2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825576 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 23:16:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
adamlara bak yav senol gunese seviniyorlar :bawling:

yahu aynı sakat kaboul deki gibi nasılda net olmayanları seversiniz boyle anlamamki:)
sanki defansa kompany alıyoruz:) yahu adam senede min 20 maç kacırıcak onlarda eminimki derbiler olacaktır
aynı sekilde derbi fakiri ligi alamamıs bir senol günesdede ısrar var oda ayrı mesele:) sonra yonetime kızıyorum ama sonraki iş o:))

Hiç katılmıyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ne kadar sevmesemde fatih terimin yanına hasan şaş ile ümit davalayı vermişlerdi öyle bir yapılanma olsun isterim
Lucescu'nun yanında da olabilirler hatta daha iyi olur :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Lucescu'nun yanında da olabilirler hatta daha iyi olur :kop: :kop:
kim  olduğu farketmez öyle bir durum olursa teknik direktör listesinin başına lucescu yazılmalı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

kim  olduğu farketmez öyle bir durum olursa teknik direktör listesinin başına lucescu yazılmalı
Şaka bir yana eğer Shaktar'dan ayrılırsa mutlaka teklif yapmalıyız Lucescu'ya gelir ya da gelmez o ayrı bir konu ama mutlaka şartları zorlamalıyız :)

Çevrimdışı ozan062

Hiç katılmıyorum :D

:kuserim :angryrazz:

:lol:

o hocayı klübe sokmamak lazım:(( hiç sevmediğim birsey soylicem ilkkez bunun arkasına sıgınacagım,, baska camialara mal olmus adamın bizde işi ne  :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

Senol Günesin dogru tercih oldugunu düsünmüyorum. iyi futbol oynatip zaman zaman basarali da oldu ama bugüne kadar hicbir Takimda Devamlilik saglayamadi. ayrica sampiyonlugu hedefleyen hicbir büyük kulübü calistirmadi bugüne kadar.

gercekten herkesin konusacagi sampiyonluk yarislarina abone olan ve avrupada basari hedefleyen bir Takim olmak istiyorsak alacagimiz adam Lucescu!

bize bu basarilari kazandiracak baska Teknik Direktörlerde vardir ancak onlari zaten alamayiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 23:23:22
  • Beşiktaş / Bodrum
:kuserim :angryrazz:

:lol:

o hocayı klübe sokmamak lazım:(( hiç sevmediğim birsey soylicem ilkkez bunun arkasına sıgınacagım,, baska camialara mal olmus adamın bizde işi ne  :icool:

:kop:

:vur
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 23:24:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Senol Günesin dogru tercih oldugunu düsünmüyorum. iyi futbol oynatip zaman zaman basarali da oldu ama bugüne kadar hicbir Takimda Devamlilik saglayamadi. ayrica sampiyonlugu hedefleyen hicbir büyük kulübü calistirmadi bugüne kadar.

gercekten herkesin konusacagi sampiyonluk yarislarina abone olan ve avrupada basari hedefleyen bir Takim olmak istiyorsak alacagimiz adam Lucescu!

bize bu basarilari kazandiracak baska Teknik Direktörlerde vardir ancak onlari zaten alamayiz.

En başta tabi ki Lucescu zaten :)

Ama olmazsa en doğru adaydır. Trabzon'da küçük bütçeyle çok iyi iş çıkardı bizde istikrar da sağlayacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Ama olmazsa en doğru adaydır. Trabzon'da küçük bütçeyle çok iyi iş çıkardı bizde istikrar da sağlayacaktır.

Ersun Yanala ne dersiniz? en azindan iyi bir durumda bulunmayan Fenerbahceyi aldi 1 yilda rahat sampiyon yapti. taktiksel ve disiplin acisindan iyi bir tercih olur bence.

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps:

Çevrimdışı ozan062

Ersun Yanala ne dersiniz? en azindan iyi bir durumda bulunmayan Fenerbahceyi aldi 1 yilda rahat sampiyon yapti. taktiksel ve disiplin acisindan iyi bir tercih olur bence.

tsye gitmeden once bende o kafadaydım ama oraya gitti irtibarı sıfıra indi...heleki tolgayda taa oralara geldi baskanıyla orda işte sıfırladı herseyi...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 23:35:03
  • Beşiktaş / Bodrum

Ersun Yanal iyidir ama yıllık 2 milyon eurodan imzaladı kendini oynatmaz o oradan Hacı da bize bırakmaz zaten
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Daniel Amokachi gelsin yanında da 3 Nijeryali getirsin

Çevrimiçi blackeagle35

Bilic'i winner olamamaktan gönderip 2 şampiyonluğu son anda kaybetmiş,iyi futbol oynatsa da sonuç alamayan Şenol Güneş'i getirmek bana hiç mantıklı gelmiyor.. Ayrıca oyuncu yetiştirse de transfer konusunda,takım planlamasında başarılı olmayan bir teknik direktör kendisi..

Çevrimdışı GÖRKEM

Ersun Yanal iyidir ama yıllık 2 milyon eurodan imzaladı kendini oynatmaz o oradan Hacı da bize bırakmaz zaten

evet 1 Yil daha sözlesmesi var maalesef.

Teknik Direktör en önemli olan Transfer. yanliz kendini kanitlamis isi bilen Adam sayisi cok az.

Lucescu olmazsa 1 yilligina Ertugurul Saglam ile deneyip sonra Yanali getirebiliriz.

Çevrimdışı GÖRKEM

transfer konusunda,takım planlamasında başarılı olmayan bir teknik direktör kendisi..

iste bize de tam bunlari iyi yapan bir Teknik Direktör lazim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Yılmaz Vural gelsin Başarıya aç Oyunculara tekme tokat dalar ölümüne oynatır...! Winner kralı...!  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Kemal

Tek Yol DANİEL AMOKACHİ :)

Çevrimdışı Tolga

Sabah görüşürüz herkese iyi geceler :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 23:57:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic'i winner olamamaktan gönderip 2 şampiyonluğu son anda kaybetmiş,iyi futbol oynatsa da sonuç alamayan Şenol Güneş'i getirmek bana hiç mantıklı gelmiyor.. Ayrıca oyuncu yetiştirse de transfer konusunda,takım planlamasında başarılı olmayan bir teknik direktör kendisi..

Aradaki fark biri Beşiktaş ile bunun başaramıyor biri Trabzon ile.

Şenol Güneş 2011 de 6 derbinin 5'ini kazanmış sadece fenere dışarıda kaybetmiş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

Aradaki fark biri Beşiktaş ile bunun başaramıyor biri Trabzon ile.

Şenol Güneş 2011 de 6 derbinin 5'ini kazanmış sadece fenere dışarıda kaybetmiş.
Ben zaten Bilic gitsin diyorum sürekli.. Ama yerine gelecek olan iki tane şampiyonluğu son anda veren Şenol Güneş olmamalı..Ha Beşiktaş ha Trabzon..Son anda verdi mi verdi..Ki elinde çok iyi kadrolarla..Aldığı 6 derbiden 4'ü tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Gs ile Schuster'in gitmek uzere olduğu dönemdeki Beşiktaş..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 00:33:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben zaten Bilic gitsin diyorum sürekli.. Ama yerine gelecek olan iki tane şampiyonluğu son anda veren Şenol Güneş olmamalı..Ha Beşiktaş ha Trabzon..Son anda verdi mi verdi..Ki elinde çok iyi kadrolarla..Aldığı 6 derbiden 4'ü tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Gs ile Schuster'in gitmek uzere olduğu dönemdeki Beşiktaş..

E böyle bakarsak çok sebep buluruz ama. Birileri kötü olacak ki birileri kazanacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

E böyle bakarsak çok sebep buluruz ama. Birileri kötü olacak ki birileri kazanacak.
O sezon biz de Gs'yi 2 kere yendik sonra hiç yenemedik sanırım..Çok anormal değil yani o galibiyetler..Hem diyelim derbilerde başarılı..2 defa verdiği şampiyonluk,transfer hataları,takım mühendisliğinde yaptığı yanlışlar..Bu sezon Bursa'ya bakalım genelde sonlarda çok maç verdiler..Bu sorun bizim de sorunumuz..Aynı hataları yapan bir teknik direktörü getirmek ne kadar mantıklı..Bursalılar oyuncu değişikliklerinden dertli,yine benzer bir sorun..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2015, 01:06:13
  • Beşiktaş / Bodrum
O sezon biz de Gs'yi 2 kere yendik sonra hiç yenemedik sanırım..Çok anormal değil yani o galibiyetler..Hem diyelim derbilerde başarılı..2 defa verdiği şampiyonluk,transfer hataları,takım mühendisliğinde yaptığı yanlışlar..Bu sezon Bursa'ya bakalım genelde sonlarda çok maç verdiler..Bu sorun bizim de sorunumuz..Aynı hataları yapan bir teknik direktörü getirmek ne kadar mantıklı..Bursalılar oyuncu değişikliklerinden dertli,yine benzer bir sorun..

Bursa'da değiştirecek oyuncu var mı? Fernandao Volkan Josue Ozan hiçbirinin yedeği yok. Orası 11 kişilik bir takım sadece.

Mesele iki defa vermesi değil mesele iki defa oraya getirmesi bence. Bütçesi ortada taraftar yapısı ortada.

Transferleri olduğu gibi Sadri Şener'in yaptığı bir takım. Ve oynadığı futbol oyunlar dönmese eze eze şampiyondu.

Ben aynı tip hatalar olduğunu düşünmüyorum pek benzerlik olsa da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli