2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12832942 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 01:49:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stopere Sane ismi dolaşıyor. Izleyen varmi bu adami?

Hiç sanmıyorum aynı kontenjandan Milosevic'i aldık bir o tarz adam daha almayız.

Bize baya baya kaliteli bir stoper gelecek bu yaz ben eminim. En azından bundan kesin eminim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hiç sanmıyorum aynı kontenjandan Milosevic'i aldık bir o tarz adam daha almayız.

Bize baya baya kaliteli bir stoper gelecek bu yaz ben eminim. En azından bundan kesin eminim.
Ben de emin olmak istiyorum ama olamıyorum :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan P.

Vallahi stoperin kaliteliside pahali oluyor ama mecbur paraya kıymak lazım Ersanla nereye kadar :D

Çevrimdışı alimm

kaleye mert i yazmaya başlayın şimdiden...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Serkan P.

kaleye mert i yazmaya başlayın şimdiden...
Kolpa haberler. Yedek kalecimiz Cenk daha iyi Mertten..

Çevrimdışı Serkan P.

Kolpa haberler. Yedek kalecimiz Cenk daha iyi Mertten..
Ayrıca ezeli rakibimizin yedek kalecisini as kalecimiz yapacaksak indirelim şimdiden kepenkleri..

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu kadar oyuncu söylüyoruz umarım yine patateslere kalmayız sene sonu.
Özetle olacak durum bu aslında

Çevrimdışı TØLGA

Hakan Gündoğar @Hakan_gundogar  ·  1 sa. 1 saat önce
Hollandalı De jong ülkemizden bir takimla ön sozlesme imzaladi.
yüksek ihtimal trabzonspor ben hala ümitliyim united'a gitçek  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

UMUT  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

pek umutlanma derim ben  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Ya Trabzon ya biz. Ama Ersun Junuzovici almak istiyor geçen Avusturya maçındaydı.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş yeni sezonun planlamasına şimdiden başladı. Transfer için kolları sıvayan siyah-beyazlı yönetim 4 farklı pozisyona takviye yapmayı planlıyor.

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği başladı. Ligin sona ermesine 9 hafta kala şampiyonluk hesapları yapan siyah-beyazlılarda yeni sezon yapılanması için çalışmalar sürüyor.

Futbol Komitesi, teknik direktör Slaven Bilic ile yaptığı görüşme sonrası 4 farklı pozisyona transfer yapmak için araştırmalarına hız verdi.

ÖNCELİK SAVUNMA
Transfer düşünülen ilk bölge savunma hattı. Tecrübeli bir yabancı stoperi kadroya katmak isteyen yönetim hazırlayacağı listeyi Bilic'e sunacak. Teknik heyet ve futbol komitesinin vereceği ortak karar ile yeni savunmacının ismi netleşecek.  Futbol Komitesi sağ bek için de temaslarda bulunacak.

OPARE PAHALI GELDİ
Devre arasında Porto'dan kiralanan Daniel Opare'nin bonservisinin alınması bir süre önce gündeme gelmişti. Ancak Portekiz ekibinin bonservis bedeli olarak belirlediği 2 milyon Euro'da indirime gitmemesi yönetimi farklı alternatiflere yönlendirdi.

KALEYE YABANCI ELDİVEN
Yabancı bir kaleci transferi de düşünen futbol komitesi ilk etapta sezon sonunda sözleşmesi biten oyuncularla görüşecek. Yönetim uygun şartların oluşması halinde bonservis ödemeyi de seçenekler arasında tutuyor.

ORTA SAHAYA TAZE KAN
Siyah-beyazlılar orta sahaya da takviye yapmayı planlıyor. Atiba ile sözleşme uzatmayan Futbol Komitesi yeni sezon öncesi bu bölgeye de transfer yapacak

Çevrimiçi Samet Ç

Opare pahalı geldiyse sağ beke kimi alacağımızı merak ediyorum açıkçası. :D

Çevrimdışı TØLGA

Opare pahalı geldiyse sağ beke kimi alacağımızı merak ediyorum açıkçası. :D
opareye 2 milyon vereçegime 2 milyon maxıye ver imza parası mı artık neyse onu al daha iyi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

opareye 2 milyon vereçegime 2 milyon maxıye ver imza parası mı artık neyse onu al daha iyi
Maxiyi alsak mükemmel olur da bizim yöneticiler vazgeçmiştir bile.  :) Ama Opare kalmasın benim için yeter.

Çevrimdışı TØLGA

Maxiyi alsak mükemmel olur da bizim yöneticiler vazgeçmiştir bile.  :) Ama Opare kalmasın benim için yeter.
şöyle 100.yıldaki gibi bir kadro görmeden gitmeyiz inşallah öteki dünya'ya yaaa  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk Tosun, sakatlığı yüzünden formasından uzak kaldığı 1,5 aylık dönemin parasını almayacak.

Böyle bir haber var doğru mudur acaba ?

Çevrimiçi Samet Ç

şöyle 100.yıldaki gibi bir kadro görmeden gitmeyiz inşallah öteki dünya'ya yaaa  :)
O kadroyu hala da unutamıyorum. İnşallah öyle bir kadroyu bir daha yakalarız. :)

Çevrimdışı TØLGA

Cenk Tosun, sakatlığı yüzünden formasından uzak kaldığı 1,5 aylık dönemin parasını almayacak.

Böyle bir haber var doğru mudur acaba ?
bende gördüm mustafa pektemek ismail köybaşı örnek alsın derimde açlıktan nefesleri kokar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

O kadroyu hala da unutamıyorum. İnşallah öyle bir kadroyu bir daha yakalarız. :)
arada açıp izliyorum beşiktaş 100.yıl youtube videosunu 2 saatlikmi ne  :iblush:
özledimmmm o günleri hayal meyal hatırlıyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

bende gördüm mustafa pektemek ismail köybaşı örnek alsın derimde açlıktan nefesleri kokar  :biggrinking:
:kop:

Çevrimiçi Samet Ç

arada açıp izliyorum beşiktaş 100.yıl youtube videosunu 2 saatlikmi ne  :iblush:
özledimmmm o günleri hayal meyal hatırlıyorum
:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 13:44:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yüksek ihtimal trabzonspor ben hala ümitliyim united'a gitçek  :biggrinking:

Trabzon alana kadar biz 10 kez alırız da eğer çekiştiysek bunlar çok para yıkmışlardır o kesin.

Ederi yıllık 3 ten fazlası asla değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada kale için iki aday varmış diyorlar biri Cech biri Romero. Trabzon alamaz De Jong'u adam daha 30 yaşında Trabzon gibi bir şehirde yaşayamaz.

Çevrimdışı TØLGA

masörümüz cemil karataş'ın sağ alt adalesinde 2. dereceden yırtık olduğu açıklandı.
abi cübbeli hocayı çağırın bir okusun üflesin bu nedir yaaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK