2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843239 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

6 tane yerli oyuncu var burada.

1.5 milyona alıp oynatabileceğimiz ve daha çok verim verecek bir 6 tane daha yerli oyuncu sayabilir misin?

Volkan Sen , Tunay Torun, Mehmet Ekici, Serdar Aziz, Adem Büyük, Sener Özbayrakli, Ziya Erdal, Musa Cagiran, Mustafa Yumlu, Muhammet Demir, Ümit Kurt, Aytac Kara, Salih Dursun, Ahmet Calik, Aykut Demir

bunlari simdi zaten alamazsin veya cok ödersin. ancak zamaninda bu oyunculari alabilirdik.

bütün hepsinede 1.5 Milyon vermek gibi bir kayde yok. 14 yabanci hakkin var. yerlileri oynatmak zorunda bile degilsin yani.

ben Velinin oynamasini yanlis buluyorum. illa ki Takimda olacaksa Ücüncü adam (yani yedegin yedegi) olabilir. onada hayatda 1.5 Milyon verilmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 13:35:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Volkan Sen , Tunay Torun, Mehmet Ekici, Serdar Aziz, Adem Büyük, Sener Özbayrakli, Ziya Erdal, Musa Cagiran, Mustafa Yumlu, Muhammet Demir, Ümit Kurt, Aytac Kara, Salih Dursun, Ahmet Calik, Aykut Demir

bunlari simdi zaten alamazsin veya cok ödersin. ancak zamaninda bu oyunculari alabilirdik.

bütün hepsinede 1.5 Milyon vermek gibi bir kayde yok. 14 yabanci hakkin var. yerlileri oynatmak zorunda bile degilsin yani.

ben Velinin oynamasini yanlis buluyorum. illa ki Takimda olacaksa Ücüncü adam (yani yedegin yedegi) olabilir. onada hayatda 1.5 Milyon verilmez.

Adem Büyük, Tunay, Serdar Aziz, Ziya, Musa Aytaç, Salih, Ahmet ve AYkut. Bunlar mı bizim oyuncularımızdan iyi? Allah korusun bu oyunculardan bizi 3 maça çıkamazlar burada abartısız söylüyorum. Yumlu'yu yazmıyorum bile.

Volkan Şen Trabzon'dan kuyruğuna teneke bağlanıp yollandı burada da farklısı olmaz emin olabilirsin küçük takımın büyük oyuncusu.

Ekici , Şener ve Muhammed Demir + Ozan Tufan'ı da ben yazayım. 3'ünü  almaya kalksan minimum 15 4'ü 25 milyon euro.

Kendin söylüyorsun şuanda alma ihtimalimiz yok diye. Ekici'yi dha önce alabilir miydik evet. Alsak herkes homurdanır mıydı evet. Kim bu performansı bekliyordu bitik bir adamdan kimse.

Şener'i 3 yıl önce alabilirdik aldığımızda şimdiki halinin çeyreği değildi adam.

Muhammed Demir'i 3 yıl önce istediğimizde 5 milyon euro fiyat çektiler.

Sonuç olarak yazdığın oyuncuların tamamı ya alınamaz ya da kalite koyamaz. Alamayacaksak kendi oyuncularımızı da göndereceksek bu nasıl ütopya?

En başa dönüyoruz. Göndersen yerine koyacak adam yok yerli şuan. Demek ki doğru adamlara 1.5 vermişiz. Çünkü başka şansımız yok.

Yedeğin yedeği dediğin adamın ensesine neden Lazio yapıştı ve tekif yaptı? Önce eldekinin değerini bilmek lazım. Çok oyuncu yedik biz böyle.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 13:38:09 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 13:41:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim kadro kalitemiz Fener'den ya da Gs'den medyanın yansıttığı gibi düşük filan  değil.

Bizim sadece anahtar oyuncu eksikliğimiz var.

Şuan Sosa ile Sneijder'i değiştir Beşiktaş yardırarak şampiyon olurdu. O yüzden bu sene çok önemli.

İyi ve genç bir kadro var. Bu kadroya Dede tarzı stoper yerine Prödl tarzı stoper dahil ederlerse hiçbir şey değişmez.

3-4 tane alacaklar ama adamakıllı adam alacaklar. Direk etki edecek. Prödl gibi takım oyuncusu değil Dede gibi lider oyuncu olacak.

Opare gibi kanattan bozma bek bile olmayan bek değil, Mayke gibi lider sağ bek getirecekler. Risk 3 yıldır alınmadı bu sene alınmak zorunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Yönetim kesin iki tane bizim istediğimiz gibi oyuncu alacak (Mavuba veya De Jong gibi) ama en az bi tane de prödl gibi adam gelecek  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 13:47:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer böyle patateslere yöneleceklerse 3 adam alsınlar kafi ben fazlasını istemem.

Cech, Dede ya da Zambrano, Maxi Pereira ya da Mayke.

Arka tarafa 3 adam. Gerisi devre arasına kalsın gerekirse. Yeter ki abuk subuk adamları doldurmasınlar takıma göndermek için yırtınıyoruz sonra.

Diatta, Higuain, adını bile hatırlayamadığım hırvat sol bek, Fink. Bu transferlerden farkı yok Prödl'un.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 13:49:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Gözleriniz modern top class sağ bek görsün.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 13:50:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Gözleriniz modern top class sağ bek görsün.

Danilo'yu sattı Porto. 6-7 milyona bu adamı almaya kalkacak şimdi adım gibi eminim ve çok üzüleceğim Porto'ya giderse.

Son zamanlarda bu kadar ne yaptığını bilerek oynayan Bek Cafu'dan beri görmedim çok sağlam basıyor yere.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 13:53:05 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Adem Büyük, Tunay, Serdar Aziz, Ziya, Musa Aytaç, Salih, Ahmet ve AYkut. Bunlar mı bizim oyuncularımızdan iyi? Allah korusun bu oyunculardan bizi 3 maça çıkamazlar burada abartısız söylüyorum.

Volkan Şen Trabzon'dan kuyruğuna teneke bağlanıp yollandı burada da farklısı olmaz emin olabilirsin küçük takımın büyük oyuncusu.

Ekici , Şener ve Muhammed Demir + Ozan Tufan'ı da ben yazayım. 3'ünü  almaya kalksan minimum 15 4'ü 25 milyon euro.

Kendin söylüyorsun şuanda alma ihtimalimiz yok diye. Ekici'yi dha önce alabilir miydik evet. Alsak herkes homurdanır mıydı evet. Kim bu performansı bekliyordu bitik bir adamdan kimse.

Şener'i 3 yıl önce alabilirdik aldığımızda şimdiki halinin çeyreği değildi adam.

Muhammed Demir'i 3 yıl önce istediğimizde 5 milyon euro fiyat çektiler.

Sonuç olarak yazdığın oyuncuların tamamı ya alınamaz ya da kalite koyamaz. Alamayacaksak kendi oyuncularımızı da göndereceksek bu nasıl ütopya?

En başa dönüyoruz. Göndersen yerine koyacak adam yok yerli şuan. Demek ki doğru adamlara 1.5 vermişiz. Çünkü başka şansımız yok.

Yedeğin yedeği dediğin adamın ensesine neden Lazio yapıştı ve tekif yaptı? Önce eldekinin değerini bilmek lazım. Çok oyuncu yedik biz böyle.

bence bizim Oyunculari olduklarindan cok üstün görüyorsun. saydigim oyuncular bunlardan daha faydasiz olmaz: Veli, Ersan, Necip, Mustafa, Olcay, Serdar

ben cogunun daha faydali olabilecegini düsünüyorum.

önemli olan Potansiyeli olan oyunculari kesfetmek. bunu beceremiyorsak ya Parayi basacagiz ya da fiyati uygun yabancilara gidecegiz.

ayrica sunu da yazdiydim: hepsinede 1.5 Milyon vermek diye bir kayde yok. 14 yabanci hakkin var. yerlileri oynatmak zorunda bile degilsin.

oynatmayi düsünmedigin yerlilere 1.5 Milyon cok fazla. Yedegin yedegine 1.5 verilmez. en fazla 1 Milyon verilir Velilere, Serdarlara, Ersanlara.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 13:56:15
  • Beşiktaş / Bodrum
bence bizim Oyunculari olduklarindan cok üstün görüyorsun. saydigim oyuncular bunlardan daha faydasiz olmaz: Veli, Ersan, Necip, Mustafa, Olcay, Serdar

ben cogunun daha faydali olabilecegini düsünüyorum.

önemli olan Potansiyeli olan oyunculari kesfetmek. bunu beceremiyorsak ya Parayi basacagiz ya da fiyati uygun yabancilara gidecegiz.

ayrica sunu da yazdiydim: hepsinede 1.5 Milyon vermek diye bir kayde yok. 14 yabanci hakkin var. yerlileri oynatmak zorunda bile degilsin.

oynatmayi düsünmedigin yerlilere 1.5 Milyon cok fazla. Yedegin yedegine 1.5 verilmez. en fazla 1 Milyon verilir Velilere, Serdarlara, Ersanlara.

Hocam yerlileri oynatmak zorundasın. Bunu da göreceğiz zaten seneye takımların yarısı yerli çıkacak yine.

14 yabancı kimse kullanmayacak zaten. 3 tanesini ilk 18'e bile alamayacağı yabancıyı niye alsın takımlar. Kaldı ki 11 tanesini ilk 18'a alabiliyorsun kalan 7 oyuncu kulübede yerli olacak.

Ve hepsi iyi oyuncular olmak zorunda. Yani seneye en iyi ihtimalle kulübende Veli, Ersan, Olcay, Kurtuluş,Cenk, Oğuzhan ve Tosun olacak.

En ufak bir sakatlıkta bu yerliler 11 oyuncusu olacak. Yani yedeğin yedeği filan değil bildiğin rotasyon oyuncusu bunlar.

Rotasyon oyuncusunu da 700-800'e tutamazsın kadronda. Belki kural devam ederse 3-4 yıl sonra mümkün olur dediğin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Bizim kadro kalitemiz Fener'den ya da Gs'den medyanın yansıttığı gibi düşük filan  değil.

Bizim sadece anahtar oyuncu eksikliğimiz var.

Şuan Sosa ile Sneijder'i değiştir Beşiktaş yardırarak şampiyon olurdu. O yüzden bu sene çok önemli.

İyi ve genç bir kadro var. Bu kadroya Dede tarzı stoper yerine Prödl tarzı stoper dahil ederlerse hiçbir şey değişmez.

3-4 tane alacaklar ama adamakıllı adam alacaklar. Direk etki edecek. Prödl gibi takım oyuncusu değil Dede gibi lider oyuncu olacak.

Opare gibi kanattan bozma bek bile olmayan bek değil, Mayke gibi lider sağ bek getirecekler. Risk 3 yıldır alınmadı bu sene alınmak zorunda.

bence yanlis teshis koyuyorsun. sıkıntı sadece anahtar oyuncu eksikligi degil. hemen her mevkide Gs ve Fb nin gerisindeyiz.

bizim Oyunculari gözünde büyütüyorsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 13:57:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Ek olarak Ersan ve Pektemek'e yapılan sözleşme akıl almaz bir durumdur.

Nasıl altından kalkacağız bilmiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 13:59:27
  • Beşiktaş / Bodrum
bence yanlis teshis koyuyorsun. sıkıntı sadece anahtar oyuncu eksikligi degil. hemen her mevkide Gs ve Fb nin gerisindeyiz.

Hangi her mevkide? Kanatları bizden daha mı iyi? Değil.

Santraforları bizden daha mı iyi? O da değil. 3'ünü toplasan bir tane Ba kadar atamamışlar.

Diego Sosa'dan daha mı iyi? Değil. Emre veya Hamit Atiba'dan daha mı iyi? Değil.

Sorun arka 4'lüye elince başlıyor. Gs bir adım önde  olabilir ama fener kesinlikle değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Eğer tarık-umut-yasin-olan ve sabri bizim yerilerden kaliteliyse. ya neyse tamam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 14:03:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener'in arka 5'lisi bizden daha iyi Galatasaray'ın da öndeki iki hğcumcusu ve iki ortasahası.

Fenerden önümüz daha iyi Gs ile arkamız eşit denilebilir kaleci dışında.

O yüzden kadrolar kesinlikle aynı seviyede. Sadece anahtar oyuncular orada winner burada değil fark bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Hocam yerlileri oynatmak zorundasın. Bunu da göreceğiz zaten seneye takımların yarısı yerli çıkacak yine.

14 yabancı kimse kullanmayacak zaten. 3 tanesini ilk 18'e bile alamayacağı yabancıyı niye alsın takımlar. Kaldı ki 11 tanesini ilk 18'a alabiliyorsun kalan 7 oyuncu kulübede yerli olacak.

Ve hepsi iyi oyuncular olmak zorunda. Yani seneye en iyi ihtimalle kulübende Veli, Ersan, Olcay, Kurtuluş,Cenk, Oğuzhan ve Tosun olacak.

En ufak bir sakatlıkta bu yerliler 11 oyuncusu olacak. Yani yedeğin yedeği filan değil bildiğin rotasyon oyuncusu bunlar.

Rotasyon oyuncusunu da 700-800'e tutamazsın kadronda. Belki kural devam ederse 3-4 yıl sonra mümkün olur dediğin.

o saydigim yerli oyuncularin cogu bizde oynadigi kücük takimlardan daha etkili olabilir. kücük Takimlarda olaganüstü performans göstermeseler bile bu fazla birsey ifade etmeyebilir.

bence bizdekilerin cogundan iyiler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 14:09:42
  • Beşiktaş / Bodrum
o saydigim yerli oyuncularin cogu bizde oynadigi kücük takimlardan daha etkili olabilir. kücük Takimlarda olaganüstü performans göstermeseler bile bu fazla birsey ifade etmeyebilir.

bence bizdekilerin cogundan iyiler.

Tamamiyle tahmin. Daha kendi takımlarında ligi domine edemeyen oyuncuları buraya getirirsen taraftar seni vurur.

Bugün Tunay'ı Musa'yı filan almaya kalksak ortalık sallanır. Çok büyütmüşsün bu oyuncuları. Aytaç Trabzon'da bile varlık gösteremedi henüz. Musa kim? Hele Yumlu.

Muhammed Demir Pektemek yerine olsa evet çok sevinirdim. Şener de Serdar yerine Sadece bu. Ama olma ihtimali yoksa oyuncularımızı yermenin göndermeye çalışmanın da anlamı yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Atkar

Tek geri taraflada yetmeyebilir eksiklerimiz.Seneye CL olursa 20-22M direk kasaya para gelicek.Bu para direk transfere aktarılıp oyuncu satışlarından da 25M(Ba,Pedro,Kerim,Ozi) gelir sağlanıp 40M+ bütçe gerek.Şampiyon olunmazsa bunun adı risk olacak,şampiyon olursakta CL için kaliteli bir kadro yapacağız.As oyuncu olarak 1Kaleci,2Stoper,1Solbek,1Sağbek,1Önlibero,1OyunKurucu,1Solkanat,1 adette Forvet alınmalı.+Yedek forvet bide.Sol bek(Fuchs),Ön libero(De Jong,Mbia veya Mavuba),Stoper(Samba,Vlaar,Zambrono vb) hatta sağ beki(Abate,Richards) gibi mevkileri bonservissiz halledersek Kaleye(5M),Stopere(7M),OyunKurucu(10M),Forvet(10M),Sağbek(5M),SolKanat(7M)..45M civarına gerçekten yıldızlı,Kaşar oyunculu kadro kurulur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 14:19:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek geri taraflada yetmeyebilir eksiklerimiz.Seneye CL olursa 20-22M direk kasaya para gelicek.Bu para direk transfere aktarılıp oyuncu satışlarından da 25M(Ba,Pedro,Kerim,Ozi) gelir sağlanıp 40M+ bütçe gerek.Şampiyon olunmazsa bunun adı risk olacak,şampiyon olursakta CL için kaliteli bir kadro yapacağız.As oyuncu olarak 1Kaleci,2Stoper,1Solbek,1Sağbek,1Önlibero,1OyunKurucu,1Solkanat,1 adette Forvet alınmalı.+Yedek forvet bide.Sol bek(Fuchs),Ön libero(De Jong,Mbia veya Mavuba),Stoper(Samba,Vlaar,Zambrono vb) hatta sağ beki(Abate,Richards) gibi mevkileri bonservissiz halledersek Kaleye(5M),Stopere(7M),OyunKurucu(10M),Forvet(10M),Sağbek(5M),SolKanat(7M)..45M civarına gerçekten yıldızlı,Kaşar oyunculu kadro kurulur.

Böyle bir dönüşümün 1 sezonda olması mümkün değil. Olmamalı da zaten çökeriz bu kadar hızlı kadro değişirse.

Yarı/Yarı 2 sezonda. Oyun kurucuyu geçelim zaten 3 yıl boyunca alınmaz Sosa varken. Ba satılmazsa forvet de alınmaz.

Ama kalanı doğru. 7 oyuncu lazım. O da bir anda olmaz.

Şampiyon olursak doğrudur 25 milyon bile olabilir bütçe eğer oyuncu satmazsak bile.

İşte o zaman nokta atışı kaleci, stoper , 2 bek ve bir ortasaha ile 5 oyuncu alsınlar ben tamamım.

O yüzden yermeyi bırakalım oyuncuları şampiyonluk çok önemli 9 hafta boyunca tek düşündüğümüz şey bu olmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı blackeagle35

Kadrolara isim isim bakmak yanılgı yaratır..Sonuçta Gs'nin son haftalardaki en iyi oyuncusu Yasin..Hangimiz isterdik Yasin'i takımda??Bizim en büyük eksikliğimiz teknik direktör..Rakiplerinki bizden iyi diye demiyorum, yetenekleri Bilic'den    eksik de olabilir..Ancak başlarında oldukları camiaların büyüklüğünün farkındalar ve futbolculuktan gelme bir kazanma alışkanlıkları var..Bunu da takıma iyi yansıtıyorlar zaten takımları da camiaları da buna daha müsait..Tecrübe ve winner olma açısından..Hazır takıma geldikleri için takım kurma gibi gereklilikleri de olmadı tabi..

Çevrimdışı GÖRKEM

Hangi her mevkide? Kanatları bizden daha mı iyi? Değil.

Santraforları bizden daha mı iyi? O da değil. 3'ünü toplasan bir tane Ba kadar atamamışlar.

Diego Sosa'dan daha mı iyi? Değil. Emre veya Hamit Atiba'dan daha mı iyi? Değil.

Sorun arka 4'lüye elince başlıyor. Gs bir adım önde  olabilir ama fener kesinlikle değil.

GS Muslera     Telles, Chedjou, Hakan, Sabri             Yasin, Selcuk, Melo, Snejder, Olcan        Burak

FB  Volkan      Caner, Egemen, Alves, Gökhan            Alper Meireles, Emre, Topal, Kuyt           Sow

BJK Tolga       Motta, Ersan, Pedro, Serdar               Olcay, Veli, Tolgay (Sosa), Atiba, Töre    Ba

kusura bakmayin ama Fenerbahce Tolgay ve Töre haric her Mevkide bizden üstün. (Ba-Sow tartisilir)

Galatasaray Fenere göre biraz daha mütevazi ama bir kac üst düzeyin yani sira maliyetlerine göre iyi is yapan oyunculari var. özellikle orta sahalarinin göbegi Derbide de göründügü gibi bizden cok iyi.

bizde is yapan oyuncular abartiliyor ve hemen üst düzey konumuna getiriliyor. Maaslari da ona göre artiyor. ondan sonra da kendimize kandirmaya basliyoruz.

Çevrimdışı Atkar

Böyle bir dönüşümün 1 sezonda olması mümkün değil. Olmamalı da zaten çökeriz bu kadar hızlı kadro değişirse.

Yarı/Yarı 2 sezonda. Oyun kurucuyu geçelim zaten 3 yıl boyunca alınmaz Sosa varken. Ba satılmazsa forvet de alınmaz.

Ama kalanı doğru. 7 oyuncu lazım. O da bir anda olmaz.

Şampiyon olursak doğrudur 25 milyon bile olabilir bütçe eğer oyuncu satmazsak bile.

İşte o zaman nokta atışı kaleci, stoper , 2 bek ve bir ortasaha ile 5 oyuncu alsınlar ben tamamım.

O yüzden yermeyi bırakalım oyuncuları şampiyonluk çok önemli 9 hafta boyunca tek düşündüğümüz şey bu olmalı.

Böyle bir dönüşüm olmalı bana göre.Kadroyu Luceye teslim ederek tabi.Fuchs,Samba,De Jong gibi bonservissiz oyuncu alsak kadro kalitesi bir anda nasıl değişir bunlar bile büyük etken.+Dediğiniz gibi Mayke gibi genç kaliteli isimlerde kaliteyi artırır.Sosayı rotasyon açısında düşünüyorum ben.1.4yıllığı var maliyeti az rotasyon için çok iyi olur.Sosa çünkü istatislik yapabilen,duran top kullanabilen bir adam değil.Hatta 10 numara bile değil.8-9Gol 7-8 asist yapabilen bir oyun kurucu lazım.10M civarına da böyle biri alınabilir görüşündeyim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 14:29:34
  • Beşiktaş / Bodrum
GS Muslera     Telles, Chedjou, Hakan, Sabri             Yasin, Selcuk, Melo, Snejder, Olcan        Burak

FB  Volkan      Caner, Egemen, Alves, Gökhan            Alper Meireles, Emre, Topal, Kuyt           Sow

BJK Tolga       Motta, Ersan, Pedro, Serdar               Olcay, Veli, Tolgay (Sosa), Atiba, Töre    Ba

kusura bakmayin ama Fenerbahce Tolgay ve Töre haric her Mevkide bizden üstün. (Ba-Sow tartisilir)

Galatasaray Fenere göre biraz daha mütevazi ama bir kac üst düzeyin yani sira maliyetlerine göre iyi is yapan oyunculari var. özellikle orta sahalarinin göbegi Derbide de göründügü gibi bizden cok iyi.

bizde is yapan oyuncular abartiliyor ve hemen üst düzey konumuna getiriliyor. Maaslari da ona göre artiyor. ondan sonra da kendimize kandirmaya basliyoruz.

Emre Atiba'dan daha mı iyi? Sow Ba tartışılır Sow 9 gol Ba 15 gol.

Ama Olcay Kuyt tartışılmaz öyle mi? Biri 8 gol 4 asist biri 7 gol 4 asist.

Kalite mi yoksa verim kıyaslaması mı yapıyoruz?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 14:31:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Böyle bir dönüşüm olmalı bana göre.Kadroyu Luceye teslim ederek tabi.Fuchs,Samba,De Jong gibi bonservissiz oyuncu alsak kadro kalitesi bir anda nasıl değişir bunlar bile büyük etken.+Dediğiniz gibi Mayke gibi genç kaliteli isimlerde kaliteyi artırır.Sosayı rotasyon açısında düşünüyorum ben.1.4yıllığı var maliyeti az rotasyon için çok iyi olur.Sosa çünkü istatislik yapabilen,duran top kullanabilen bir adam değil.Hatta 10 numara bile değil.8-9Gol 7-8 asist yapabilen bir oyun kurucu lazım.10M civarına da böyle biri alınabilir görüşündeyim.

Sosa hiç dirençli bir adam değil.

Bence yedek kalması bile doğrudan kayıp demek. Yani ya kabul edeceğiz ya da..

Malesef böyle tip oyuncu. Çok gamsız çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 14:34:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay'a bu kadar yardırıyoruz ben de dahil sol kanat lazım diyoruz da adam yine hiç çaktırmadan lig sonunda 10 golü geçmiş olacak.

3 sezondur 10 golü sol kanatta oynayarak geçmiş olacak. Bu inanılmaz bir rakam sol açık için.

Oyun katkısı az ama skor katkısı çok yüksek.

İbrahim Üzülmez olma yolunda gidiyor ona da sövdük her transfer dönemi yerine adam aradık adamı 33 yaşına kadar kimse kesemedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Emre Atiba'dan daha mı iyi? Sow Ba tartışılır Sow 9 gol Ba 15 gol.

Ama Olcay Kuyt tartışılmaz öyle mi? Biri 8 gol 4 asist biri 7 gol 4 asist.

Kalite mi yoksa verim kıyaslaması mı yapıyoruz?

Kalite ve verim. sonucta ne kadar verimli olursan o kadar kaliteli olarak gösterilirsin en azindan kendi görevin icersinde.

Emre Atiba'dan daha Teknik, daha dengeli ve hareketli ve daha hirsli. Atibanin artilari da olsa genel baktigimizda Emre o mevkide üstün.

hersey o istatistiklere yansimaz. Sow bu sezon sorunlar yasadi ama genelde en az Ba kadar kaliteli bir oyuncu. Kuyt ise Olcay dan daha iyi oyuncu.