2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860486 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

derinbeşiktaş hesabı da birkaç ay önce menajerinin İstanbul'a geldiğini söylemişti vardır belki bir ilgi de nasıl sonuçlanacak göreceğiz :)
Görüşme var ama Cl'ye gidemez isek unutun.  :)

Çevrimdışı Tolga

Görüşme var ama Cl'ye gidemez isek unutun.  :)
Evet Ş.Ligi şartı koymuş falan diyenler var da ne kadar doğrudur bilmiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

www.youtube.com/watch?t=160&v=acpgLp0FKwo ne diyeyimki  :biggrinking: izleyin
delgadonun penaltısından sonraki olaya dikkat çekmek için attım
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 20:29:06 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

www.youtube.com/watch?t=160&v=acpgLp0FKwo ne diyeyimki  :biggrinking: izleyin
delgadonun penaltısından sonraki olaya dikkat çekmek için attım
Tolga'nın penaltıdan sonra sakatlandığını görünce yine moralim bozuldu :akuma:

Çevrimdışı Togay_1981

Pektemek ve Ersan bu yönetimin marifeti mi? Uzatılmasına senden fazla sinirlenmişimdir. Boş yapamyın.

Ne istiyorsunuz o zaman söyleyin bakalım. Opare Beşiktaş'ı ayarıdır değildir. Getir bana 150bin maliyetli adam devre arası onu alayım.

Ya da ver cebin 7m bak sana kimleri getiriyorum. Ayrıca Opare GS'nin tüm beklerinden daha iyi oyuncudur. GS bir bekine 4.5m diğerine 2.5m diperine 6m harcadı toplamda 10m harcadı toplasan 3'ü bir Opare etmez. Böyle transferler mi istiyorsunuz?

Quaresma gibi değilmişmiş. Kim o zaman söyle bakayım. Tahmin edeyim Ayew De Jong değil mi? Aman ne farklı. Biri 3m istiyor diğeri 5m.

Kaliteli transer anlayışınızı değiştirin gelin konuşalım.

Taraftar olarak yanlış transfer işlerini sürekli Galatasaray'ın beklerine verdiği paraları referans göstererek aklamaya çalışmamak lazım. Adamlar o paraları vermiş enayilik etmişler senin görüşüne göre bizim yönetim çok iyi işler yapmış ama bakıyorsun adamlar senden 3 puan önde daha kötüsü 7 maç kazanıp karşılarına çıkmışssın tereyağından kıl çeker gibi tokatlamışlar seni kendi sahanda. Çok yüksek ihtimalle sezonuda bizden yukarıda bitirecekler. Arena'da bunları yeneceğimize zaten inanan yok onu geçiyorum.

Bu yönetim ve başkan stad ve sponsorluk konularında çok iyi işler yaptı ama transferde iyi yaptığı kadar çok kötü yaptığı işlerde oldu. Hele ki Pektemek ve Ersan sözleşmeleri stad ve mali konulardaki başarıları bile gölgeler. Taraftar bu sözleşmelere tepkiyi daha göstermedi bile bana kalırsa.Bu yılıda 3. bitir Arenaya'da ( biterse tabi ) Pektemek , Ersan v.b. saçma adamlara endeksli bir kadro ile çıkıp renklilere orada da tokatlan bak bakalım neler oluyor. Kimse o esnada maç seyrettiğin stadı kim yapmış nasıl yapmış bakıyor mu görürüz. Ben dişimden tırnağımdan arttırıp kombine bilet almışım bütçeme göre iyi para vermişim bu adamları izlemeyeceğim, izlerde bu adamların saçmalıklarına şahit olursam çatır çatır protestomu da yaparım. Galatasaray bir beke kaç para vermiş ona da hiç dikkat etmem.

Çevrimdışı ahmetx

Tolga yine dizinden sakatlanmamış mıydı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Tolga tsye geri yollansin adam gibi bir kaleci alinsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Tolga tsye geri yollansin adam gibi bir kaleci alinsin.
Şenol Güneş gelirse eğer bu konu da bir handikap

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş gelirse eğer bu konu da bir handikap
Senol gunes tolgayi kesinlikle gondermez.benim de en buyuk korkum bu.ama senol gunes gelmeden tolgayi yollarsak gunay guvenci 1 sene icinde ligin en iyi kalecisi yapar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Senol gunes tolgayi kesinlikle gondermez.benim de en buyuk korkum bu.ama senol gunes gelmeden tolgayi yollarsak gunay guvenci 1 sene icinde ligin en iyi kalecisi yapar :)
Başkan,Çebi falan da yollamaz
O yüzden kaleci almayacaklar   

Çevrimdışı Deniz

Başkan,Çebi falan da yollamaz
O yüzden kaleci almayacaklar
Yedege dusse bari.ben her yedigi golden sonra eksimis suratiyla sakatlanip bir yerini tutan kaleci gormek istemiyorum artik..

Çevrimdışı yigitcan1903

Yedege dusse bari.ben her yedigi golden sonra eksimis suratiyla sakatlanip bir yerini tutan kaleci gormek istemiyorum artik..
İşin ilginci bu adam ilk geldiğinde böyle değildi
Performansı bu denli düşmez bir kalecinin
Müzmin bir sakatlığı var gibi performansını çok etkileyen

Çevrimdışı Deniz

İşin ilginci bu adam ilk geldiğinde böyle değildi
Performansı bu denli düşmez bir kalecinin
Müzmin bir sakatlığı var gibi performansını çok etkileyen
Bence de.belinde ve dizinde sanirim var biseler

Çevrimdışı Serkan P.

Yonetimin degismesini isteyenler hangi kafayi yasiyor acaba? Cok merak ediyorum. Fikret Baskan akilli adam neyi ne zaman yapacagini cok iyi bilir ve bence Seba dan sonra 2. Buyuk baskanimiz olacak. Gorursunuz.

Çevrimdışı ahmetx

Totto Della Maçın spor yazarı Gökhan Dinç Beşiktaş bu yıl şampiyon olmazsa Lucescu kesinlikle Beşiktaşta diyor.Nasıl biri bu Gökhan Dinç ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Totto Della Maçın spor yazarı Gökhan Dinç Beşiktaş bu yıl şampiyon olmazsa Lucescu kesinlikle Beşiktaşta diyor.Nasıl biri bu Gökhan Dinç ?
Kim olduğunu bilmiyorum ama haberin doğru olmasını diliyorum tabi şampiyonluk kısmı için değil elbette :D

Bu arada kim olduğunu şimdi öğrendim bir ara TRT SPOR'da program sunuyordu :)
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2015, 13:43:10 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı ozan062

Yonetimin degismesini isteyenler hangi kafayi yasiyor acaba? Cok merak ediyorum. Fikret Baskan akilli adam neyi ne zaman yapacagini cok iyi bilir ve bence Seba dan sonra 2. Buyuk baskanimiz olacak. Gorursunuz.

onun için sportif basarı gelmiyor hentbol dısında
oda zaten  dombilinin doneminden kalan bi olusum...
yahu sekiz seneleik adamın aldıgı kupaları butun bransları say bide bizimkinin 3 senede alamadıkalrını
burda bile hata var
ki bizi ilgilendirende esasında bu,, bir taraftar cok bakmaz finansal duruma ona buna..
bakma bize biz farklıyız

o sebeble akıllı adamdır sudur budur evet fakat istikrarsız bir kişidir,, daha ilk senesindeki bütün kadrosu istifa etmiş adamdan bahsediyoruz hala düzen oturtamadı kurumsal yapı dedi kendi oyuncu izliyor vs vs..
oyle muhtesem bir baskan değil onun için rahatlıkla eleştirilebilir.dokunulmaz değildir
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2015, 13:56:29 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

onun için sportif basarı gelmiyor hentbol dısında
oda zaten  dombilinin doneminden kalan bi olusum...
yahu sekiz seneleik adamın aldıgı kupaları butun bransları say bide bizimkinin 3 senede alamadıkalrını
burda bile hata var
ki bizi ilgilendirende esasında bu,, bir taraftar cok bakmaz finansal duruma ona buna..
bakma bize biz farklıyız

o sebeble akıllı adamdır sudur budur evet fakat istikrarsız bir kişidir,, daha ilk senesindeki bütün kadrosu istifa etmiş adamdan bahsediyoruz hala düzen oturtamadı kurumsal yapı dedi kendi oyuncu izliyor vs vs..
oyle muhtesem bir baskan değil onun için rahatlıkla eleştirilebilir.dokunulmaz değildir
Ünal Aysal ile karşılaştırmak lazım neredeyse benzer dönemlerde göreve başladılar.

Ünal Aysal döneminde Gs, 2 Lig Şampiyonluğu, 2 Süper Kupa, 1 Türkiye Kupası ve 2 kez Ş.Ligi'nde üst tura çıktı (Birinde Çeyrek Final'de birinde 2.Tur'da elendiler)

Şimdi bir de F.Orman başkanlığı dönemine bakalım 0 kupa ortada elle tutulur hiçbir başarı yok maalesef.

Sportif başarı olmadan olmuyor bazı şeyler kime ne derse desin bu iş böyledir her zaman.

Ki Ünal Aysal bu kadar başarılıyken biraz tökezleyince Gs camiası baskı yoluyla istifa ettirdi ve şimdi yeni bir yönetimle yeniden şampiyonluk mücadelesi veriyorlar.

Çevrimdışı Serkan P.

Birde Vodafone Arena'da gorun.
@Tolgaozkhrmn @ozan062

Çevrimdışı Tolga

@Tolgaozkhrmn @ozan062
İşte bunu da anlamıyorum.

Vodafone Arena açılınca takımın kalitesi falan mı artacak ya da Bilic'in öz güveni mi artacak.

Stat, içerisinde kaliteli bir takım olursa bir avantajdır hatta o takımın başında çok iyi bir hoca olursa avantajdır.

Yönetimi sportif anlamda direkt kurtaracak ve elini rahatlatacak kişi yine Lucescu'dur.

O gelirse birşeyler değişebilir.

Çevrimdışı ozan062

@Tolgaozkhrmn @ozan062

keşke ama cok zor
anca fikret baskan derse ben futboldan kendimi çekicem
ama lafta değil icraatta yani bu nasıl oalcak
icraat yapacak yoneticileri alırsa kadrosuna
zaten otamatik olarak basarıda gelecektir
ama simdikileri habire gorevinden alıp baska yere koymakla olmaz bu işler
bastan beri hata oluyorsa o zaman duzelteceksin
düzeltmiceksen yolun acık olsun

Çevrimdışı ozan062

Ünal Aysal ile karşılaştırmak lazım neredeyse benzer dönemlerde göreve başladılar.

Ünal Aysal döneminde Gs, 2 Lig Şampiyonluğu, 2 Süper Kupa, 1 Türkiye Kupası ve 2 kez Ş.Ligi'nde üst tura çıktı (Birinde Çeyrek Final'de birinde 2.Tur'da elendiler)

Şimdi bir de F.Orman başkanlığı dönemine bakalım 0 kupa ortada elle tutulur hiçbir başarı yok maalesef.

Sportif başarı olmadan olmuyor bazı şeyler kime ne derse desin bu iş böyledir her zaman.

Ki Ünal Aysal bu kadar başarılıyken biraz tökezleyince Gs camiası baskı yoluyla istifa ettirdi ve şimdi yeni bir yönetimle yeniden şampiyonluk mücadelesi veriyorlar.

cok güzel ozetlemişsin aynen öyle

Çevrimdışı ozan062

raporlar gonderildi ben anlamam
ama anlayanların yorumlarından yola cıkıyoruz
mesela rasit ceran diğer besiktas sitelerinden tanıdıgmız avukat  aynı zamanda twttrda vardır kendisi
onun son dediklerinden yola cıkarsak
sunu koyucam gerisi zaten teknik bilgi

raşit ceran @rsceran  ·  16 dk. 16 dakika önce
Sezer'in başlattığı icra takibine itiraz etmişiz ama tabloda karşılık ayırmışız. Yani borç var ama para yok seneye 2 katını ödeyelim demişiz

raşit ceran @rsceran  ·  11 dk. 11 dakika önce
Seneye de çok bir şey beklemeyin, özellikle bonservisi yüksek transferler filan. CL olursa belki olmazsa %1.

ozellikle enson dediklerinden yola cıkarsak
tabiki bonservisi olmayan topculara yoneliyruz
simdiden hazırlayın kendinizi...

rota CL yani yoksa işler fena

zorlanmanın nedeni sudur

raşit ceran @rsceran  ·  21 dk. 21 dakika önce
1 yıl içinde 116 M TL kredi geri ödememiz var.

raşit ceran @rsceran  ·  21 dk. 21 dakika önce
31 Mayıs 2014'den 28 Şubat 2015'e kadar banka ve faktoringlerden çekilen kredi 95 M TL.
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2015, 15:44:06 ozan062 ]

Çevrimdışı Atkar

Lucescunun bu kadar gündemde olmasına bile seviniyorum :) Ancak yönetim tüm ipleri Luceye bırakmalı ki,yapmazlar.Luce kendi kadrosunu sıfırdan kurmalı.Mümkünse kısa vadeli direk şampiyon yapabilecek.Bonservissiz Gignac,Abate,Fuchs,Vlaar,Samba,Ayew,Mbia gibi futbolculardan alabildiğimiz hepsini almalıyız.Luce gelirse eğer kendi profili olan Brezilyalı futbolculara fazla bonserviste vericez.Aklınızsa olsun.Mesela Dentinhoya 7M verip tutmayınca Lucenin bile medya kafasını yer.1 tane Willian-Ferhandinho klasmanı adam çıkarsa da daha takımın karşısında medya,hakemlerde duramaz.Çok kaliteli kadro kurup gerekirse hakemleri de yenmeliyiz.Bunu TRde en iyi yapsbilecek hocada 1.Luce 2.Terimdir.Şampiyon olunsa da olunmasa da Luce bu takımın temel ihtiyacıdır.Şenol güneş falan filan olmaz ağzınıza almayın bana göre