2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12827864 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

adam süper ligde daha hiç sağbek oynamadı yanlış hatırlamıyorsam  :biggrinking:
kupalarıda saymıyorum zaten
Sol bek oynadı ya o yeter işte :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Cech

Opare/Transfer        Transfer             Transfer/Pedro            Motta/Transfer

Transfer

Gökhan/Transfer      Tolgay                Sosa/Transfer             Transfer/Olcay

Transfer

Ugur, Tolga, Sivok, Serdar, Ismail, Veli, Atiba, Ba gönderilmeli

yani Kadronun yarisi degismeli. bu Transferleri 2 sezona da yayabiliriz. olmuyorsa er ya da gec G.Saray ve Feneri geriden izlemeye devam ederiz.

Çevrimdışı GÖRKEM

adam süper ligde daha hiç sağbek oynamadı yanlış hatırlamıyorsam  :biggrinking:
kupalarıda saymıyorum zaten

oynamasina gerek yok. adamin yetenegi zaten belli. Serdar falan yedek bile olmamali.

Opare tek basina tabiki yeterli degil. alternatifi olmali fakat bu oyuncu Serdar olamaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 19:46:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Motta sol bek olarak yeterli.

opareyi alsakta iyi olur. onun seviyesinde Beki cok zor buluruz. tabiki sakatliklardan kurtulursa.

Yetmez. İkisi de sadece fiziği ile var.

Hızlı çıktığında iyiler hücum edip karşı sahaya oturduğunda ve kendi sahana oturup savunma yaptığında sıfır.

İkisi de ancak yedek olur seneye iyi kadro istiyorsak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sadece savunma hattının değişmesine bile razıyım.

Arka tarafta kalite artmazsa seneye de ciddi sıkıntılar yaşarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 19:48:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadece savunma hattının değişmesine bile razıyım.

Arka tarafta kalite artmazsa seneye de ciddi sıkıntılar yaşarız.

Benim de beklentim bu.

3 defans , 1 kaleci bir de ortasaha ya da sol kanat. 5 adamdan fazla alamayız zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Benim de beklentim bu.

3 defans , 1 kaleci bir de ortasaha ya da sol kanat. 5 adamdan fazla alamayız zaten.
Tabi bir de orta saha olsa hiç fena olmaz :)

Çevrimdışı TØLGA

Tabi bir de orta saha olsa hiç fena olmaz :)
atibaya bağlı o iş biraz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

atibaya bağlı o iş biraz  :biggrinking:
Bana da öyle geliyor Atiba kalırsa kimse alınmaz giderse bonservissiz bir oyuncu alınabilir :icool:

Çevrimdışı GÖRKEM

Yetmez. İkisi de sadece fiziği ile var.

Hızlı çıktığında iyiler hücum edip karşı sahaya oturduğunda ve kendi sahana oturup savunma yaptığında sıfır.

İkisi de ancak yedek olur seneye iyi kadro istiyorsak.

özellikle Opare nin gercek yüzünü tam olarak görmedigimizi düsünyorum bugüne kadar. tam Winner niteliginde bir oyuncu. bu kadar hirsli ve istekli oyuncu bulmak cok zor. ayrica sadece fiziki acidan degil teknik ve oyun zekasi olarakta cok yetenekli bir oyuncu.

bence bu 2 bek ciddi anlanmda kücümseniyor. ikisi de siritmaz yeterki ortaha saha asiri yük bindirmesin geri dörtlüye.

bizim en büyük sorunumuz: Kale, Stoper Bölgesi, Veli ve Olcay.

Çevrimdışı GÖRKEM

buraya kesinlikle en az 4 Tane Transfer yapmak zorundayiz. beklerede alternatif lazim tabiki Ismail ile Serdari gönderdikten sonra.

Çevrimdışı TØLGA

özellikle Opare nin gercek yüzünü tam olarak görmedigimizi düsünyorum bugüne kadar. tam Winner niteliginde bir oyuncu. bu kadar hirsli ve istekli oyuncu bulmak cok zor. ayrica sadece fiziki acidan degil teknik ve oyun zekasi olarakta cok yetenekli bir oyuncu.

bence bu 2 bek ciddi anlanmda kücümseniyor. ikisi de siritmaz yeterki ortaha saha asiri yük bindirmesin geri dörtlüye.

geçen gün shalkede'ki fhucs'a kötü demiştin onun nedenlerini söylermisin merak etmiştim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

geçen gün shalkede'ki fhucs'a kötü demiştin onun nedenlerini söylermisin merak etmiştim  :biggrinking:
adını yanlış yazmışım idare edin  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 20:02:24
  • Beşiktaş / Bodrum

Fuchs alabileceğimiz en iyi beklerden biri oturaklı teknik set bilir.

Fuchs Maxi süper iki bek olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 20:02:45
  • Beşiktaş / Bodrum
adını yanlış yazmışım idare edin  :evillol: :evillol:

Adama faks demişsin resmen  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 20:04:03
  • Beşiktaş / Bodrum

Tekniği iyi oyun görüşü çok çok kötü.

Duracağı yeri bilmiyor. Fiziği sayesinde sürekli bindiriyor tek durum bu.

İyi mi evet elimizdekilere bakarsak iyi ama bu tarz beklerle devam edemeyiz. Bize beklerde sorumluluk alan lider oyuncu lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fuchs alabileceğimiz en iyi beklerden biri oturaklı teknik set bilir.

Fuchs Maxi süper iki bek olur.
Fuchs gerçekten iyi bir transfer olur :)

Çevrimdışı GÖRKEM

evet onu maclarini izledigim icin söylediydim bunu.

yavas, hareketsiz ve ikili mücadelelerde iyi degil. teknik olarakta vasat etkili ortalar yapabiliyor ancak Motta daha cabuk ve dinamik. üstelik ön Taraftada Mottayi üstün görüyorum.

adamin nesini begenmiyorlar anlamiyorum. tabiki kusursuz degil ve zaman zaman hat yapiyor ama onun kalitesinde bir Bek buldugumuza sükretmek yerine bunuyoruz.

Motta Portoda falan oynasaydi derdik ki: bizim niye böyle bir oyuncumuz yok.  :)

Çevrimdışı Tolga

evet onu maclarini izledigim icin söylediydim bunu.

yavas, hareketsiz ve ikili mücadelelerde iyi degil. teknik olarakta vasat etkili ortalar yapabiliyor ancak Motta daha cabuk ve dinamik. üstelik ön Taraftada Mottayi üstün görüyorum.

adamin nesini begenmiyorlar anlamiyorum. tabiki kusursuz degil ve zaman zaman hat yapiyor ama onun kalitesinde bir Bek buldugumuza sükretmek yerine bunuyoruz.

Motta Portoda falan oynasaydi derdik ki: bizim niye böyle bir oyuncumuz yok.  :)
Motta özellikle bu sezon ben de çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Geçen sezonki performansından sonra bu sezon daha iyi olacağını düşünüyordum ama maalesef vasat bir performans sergiliyor genel anlamda.

Çok kötü bir bek olduğunu ben de düşünmüyorum ama daha üst seviye maçlarda Motta vasat kalıyor maalesef.

Bunları sezon başından beri belli süre boyunca Motta'yı savunmuş biri olarak söylüyorum :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Tekniği iyi oyun görüşü çok çok kötü.

Bence oyun görüsüde fena degil. ayrica kendini gelistirmeye cok müsait bir oyuncu. adam kac zamandir oynamiyormus ve cok tecrübelide degil. tabiki zaman zaman pozisyon hatasi yapacak.

zaman zaman neler yapabilcegini gösterdi ve bence simdiye kadar gösterdigi performansi dahada arttirabilecek bir oyuncu.

Çevrimdışı GÖRKEM

Motta özellikle bu sezon ben de çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Geçen sezonki performansından sonra bu sezon daha iyi olacağını düşünüyordum ama maalesef vasat bir performans sergiliyor genel anlamda.

Çok kötü bir bek olduğunu ben de düşünmüyorum ama daha üst seviye maçlarda Motta vasat kalıyor maalesef.

Bunları sezon başından beri belli süre boyunca Motta'yı savunmuş biri olarak söylüyorum :)

soruyorum: hangi maclarda kötü oynamamiza sebep olan Mottaydi? hangi Maclarda siritti veya Puan kaybetmemize sebep oldu?

Liverpool macindaki penalti tabiki cok gereksizdi ancak böyle hata yapmasinin sebebi 85 Dakika ordan baski yememizdi. adam cok yoruldu ve dolayisiyla rakibe yetisemedi ve yorgunluktan kaynaklanan konsantrasyon eksikliginden dolayi yanlis girdi.

Serdarin penaltisi cok daha kötüydü.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 20:28:31
  • Beşiktaş / Bodrum
soruyorum: hangi maclarda kötü oynamamiza sebep olan Mottaydi? hangi Maclarda siritti veya Puan kaybetmemize sebep oldu?

Liverpool macindaki penalti tabiki cok gereksizdi ancak böyle hata yapmasinin sebebi 85 Dakika ordan baski yememizdi. adam cok yoruldu ve dolayisiyla rakibe yetisemedi ve yorgunluktan kaynaklanan konsantrasyon eksikliginden dolayi yanlis girdi.

Böyle bakmamalıyız. Bu sadece durumu kurtaran soru olur.

Büyük takım için Asıl soru şu olmalı.

Motta hangi maçta bizi kurtardı? Hangi maçta fark yarattı? Hangi maçta sürekli bindirip rakip savunmayı alt üst etti?

Hangi maçta kanat gibi dalıp Ba'ya adam akıllı top kesebildi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bir beki değerlendirirken hücumda ve savunmada performansına bakmak gerekir.

Son 2 maçta uzaktan şut çekerek gol attı belki ama genel anlamda özellikle bu sezon çizgiye inip bir tane orta açtığını göremedik.

Savunmada da bire birlerde zaman zaman kontrolsüz hareketleri var ve genelde bu yüzden de kolay kart görüyor.Ayrıca onun olduğu kanattan bu sezon çok gol yedik mesela ilk aklıma gelenlerden biri Mersin maçı.

Çevrimdışı GÖRKEM

Böyle bakmamalıyız. Bu sadece durumu kurtaran soru olur.

Büyük takım için Asıl soru şu olmalı.

Motta hangi maçta bizi kurtardı? Hangi maçta fark yarattı? Hangi maçta sürekli bindirip rakip savunmayı alt üst etti?

Hangi maçta kanat gibi dalıp Ba'ya adam akıllı top kesebildi?

benim sordugum soruyu Motta degilde Veli, Olcay, veya Stoperler adina sorarsak ortaya ne cikiyor?

tabiki mac kurtaracak adam herkes ister ama bizim o kalitede kac tane oyuncumuz var? demek istiyorum ki Mottaya gelene kadar bizim daha büyük sorunlarimiz var.

sifira dogru inip orta yapamamasinin en büyük sebebi bizim Takim olarak böyle bir oyun Plani icersinde olmamamiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 20:40:55
  • Beşiktaş / Bodrum
benim sordugum soruyu Motta degilde Veli, Olcay, veya Stoperler adina sorarsak ortaya ne cikiyor?

tabiki mac kurtaracak adam herkes ister ama bizim o kalitede kac tane oyuncumuz var? demek istiyorum ki Mottaya gelene kadar bizim daha büyük sorunlarimiz var.

sifira dogru inip orta yapamamasinin en büyük sebebi bizim Takim olarak böyle bir oyun Plani icersinde olmamamiz.

Aynen öyle zaten onların yerine de oyuncu alınmalı diyoruz.

Bu oyuncular yedek olduğu zaman bizim oyuncu kalitemiz artacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli