2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834035 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Merak ediyorum Opare pahalı geldiyse hangi sağ beki alacağız ki :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

ÖNCELİK SAVUNMA
Transfer düşünülen ilk bölge savunma hattı. Tecrübeli bir yabancı stoperi kadroya katmak isteyen yönetim hazırlayacağı listeyi Bilic'e sunacak. Teknik heyet ve futbol komitesinin vereceği ortak karar ile yeni savunmacının ismi netleşecek.  Futbol Komitesi sağ bek için de temaslarda bulunacak.

OPARE PAHALI GELDİ
Devre arasında Porto'dan kiralanan Daniel Opare'nin bonservisinin alınması bir süre önce gündeme gelmişti. Ancak Portekiz ekibinin bonservis bedeli olarak belirlediği 2 milyon Euro'da indirime gitmemesi yönetimi farklı alternatiflere yönlendirdi.

KALEYE YABANCI ELDİVEN
Yabancı bir kaleci transferi de düşünen futbol komitesi ilk etapta sezon sonunda sözleşmesi biten oyuncularla görüşecek. Yönetim uygun şartların oluşması halinde bonservis ödemeyi de seçenekler arasında tutuyor.

ORTA SAHAYA TAZE KAN
Siyah-beyazlılar orta sahaya da takviye yapmayı planlıyor. Atiba ile sözleşme uzatmayan Futbol Komitesi yeni sezon öncesi bu bölgeye de transfer yapacak

Sol kanat için benim zaten umudum yoktu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı altan0348

tecrübeli yabancı kaleci, dinazor gibi bir stoper, yabancı sol bek, yıkılmayan viera sitili orta saha, ön orta saha..

demba ba ya iyi teklif varsa hiç düşünmesinler direk satsınlar. pektemek zaten ümitsiz vaka, sakatlanarak 4 seneyi bitirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 20:26:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Merak ediyorum Opare pahalı geldiyse hangi sağ beki alacağız ki :D

Opare için fazla geldi  bence  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ozan062

Hayır  Melo gibi dedin ama ya da ben yanlış anladım :) Melo De Jong aynıdır benim gözümde hücum olarak.

Ya da Mavuba kıyasına sokarsak Mavuba'nın dalışları asist rakamları filan hep yüksektir Melo'dan.

Yani Melo'yu beğenip Mavuba'yı beğenmemek tezat olur onu anlatmak istedim.

bunu gelecek hoca yada mecvut hocanın vereceği goreve gore konusalım derim
belki cok skorer alıcaz gelecek burda kek olacak
aynı sosadaki gibi adam skorerken burda kitlendi..neden cnk gorevi farklı
yani topcuyu buyuten sey aslında bu.. zaten niye atibayla veli skora etki yapğamıyor cnk geride kal diyorlar hatta 3.stoper dur diyorlar
bak veli cıktı ba nın oldugu yere kadar gitti sansınada olsa gol attı
veli cıkıyor ileri uzaktan sut deniyor evet bunlar kabiliyetsiz adamlar ama denemesi kadar dogalı yok ama kısıtlıyor sayın bilic ve ekibi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 21:33:31
  • Beşiktaş / Bodrum
bunu gelecek hoca yada mecvut hocanın vereceği goreve gore konusalım derim
belki cok skorer alıcaz gelecek burda kek olacak
aynı sosadaki gibi adam skorerken burda kitlendi..neden cnk gorevi farklı
yani topcuyu buyuten sey aslında bu.. zaten niye atibayla veli skora etki yapğamıyor cnk geride kal diyorlar hatta 3.stoper dur diyorlar
bak veli cıktı ba nın oldugu yere kadar gitti sansınada olsa gol attı
veli cıkıyor ileri uzaktan sut deniyor evet bunlar kabiliyetsiz adamlar ama denemesi kadar dogalı yok ama kısıtlıyor sayın bilic ve ekibi

Valla açıkçası görevi farklı değil Sosa'ya sen 10 numarasın skor yap denildi.

Yaptı da. Artis artis havalanıp gece 4 lere kadar yatmayıp iyiden iyiye düşene dek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kardeşim gidin şu maxi ile anlaşın getirin. Verin 1 1.5 milyon imza parası koşarak gelsin.

Opareye 2 istenen yerde maxi için 1 1.5 milyon imza parası bedava.

Sol kanat içinde getir schalkeden fuchs u, ver 500 bin euro imza parası, sözleşmesi bitiyor zaten.

Orta sahaya Danny yada Ayew, sözleşmesi biten adamlar, imza parasını verirsen uçarak gelirler( ayew fransada, fransada vergilendirme korkunç, daha da kötü olacak seneye) Danny rusyada( Rusya krizde, futbolları gerçekten gerilemeye girecek bu sebepten)

Stopere canavar bulup almak lazım, kaboul e pek sevmesem de bu tanıma uyar, ciani bu tanıma uyar.

Orta sahaya senede tabelada 7-8 yapacak adam lazım. 4 gol 3 asist vs gibi. Ama mutlaka 8 gole direkt etkisi olmalı(Gökhan inler misali)

Tolga-İsmail-Opare-Atiba-Uğur-Pektemek bir dakika durma yolla. Sosa da yetersiz bence ama parasızlıktan o bölgeye birini alabilirmiyiz emin değilim. Belki töre yada ba yı 15-20 lere satma şansımız olursa olabilir.

Çevrimdışı GÖRKEM

bu yönetimle ancak Ücüncü oluruz.

inanilmaz yanlislar yaptilar ve hala yapmaya devam ediyorlar.

Fanatikte yazilanlara göre Bilice liste sunulacakmis  :iscrewy:

demek ki ne olursa olsun ister Ligi 10 Puan geride bitirelim Bilic sezon sonu gönderilmeyecek. yeni stada bu yönetimle girmek zorunda oldugumuz icin hem üzgün hem sinirliyim.

insallah seneye degisir bu yönetim.

siz ne diyorsunuz? güclü aday cikar mi seneye ? cikarsa Ormanin sansini nasil degerlendirisiniz?

Çevrimiçi Samet Ç

bu yönetimle ancak Ücüncü oluruz.

inanilmaz yanlislar yaptilar ve hala yapmaya devam ediyorlar.

Fanatikte yazilanlara göre Bilice liste sunulacakmis  :iscrewy:

demek ki ne olursa olsun ister Ligi 10 Puan geride bitirelim Bilic sezon sonu gönderilmeyecek. yeni stada bu yönetimle girmek zorunda oldugumuz icin hem üzgün hem sinirliyim.

insallah seneye degisir bu yönetim.

siz ne diyorsunuz? güclü aday cikar mi seneye ? cikarsa Ormanin sansini nasil degerlendirisiniz?
Bu yönetimden stat harici bende memnun değilim 1 sene daha sürecek. Gönlümdeki aday Hasan Arat belki çok zengin bir adam değil ama sporu biliyor hiç olmaz ise.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 22:37:43
  • Beşiktaş / Bodrum
yeni stada bu yönetimle girmek zorunda oldugumuz icin hem üzgün hem sinirliyim.

Diğer kısımlarda katıldığım da katılmadığım da kısımlar var.

Yalnız  şu cümleye takıldım. Bu stadı diğer yönetimler hayal bile ettiremiyorken bu yönetimin yaptığının farkındayız değil mi?

Bu stad Adalı seçilse şuan yüksek ihtimal yoktu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı blackeagle35

Sosa hiçbir zaman skorer bir 10 numara değildi yalnız..Ceza sahasına çok giren,gerekirse 2.forvet olan,kafa vuran bir oyuncu değil..Asist özelliği daha ön planda.. Keşke imkan olsa da Danny ve  Ayew birlikte gelse..Sosa'nın bonservisini çok acele ederek aldık..Sosa iyi bir oyuncu ama daha skorer oyuncu lazımdı bize..Çok büyük bir transfer fırsatı var önümüzde..Bu sezon bonservise harcadığımız 16-17 milyon avro civarını imza parası, ekstra yıllık ücrete versek ve erken davransak çok iyi bir kadro kurabiliriz ama bu malesef çok çok düşük bir ihtimal..

Çevrimdışı Tolga

Yönetim değişmez boşuna beklentiye girmeyin :D

Y.D tekrardan aday olursa bir tek o kazanır onun dışında şu şartlarda ne kimse aday olur ne de aday olan başkan seçimi kazanabilir.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2015, 22:50:53 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Türkay

Fikret Orman 2016'da tekrar aday olup 3 yıl daha kalacak %90. 2019'da zaten bir daha aday olamıyor. Kulübün durumuna göre Ahmet Nur Çebi bile başkan adayı olabilir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Diğer kısımlarda katıldığım da katılmadığım da kısımlar var.

Yalnız  şu cümleye takıldım. Bu stadı diğer yönetimler hayal bile ettiremiyorken bu yönetimin yaptığının farkındayız değil mi?

Bu stad Adalı seçilse şuan yüksek ihtimal yoktu.

demek istiyorum ki keske stadi memnun oldugumuz bir yönetim yapsaydi bu stadi.  :)

ayrica bu statta oynayip 10 sene de bir Sampiyon mi olmak istersin yoksa Inönü de oynayip 10 senede 3-4 defa mi olmak istersin diye sorsan, kesinlikle Inönüyü tercih ederdim. birak Inönüyü Olimpiyati bile tercih ederdim.

sonucta önemli olan basarimiz. Stadi basari ile degiseceksek yapmayalim daha iyi. eminim ki bunu taraftarlarin cogunlugu böyle görüyordur.

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa yerine Ruiz'i alsaydık şu anda daha fazla tabela yapmış olabilirdik.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 22:51:24
  • Beşiktaş / Bodrum
demek istiyorum ki keske stadi memnun oldugumuz bir yönetim yapsaydi bu stadi.  :)

ayrica bu statta oynayip 10 sene de bir Sampiyon mi olmak istersin yoksa Inönü de oynayip 10 senede 3-4 defa mi olmak istersin diye sorsan, kesinlikle Inönüyü tercih ederdim. birak Inönüyü Olimpiyati bile tercih ederdim.

sonucta önemli olan basarimiz. Stadi basari ile degiseceksek yapmayalim daha iyi. eminim ki bunu taraftarlarin cogunlugu böyle görüyordur.

Bu şartlarda her şeyiyle beğeneceğimiz bir yönetim gelemezdi.

Para yok borç çok düzen yok hiçbir şey yok. Bazı şeyleri notmal karşılamak gerek.

İnönü'de de son 15 yılda 2 olduğunu düşünürsek :)

Büyük iş yapıldı bu yoklukta çok saygı duymak lazım bu stad bizim için çok önemli ve bunu bu yönetim cesaret ederek yaptı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 22:52:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetimden çok futbol beyni lazım.

Takım konusunda güveneceğimiz adam yok.

Önder Özen'in pozisyonu ya çok iyi bir teknik direktörle ya da bir sportif direktör ile dolmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Yönetim değişmez boşuna beklentiye girmeyin :D

Y.D tekrardan aday olursa bir tek o kazanır onun dışında şu şartlarda ne kimse aday olur ne de aday olan başkan seçimi kazanabilir.

o kadar nefret edilen Y.D nin kazanabilecegini neden düsünüyorsun? yetmedi mi bu kulübe yaptiklari?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 22:56:51
  • Beşiktaş / Bodrum
o kadar nefret edilen Y.D nin kazanabilecegini neden düsünüyorsun? yetmedi mi bu kulübe yaptiklari?

İçeride en az 3000 oyu var. En az o da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız YD yeniden başkan falan olursa benim Beşiktaş'lılığım gerçekten biter gider Cizrespor'u falan tutarım.  :bandit:

Çevrimdışı GÖRKEM

İçeride en az 3000 oyu var. En az o da.

burda bütün Besiktaslilara is düsüyor o zaman. bu kulübün iyiligini gercekten isteyen Kongre Üyesi sayisini yükseltmek lazim.

aramizda hic Üye varmi?  :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Türkay

Yamulmuyorsam bu yaz TFF seçimleri var İnşallah Y.D devam ederde bize bulaşmaz.

Çevrimdışı Serkan P.

Rvp fenerin teklifini kabul etmis.