2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825648 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Tolga seneye kuvvetle muhtemel oynamaz artik bizimle..Yeni bir kaleci bulmamiz lazim.. Benim adayim Manuel Neuer.
Benimki de Andreas Köpke :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 13:50:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Benimki de Andreas Köpke :D
Almandan zarar gelmez abi   :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çok severdim bu adamı :D
Kaleci olmak istemiştim bi ara o adamdan sebep  :D
Diğer bir idol için
 :evillol:

Çevrimdışı saimertug

Dnipro'dan Konoplyanka da çok katkı sağlar bize
Atiba ile uzatılmayacaksa de Jong  :icool:

Çevrimdışı FARUK

Diğer bir idol için

abi ben solağım iyi de top oynardım ama bu adam yüzünden kalede oldum çocukken hep :)
annemlerle gidip kaleci için forma diktirmiştik süngerli felan atlayınca birşey olmasın diye :)
eldiven şapka tam takım :)
hala halısahada kaleci olurum faydam daha fazla oluyor öyle  :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

abi ben solağım iyi de top oynardım ama bu adam yüzünden kalede oldum çocukken hep :)
annemlerle gidip kaleci için forma diktirmiştik süngerli felan atlayınca birşey olmasın diye :)
eldiven şapka tam takım :)
hala halısahada kaleci olurum faydam daha fazla oluyor öyle  :tabe:
O dönemin çocukları hep kep yüzün yarısını kapatacak şekilde gezerdi zaten  :evillol:
Mahalle maçlarında asfalta atlayanlar vardı bu adam yüzünden  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Diğer bir idol için
Bir de bu var :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 14:15:53
  • Beşiktaş / Bodrum
O dönemin çocukları hep kep yüzün yarısını kapatacak şekilde gezerdi zaten  :evillol:
Mahalle maçlarında asfalta atlayanlar vardı bu adam yüzünden  :kop:

Mıncırlı taşlı sahalarda kolumun üstünde planjor yapardım canım bile yanmazdı nasıl bir motivasyonsa artık  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Tolga

Bu wakashimazu muydu neydi  :D
Aynen adam karateciydi  :D

Direkten destek alıp öbür direğe uçardı  :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

O değil de solda Motta yerine Schalkedeki Fuchs'u isterdim
Sözleşmesi bitiyormuş

Çevrimdışı Atkar

Sözleşmesi bitiyormuş

Evet sol tarafa bonservissiz Fuchs,sağ beke ise Mayke alınabilirse gerçekten otoban yapabilecek beklerimiz olur 😁😁

Çevrimdışı GÖRKEM

Sözleşmesi bitiyormuş

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.

kendi oyuncularimizi kücümsemeyelim. Motta Fuchstan daha iyi bir oyuncu. Fuchs alternatif olarak düsünülebilir ama kalitemizi arttiracak bir oyuncu degil.

Çevrimdışı TØLGA

lucescu shaktardan ayrılıyor galiba biliç gidecek ise bağlamak gerek hemen  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

lucescu shaktardan ayrılıyor galiba biliç gidecek ise bağlamak gerek hemen  :biggrinking:

Vodafone Arena da 10 yıllık kontrat ile Lucescu'yu görsek ne güzel olur  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Vodafone Arena da 10 yıllık kontrat ile Lucescu'yu görsek ne güzel olur  :biggrinking:
konsey ne diyor bu işe olurmu @Çağrı @Tolgaozkhrmn
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

80-90 yaşında luce gömeriz...! Luce ilah yaptınız...! Çok çok çok bilgili ise Avrupanın büyük takımları neden almıyorda bu mahallenin delisi tek biz miyiz  :alala:
Gençler Luce türkiyeye geldimi olumsuz bir tavrında Çavuşesku dönemi lafını hatırlatırlar...!
Hatırlayanlar iyi bilir o gün en gözde polemik o söylemdi...! Türk Futbolu çavuşesku dönemi benzetmişti...!

tutturmuşsunu Luce çalıp söylüyorsunuz...! Biliç zamanla olacaktır vodafone arenada daha iyi kadro ile izlemek lazım...!

Çevrimdışı TØLGA

80-90 yaşında luce gömeriz...! Luce ilah yaptınız...! Çok çok çok bilgili ise Avrupanın büyük takımları neden almıyorda bu mahallenin delisi tek biz miyiz  :alala:
Gençler Luce türkiyeye geldimi olumsuz bir tavrında Çavuşesku dönemi lafını hatırlatırlar...!
Hatırlayanlar iyi bilir o gün en gözde polemik o söylemdi...! Türk Futbolu çavuşesku dönemi benzetmişti...!

tutturmuşsunu Luce çalıp söylüyorsunuz...! Biliç zamanla olacaktır vodafone arenada daha iyi kadro ile izlemek lazım...!
biri @ALI RIZA durdursun biz almazsak fener yada gs alçak zaten Türkiye'ye gelsin o zaman konuşuruz  :biggrinking:
schusterde 1960 ların futbolu oynanıyo dedi bunda öyle bi söylem yapması kötü antrenör oldugunumu kanıtlar?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

biri @ALI RIZA durdursun biz almazsak fener yada gs alçak zaten Türkiye'ye gelsin o zaman konuşuruz  :biggrinking:
schusterde 1960 ların futbolu oynanıyo dedi bunda öyle bi söylem yapması kötü antrenör oldugunumu kanıtlar?
Türkiye 60 ların futbolu demek ile Çavuşesku dönemi Türkiye den temiz demek arasında çok boyutlu bir fark var...!
Alsınlar istersen...! Var olan Mevcut düzeni sistemi neden bozup yeni bir sistem yaratma derdindeyiz...! gerekli takviyeler ile ligde de avrupa da da ilerleriz...! Yabancı sınırı yok...!

Çevrimdışı TØLGA

Türkiye 60 ların futbolu demek ile Çavuşesku dönemi Türkiye den temiz demek arasında çok boyutlu bir fark var...!
Alsınlar istersen...! Var olan Mevcut düzeni sistemi neden bozup yeni bir sistem yaratma derdindeyiz...! gerekli takviyeler ile ligde de avrupa da da ilerleriz...! Yabancı sınırı yok...!

gidecek ise dedim zaten bir yere kovaladığım yok  :biggrinking:
şöyle bir durum var biliç gider başa sergeni getirirlerse vay halimize
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

gidecek ise dedim zaten bir yere kovaladığım yok  :biggrinking:
şöyle bir durum var biliç gider başa sergeni getirirlerse vay halimize
Ne Sergen'i ya adam 2 takım çalıştırdı 2 yorum yaptı toplam 10 20 galibiyet aldı Futbol ilahı oldu başımıza...!

Çevrimdışı TØLGA

Ne Sergen'i ya adam 2 takım çalıştırdı 2 yorum yaptı toplam 10 20 galibiyet aldı Futbol ilahı oldu başımıza...!

bende onu diyorum işte  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 22:31:10
  • Beşiktaş / Bodrum
konsey ne diyor bu işe olurmu @Çağrı @Tolgaozkhrmn

Türkiye'de 10 yıl yaşayamaz o 3. yıl bypass 5. yıl gömeriz  :kop: @Tolga
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 22:33:22
  • Beşiktaş / Bodrum

Lucescu burası için ilah zaten biz yapmadık  :bandit:

Çok çok bilgili ama Avrupa'nın büyük takımları ileri götürecek bir bilgelik değil o.

Küçük Avrupa takımlarını büyütecek bir bilgelik. Valla Luce'ye laf söyletmem sabaha kadar konuşuruz  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli