2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834498 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Cech + De jong + Kaboul

bütçeyi siz koyun.

Çevrimdışı GÖRKEM

şöyle 100.yıldaki gibi bir kadro görmeden gitmeyiz inşallah öteki dünya'ya yaaa  :)

yasin itibariyle iyi hatirlamiyorsun göründügü gibi.  :)

ben dünkü gibi hatirliyorum o sezonu. yildizlardan olusan bir kadro degildik. mütevazi ama tecrübeli oyunculardan olusan bir kadromuz vardi. biz cok zengin bir Kulüp degiliz. zaten bize basariyi yildizlar degil ancak bu zihniyet getirir.

son 10 yilda Gs ve Fb ile basa cikabilmek icin bir sürü Isimli oyuncu alindi Kulüp büyük borca sokuldu.

100. YIldan cikaracagimiz ders budur. dengeli, mütevazi ve bir kac tane tecrübeli Oyunculu bir Kadro kurmak.

Çevrimiçi Samet Ç

masörümüz cemil karataş'ın sağ alt adalesinde 2. dereceden yırtık olduğu açıklandı.
abi cübbeli hocayı çağırın bir okusun üflesin bu nedir yaaa  :evillol: :evillol:
:kop: Hepsi yazın toplu bir hacca gitsin başka şekilde düzelmez.  :)

Çevrimdışı TØLGA

Cech + De jong + Kaboul

bütçeyi siz koyun.
bu 3ü gelsin benim kabulum kapatalım transferi  :evillol:
kaboul yerine başka biride olabilir tabi  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ben dünkü gibi hatirliyorum o sezonu. yildizlardan olusan bir kadro degildik. mütevazi ama tecrübeli oyunculardan olusan bir kadromuz vardi. biz cok zengin bir Kulüp degiliz. zaten bize basariyi yildizlar degil ancak bu zihniyet getirir.

son 10 yilda Gs ve Fb ile basa cikabilmek icin bir sürü Isimli oyuncu alindi Kulüp büyük borca sokuldu.

100. YIldan cikaracagimiz ders budur. dengeli, mütevazi ve bir kac tane tecrübeli Oyunculu bir Kadro kurmak.

şuan kaptanımız bile yok malesef doğru düzgün tayfur havutçu vardı o zaman adam gibi adamdır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 13:54:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada kale için iki aday varmış diyorlar biri Cech biri Romero. Trabzon alamaz De Jong'u adam daha 30 yaşında Trabzon gibi bir şehirde yaşayamaz.

4 milyon verdilerse gider :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

OPARE PAHALI GELDİ
Devre arasında Porto'dan kiralanan Daniel Opare'nin bonservisinin alınması bir süre önce gündeme gelmişti. Ancak Portekiz ekibinin bonservis bedeli olarak belirlediği 2 milyon Euro'da indirime gitmemesi yönetimi farklı alternatiflere yönlendirdi.

bu Haberin kaynagi nedir? simdiden kimin gidip gitmeyecegine karar vermekte nerden cikti?

Önümüzdeki 9 Mac belirleyici olacak. bu sadece Opare icin degil bir sürü Oyuncumuz icin gecerli.

Çevrimiçi Samet Ç

4 milyon verdilerse gider :)
Gider de devra arası ayrılır trazonda yaşayamaz adam hele o taraftarla o yerel medya ile hiç yaşayamaz. :) Alayına ateş edip kaçar.

Çevrimiçi Samet Ç

bu Haberin kaynagi nedir? simdiden kimin gidip gitmeyecegine karar vermekte nerden cikti?

Önümüzdeki 9 Mac belirleyici olacak. bu sadece Opare icin degil bir sürü Oyuncumuz icin gecerli.
Bana kalsa 7-8 oyuncu gönderirim hemen en başta opare tolga cenk pektemek köyünbaşı olmak üzere. boşa para kaybı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 13:57:12
  • Beşiktaş / Bodrum

Yıldızlardan oluşmuyor muydu :)

Yapmayın önde Sergen - Tümer - İlhan Mansız - Ahmet Dursun - Nouma kalede Cordoba stoperde Zago :)

Bunların hepsi şuan olsa bu ligde yıldız statüsünde oyuncular :)

Baya baya yıldız vardı kadroda. Zago Roma'dan Giunti Brescia'dan ama aslında Milan'dan geldi.

En başta aynı anda Sergen ve Tümer'e sahip olmak ne demek. Sergen'i geçtim Tümer Sosa'dan 2 gömlek üstte oyuncu kalite olarak.

Çok zor bir daha öyle kadro yakalamak.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2015, 13:58:50 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

De Jong için Ts devreye girdiyse baya yüksek telif verip ikna etmiş olabilirler ama bir yandan da şunu düşünüyorum De Jong gibi bir oyuncu da sadece para için Trabzon'a gider mi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 14:04:55
  • Beşiktaş / Bodrum
De Jong için Ts devreye girdiyse baya yüksek telif verip ikna etmiş olabilirler ama bir yandan da şunu düşünüyorum De Jong gibi bir oyuncu da sadece para için Trabzon'a gider mi :)

Alma ihtimalimiz var.

Eğer alırsak De Jong Tolgay çok iyi ikili olur.

Değilse Ekici De Jong ve zenci ile Trabzon çok sağlam üçlü yapar. Cardozo filan seneye şampiyonluk adayı olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

100. yıl kadrosu konuşulmuş birkaç şey de ben söyleyeyim.

O kadro kesinlikle çok tecrübeli,winner ve yıldızlarla dolu bir takımdı.

Benim için yıldız, kaliteli oyuncu ya da maç kazandıran oyuncu demektir.

Sergen gibi çok usta bir beynimiz vardı.Alternatifi Tümer'di işte siz düşünün.

Hücumda İ.Mansız,Nouma,A.Dursun ve Pancu vardı ki bunların hangisi oynarsa oynasın hepsi tepeden tırnağa golcüydü.

Orta sahada Tayfur ve Guinti gibi çok önemli 2 oyuncu vardı.

Zago-Ronaldo gibi bir ikiliyi ne zaman görürürüz gerçekten bilemiyorum onlar kadar uyumlu bir ikiliyi Popescu-B.Korkmaz oluşturmuştur herhalde son dönemlerde.

Ve en önemlisi müthiş bir kalecimiz vardı şimdikilerin 5-6 kat kalitesinde bir kaleciydi.Tek başına maç aldığı çok olmuştur.

Bunları tek tek böyle yazdığımızda o kadro ile bu kadro arasındaki farkın ne derece fazla olduğunu daha net görebiliyoruz.

Tabi en sonunda Lucescu gibi bir hoca böyle bir kadroyu çalıştırınca mükemmel bir takım ortaya çıkmıştı ama hem dışsal hem içsel nedenlerle güzelim takım dağılmak zorunda kaldı biz de yıllardır böyle bir kadronun özlemini çekip durduk.

Çevrimiçi Samet Ç

Alma ihtimalimiz var.

Değilse Ekici De Jong ve zenci ile Trabzon çok sağlam üçlü yapar. Cardozo filan seneye şampiyonluk adayı olur.
Zenci Constant mı ? Eğer Constant ise o gidici seneye Junuzovic'i istiyor Ersun.

Çevrimdışı Tolga

Alma ihtimalimiz var.

Alma ihtimalimiz var işte bu yüzden almamız lazım şartları zorlamamız lazım tam aradığımız oyuncu ve dediğin gibi Trabzon'a giderse Ersun elindeki kadroyla seneye şampiyonluk yarışına sokar Trabzon'u bana göre.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ozan062

Opare pahalı geldiyse sağ beke kimi alacağımızı merak ediyorum açıkçası. :D

o anlamda değildir
yani bu kadar sakatlık vs geçirmiş dogru duzgun kariyerinde 100 macı zorlamamıs birisi için fazladır o manadadır diye dusunuyorum
dogrmu dersen kokune kadar  :biggrinking: :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

o anlamda değildir
yani bu kadar sakatlık vs geçirmiş dogru duzgun kariyerinde 100 macı zorlamamıs birisi için fazladır o manadadır diye dusunuyorum
dogrmu dersen kokune kadar  :biggrinking: :ok:
Doğrudur da. İçimde garip bir his var yine saçma sapan patateslere bir ton para dökeceğiz gibi geliyor umarım olmaz böyle bir şey.  :)

Çevrimdışı blackeagle35

Yapmayın önde Sergen - Tümer - İlhan Mansız - Ahmet Dursun - Nouma kalede Cordoba stoperde Zago :)

Baya baya yıldız vardı kadroda. Zago Roma'dan Giunti Brescia'dan ama aslında Milan'dan geldi.

En başta aynı anda Sergen ve Tümer'e sahip olmak ne demek. Sergen'i geçtim Tümer Sosa'dan 2 gömlek üstte oyuncu kalite olarak.

Mesele yalnız sadece bu oyuncular değildi..Tersinden bakarsak orta 5'linin solunda Üzülmez,sağında Kaan Dobra,3.stoper olarak da Ali Eren-Ahmet Yıldırım oynuyordu..Cordoba formsuz diye 1-2 maçlığına Göksel kaleye geçmişti,Serdar Topraktepe verim veriyordu..Ayrıca Guinti gelene kadar Tayfur-Yasin ikilisiyle orta sahada oynamıştık..Üzülmez-Kaan-Tayfur-Yasin orta sahasından verim alan muhteşem bir teknik direktör vardı..Pancu forvet geldi,orta sahanın bel kemiği oldu..Pascal pek verim vermedi..İlhan uzun süre sakattı..Mükemmel oyuncular da vardı,vasatlar da..Ancak çok iyi bir teknik direktör vardı başımızda..Oyunculardan öte sistem üzerine kurulu çok iyi bir takımdık..

Çevrimdışı GÖRKEM

Zago, Giunti, Ilhan, Nouma, Ahmet vs bunlar yildiz falan degildi. türkiye ligine göre cok kaliteli ve ayni zamanda tecrübeli Oyunculardi.  :)

Tümer cok yetenekliydi ancak bunu kariyeri boyunca sahaya nadir yansitti. Takimin tek gercek yildizi Sergendi.

Lucescu zaten pahali oyuncu almaya her zaman karsiyidi. bizi 100. yilda sampiyon yapsada 101. yilda bizi hüsrana ugratan sebeplerden biriydi bu düsüncesi.

O Takima 3-4 tane yerinde takviye yapilip gereksiz oyuncular gönderilseydi o durumlara düsmeyebilirdik.

Çevrimdışı GÖRKEM

Trabzon alana kadar biz 10 kez alırız da eğer çekiştiysek bunlar çok para yıkmışlardır o kesin.

Ederi yıllık 3 ten fazlası asla değil.

aynen. 3den fazla isteyecekse baska Oyunculara gidilmeli.

Çevrimdışı ozan062

Doğrudur da. İçimde garip bir his var yine saçma sapan patateslere bir ton para dökeceğiz gibi geliyor umarım olmaz böyle bir şey.  :)

zaten bu donem ozellikle kenarda pusmus durumdayım
paranın en cok bol olacagı donemdeyiz
sacmalarlarsa zaten belliki bidaha cacık olmaz yonetimden
ama dengede giderlerse yine bi umut verirler ama tersinde
sıfır tolerans gostericek milyonlar tanıyorum onun için
baskıda var vallahi işleri zor bu sefer yüzde yüze yakın isabetle tutturmaları lazım
bu sene bircok kişinin son sansı cnk yani seneye
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

Bana kalsa 7-8 oyuncu gönderirim hemen en başta opare tolga cenk pektemek köyünbaşı olmak üzere. boşa para kaybı.

Opare yi niye hemen gönderiyorsun? bu kadar cabuk silip atmayalim. gösterdigi performans umut vericiydi. su ana kadar iyi bir Transfer olarak nitelendirilebilir.

daha dur. adam belki herkesi sasirtacak son 9 haftada. acele karar vermenin bir anlami yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Opare yi niye hemen gönderiyorsun? bu kadar cabuk silip atmayalim. gösterdigi performans umut vericiydi. su ana kadar iyi bir Transfer olarak nitelendirilebilir.

daha dur. adam belki herkesi sasirtacak son 9 haftada. acele karar vermenin bir anlami yok.
Bana umut vermesi yetmiyor artık maalesef yıllarca Ozi'de umut verdi Necip'te umut verdi şu an neredeler bana bir faydaları var mı ? Ben bunlara bakarım küçük düşünmem aman Opare kalsın tutar belki demem dersem bu takımın ileriye gitmesini engellerim çünkü tutacağının güvencesi yok harcanan paralar ortada.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bana umut vermesi yetmiyor artık maalesef yıllarca Ozi'de umut verdi Necip'te umut verdi şu an neredeler bana bir faydaları var mı ? Ben bunlara bakarım küçük düşünmem aman Opare kalsın tutar belki demem dersem bu takımın ileriye gitmesini engellerim çünkü tutacağının güvencesi yok harcanan paralar ortada.

Opareye kac defa sans verildi ki? 3 avrupa Ligi 3 Lig Maci sanirim. bunu Necip ile Oguzhanla hicbir sekilde kiyaslayamayiz. Adam daha 6 Mac oynamis üstelik bunlarin ikisinde gercekten iyi oynamis ve diger maclarda da görevini yapmis.

Oraya büyük bir isim alirsak bize seviye atlatacaginin da bir garantisi yok. kalan maclar önce oynansin ondan sonra karar verilir.