2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888712 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:22:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kasımpaşa ile maçımız var haftaya ve Önder Özen Paşa'nın başına geçti çok enteresan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Kasımpaşa ile maçımız var haftaya ve Önder Özen Paşa'nın başına geçti çok enteresan.

kendini bize kanitlamak mi istiyor yoksa.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

oynamadigini biliyorum ama Takimindaki Santrforlara bir bak sen önce.  :tabe:
Elimdeki santrafora bakıyorum Ba birde Adebayor'a bakıyorum son kararım Ba. Formunun düşme nedeni sezon bitecek hala daha antrenmanlarda lastik çektiriyoruz takıma takımın düşüşünün genel nedeni de bu zaten. :)

Çevrimdışı TØLGA

aklımda deli sorular önder özen biliçi getiren adam yenerse biliçi düşünemiyorum buraları  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:24:59
  • Beşiktaş / Bodrum
kendini bize kanitlamak mi istiyor yoksa.  :D

Bilmiyorum da yenerse bizi Bilic rezil olur. Halef selef olayı.

Ama istiyorum. Paşa doğru yer. Para var bütçe  var baskı yok doğru transferlerle Özen başarılı olsun.

Beşiktaş'ın başına teknik direktör olarak gelsin 3-4 sene sonra.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yenersek bakın medyadaki algı oyununa ki fark atarız şüphem yok.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilmiyorum da yenerse bizi Bilic rezil olur. Halef selef olayı.

Ama istiyorum. Paşa doğru yer. Para var bütçe  var baskı yok doğru transferlerle Özen başarılı olsun.

Beşiktaş'ın başına teknik direktör olarak gelsin 3-4 sene sonra.

Önder hoca da beni rahatsiz eden maclardan sonra cikip Bilici savunmasiydi.

ayrica söylendigi gibi cok iyi bir taktisyen oldugunu düsünmüyorum ama yanilabilirim de. Bilici bize getirmesi büyük hataydi. hatta affedilmeyecek hata.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:27:23
  • Beşiktaş / Bodrum
aklımda deli sorular önder özen biliçi getiren adam yenerse biliçi düşünemiyorum buraları  :biggrinking:

Eğer Paşa bizi yenerse Trabzon da Gs'ye yenilirse zaten fark 6'ya çıkar Bilic istifa edebilir çok da dramatik bir son olur.

İki senaryoya da çok açık.

Ya haftayı lider bitireceğiz averajla ya da Bilic'in ipini Önder Özen çekmiş olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Elimdeki santrafora bakıyorum Ba birde Adebayor'a bakıyorum son kararım Ba. Formunun düşme nedeni sezon bitecek hala daha antrenmanlarda lastik çektiriyoruz takıma takımın düşüşünün genel nedeni de bu zaten. :)

bizdeki Santrforlari demiyorum. Tottenhami diyorum.

Harry Kane gibi süper Oyunculari var. Soldado bile onun yedegi. oynayamamasi pek birsey ifade etmiyor yani.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:29:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Önder hoca da beni rahatsiz eden maclardan sonra cikip Bilici savunmasiydi.

ayrica söylendigi gibi cok iyi bir taktisyen oldugunu düsünmüyorum ama yanilabilirim de. Bilici bize getirmesi büyük hataydi. hatta affedilmeyecek hata.

Bilic doğru tercihti. O zaman da zaten kamuoyunun yüzde 90'ı doğru tercih olarak gördü.

Eldeki paralarla başka şansımız da yoktu. Kayseri'nin hocası gelecekti nerdeyse.

Bilic yapması gerekeni kapastitesi kadar yaptı ve şimdi sınıf atlayacağımız için hoca değişecek.

Durduğumuz yerden baktığımı gibi değerlendiremeyiz durumları. Her olay o zamanın şartları içinde değerlendirilmeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Eğer Paşa bizi yenerse Trabzon da Gs'ye yenilirse zaten fark 6'ya çıkar Bilic istifa edebilir çok da dramatik bir son olur.

Ya haftayı lider bitireceğiz averajla ya da Bilic'in ipini Önder Özen çekmiş olacak.

acıkcası istemiyor değilim biliyormusun:(((
cok psikopat birr dusunce ama istiyorum yani
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

istifa etmesi çok kötü birşey olur kimi koyucaksin'ki sezon sonuna kadar oraya?
hiç umulmadık durumlarla karşı karşıya kalırız gerek yok böyle durumlara
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:31:23
  • Beşiktaş / Bodrum

Harry Kane gibi süper Oyunculari var. Soldado bile onun yedegi. oynayamamasi pek birsey ifade etmiyor yani.

Benim de bir iddiam var :)

Harry Kane iki sene içerisinde Andy Carroll'dan beter bir düşüş yaşayacak.

Forvet filan değil. Tottenham'lılar dalga geçiyordu bu adamla sene başı çünkü aşırı yeteneksiz  bir adam.

Bu sene tamamen motivasyonla yürüyor. Atın bu dediğimi bekleyin çok değil 2 sezon veriyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:32:05
  • Beşiktaş / Bodrum
istifa etmesi çok kötü birşey olur kimi koyucaksin'ki sezon sonuna kadar oraya?
hiç umulmadık durumlarla karşı karşıya kalırız gerek yok böyle durumlara

İstifa da gelebilir ama belki 2.lik şansı için yönetim kabul etmez.

Ama sezon sonu bileti kesilmiş olur net olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kane tamam iyi çıkış yaptı. Soldado Tottenham'a gittiğinden beri yok en azından Kane'in yedeği olsaydı belki fikrim biraz da olsa değişirdi ama o bile değil adam neyse zaten ortalıkta Adebayor diye bir isim yok tartışmaya da gerek yok.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilic doğru tercihti. O zaman da zaten kamuoyunun yüzde 90'ı doğru tercih olarak gördü.

Eldeki paralarla başka şansımız da yoktu. Kayseri'nin hocası gelecekti nerdeyse.

Bilic yapması gerekeni kapastitesi kadar yaptı ve şimdi sınıf atlayacağımız için hoca değişecek.

Durduğumuz yerden baktığımı gibi değerlendiremeyiz durumları. Her olay o zamanın şartları içinde değerlendirilmeli.

tamamda sen adamin taktiksel kapasitesini asagi yukari tahmin edebilmen lazim Besiktasin sportif direktörü olarak.

kendi oyunculari diyor cok kötü taktisyen oldugunu. kendi söyledikleriyle neredeyse itiraf ediyor bunu.

bunlari görmesi lazimdi. benim icin klasik bir günü kurtarma hamlesi oldu Bilic. yalniz günü bile kurtaramadi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:33:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Yenersek bakın medyadaki algı oyununa ki fark atarız şüphem yok.

Fark atabileceğimizi sanmıyorum.

Paşa zaten atak oynadığı için rahat yendik ilk yarı.

Çok sıkı savunma yapacaklardır. Kazanırsak tek farklı çok sıkıntılı bir maç olacaktır Töre de yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Forvet filan değil. Tottenham'lılar dalga geçiyordu bu adamla sene başı çünkü aşırı yeteneksiz  bir adam.

Bu sene tamamen motivasyonla yürüyor. Atın bu dediğimi bekleyin çok değil 2 sezon veriyorum.
adam bizim maçta attığı gol ile girdi kadro'ya kalede tolga vardı başka bişey demiyorum tşk  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:36:43
  • Beşiktaş / Bodrum
tamamda sen adamin taktiksel kapasitesini asagi yukari tahmin edebilmen lazim Besiktasin sportif direktörü olarak.

kendi oyunculari diyor cok kötü taktisyen oldugunu. kendi söyledikleriyle neredeyse itiraf ediyor bunu.

bunlari görmesi lazimdi. benim icin klasik bir günü kurtarma hamlesi oldu Bilic. yalniz günü bile kurtaramadi.

Yahu nasıl tahmin etsin bir düşünsene? Hırvatistan'da 2.3'lük puan ortalaması tutturmuş Almanya'yı İngiltere'yi yenmiş adam var ortada.

Kaldı ki hepimiz istedik gelmesini o zaman.

Bir de şu var. Kimi nasıl ikna edeceksin? Takım çöplükken verebileceğin bütçe sadece 10 milyon euro. 3 adam parası bile değil.

Kimi nereye getiriyorsun Denizli bile reddetti yabancı mı gelecek. En iyi hamleydi yapılabilecek. Malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

acık konusayım
sezon basında luceyi getirmek istiyordu onder hoca
fakat gizli yaptıgı birkaç gorusme ortaya cıkınca
bilicle tabiki bi mesafe olustu, ustune  basaksehire giden cocugun olayı derken
istifa kolaylastı kabulude tabiki:))
aslında tamda istediğimizi yapıcakken oldu bu olaylar tabiki üzücü:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 13:37:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben en çok yapacağı transferleri merak ediyorum Özen'in.

Hayırlısı olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErsinA.

Manşete bak "Özen getirdi, Özen gönderdi" olmaz inşallah.

Çevrimdışı GÖRKEM

cok yakindan takip etmedigim icin emin degilim fakat bana gördügümde baya yetenekli bir görüntü verdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Fark atabileceğimizi sanmıyorum.

Paşa zaten atak oynadığı için rahat yendik ilk yarı.

Çok sıkı savunma yapacaklardır. Kazanırsak tek farklı çok sıkıntılı bir maç olacaktır Töre de yok.
Abi Özen Pazartesi günü tv de Kasımpaşa maçı Beşiktaş'ın için zor olmaz dedi peşine Paşa'ya gitti kafam çok karışık. :D

Çevrimdışı Deniz

Valla haftalardır 5 er 5 er yiyen kasımpaşa bizi yenerse bilic ilk uçakla gidebilir bu kadar da değil yani.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba