2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914394 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

O kısmına alıştım ben artık. 
boyko nun yaşı kaç acaba Yunus Emre bilir :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

KENDI SAHANDA Ezeli rakibin 5 futbolcusunun senin 1 futbolcunu araya alip Bogazini sikmasi senin canini sikmiyirsa o senin sorunun :tabe:

Ben kabullenemiyorum bunu az oncede dedim biz boyle uysal kaldikca kaybettik hep...

Diyelim orda "uysal" kalmayıp Veli'nin yanına gittiler herifleri bi güzel bastırdılar sonra nolacaktı :D

Ki Boyko biraz deli diyosun hadi gidip adama yumruk attı o kırmızıyı gördü bu sefer yine Tolga'yı mı izlicektik aferin mi dicektik :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ya bir şeyi de destekli salla be arkadaş :D buyur link bak bakim ozi nerede o anda

Desteksiz sallamiyorum

Suan internet kotam.nedeni ile videoyu izleyemiyorum ama dedigimin arkasindayim

Gs değil  de fb maci da olabilir ama itis kakis arasinda ozinin olaylari gulerek izledigini adim gibi hatırlıyorum

Hatta Besiktas sayfaları bu görüntüyü paylasip takimin cok uysal oldugunu yazmisti ve gunlerce konusulmustu bu olay

Fotografini bulursam atarim buraya
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boyko & Douglas = <span class="EmojiInput mj180" title="Balloon 🎈"></span>
:claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

yunusemre inşallah pasolig alıp gidersin boyko yu izlemeye.
:alala:

Passoligim zaten var ama her maca gitme firsatim olmuyor senede 7-8 maça falan gidebiliyorum ancak meslegim gereği..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Desteksiz sallamiyorum

Gs değil  de fb maci da olabilir ama itis kakis arasinda ozinin olaylari gulerek izledigini adim gibi hatırlıyorum

Hatta Besiktas sayfaları bu görüntüyü paylasip takimin cok uysal oldugunu yazmisti ve gunlerce konusulmustu bu olay

Oğuzhan her türlü kavga olayının içindedir gerek geçen sene sosa yasin arasında yasanan olaylarda lokomotv moskova maçında falan sen futbolculara karşı fanatik duygular besliyorsun.

Çevrimdışı Ensar

Desteksiz sallamiyorum

tamam kardeşim senin dediğin olsun ayıpsın  takiliyorum sana :D 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boyko'nun adı Ryan, Michael, John falan olsaydı;

Kollarda dövmeler, sakallar falan olmasaydı, daha uysal olsaydı bu kadar daha gelmeden seveni olmazdı :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Rasim

Neden abi gururla taşıyorum dövmemi  :)
dövmen güzelde çıplak sırtınla beraber estetik olmamış atlet gibi birsey giyseydin daha güzel görünürdü :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

dövmen güzelde çıplak sırtınla beraber estetik olmamış atlet gibi birsey giyseydin daha güzel görünürdü :)

Valla çıplakken yaptılar abi dövmeyi :iblush:

Bitincede hemen çektiler fotorafını ondan öyle oldu :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2016, 16:26:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ersan'ı satmamalılar. Çok iyi olduğu için değil şuan orası zaten aksıyor sıfırdan kuramayız.

Anlaş şimdi at imzaları Mayıs ayı sonunda ver zaten ligleri Nisan'da başlıyor sanırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ersan'ı satmamalılar. Çok iyi olduğu için değil şuan orası zaten aksıyor sıfırdan kuramayız.

Anlaş şimdi at imzaları Mayıs ayı sonunda ver zaten ligleri Nisan'da başlıyor sanırım.
En makul olanı bu bizim için . Ersansız maçlarda takımın durumunu gören teknik ekip ve yöneticiler zaten hemen şimdi ayrılmasına izin vermez. Şimdiden imza atılıp sezon sonu giderse oradan gelecek paraya göre kaleci ve sol stoper transferinde de eli daha rahatlar yönetimin.

Diyelim orda "uysal" kalmayıp Veli'nin yanına gittiler herifleri bi güzel bastırdılar sonra nolacaktı :D

Ki Boyko biraz deli diyosun hadi gidip adama yumruk attı o kırmızıyı gördü bu sefer yine Tolga'yı mı izlicektik aferin mi dicektik :D
Vay arkadas siz beni cidden anlamıyorsunuz

Ben gidip kavga etsinler rakibi yumruklasinlar mi diyorum :alala:

Saha icinde ezilmesinler birbirlerini koruyup kollasimlar diyorum

Ki takim bu sezon tecrubelendi zaten , Saha icinde daha agresifler ve birbirlerini kollluyorlar ozellikle Ersan , Ozi , Cenk , Quaresma
onceki sezonlarda cok yumuşak kalıyorduk onu anlatmaya çalışıyorum 2saattir :busted_cop:

Arsenal'in maçı 18:15'te. Birazdan açıklanır kadrolar..

Merakla bekliyorum Ospina'yı kadroda mı acaba, sakatlığı geçmişti sanırım hafta içi yanlış hatırlamıyorsam.

-Mustafa Kemal Atatürk

Kesinlikle katılıyorum , Ersan şu an satilirsa limi alirlarsa alsinlar buyuk oranda Sampiyonluk gider..

Çevrimdışı hanzadeoglu

Boyko konusunda Yunus Emre gibi düşünen bir tek ben miyim. Bende ospina'nın kimi özellikleri Boyko'dan iyi olsada komple düşünüldüğünde kesinlikle Boyko'nun Ospina'dan iyi kaleci olduğunu düşünüyorum. Ha Ospina refleks olarak daha iyi

Çevrimdışı Kemal

https://twitter.com/TribunBesiktas/status/688730683167100929

Bugün maçı izleyecekmis bizim yöneticilerle .

Bence hayırlı olsun gitti .

Çevrimdışı hanzadeoglu

Ospina Umulmadık golleri çıkararak garip refleksler sergileyerek belki bir quaresma etkisi yaratabilir ancak Boyko Atiba tarzı oyuncu gösterişsiz oynar ama kesinlikle quaresma'dan daha faydalıdır.

Çevrimdışı Savaş

Yeri doldurulmadan Ersan'ın satilmamasi lazım. Bu adam dengesiz evet ama olmadığı maçlarda ne haldeydik herkes gördü.

Ayrıca giderse 2 hatta 3 stoper lazım olur. Zor bir karar. Iyi para almadan ve yeri dolmadan bırakmamak lazım. Bunun gitmesi şampiyonluğu bile etkileyebilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

asırı mutluyum bu haber sonrası

birsekilde bonservis alırız cnk

:sevinc :sevinc
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 16:47:39 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

daha geçen yıl birçok oyuncumuzu ptt lige gönderiyorduk. aslında ne kadar kaliteli bir takıma sahip olduğumuz son dönemde iyice ortaya çıktı. Ersan'ın kötü bir oyuncu olduğunu hiçbir zaman düşünmedim. Yaşadığı sakatlığa rağmen çok iyi toparladı. Hem feda yılında yaptıkları hem de genel performansı bence gayet iyiydi. Satılır mı bilemem ama satılırsa klübümüz ve Ersan için hayırlısı olsun. Açıkçası asıl sürprizi İsmail den bekliyorm. Bakalım zaman ne gösterecek.

Çevrimdışı Ensar

bi ersan parasina sane ve papy alsakta mı gönderilmemeli sizce ?

Çevrimdışı Koa_lAA

başkanın ismi güzel. buruç.. parası da vardır umarım.. :)