çok kızgınım Sosa'ya.

O cool ifadesi çok itici bir hal alıyor durum böyle olunca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Ama aksi senaryoda başaramazsa sonsuza dek yokolur sadece yorumcu olarak kalır.

burda önemli olan Kulübün hedefleri. üstlere tirmanamadi diye basarisiz sayilmaz. ancak takimi altlara düsürüse basarisiz sayilir.

ama bu bile yok olur anlamina gelmez. bu mantikla Bilici'in Rusya dan sonra Teknik Direktörlügü birakmasi gerekirdi.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:58:24
  • Beşiktaş / Bodrum
burda önemli olan Kulübün hedefleri. üstlere tirmanamadi diye basarisiz sayilmaz. ancak takimi altlara düsürüse basarisiz sayilir.

ama bu bile yok olur anlamina gelmez. bu mantikla Bilici'in Rusya dan sonra Teknik Direktörlügü birakmasi gerekirdi.  :lol:

Bilic'in Rusya öncesi başarılarıyla Özen'inki bir mi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErsinA.

Heleki Türkiye de bu mantık işlemiyor.

Aynı teknik direktörler başarısızlıklarına rağmen ligteki 18 takım içinde değişerek çalışıyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 14:08:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Heleki Türkiye de bu mantık işlemiyor.

Aynı teknik direktörler başarısızlıklarına rağmen ligteki 18 takım içinde değişerek çalışıyorlar.

Pro lisans almak için bir teknik direktörle konuşmuştum şunu demişti.

Al, yabancı dilin varsa dışarıdan al. Burada 2.ligde çalışırsın Pro olmana rağmen olmayanlar yukarıda çalışmaya devam eder.

Burada her ligin teknik direktörleri var takımlar düşer hocalar küme düşmez. Takımlar çıkar hocalar küme atlayamaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben en çok yapacağı transferleri merak ediyorum Özen'in.

Hayırlısı olsun.
Bizdeki ismail, uğur boral'ı falan alsa keşke :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Bizdeki ismail, uğur boral'ı falan alsa keşke :D
uğur boral sezon sonu zaten gidici merak etme ismaile yapçak bişey yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yahu nasıl tahmin etsin bir düşünsene? Hırvatistan'da 2.3'lük puan ortalaması tutturmuş Almanya'yı İngiltere'yi yenmiş adam var ortada.

Bir de şu var. Kimi nasıl ikna edeceksin? Takım çöplükken verebileceğin bütçe sadece 10 milyon euro. 3 adam parası bile değil.

Kimi nereye getiriyorsun Denizli bile reddetti yabancı mı gelecek. En iyi hamleydi yapılabilecek. Malesef.
Aynen öyle.

Bugün Bilic'i eleştiriyoruz tamam ama o günün şartlarında çok doğru bir hamleydi bana göre de.

Ortada doğru düzgün bütçe yoktu kimse gelmezdi ki Bielsa'da bu yüzden reddetmiştir zaten.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 14:41:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen öyle.

Bugün Bilic'i eleştiriyoruz tamam ama o günün şartlarında çok doğru bir hamleydi bana göre de.

Ortada doğru düzgün bütçe yoktu kimse gelmezdi ki Bielsa'da bu yüzden reddetmiştir zaten.

Bielse futbolcu ödemeleri zamanında yapılacak diye garanti alamadığı için :)

Kısmen doğru yani evet sorun maddiydi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bielse futbolcu ödemeleri zamanında yapılacak diye garanti alamadığı için :)

Kısmen doğru yani evet sorun maddiydi.
Samet Aybaba ve Bilic bana göre stat açılan kadar ve mali yapımız az da olsa düzelene kadar geçiş süreci oldu bizim için.

Bundan sonra bize sınıf atlatacak ve bizi başarıya götürecek tecrübeli bir hocaya ihtiyacımız var artık :)

Çevrimdışı ErsinA.

Pro lisans almak için bir teknik direktörle konuşmuştum şunu demişti.
Al, yabancı dilin varsa dışarıdan al. Burada 2.ligde çalışırsın Pro olmana rağmen olmayanlar yukarıda çalışmaya devam eder.
Burada her ligin teknik direktörleri var takımlar düşer hocalar küme düşmez. Takımlar çıkar hocalar küme atlayamaz.

çok iyi özetlemiş. 

Rıdvan Dilmen anlatmıştı.
Bi sene ligteki bir kaç anadolu takımı Antalya'da hazırlık kampındaymış. O sene Yılmaz Vural'da Kasımpaşa'yı çalıştırıyormuş.

