2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842671 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Sebastian Prödl yapilan protokol Beşiktaş yönetimi tarafindan iletildi  vazgecme madesi varmış ama
Anlaşıldığı ortada zaten neyse bekleyip göreceğiz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 18:19:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Anlaşıldığı ortada zaten neyse bekleyip göreceğiz :)

yüzde 90 alacaklar çok olgunlaştı haberler.

Yalnız sakatlık konusunda ön yargılı yaklaşılmış baktım yaşadığı şeyler çok ekstrem.

Onun dışında zırt pırt ufak tefek sakatlık yaşayan bir adam değil. Ersan'ın yerine alsınlar.

Sonra bir tane daha alsınlar  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yalnız sakatlık konusunda ön yargılı yaklaşılmış baktım yaşadığı şeyler çok ekstrem.

Onun dışında zırt pırt ufak tefek sakatlık yaşayan bir adam değil. Ersan'ın yerine alsınlar.

Dün de demiştim yedek kulübesinde ya da orta ikilide Ersan'ı ya da Necip'i göreceğimize Prödl'ü görmek daha iyidir :D

Ama yine söylüyorum Prödl'den daha iyi bir stoper kesinlikle şart 1. sınıf yani :icool:

Çevrimdışı TØLGA

benim için geleçek sezons stoper rotasyonum budur abi prödl ersan x  ve mümkünse bir yerli kaliteli stoper
miloseviç kiralik büyük ihtimal pedroda satılık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Dün de demiştim yedek kulübesinde ya da orta ikilide Ersan'ı ya da Necip'i göreceğimize Prödl'ü görmek daha iyidir :D

Ama yine söylüyorum Prödl'den daha iyi bir stoper kesinlikle şart 1. sınıf yani :icool:
ben diğer sayfada paylaştım o adamı skrtel işte gitsinler alsınlar olmadımı git agger'i al iş görür
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

benim için geleçek sezons stoper rotasyonum budur abi prödl ersan x  ve mümkünse bir yerli kaliteli stoper
miloseviç kiralik büyük ihtimal pedroda satılık
Pedro satılırsa Miloseviç kesin kalır :)

Atınç kiralanacak o belli oldu.

Çevrimdışı TØLGA

Pedro satılırsa Miloseviç kesin kalır :)

Atınç kiralanacak o belli oldu.
o yazın belli olur atınç adanasporamı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Adanaspor olma ihtimali yüksek tabi :icool:

Çevrimdışı TØLGA

eslem ve muhammet raşitte kesinlikle kiralanmalı mümkünse eslem hollandaya  2 3 . lig farketmez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Tolga'nin yerine iyi bir yabanci Kaleci.

Ersan ve Necip'in yerine Süper Lig'den 2 Stoper + iyi bir yabanci Stoper.

Serdar ve Ismail'in yerine Türkiye'den 2 genc umut vaadeden Bek. Motta ile devam. Opare'de son 9 haftaya göre Karar. Olumsuz olursa bir de iyi yabanci Sag Bek.

Veli nin yerine Süper Lig'den 1 orta saha. Atiba'nin yerine Mavuba ayarinda bir yabanci.

Mustafa nin yerine Süper Lig'den daha verimli 1 Forvet. Ba'da duruma göre Karar.

Olcayin yerine biraz teknik fizik gücü yüksek hakkini veren 1 yabanci.

yanliz bunlari yapmak icin zihniyet degismesi lazim. bunlarin bir Transfer döneminde yapilmasi zor ama önümüzdeki sene bunlari yapmis olursak ucmaya baslariz.

Çevrimdışı Yusuf

Serdar ve Ismail'in yerine Türkiye'den 2 genc umut vaadeden Bek. Motta ile devam. Opare'de son 9 haftaya göre Karar. Olumsuz olursa bir de iyi yabanci Sag Bek.

Veli nin yerine Süper Lig'den 1 orta saha. Atiba'nin yerine Mavuba ayarinda bir yabanci.

Mustafa nin yerine Süper Lig'den daha verimli 1 Forvet. Ba'da duruma göre Karar.

yanliz bunlari yapmak icin zihniyet degismesi lazim. bunlarin bir Transfer döneminde yapilmasi zor ama önümüzdeki sene bunlari yapmis olursak ucmaya baslariz.

Yabancı sınırı kalkmışken Süper Lig içinden transfer yapmaya şimdilik gerek yok. Eldeki yerlileri tutup 5 üst düzey yabancı alarak kapatalım transfer sezonunu seneye hiçbir sıkıntı yaşamayız.

Çevrimdışı GÖRKEM

Yabancı sınırı kalkmışken Süper Lig içinden transfer yapmaya şimdilik gerek yok. Eldeki yerlileri tutup 5 üst düzey yabancı alarak kapatalım transfer sezonunu seneye hiçbir sıkıntı yaşamayız.

tabiki bunlar alinacaksa Tolga, Ersan, Necip, Serdar, Ismail, Veli, Atiba, Mustafa ile yollar ayrilacak. Ugur ve Sivok zaten yolcu.

Çevrimdışı Tolga

Yabancı sınırı kalkmışken bu kadar fazla yerli gönderip almaya gerek yok bence.

Mesela Serdar'ın yerine Şener alınabilir tamam da İsmail'in yerine yerli hangi sol beki alabiliriz ki ondan daha iyi olan.

İsmail gönderilip Motta kalmalı ve ondan daha iyisini almalıyız.Bu yaz transfer döneminde olmaz tabi böyle bir transfer.

Yerli stopere hiç gerek yok eğer Prödl yedek olarak alınacaksa alınabilir elimizde zaten Pedro ve Miloseviç de var elimizdekilerden 1 tane daha çok iyi bir yabancı stoper alalım yeterlidir.

Veli yerine ondan daha fazla katkı verecek yerli bir orta saha kim var ki alınabilecek.

Mustafa'nın zaten gönderilmesi lazımdı kiralık verdiğimiz Ömer bile ondan daha iyi oyuncu bana göre ama sözleşme imzalandı artık 3 sene daha bu takımın formasını giyecek maalesef yapacak birşey yok.

Çevrimdışı Kadir G.

Prödl alınıp yanına başka biri daha alınırsa razı oluruz yoksa yine sezonlar çöpe

Çevrimdışı GÖRKEM

Yabancı sınırı kalkmışken bu kadar fazla yerli gönderip almaya gerek yok bence.

Mesela Serdar'ın yerine Şener alınabilir tamam da İsmail'in yerine yerli hangi sol beki alabiliriz ki ondan daha iyi olan.

İsmail gönderilip Motta kalmalı ve ondan daha iyisini almalıyız.Bu yaz transfer döneminde olmaz tabi böyle bir transfer.

Yerli stopere hiç gerek yok eğer Prödl yedek olarak alınacaksa alınabilir elimizde zaten Pedro ve Miloseviç de var elimizdekilerden 1 tane daha çok iyi bir yabancı stoper alalım yeterlidir.

Veli yerine ondan daha fazla katkı verecek yerli bir orta saha kim var ki alınabilecek.

Mustafa'nın zaten gönderilmesi lazımdı kiralık verdiğimiz Ömer bile ondan daha iyi oyuncu bana göre ama sözleşme imzalandı artık 3 sene daha bu takımın formasını giyecek maalesef yapacak birşey yok.

Türkiyede o Profillere uyan bir Sürü genc yetenekli oyuncu var. yeter ki bul ve getir.

hic bulamiyorsan ben Veli'nin yerine Yekta Kurtulus, Soner Aydogdu ve hatta Musa Cagiran'a bile raziyim.

Ismail'in yerine Ugur Ciftci, Ishak Dogan veya Ziya Erdal yedek olarak düsünülebilir.

Çevrimdışı Tolga

Türkiyede o Profillere uyan bir Sürü genc yetenekli oyuncu var. yeter ki bul ve getir.

hic bulamiyorsan ben Veli'nin yerine Yekta Kurtulus, Soner Aydogdu ve hatta Musa Cagiran'a bile raziyim.

Ismail'in yerine Ugur Ciftci, Ishak Dogan veya Ziya Erdal yedek olarak düsünülebilir.

Peki bu oyuncular mı Veli'den daha fazla katkı verecek kusura bakmayın ama bazen bu oyuncuları fazla küçümsüyorsunuz.

Yekta Gs'de bile Melo'nun yokluğunda oynayamıyorken gelip Veli'nin yerine mi alacağız diğerlerini zaten değerlendirmeye bile almam münkün değil.

İsmail'in zaten gönderilmesi lazım da belki içlerinde yerli olarak İshak alınabilirdi o da Trabzon'a gitti.Diğer 2 oyuncuyu alsak da İsmail'den pek farkları olmayacaktır benim gözümde.

Ne diyoruz eldeki yerlilerin bir çoğu yeterli değil ama gidip elimizdekilerle aynı kalitede ya da daha düşük kalitede oyuncular alacaksak elimizdekileri neden gönderiyoruz ki.

Türkiye'de alınabilecek yerliler bana göre; Ozan Tufan, Serdar Aziz, Şener, Muhammed Demir, Mehmet Ekici, İshak, Erkan Zengin başka da bana göre alındığında takıma katkı sağlayacak yerli oyuncu yok.

Bu saydıklarımın 3 tanesi Bursa'da 3 tanesi Trabzon'da oynuyor yani öyle kolay kolay da yedirmezler bize.

Çevrimdışı GÖRKEM

Peki bu oyuncular mı Veli'den daha fazla katkı verecek kusura bakmayın ama bazen bu oyuncuları fazla küçümsüyorsunuz.

Yekta Gs'de bile Melo'nun yokluğunda oynayamıyorken gelip Veli'nin yerine mi alacağız diğerlerini zaten değerlendirmeye bile almam münkün değil.

İsmail'in zaten gönderilmesi lazım da belki içlerinde yerli olarak İshak alınabilirdi o da Trabzon'a gitti.Diğer 2 oyuncuyu alsak da İsmail'den pek farkları olmayacaktır benim gözümde.

Ne diyoruz eldeki yerlilerin bir çoğu yeterli değil ama gidip elimizdekilerle aynı kalitede ya da daha düşük kalitede oyuncular alacaksak elimizdekileri neden gönderiyoruz ki.

Türkiye'de alınabilecek yerliler bana göre; Ozan Tufan, Serdar Aziz, Şener, Muhammed Demir, Mehmet Ekici, İshak, Erkan Zengin başka da bana göre alındığında takıma katkı sağlayacak yerli oyuncu yok.

Bu saydıklarımın 3 tanesi Bursa'da 3 tanesi Trabzon'da oynuyor yani öyle kolay kolay da yedirmezler bize.

ben o oyuncalari yillik 1.5 Milyon ödemeyeceksin diye önerdim. bana göre saydiklarim Veli'den daha uygun ve ayni zamanda daha ucuz olur. özellikle Anadolu Takimi oyunculari bazen cok kücümseniyor. bazi oyuncalar özgüven ve tecrübe kazandigi zaman ummadigin seyler yaparlar. sans vermezsen hep yabancilara gidersen tabi bulamazsin yerli oyuncu.

daha önce yazildigi gibi bizim yedek olsa bile iyi yerlilere de ihtiyacimiz var.

Seneri alamiyorsan git Ugur Ucar'i al. Ishaki'i alamiyorsan Ugur Ciftci'yi al. Serdar ve Ismail'den yine iyidirler. kendi oyuncularimizi sadece formalarindan dolayi gözümüzde büyütmeyelim.

Çevrimdışı Türkay

Seneye stoperler Prödl Kaboul Milo Ersan olmalı. Pedro ile Atınç yolcu olur muhtemelen
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 19:37:42
  • Beşiktaş / Bodrum

:tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 19:38:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Veli kadar depar atıp markaj yapıp oyunda kalan, kas grubu atmayan bir oyuncu bulursanız ve daha ucuza oynatabilirseniz söz önce ben gitsin iyeceğim :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Veli kadar depar atıp markaj yapıp oyunda kalan, kas grubu atmayan bir oyuncu bulursanız ve daha ucuza oynatabilirseniz söz önce ben gitsin iyeceğim :)

iste sorun burda.

Veli Pozisyon hatalari yapiyor ve bunlari yalandan pres yaparak telafi etmeye calisiyor. ayni zamanda dengesi cok zayif ikili mücadelelerde gücsüz kaliyor ve gereksiz fauller yapiyor.
üstelik Takim'in orta sahadaki düzenini bozuyor. Takim da buna ayak uydurmak zorunda kalabiliyor. sezmek yerine gereksiz yere kosuyoruz ve fazla yoruluyoruz.

Top ayagindayken top kaybina ugramazsak kendimizi sansli görelim. herhangi bir yaraticiligi bir etkinligi yok. ne karsi tarafta ne orta sahada hücuma yönelik bir katki saglayamiyor.

ondan sonra da kostu mücadele etti oluyor. ben söylim bize Veli'den fazla katki saglayabilecek baya oyuncu var Türkiyede. saydiklarim onlarin sadece bir kaci.

Çevrimdışı GÖRKEM

iste sorun burda.

Veli Pozisyon hatalari yapiyor ve bunlari yalandan pres yaparak telafi etmeye calisiyor.

yalandan pres derken tabiki topu kazanmak istiyor ancak buna gercekten inanmiyor cünkü bilinc altinda alamayacagini o da hissediyor. alamamasinin sebebi ise olmadik yerlerde depar atmasi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 20:03:16
  • Beşiktaş / Bodrum

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Alex Telles, Fatih Terim'den teklif gelmesi halinde Türk milli takımında forma giymeye sıcak baktığını söyledi.

Fena yozlaşıyoruz ya dur bakalım. Böyle şeylere sıcak bakmıyorum Aurelio da hataydı. Uefa önüne geçeceğine daha da açıyor yolu bu tarz şeylere.

Bunu burada konuşabiliriz sanırım bizi de ilgilendiriyor çünkü kendi milli takımında oynamayan yabancılarımız var.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 20:05:23 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan P.

Veli gol atiyor, attiriyor cok iyi arapas veriyor cok top kapiyor az kaybediyor ee daha ne olsun yerli?

Çevrimdışı Atkar

Kusura bakmayın ama taraftarımızın vizyonu düşük.Plönd-Kaboul-Ersan-Milo 4lüsü olursa defans patates olur,alayının sakatlık geçmişi çok parlak(!).Bu takımda 5 stoper olucaksa yedekler Milo-Atınç-Ersan olur.2 tanede kaliteli stoper alınır.Dede-Vlaar,Smalling-Samba vb gibi.Beklere gelirsek Motta ve İsmail'in yedek olarak bile takımda kalmasını savunmuyorum.Opare,Serdar yedek 2 tanede kaliteli bek alınmalı.RahmanBaba-Abate,Fuchs-Mayke gibi.Orta saha olarakta 7 futbolcu yeterlidir.Necip ile yollar ayrılıp Oğuzhan 3-4Ma satılmalıdır.De Jong-Veli-Atiba-Tolgay-Sosa-Transfer(10Numara)-xxx(BoxtoBox).Kerim 4M civarına satılmalıdır.Töre-Olcay(yedeğe)-Xxx(2.forvet tarzı) biri alınmalıdır.Forvet konusunda ise Ba satılır,satılmaz bilemiyorum fakat 13-15M civarına satılırsa Pektemek ile yollar ayrılmalı.Xxx(Gallador forvet),Xxx(Gekas tarzı,ligi bilen kaşar biri) ve Cenk Tosun.En son olarakta kaleyi değerlendiricem.Tolga ile mutlaka yollar ayrılmalı kaleci olarak Cech çok iyi tercih olur,Handanoviç olur,Beto ve Romero bile olabilir.

Fakat bu sene her halükarda şampiyon olup,seneye CLye gitmeliyiz.Seneye CL'ye gittiğimizi varsayarakta lig için yeterli futbolcular değil,Lig için üst düzey CL için yeterli futbolcular alınmalı.Direk gruplara kalırsak yayın geliri dahil 23M avro para geliyor.2.Tura çıkarsak 34M,Çeyrek Finale çıkıp elensek bile 45-46M para kazanılıyor.Bunlar galibiyet başına primler hariç.Galibiyet başına da 1.5M avro prim var.Mutlaka bu sezon Şampiyon olmalıyız mutlaka