2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861829 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı abi Bilic kesin gider dimi ya ben aksini hiç düşünmüyorum :D Olur da kalırsa.. :by2:

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı abi Bilic kesin gider dimi ya ben aksini hiç düşünmüyorum :D Olur da kalırsa.. :by2:
valla ben önümüzdeki seneye vodafone arenada biliç ile çıkıcağımızı hayal ediyorum ve düşünüyorum
hayal kırılığı yaşarsam böyle yaşıyayım tavsiye ederim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

valla ben önümüzdeki seneye vodafone arenada biliç ile çıkıcağımızı hayal ediyorum ve düşünüyorum
hayal kırılığı yaşarsam böyle yaşıyayım tavsiye ederim  :evillol: :evillol:
Hayali bile kötü :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 01:36:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

:evillol:

O kadar da kötü değil yahu abartmayın :D

Yani benim gönlümden önce Lucescu sonra Şenol hoca geçiyor.

Ama Bilic'in kaldığını düşünelim. Bu sene dar kadro tonal sakatlık sahasız Beşiktaş 70 puanı geçecek belli ki.

Seneye yeni hamleler ve stadla 75'i kesin bulur. Bence seneye Bilic de şampiyon yapar.

Avrupa'da da yine çeyrek final - yarı final benzeri bir başarı gelecektir.

Açıkçası her şeye rağmen bu takımın başına geçip kimlikli futbol oynatabilen 10 yıldaki dek hoca Bilic her şeye rağmen @anilt
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ama Bilic'in kaldığını düşünelim. Bu sene dar kadro tonal sakatlık sahasız Beşiktaş 70 puanı geçecek belli ki.

Seneye yeni hamleler ve stadla 75'i kesin bulur. Bence seneye Bilic de şampiyon yapar.

Açıkçası her şeye rağmen bu takımın başına geçip kimlikli futbol oynatabilen 10 yıldaki dek hoca Bilic her şeye rağmen @anilt
hani derler yaaa iyi çocukta etrafı kötü haa ondan işte :D
yardımcı jurceviçmidir nedir değişmeli
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 01:43:39
  • Beşiktaş / Bodrum
hani derler yaaa iyi çocukta etrafı kötü haa ondan işte :D
yardımcı jurceviçmidir nedir değişmeli

O iyidir hatta Bilic'ten daha iyi taktisyen bence :D

Bizim göndermemiz gereken kondisyoner. Bütün takımı 3 er defa sakatladı adam 2 sende yetti be  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

O iyidir hatta Bilic'ten daha iyi taktisyen bence :D

Bizim göndermemiz gereken kondisyoner. Bütün takımı 3 er defa sakatladı adam 2 sende yetti be  :D
valla benim pek kanım ısınmadı geçen sene 2 3 maç biliç cezalıyken takımın başındaydı
bir nanesini göremedik  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 01:46:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic Split'li.

Şu çocuğu getirse ya bize o kadar ortasaha diyoruz.

Yeni Modric diyorlar Hırvatlar. Video'da 16 yaşında şuan 17.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bilic Split'li.

Şu çocuğu getirse ya bize o kadar ortasaha diyoruz.

Yeni Modric diyorlar Hırvatlar. Video'da 16 yaşında şuan 17.

sen yanlş bakıyosun yaaa işe :D o yaşlıları seviyor
emir spahic ayrılacak galba leverkusen'den sene sonu bizde gör  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 01:49:34
  • Beşiktaş / Bodrum
sen yanlş bakıyosun yaaa işe :D o yaşlıları seviyor
emir spahic ayrılacak galba leverkusen'den sene sonu bizde gör  :evillol: :evillol:

:ebebe: :ebebe: :steamed: :steamed: :steamed:

Tüylerini yoldurma  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bence o kadar kötü Çağrı abi.
Evet son yıllarda en çok puan topladığımız yıldayız ama bence bundaki en büyük etken 3 büyük haricindeki takımların çok kötü olması.
İsmail Kartallı Fener ve son yılların en kötü Galatasarayı bile önümüzde şuan da.
Seneye elbette yeni hamleler olucak takım daha iyi olucak ama rakipler de aynı şekilde olucak.
Benim de aynı şekilde ilk tercihim Luce, ikincisi Şenol Güneş.
Bilic bence iyi bir taktisyen değil, oyunu iyi okuyup doğru hamle yapmak tarzı değil.
Evet bu sene ilk yarı çok iyi futbol oynadık ama 2. yarıdaki bu inanılmaz düşüş ve bu düşüşün engellenememesi inanılmaz.
Artık kazandığımız maçlarda da iyi oynamıyoruz, zor kazanıyoruz. Ve oyuncular bitik durumda.
Bu durumda da antrenmanlarda bir sıkıntı olduğu ortaya çıkıyor bence.

Çevrimdışı TØLGA

:ebebe: :ebebe: :steamed: :steamed: :steamed:

Tüylerini yoldurma  :kop:
benlik durum yokk adam beğeniyor abi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 01:55:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence o kadar kötü Çağrı abi.
Evet son yıllarda en çok puan topladığımız yıldayız ama bence bundaki en büyük etken 3 büyük haricindeki takımların çok kötü olması.
İsmail Kartallı Fener ve son yılların en kötü Galatasarayı bile önümüzde şuan da.
Seneye elbette yeni hamleler olucak takım daha iyi olucak ama rakipler de aynı şekilde olucak.
Benim de aynı şekilde ilk tercihim Luce, ikincisi Şenol Güneş.
Bilic bence iyi bir taktisyen değil, oyunu iyi okuyup doğru hamle yapmak tarzı değil.
Evet bu sene ilk yarı çok iyi futbol oynadık ama 2. yarıdaki bu inanılmaz düşüş ve bu düşüşün engellenememesi inanılmaz.
Artık kazandığımız maçlarda da iyi oynamıyoruz, zor kazanıyoruz. Ve oyuncular bitik durumda.
Bu durumda da antrenmanlarda bir sıkıntı olduğu ortaya çıkıyor bence.

Aynen @anilt zaten bunlar büyük eksiler.

Aslında bunlar çözülür ekip değişikliği ile. İyi bir taktisyen ve iyi bir kondisyoner getirirsin çözülür ama çok inatçı onları da istemiyor kendisi.

Ama seneye çok şeyin değişeceğini sanmıyorum hatta aksine lig kuvvetli olsa biz daha çok puan toplardık fener ve gs daha az toplardı bu sene.

Bizim sistemimiz üzerimize geleni yutuyor tabi kondisyon iyiyse. Fener ve gs ise üzerine giderse dökülüyor. Hücum hattı iyi olan her takım yendi fener ve Gs'yi bu sene.

Her şeye rağmen eğer Lucescu gelirse efsane bir sezon olur ve herkes çok mutlu olur. Havası bile şampiyon yapar çünkü stad 45.000'e oynar hep.

Şenol Güneş gelirse aşırı ofansif futbol çok keyif alırız yine şampiyon oluruz.

Seneye biz olacağız her türlü benim şüphem yok. Ama bu sene çok çok önemli buraya kadar getirdik almamız lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 01:56:46
  • Beşiktaş / Bodrum
benlik durum yokk adam beğeniyor abi  :biggrinking:

Adam 35 yaşında ulan  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

bu arada transfer başlığı buraya yazıyım ryan breokoff ile 2 yıllık sözleşme imzalamışız
takımda tek eurolig yapabilecek kapasitede oyuncu nazar değmesin
seneye iyi bir bütçe olursa dettman ile güzel bir takım izleyeceğimize inanıyorum ben
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Aynen @anilt zaten bunlar büyük eksiler.

Aslında bunlar çözülür ekip değişikliği ile. İyi bir taktisyen ve iyi bir kondisyoner getirirsin çözülür ama çok inatçı onları da istemiyor kendisi.

Ama seneye çok şeyin değişeceğini sanmıyorum hatta aksine lig kuvvetli olsa biz daha çok puan toplardık fener ve gs daha az toplardı bu sene.

Bizim sistemimiz üzerimize geleni yutuyor tabi kondisyon iyiyse. Fener ve gs ise üzerine giderse dökülüyor. Hücum hattı iyi olan her takım yendi fener ve Gs'yi bu sene.

Her şeye rağmen eğer Lucescu gelirse efsane bir sezon olur ve herkes çok mutlu olur. Havası bile şampiyon yapar çünkü stad 45.000'e oynar hep.

Şenol Güneş gelirse aşırı ofansif futbol çok keyif alırız yine şampiyon oluruz.

Seneye biz olacağız her türlü benim şüphem yok. Ama bu sene çok çok önemli buraya kadar getirdik almamız lazım.
Bu sene resmen kırılma senesi bence de. Bu sene şampiyon olup artık Vodafone Arena'ya 3. yıldız için çıkıp ilk sene de 3. yıldızı takmak lazım. Sonra 4. yıldızı kim takıyo kime takıyolar ona bakarız :D

Çevrimdışı TØLGA

Adam 35 yaşında ulan  :biggrinking:
yaşlandıkça daha iyi oynuyor demiş geçen'de gördüm bi yerde  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

bu arada transfer başlığı buraya yazıyım ryan breokoff ile 2 yıllık sözleşme imzalamışız
seneye iyi bir bütçe olursa dettman ile güzel bir takım izleyeceğimize inanıyorum ben
Salı günü Fenerbahçe Ülker-Maccabi maçına gidicem. Öbür Salı da Efes-Real Madrid var. Umarım iki takım da F4 yapar. Biz de yeni salon ve sponsorla buralara oynarız inşallah :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 02:00:14
  • Beşiktaş / Bodrum

Evet şaşırdım ben sponsor düzenli ödeme yapıyor demek ki parasını almasa durmazdı.

Hiç olmaz 1 adamımız bayrak adam olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bilicin seneye kalıp kalmayacağını gs derbisi belirler.Ezik futbol oynatırsa kalmasının imkanı yok.Ama yenerse herkeste umut ışığı doğurur ve kalır.
Sözün özü bilic gsyi yenerse kalır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 02:00:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene resmen kırılma senesi bence de. Bu sene şampiyon olup artık Vodafone Arena'ya 3. yıldız için çıkıp ilk sene de 3. yıldızı takmak lazım. Sonra 4. yıldızı kim takıyo kime takıyolar ona bakarız :D

:biggrinking: :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 02:01:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilicin seneye kalıp kalmayacağını gs derbisi belirler.Ezik futbol oynatırsa kalmasının imkanı yok.Ama yenerse herkeste umut ışığı doğurur ve kalır.
Sözün özü bilic gsyi yenerse kalır.

Aynen öyle hem kimlik hem şampiyonluk maçı olacak bence de.

Eğer kaybedersek 34. hafta veda maçına çıkar duyurulur o hafta içi ayrılacağı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Salı günü Fenerbahçe Ülker-Maccabi maçına gidicem. Öbür Salı da Efes-Real Madrid var. Umarım iki takım da F4 yapar. Biz de yeni salon ve sponsorla buralara oynarız inşallah :)
önümüzdeki 10 sene sonra flen inşallah şuan çok zor  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 02:04:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Biz anca F5 Yapıyoruz transfer başlığında :D

Çok gerideyiz sponsor gelse bile bu seviyelere çıkmak uzun zaman alacak.

Ataman ile kötü ayrılmamış olsak o hızlı yapardı bu işi ama adam bundan sonra kapıdan girse potaya oturturlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Aynen öyle hem kimlik hem şampiyonluk maçı olacak bence de.

Eğer kaybedersek 34. hafta veda maçına çıkar duyurulur o hafta içi ayrılacağı.
Bizi şampiyon yapsın omuzlarda götürelim İngiltere uçağına :evillol: