2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834242 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

lille forması giyen mavuba ile ilgileniyoruz

ne dersiniz?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

acıkcası yine işin kolayına kacılıyor gibi gorunuyor
onemli bir bolgede daha dinamik bi melonun 27 yasındaki halini alaydık iyidi...acıkcası rahatsızım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

lille forması giyen mavuba ile ilgileniyoruz

ne dersiniz?

bize cok uygun istikrarli bir Oyuncu. ayni zamanda tecrübeli ama Tok degil basari anlaminda. yillik 2 ye olursa cok cok iyi bir Transfer olur. 2-3 sene rahat oluruz ön libero bölgesinde.

Çevrimdışı JoseDemba

Mavuba cok iyi olur insallah benim ilk istegim de jong sonra mavubaydi insallah olur
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı GÖRKEM

yillik 2 ye olursa cok cok iyi bir Transfer olur. 2-3 sene rahat oluruz ön libero bölgesinde.

hatta bonservisi olmadigi icin fazladan bir Transfer daha yapabiliriz bu durumda.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Mavuba cok iyi olur insallah benim ilk istegim de jong sonra mavubaydi insallah olur
Jong Mavuba fark etmez ikisi de iyi oyuncu. :)

Çevrimdışı Çağatay

tabiiki gönül İnler i ister ama o da anca seneye bu zamanlar beleş gelebilir
yada önümüzdeki sezon için kiralık alınabilir sonra da komple alırız

ama mavuba da jong da bizim işimizi hayli hayli görürler
ancak bu ikisinin de tek sıkıntısı boyları
mavuba:1.72
jong:1.74

bizim atiba: 1.87
inler: 1.81
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

Malum siteye göre Rio Mavuba ile görüşüyormuşuz ne diyorsunuz bu adama? 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Mavuba meselesi doğru ise son 10 yılın en iyi orta saha takviyesini yaparız.Lakin;bize box to box oynayabilecek,bekleri oyuna çıkaracak,şutu olan,360 oyun görüşüne sahip ve istatistik kağıdını doldurabilen bir 8 numara lazım. | Mavuba,Sosa,Tolgay,Veli,?.Önemli olan "soru işareti"transferi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 18:00:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mavuba De Jong eşittir gözümde ve gerçekten iyi olur. 5 üzerinden 4'lük gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Mavuba Ibra'yı yıkmıştı yere. Gelirse Melo ile Emre'ye neler yapar kim bilir  :bandit: Ama ben yine de De Jong'un gelmesini istiyorum
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Mavuba da De jong da bizim aradığımız oyuncular DEĞİL.

Arkadaşlar Senelerdir o bölgeden oyuna katkı alamıyoruz ofansif anlamda. Gol yada asist bazında. Veli Atiba yapamıyor bunları, De jong gelirse hiç yapamaz, mavuba gelirse hiç yapamaz. Sadece oyun karakterimiz biraz daha sertleşir.

Bize Sene sonunda tabelaya 7-8 katkısı olacak adam lazım, gol olarak söylemiyorum bunu. 3 gol 5 asist. 4 gol 3 asist vs.

Yoksa hucumdaki kabızlığımız devam eder. 1 i atarsın 2 yi bulana kadar canın çıkar. 2 yi atarsın 2 yi tutup arttırana kadar canın çıkar.

Melo dediğiniz adamın asistlerine gollerine bir bakın.

Zamanında fenerde ki appiahın hatta aurelionun istatistiklerine bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

İlerideki oyuncun, yani misal 4-1-4-1 yada 4-2-3-1 de mavuba yada de jong harici oyuncuların gol tehdidi olması gerekiyor.

malesef bizde sosanın da, Oğuzhanın da, tolgay arslanında velinin de, bu özellikleri 10 üzerinden 3.5 4 ancak eder.

Ama alırsın ileri Alex tipi bir adam, havadan yerden sağdan soldan bir şekilde gol yapar, ilerde zaten leblebicin olur o zaman 2 tane kemik gibi adamı koy savunma önüne sadece oyun açsın sağa sola yeter. Öyle birşey yok, eğer sosa yerine golcü bir on numara düşünülüyorsa mavuba yada jong iyidir, yoksa kötü tercihler olurlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 18:43:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Mavuba da De jong da bizim aradığımız oyuncular DEĞİL.

Arkadaşlar Senelerdir o bölgeden oyuna katkı alamıyoruz ofansif anlamda. Gol yada asist bazında. Veli Atiba yapamıyor bunları, De jong gelirse hiç yapamaz, mavuba gelirse hiç yapamaz. Sadece oyun karakterimiz biraz daha sertleşir.

Bize Sene sonunda tabelaya 7-8 katkısı olacak adam lazım, gol olarak söylemiyorum bunu. 3 gol 5 asist. 4 gol 3 asist vs.

Yoksa hucumdaki kabızlığımız devam eder. 1 i atarsın 2 yi bulana kadar canın çıkar. 2 yi atarsın 2 yi tutup arttırana kadar canın çıkar.

Melo dediğiniz adamın asistlerine gollerine bir bakın.

Zamanında fenerde ki appiahın hatta aurelionun istatistiklerine bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

İlerideki oyuncun, yani misal 4-1-4-1 yada 4-2-3-1 de mavuba yada de jong harici oyuncuların gol tehdidi olması gerekiyor.

malesef bizde sosanın da, Oğuzhanın da, tolgay arslanında velinin de, bu özellikleri 10 üzerinden 3.5 4 ancak eder.

Ama alırsın ileri Alex tipi bir adam, havadan yerden sağdan soldan bir şekilde gol yapar, ilerde zaten leblebicin olur o zaman 2 tane kemik gibi adamı koy savunma önüne sadece oyun açsın sağa sola yeter. Öyle birşey yok, eğer sosa yerine golcü bir on numara düşünülüyorsa mavuba yada jong iyidir, yoksa kötü tercihler olurlar.

Dediğini Tolgay yapacaktır. Biz onu 10 numara yapmaya çalışmazsak o zaten böyle bir adam.

Senede 5 tane atar 6-7 tane de attırır bu ligde. He evet gönül ister iki tane onun gibi olsun ama Mavuba doğrudan çakılı savunma oyuncusu deeğil.

Melo tipi alır yürür topla dikine. Melo da gelmeden önce çok skor yapamıyordu bizim ligde skor yapmaya başladı.

Zaten önemli olan skoor yapması değil dikine hücuma katılması. Markajdan bir adam alsa onun götürdüğü adam sayesinde hücumdaki oyuncular gol bulur.

Bizdeki sıkıntı oyuncuların skor yapmaması değil teşebbüs bile etmemesi o alan girmemesi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LithuM

:evillol:
Kırmızı gördü mü burda ya ? ibra az tilki değil ya  :D

Dediğini Tolgay yapacaktır. Biz onu 10 numara yapmaya çalışmazsak o zaten böyle bir adam.

Senede 5 tane atar 6-7 tane de attırır bu ligde. He evet gönül ister iki tane onun gibi olsun ama Mavuba doğrudan çakılı savunma oyuncusu deeğil.

Melo tipi alır yürür topla dikine. Melo da gelmeden önce çok skor yapamıyordu bizim ligde skor yapmaya başladı.

Zaten önemli olan skoor yapması değil dikine hücuma katılması. Markajdan bir adam alsa onun götürdüğü adam sayesinde hücumdaki oyuncular gol bulur.

Bizdeki sıkıntı oyuncuların skor yapmaması değil teşebbüs bile etmemesi o alan girmemesi.

Valla mavuba da de jong da gayet düz adamlar. Hele hele de jong, ver topu, önünü aç kaleye doğru kaleye gitmez yine pas verecek adam arar sağında solunda.

Onu veli de yapıyor atiba da yapıyor. Ekstra işleri yapan adam bulursak fayda sağlarız, tekrar örnek vereyim appiah ve melo gibi.

Yani youtube a adını yazdığında sadece kavgaları ve sert faulleri çıkan adamlar bizlik değil, hele hele Beşiktaş gibi mimlenmiş takımlara göre hiç değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 18:49:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Valla mavuba da de jong da gayet düz adamlar. Hele hele de jong, ver topu, önünü aç kaleye doğru kaleye gitmez yine pas verecek adam arar sağında solunda.

Onu veli de yapıyor atiba da yapıyor. Ekstra işleri yapan adam bulursak fayda sağlarız, tekrar örnek vereyim appiah ve melo gibi.

Yani youtube a adını yazdığında sadece kavgaları ve sert faulleri çıkan adamlar bizlik değil, hele hele Beşiktaş gibi mimlenmiş takımlara göre hiç değil.

Hocam Melo'nun Gs'ye gelmeden önceki futbolunu izledin mi hiç yoksa sadece buradaki futbolundan yola çıkarak mı dikine gider diyorsun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 18:54:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Rusya'nın, Krasnodar takımında oynayan ve sezon sonu başka bir takıma gidecek olan Portekizli oyuncunun, Galatasaray Yönetimi'ne güvendiği için Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamadığı ortaya çıktı.

Dünya Kupası'na gittiği için hem Beşiktaş'ın hem de Galatasaray'ın tekliflerini turnuva sonrasına bırakan, Almeida'nın, tam Galasaray ile sözleşme imzalamak üzereyken Prandelli tarafından veto edildiği bildirildi. Prandelli'nin menajerlerinin Pandev'i önermesi nedeniyle transferin son gününde boşta kalarak mecburen İtalya'nın Cesena takımına giden oradan ise Krasnodar'a geçen Almeida'nın, yakın çevresine "Beşiktaş beni çağırsa koşa koşa giderim. Ne verirlerse razıyım. Futbol hayatımdaki en büyük pişmanlığım İstanbul'dan ayrılmam olmuştur" diye konuştuğu ortaya çıktı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Hocam Melo'nun Gs'ye gelmeden önceki futbolunu izledin mi hiç yoksa sadece buradaki futbolundan yola çıkarak mı dikine gider diyorsun?

Ben melodan bahsetmiyorum, de jongdan bahsediyorum. Aç önünü ver topu ayağına yine kaleyi düşünmez.

750 bin euro + 10 bin maç başına yarın gelip işe başlasın almeida. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 19:09:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben melodan bahsetmiyorum, de jongdan bahsediyorum. Aç önünü ver topu ayağına yine kaleyi düşünmez.

Hayır  Melo gibi dedin ama ya da ben yanlış anladım :) Melo De Jong aynıdır benim gözümde hücum olarak.

Ya da Mavuba kıyasına sokarsak Mavuba'nın dalışları asist rakamları filan hep yüksektir Melo'dan.

Yani Melo'yu beğenip Mavuba'yı beğenmemek tezat olur onu anlatmak istedim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mavuba da olur o da çok kaliteli bir oyuncu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Son iki gündür yazılı basın kuruluşları tarafından transfer gündemimizde: Petr Cech, Beto, Van der Vaart, Serdar Taşçı gibi isimlerin yer aldığı yazılmaktadır.

Bu futbolcuların hiçbirisi kulübümüzün gündeminde değildir.

Menajerler tarafından kurgulanan ve bazı basın kuruluşlarına servis edilen bu haberlerin gazetelerde çıktığını görmek bizleri derinden üzüyor.

Tamamen kişilerin çıkarları doğrultusunda yapılan bu haberlere taraftarlarımızın itibar etmemesini rica ediyor, ligin son 9 haftasında tamamen maçlarımıza konsantre olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

Saygılarımızla,

Mavuba 2015 sezonu 33 maç 1 gol

13/14  Total 36 maç 1 gol 2 asist

12/13 sezonu Total 26 maç 0 Gol 0 Asist

11/12 sezonu 48 maç 1 gol 2 asist

143 maç 3 Gol 4 Asist

De Jong

2015  20 maç 3 gol 0 asist

13/14 sezonu 44 maç 2 gol 3 asist

12/13 Sezonu 18 maç 1 gol 0 asist

11/12 sezonu 36 maç 1 gol 0 asist

118 maç 7 Gol 3 Asist

Şimdi istatistikler ortada. Evet Melo da Ülkeye gelirken golcü bir ön libero olarak gelmedi, ama aşı tuttu. Ama Yanında Selçuk var, ama yanında Şınayder var. Yani meloya çok bir iş düşmüyor bu konuda. Bizde malesef bir selçuk inan bir şınayder tehdidi yok, anlatmak istediğim bu.

Hadi diyelim fransa ligi zor bir lig, inanın bizden daha aşağıda bir lig, kafa 3 takımı hariç
De jong un gezmediği ülke kalmadı, istatistikler yine ortada.

Başka birşey lazım arkadaşlar bize başka..  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 19:55:56
  • Beşiktaş / Bodrum
ÖNCELİK SAVUNMA
Transfer düşünülen ilk bölge savunma hattı. Tecrübeli bir yabancı stoperi kadroya katmak isteyen yönetim hazırlayacağı listeyi Bilic'e sunacak. Teknik heyet ve futbol komitesinin vereceği ortak karar ile yeni savunmacının ismi netleşecek.  Futbol Komitesi sağ bek için de temaslarda bulunacak.

OPARE PAHALI GELDİ
Devre arasında Porto'dan kiralanan Daniel Opare'nin bonservisinin alınması bir süre önce gündeme gelmişti. Ancak Portekiz ekibinin bonservis bedeli olarak belirlediği 2 milyon Euro'da indirime gitmemesi yönetimi farklı alternatiflere yönlendirdi.

KALEYE YABANCI ELDİVEN
Yabancı bir kaleci transferi de düşünen futbol komitesi ilk etapta sezon sonunda sözleşmesi biten oyuncularla görüşecek. Yönetim uygun şartların oluşması halinde bonservis ödemeyi de seçenekler arasında tutuyor.

ORTA SAHAYA TAZE KAN
Siyah-beyazlılar orta sahaya da takviye yapmayı planlıyor. Atiba ile sözleşme uzatmayan Futbol Komitesi yeni sezon öncesi bu bölgeye de transfer yapacak
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli