2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833016 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

5li ortah saha ile oynarsak bunlarin yanina da bir adam lazim. sosa olur diyorsan bu üclüden birisi sakatlanirsa ne olacak? Atiba ve Oguzhani göndermeyi düsünüyoruz ve Veli zaten yetersiz.

yani o bölgeye iki tane iyi yedek Oyuncu daha lazim oluyor bu durumda.

bunlari yazarken aklimdan gecen bu orta saha sorunumuzun cözülecekmis gibi görünmüyor olmasi. cünkü bunun icin 3 Oyuncunu gönderilip 3 Oyuncu alinmasi gerekiyor.

Atiba gidecek gibi de Oğuzhan niye gidiyor onu anlamadım :icool: ayrıca birçok eksiğimiz varken 2 tane ön libero alamayız çok lüks olur. :)

Veli üst düzey maçlar için yetersiz kalıyor buna katılıyorum ama iyi bir yedek olarak takımda kalabilir.

Aslında olması gereken şu; Atiba-Veli yedek kulübesine çekilip De Jong-Tolgay ilk 11'e monte edilmesi lazım.

Necip'e de yol verilmesi gerekiyor ama böyle olmayacağı ortada maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Atiba gidecek gibi de Oğuzhan niye gidiyor onu anlamadım :icool: ayrıca birçok eksiğimiz varken 2 tane ön libero alamayız çok lüks olur. :)

Veli üst düzey maçlar için yetersiz kalıyor buna katılıyorum ama iyi bir yedek olarak takımda kalabilir.

Aslında olması gereken şu; Atiba-Veli yedek kulübesine çekilip De Jong-Tolgay ilk 11'e monte edilmesi lazım.

Necip'e de yol verilmesi gerekiyor ama böyle olmayacağı ortada maalesef.

Oguzhanin kiraya verilecegi yönünde söylentiler vardi.

ama dedigin gibi idare edilebilir bu sekilde. yanliz Tolgay, Sosa, veya De Jong sakatlanirlarsa Atiba ve Veliyi oynatmak zorunda kalirsak cok ciddi bir Kalite düsüsü yasariz. o yüzden yedeklerin kalitesi bu Üclüye yakin olmasi gerektigini düsündüm ama bu seviyeye daha gelmedik haklisin.

Çevrimdışı Tolga

Oguzhanin kiraya verilecegi yönünde söylentiler vardi.

ama dedigin gibi idare edilebilir bu sekilde. yanliz Tolgay, Sosa, veya De Jong sakatlanirlarsa Atiba ve Veliyi oynatmak zorunda kalirsak cok ciddi bir Kalite düsüsü yasariz. o yüzden yedeklerin kalitesi bu Üclüye yakin olmasi gerektigini düsündüm ama bu seviyeye daha gelmedik haklisin.

Yok söylediğin çok doğru as kadro ile yedekler arasında kalite birbirine yakın olmalı ama mevcut şartlarda bunu yapabilmemiz çok mümkün gözükmüyor maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 21:35:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu kadar oyuncu söylüyoruz umarım yine patateslere kalmayız sene sonu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

De Jong ve Ayew zaten olmayacaktır :)

Maxi için az da olsa umudum var stoper için de Kaboul'ün olma ihtimali yüksek.

Orta saha için Motta olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 21:44:22
  • Beşiktaş / Bodrum
De Jong ve Ayew zaten olmayacaktır :)

Maxi için az da olsa umudum var stoper için de Kaboul'ün olma ihtimali yüksek.

Orta saha için Motta olabilir.

Ayew'i bilmem ama De Jong'u bizzat başkan istiyor :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

bence illa ki De Jong, Maxi veya baska yildiz almamiz gerekmiyor. her mevkide biraz üstüne koyup kadroyu dengeli bir sekilde tutarsak belki daha da basarili oluruz. ben bu yüzden kadronun yarisinin degismesini istiyorum.

alacagimiz oyuncular star olmasin. yeter ki eldekilerden biraz daha kaliteli veya Takima daha uygun olsun. Karakter de önemli. yetenegi sinirli ama hirsli ve özgüvenli oyuncular alsak bile bize ilac gibi gelebilirler.

Çevrimdışı Tolga

Ayew'i bilmem ama De Jong'u bizzat başkan istiyor :)
Başkan istiyorsa o zaman umutlanabiliriz :D

Çevrimdışı Türkay

Necmi abi başkanın evinde ki tahtasında de jong yazdığını söylemisti . Bence gelecek  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Necmi abi başkanın evinde ki tahtasında de jong yazdığını söylemisti . Bence gelecek  :bandit:
Evet şimdi benim de aklıma geldi o :icool:

Çevrimdışı Çağatay

ya fb bile şu emenike için 10 milyonu getirene veririz diyor ya... :alala:

adamlar bi emenikeyi satsa bi de şu salih için roma bonservisi verse

sadece bu iki adamdan gelecek bonservis 20 milyondan fazla olur

hadi buyur :bandit: :bandit:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

aynısın yazmaya geliyordum bunu kacgundur tekrarlıyorum

habire birilerini yazıyorsunuz sayısız mevki sayıyonuzda
yonetim 3 transfer yapar bir stoper gerisinide ileri bolgeye yapar bizde boyle vikvik oteriz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Kaboul + De Jong gelecek yap rt bekle  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Çok zor ama eğer Şenol Güneş gelirse Kerim Frei de 11 oyuncusu olabilir belki böylece sol kanata transfere gerek bile kalmaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 22:47:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Açıkçası daha da krizdeyken 4 tane çok kaliteli oyuncu aldık o yüzden umutluyum.

Biraz daha iyi durumdayız ve stad açılıyor o yüzden 5 kaliteli oyuncu beklemek çok da hayalperestlik sayılmaz yine de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ben Opare'nin performansını göre max 3 oyuncu alınacağını düşünüyorum. Yabancı kaleci, stoper, orta saha. Opare beğenilmezse Maxi'ye gidilebilir belki. Sol kanat için umudum çok yok

Çevrimdışı Yusuf

Ben Opare'nin performansını göre max 3 oyuncu alınacağını düşünüyorum. Yabancı kaleci, stoper, orta saha. Opare beğenilmezse Maxi'ye gidilebilir belki. Sol kanat için umudum çok yok

Bence hata yapılır bu şekilde olursa planlama. 1 bek 1 sol kanat ya da 2 bek birden gelmeli. Çok fazla istenmiyor ama kaliteli bir sol kanat gerekli,sadece sağdan hücum yaparak seneye de yol alamayız.

Çevrimdışı Deniz

bu biraz da td değişikliğine bağlı olacak.
Bilicle devam edilirse transfer onun isteklerine göre yapılır.
Ama yeni td gelecekse kimin geleceğine bu süre uzar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Cech + Kaboul + De Jong

Mutluluğun formülüdur , opare ninde bonservisini alsınlar

Çevrimdışı Kemal

Bu arada şimdi dejavuya hazır olun ;

Sivok 6 7 hafta çıkıp çok güzel performans yapacak ve Sivok la sözleşme lafları ortaya çıkacak

Eger öyle bişey yaparlarsa ...  onuda o zaman yazarim

Çevrimdışı Serkan P.

Bu arada şimdi dejavuya hazır olun ;

Sivok 6 7 hafta çıkıp çok güzel performans yapacak ve Sivok la sözleşme lafları ortaya çıkacak

Eger öyle bişey yaparlarsa ...  onuda o zaman yazarim

Iyi bir paraya imzalayabiliriz Sivok ile. Hatta jubileyi de bizde yapmali. Tabii ki baska stoper alinmali. Sivok ile yetinmemeliyiz.

Çevrimdışı ozan062

Iyi bir paraya imzalayabiliriz Sivok ile. Hatta jubileyi de bizde yapmali. Tabii ki baska stoper alinmali. Sivok ile yetinmemeliyiz.

agır bir duyumdur
yonetim sivoku oynatmıyor oynatmıcak
yani bu sebeble unutalım onu:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 00:47:11
  • Beşiktaş / Bodrum

Allah Korusun  :pray:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

sivok fener maçında oynasaydı ve o maçtan puan almamızı sağlasaydı sözleşme ihtimali kuvvetlenirdi ama her geçen hafta bu işi zorlaştırıyor.bence yönetim sivokla tekrar masaya oturmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan P.

Stopere Sane ismi dolaşıyor. Izleyen varmi bu adami?