Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Almanca hakim dil olacak galiba...GomezBeckTöreTolgayOlcayÖmerVeliCenkSosa (b.munihte 3 sene. Almanca öğrenmiştir)GünayOğuzhan ( hollanda yakın dil)Tosic (almanyada 3 sezon. Öğrenmiştir biraz)Milosevic ( isveçe cermen dil ailesinden)Aklıma gelen 13 oyuncu.RhodolfoQuaresmaGomezSosaMottaPedro franco6 adet ispanyolca ailesinden oyuncumuz oldu.MiloseviçTosiçSırpça ortağı.-----------------------Ayrıca 10 yabancımız oldu.
Kaleci alınmayacaksa devre arası zor biliyorum fakat handanovice yürümeleri lazım.Transferleri ffp yi delecek şekilde yaptık böylece devre arasında da ciddi bonservis verebilecek durumumuz olacak. İyi kullanmak lazım. Ocakı beklemeden bazı şeyleri bitirmeleri gerekiyor. İlk öncelik macar olmalı.
Yaz transfer dönemindeki 15m euro luk transfer gelirini ara transfer döneminde kullanamiyorsun.Her dönem icin oyuncu satman lazım alman icin o yüzden yönetim bütün transferleri bu dönem bitirmeye calısıyor cünkü ellerinde baska dembaba yok
milosevic sırp asıllı mı ?
Evet.Şu durumda ingilizce bildiklerini de varsayarsak, gomez ve sosa takımda konuşulan her yabancı dilden az-biraz biloyorlar. Birinin yardımcı kaptan olması iyi olurdu.
Sezonluk diye biliyorum böylesi oldukça saçma olur. Resmi bir bilgi var mı?
* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2014/15 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.sezonluk
kullanabiliyorsun. ffp sezonluk olarak görüyor olayı