Kamp alanında bir kaç takım otobüsü bekliyormuş takımları almak için.  Yılmaz Vural'a ordakilerden biri "Bu sene Kasımpaşa'yı çalıştırıyorsun, yanlış otobüse binme" demiş.  :evillol:

Çevrimdışı GÖRKEM

@Tolgaozkhrmn @Çağrı

Bilic'ten daha iyi olan kac tane Türk Teknik Direktörü var. madem para yok onlari ayni paraya hatta daha ucuza niye almadik? yapmayin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 14:53:00
  • Beşiktaş / Bodrum
@Tolgaozkhrmn @Çağrı

Bilic'ten daha iyi olan kac tane Türk Teknik Direktörü var. madem para yok onlari ayni paraya hatta daha ucuza niye almadik? yapmayin.

Bilic'ten iyi Türk Teknik Diretör Şenol Güneş ve Fatih Terim dışında benim gözümde yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

@Tolgaozkhrmn @Çağrı

Samet Aybaba'dan sonra yerli bir hocaya gidemezdi yönetim taraftardan ciddi tepki alırlardı.

Hatta şöyle denirdi o zaman madem yerli getirecektin neden S.Aybaba'yı yolladınız diye baya tepki alırlardı.

S.Aybaba'dan önce M.Denizli'ye de gidildi ama o da bazı oyuncuların kalması şartını koyunca onunla da anlaşılamadı.

Bilic belki Rusya'da kötü bir sezon geçirmişti evet ama Hırvatistan ile daha önceden kısmen de olsa yaptığı olumlu işlerden ötürü mantıklı bir hamle olarak görüldü genelde ki ben de o yönde düşünenlerdenim.

Tabi bunun yanında Bilic'in gitar çalması, sosyalist kişiliği, bere takması, küpe takması vs. gibi nedenlerde taraftar ile bütünleşebileceği hissiyatı o günlerde çok fazlaydı ki bu belli döneme kadar da baya iyi gitti.

Yani kısacası mantıksız değildi aslında ama Bilic burada level atlayamadı o ayrı.

Çevrimdışı ozan062

Bilic'ten iyi Türk Teknik Diretör Şenol Güneş ve Fatih Terim dışında benim gözümde yok.

olurmu canım
murat yakın, tayfun korkut, abdullah avcı, aykut kocaman, denizli
bunları sayarım... :evillol: :bore:

ordaki bir isme dikkat, koltugu sallantıda
bilicle aynı olay var onunda rusyadaki perofmrmansı leş:)) ne dersiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 15:00:29
  • Beşiktaş / Bodrum
olurmu canım
murat yakın, tayfun korkut, abdullah avcı, aykut kocaman, denizli
bunları sayarım... :evillol: :bore:

ordaki bir isme dikkat, koltugu sallantıda
bilicle aynı olay var onunda rusyadaki perofmrmansı leş:)) ne dersiniz

Tayfun mu  :evillol: :evillol: :evillol:

Bundesliga 2De görüşürüz seneye  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

oraya bi kaçını daha eklicektimde hadi dedim simdi fazla hakaret olmasın diye bilice

Çevrimdışı blackeagle35

İngiltere'yi yenmiş denir Bilic için ama sonraki elemelerde İngiltere'den içeride 4 dışarıda 5 yediğini kimse söylemez nedense..2010'a Ukrayna'yı geçemeyip gidemediğini de kimse söylemez..2012'ye giderken Yunanistan'ı geçemediğini ancak İsrail'i geçebildiğini de kimse söylemez..Bilic bizi 3-0 yenerken de kompakt oyunla yendi,bizle Liverpool'u yenerken de..6 sene önce de aynıydı,Lokomotiv'de de aynıydı bizde de aynı..Denizli bizi o sezon reddetmedi,bir önceki sezondu..Ben hiçbir zaman Bilic gelsin istemedim,o dönemde mantıklı değildi..Hep iyi oynattı gibi göründü,119'da öne geçip 120'de maçı verdi..Lokomotiv'de de doğru düzgün derbi kazanamadı..Grup için kendi seviyesi sayılacak Yunanistan'ı geçemedi daha iyi kadrosuna rağmen..Harcanan para ilk geldiği sezon 13 milyon,aldığı puan önceki sezonun kötü kadrosundan sadece 4 fazla..

Çevrimdışı TØLGA

kovalıcaklar onu zaten murat yakın basel'de iyiydi rusya bi hata oldu bence fernandesin takımında teknik direktör demi o  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Reza Zarrab, Ümraniye'de Fikret Orman ile yemek yedi. Reza Zarrab'ın Beşiktaş'a üye olacağı söyleniyor.
 haydaaaaaaaaaaaaaaaa sabah söylenen yıldız sözünü veren sponsor belli oldu  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Reza Zarrab: Kimi istiyosun başkanım hemen getireyim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK