2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914340 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Boyko hakkında bir rapor hazırlayan dünyanın en iyi kaleci antrenörlerinden olan Sambede, "Mevcut kalecilerle, Boyko arasında büyük bir fark yok, bu yüzden bu transfer için benim görüşüm olumlu değil" diye fikir belirtmesi ve Şenol Güneş'in de Sambede ile aynı görüşte olması transfer sürecini çıkmaza sürükledi.

sporx
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TayfurU

şampiyonluk yolunda transferin bitmesine az kalmışken devre arası 11 den oyuncu mu satılır allah aşkına. devre arası satsak herkes ihtiyacımız olduğunu bildiği için yüksek fiyat çekecek oyuncuyu ikna et kulubü ikna et, eğer takım şampiyonluğa oynuyorsa kaliteli oyuncularını satmazlar zaten o yüzden ersan kesinlikle kalmalı yazın gidiyorsa gider

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Boyko hakkında bir rapor hazırlayan dünyanın en iyi kaleci antrenörlerinden olan Sambede, "Mevcut kalecilerle, Boyko arasında büyük bir fark yok, bu yüzden bu transfer için benim görüşüm olumlu değil" diye fikir belirtmesi ve Şenol Güneş'in de Sambede ile aynı görüşte olması transfer sürecini çıkmaza sürükledi.

sporx
Ben de bu yönde şeyler duydum . Benim merakım bu oyuncuları kimlerin izleyip neye göre olumlu rapor verdiği . Hangi kıstaslara göre adı geçen oyuncuların bizim takım ve sistemde başarılı olacağı düşünülüyor?
Kurumsallaşmada kat etmemiz gereken  çok yol var. Stat bunun başlangıcı olacak.

Çevrimdışı o2bucak

sporx

Sezon başında da kaleci transferine gerek yok diyen de Cenk gittikten sonra da diyende bu Sambrade denen adam sözde en iyi kaleci antrenörlerinden biri ama gözlemcilik yeteneği sıfır futbolcudan kaleciden anlamıyor bence. Beni deli ediyor.

Çevrimdışı kaankartal

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı ozan062

Sezon başında da kaleci transferine gerek yok diyen de Cenk gittikten sonra da diyende bu Sambrade denen adam sözde en iyi kaleci antrenörlerinden biri ama gözlemcilik yeteneği sıfır futbolcudan kaleciden anlamıyor bence. Beni deli ediyor.

hiç ama hiç ısınamadım bu adama,,bunca  antrenman yaptıyor hala bi faydasını goremedik ben sıkılmaya basladım bu en iyi kelimesinden
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Buruc bey bizde bir gizli forvet var adı Mustafa Ne dersin verelim mi 10 yıl forvet aramazsınız hiç sakatlanmaz yemeğini eksik etmeyin yeter

Çevrimdışı Anıl

Eldeki 3 kaleci de çok kötü diyen kendisi, transfere gerek yok demesi gibi bir şey söz konusu değil :)

Çevrimdışı ozan062

Buruc bey bizde bir gizli forvet var adı Mustafa Ne dersin verelim mi 10 yıl forvet aramazsınız hiç sakatlanmaz yemeğini eksik etmeyin yeter

yabancı knt dan dolayı tek ersanı kapabilirler bu bize büyük fayda saglıyor simdi yalan yok

Çevrimdışı Ensar

yanlışınız var sambade 3 kaleci içinde yetersiz raporu vermişti

Çevrimdışı o2bucak

hiç ama hiç ısınamadım bu adama,, antrenman yapıyor hala bi faydasını goremedik ben sıkılmaya basladım bu en iyi kelimesinden

kime göre neye göre! en iyi olsa Dünyanın en iyi takımlarında kaleci çalıştırsa veya en iyi kalecileri çıkarsa bir nebze anlarım. Bir Deportivoda çalışmış daha önce.

Belki biraz farklı antrenman teknikleri var o kadar bence başka hiç bir artısı yok.

Çevrimdışı talha

Eldeki üç oyuncuda yetersizin yetersizi diye rapor veren adam bu nasıl gerek yok diyor? Ayrıca Sambade'nin görevi trasnferin gerekli olup olmadığına karar vermek değil rapor vermek. Bence bilgilerinizi bir kontrol edin sonra sallayın adama.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

yanlışınız var sambade 3 kaleci içinde yetersiz raporu vermişti

Aynen bende öyle hatırlıyorum
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Lanet olsun, Ospina maç kadrosunda :steamed:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı o2bucak

Eldeki üç oyuncuda yetersizin yetersizi diye rapor veren adam bu nasıl gerek yok diyor? Ayrıca Sambade'nin görevi trasnferin gerekli olup olmadığına karar vermek değil rapor vermek. Bence bilgilerinizi bir kontrol edin sonra sallayın adama.

Ben sezon başında da Cenk gittikten sonra da böyle haberler çıkmıştı o haberleri okuduktan sonra gıcık kapmaya başladım. Haberleri nerden okudum hatırlamıyorum belki asparagastır o zaman tamam hatalıyım. 

Ama maden en iyi kaleci antrenörü neden kalecilerimizde 1 gıdım ilerleme yok.

Çevrimdışı Tolga

Ben sezon başında da Cenk gittikten sonra da böyle haberler çıkmıştı o haberleri okuduktan sonra gıcık kapmaya başladım. Haberleri nerden okudum hatırlamıyorum belki asparagastır o zaman tamam hatalıyım. 

Kalecilerin yetenekleri buysa antranör ne yapsın.

Al birini vur ötekine.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi mayguntr

Şenol Güneş söylemişti yanlış hatırlamıyorsam, Sambade bana Tolga geçen sene 200 e yakın antremandan 100 tanesine yakınına katılmadı diye rapor verdi diye.Kapasiteleri belli bu kalecilerin

Çevrimdışı Ensar

Kalecilerin yetenekleri buysa antranör ne yapsın.

Al birini vur ötekine.
arkadaş bunu anlamak zor mu , Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ospina işi yattı sanırım :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ozan062

boykoyuda reddettiklerine göre kim gelcek yahu

neto bize gelmez baska adam kalmadı vay anasını:(

Çevrimdışı talha

Biri 31 yaşında adam antremanlara bile katılmıyormuş. Kendi kendine kavga edip dubalara trip atıyor adam ne yapsın kardeşim seni mesela bu yaşta alıp Beşiktaş'ın kadrosuna sokabilir mi?  :evillol:

Aslında geçen de söyledim Taffarel şuan R'de en iyi gösteriliyor değil mi? Cenk'te niye gıdım ilerleme yok peki? 6 aydır aynı adamla çalışıyor hem de Muslera'nın arkasında geçen kupa maçında yediği gol neydi Allah aşkına.

Bazı şeyleri böyle çözemezsin. İyi adamın eline iyi oyuncu vermeli.

Belki Sambade çok abartılıyor orası doğrudur ama kötü hoca değil kesinlikle adamın elindekiler aşırı yetersiz. Şuana kadar bir adamı övmüş Veysel'i o da sakatlandı. Ne zaman döneceği belli değil.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı LuceGel

Ersanın gitmesi çok yanlış olur başkanları gelmişse sezon sonu için  imzaları atsınlar  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Hadi be Boyko gelsin bari.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı RQ7_351903

boykoyuda reddettiklerine göre kim gelcek yahu

neto bize gelmez baska adam kalmadı vay anasını:(
Neto gelecek galiba.