2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855115 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmetx

De sutter tsl de gol kralı olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aa1903

Beşiktaş maçları haricinde Belçika liginde'de izleyip beğendiğim bi oyuncu. Türk liginde iş yapar.

benim de hiç beğenmediğim bir oyuncu. umarım ben haklı çıkarım. :evillol:

türkiye liginde ortalama bir performans gösterir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ahmetx

:ok: :ok:
Garmash ve Atiba nın özelliklerini topladığın zaman dünya üzerinde yaşamayan bir orta saha oyuncusu ortaya çıkıyor yani tencere kapak  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

EssiLor

• Ziyaretçi

Bugün Dzsudzsakın Bursayla anlaştığına dair haberler çıkmaması için dua ediyorum
Veli zaten 10 güne kadar dönecek başkanın söylediklerine göre

Lawal Alınsın fakat inlerin yedeği olarak alınsın lawal olmasın demiyoruz bizim her halükarda bir ön liberoya ihtiyacımız var sakatlıklar kene gibi yapıştı birkere nezaman lig başlayacak olsa mutlaka bir sakatlık oluyor
İnler işi artık çözülmeli çok fazla uzadı bu iş
Yahu Ozanla boşuna kaybettik Ozan için geçen sürede inleri de almıştık fer i de almıştık Garmash ı da almıştık.
Boşuna vakit kaybettik 20 yaşındaki bir adam için kaybedilen zamana üzülüyorum olumlu sonuçlansaydı amenna.
Bilmiyorum neler olacak olumlu haberler bekliyoruz KAP Bekliyoruz artık lig başlıyor acele edilmesi gerekiyor.

Çevrimdışı aa1903

Başkanı ve fb nin sırf ya benim olursun yada kara toprağın mantığı yüzünden ozanın futbol hayatı dün itibari ile 4 sene boyunca bitmiştir

ozandan 3 gömlek üstün meziyetleri olan alper gibi ozanda yedek olacak yazık bare kafası çalışsada en az 15-20 maç oynama garantisi felan ekletse sözleşmeye

ayrıca burda Şenol hocaya çemkirenleri görüyorum ve biraz kafa yormaya davet ediyorum onları Şenol hoca konuşmuş konuşmamış yanlışmış değilmiş bu tartışılır ama büllük başı ben ozanı Şenol bana adam değil diye satmadım demiyo beşiktaş ve hocası bizden önce futbolcuyla görüşmüş etik değil diye satmadım diyo. ha keza önce bursayla görüşsek bile satmamak için bir bahane bulurdu bence çünkü bu olayın iç yüzü az çok şöyle:

8 Ağustos cumartesiye kadar ozan bizimdi hemde öyle 7 felanda değildi rakam

9 Ağustos pazar azize ilk teklifi götürdü 6 civarı teklif

9 ağustos pazartesi büllük teklifi görünce kıvırdı yok bizden önce futbolcu felan dedi

10 ağustos Fikret başkan hocanın ısrarı ile kendi döneminde Beşiktaşın bir futbolcuya vermiş olacağı en yüksek teklifle bursaya gitti

10 ağustos büllük başı bizden önce furbolcuyla görüşülmüş demedim ben gazeteler diyor dedi.

Pazartesi azize ve büllük anlaştı bizim rakamın çok az üstünde bir rakama ayrıca macarıda  büllüğün aklına sokan yine azizedir.

Tiyatro budur

söylediklerin son derece mantıklı, bence de böyle olmuştur. aziz'in ergenlikleri.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

benim de hiç beğenmediğim bir oyuncu. umarım ben haklı çıkarım. :evillol:

türkiye liginde ortalama bir performans gösterir diye düşünüyorum.

İnşallah inşallah  :lol:

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Bugün Dzsudzsakın Bursayla anlaştığına dair haberler çıkmaması için dua ediyorum
Veli zaten 10 güne kadar dönecek başkanın söylediklerine göre

Lawal Alınsın fakat inlerin yedeği olarak alınsın lawal olmasın demiyoruz bizim her halükarda bir ön liberoya ihtiyacımız var sakatlıklar kene gibi yapıştı birkere nezaman lig başlayacak olsa mutlaka bir sakatlık oluyor
İnler işi artık çözülmeli çok fazla uzadı bu iş
Yahu Ozanla boşuna kaybettik Ozan için geçen sürede inleri de almıştık fer i de almıştık Garmash ı da almıştık.
Boşuna vakit kaybettik 20 yaşındaki bir adam için kaybedilen zamana üzülüyorum olumlu sonuçlansaydı amenna.
Bilmiyorum neler olacak olumlu haberler bekliyoruz KAP Bekliyoruz artık lig başlıyor acele edilmesi gerekiyor.

Dün tesisleri gezmiş balazs, anlaşma yapıldı deniyor.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ozan gelse hem kendine hem bize çok faydası olurdu geçmiş olsun.

Çevrimdışı acan07

ozan gerçekten futbol altyapısı iyi olan bir oyuncumu yoksa şenol güneş in sisteminde bursasporda max performans vermiş bi oyuncumu ?

Çevrimdışı Hasan Akten

ozan gerçekten futbol altyapısı iyi olan bir oyuncumu yoksa şenol güneş in sisteminde bursasporda max performans vermiş bi oyuncumu ?

İkisinin de etkisi vardır ama asıl faktör neydi bu sene göreceğiz. Ozan'ın performasındaki temel faktör ikinci dediğinse Oğuzhan'la Kerim'in Şenol hocanın sisteminde uçmaları gerekiyor. İkisi de Ozan'dan çok daha iyi altyapılarda yetiştiler.

Benim fikrimi soruyorsan Oguzhan da Kerim de hiçbir zaman Ozan'ın geleceği yerlere gelemeyecekler.

Çevrimdışı Çağatay

şu orta saha işinde menagerlerin eline kaldık ya
hakkımızda hayırlısı demek istiyorum ama ne bileyim
yine antin kuntin birini itelemeseler bari...
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 10:11:56 Cagatay Derek ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Sosa belini doğrultana kadar Atiba-Necip-Oguzhan orta sahasına hazır mıyız?  :icool:

Çevrimdışı worns

Sosa belini doğrultana kadar Atiba-Necip-Oguzhan orta sahasına hazır mıyız?  :icool:

Atiba-Sosa(Oğuzhan)

Olcay

olmalı bence. En azından denenmeli ilk maçlarda. Necip'ten çıkacak sonuç nasıl olsa belli.

Çevrimdışı acan07

gomez-cenk  forvetine hazır olmamızı ümit ediyorum :D

Çevrimdışı acan07

İkisinin de etkisi vardır ama asıl faktör neydi bu sene göreceğiz. Ozan'ın performasındaki temel faktör ikinci dediğinse Oğuzhan'la Kerim'in Şenol hocanın sisteminde uçmaları gerekiyor. İkisi de Ozan'dan çok daha iyi altyapılarda yetiştiler.

Benim fikrimi soruyorsan Oguzhan da Kerim de hiçbir zaman Ozan'ın geleceği yerlere gelemeyecekler.
ozanın tek avantajı fiziği bence fiziği olmadan oynayamaz + şenol güneş gibi bir hocaya denk geldi  . oğuzhan kendi kendine yazık ediyo zaten . kerimden bu sene ümitliyim 3 . senesi olucak artık , şenol hoca patlatır onu D:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli sakat Tolgay sakat Şu an Sosa'da sakat üç tane en önemli orta saha oyuncun sakat ve sen halen transfer yapmayı bekliyorsun. İstersen forvete Messi'yi al orta sahaya adam almadıktan sonra hiç bir önemi yok. Şu saatten sonra alacağın adamın takıma adaptasyonu 1 ay. O zamana kadar çok zorlu bir süreç bizi bekliyor. Kerim Frei'in adı geçiyordu gazetelerde bugün orta saha için. söyleyecek sözüm yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Savaş

Şenol hoca Kerim'i göbekte düşünüyormuş bilmem ki nasil olur :) pas verme konusunda zayıf olan Kerim toparlayamaz ki orta sahayı.

Çalım dener, kaybeder deliririz heralde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Kerim futbolcu olmayı istiyorsa koşarken durmayı öğrenmesi lazım o da bu saatten sonra zor.Kerimi görünce ilkokuldaki top oynadığım günler aklıma geliyor. :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Herkes kendini Necipe alıştırsın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Alkole alıştırayım o zaman kendimi maçlardan önce  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ayayhan

ya arkadaşlar  ozan la oguzhanı nasıl kıyaslarsınız

ozan bildiğin ön libero

oguzhan 10 numara

oguzhanın türkiyede türk muadili yok şuan

bakın bakalım milli takımda 10 numara kim oynuyor

yok hep devşirme

tr liginde türk 10 numara yok  oguzhandan başka

Çevrimdışı ahmetx

Her şeyi söyleyin ama daha  19-20 yaşındayken milli takım ve Bursadaki performansından sonra Ozanın futbolculuğuna laf etmeyin çocuk gerçekten kalite.

Çevrimdışı Fatih_

Ersan , Necip kanser eder milleti yine genç bir kuşak heba olucak :)

Çevrimdışı ahmetx

Oğuzhanın bence kafada sorunları var dünya umurunda değil.