2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12938521 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

ozan yaptığı son açıklamalardan sonra kulüpte istenmiyor olabilir.
e fener niyetleniyordu en başta ama onlarda orta sahaya transfer yaptılar.
gs'nin parası yoksa alamaz.
avrupadan ozanı isteyen kulüpler galiba transferlerini tamamladı.
belki bir ihtimal diyor insan.

Çevrimdışı Kadir G.

Ozan için 4 milyon+pedro+ömer gözden çıkarılabilir bana kalırsa. Yanına da gökhan getirilirse işin tuzu biberi olur.

Çevrimdışı ferdi1903

ozan haberlerin gerceklik payi varmi arkadaslar, yoksa sadece söylentimi?

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bursanın kadrosuna bakıyorum, Sivok ve serdar aziz dışında 3. bir isim yok

Forvet hattına bakıyorum, Necid dışında 2. bir isim dahi yok ki geçen sene baya çektiler bunlardan.
Orta sahaları kalabalık zaten.
Biz pedroyu gözden çıkarttık.

Pedro-Pektemek üstüne necip-sezer den birini verirsek baya güzel iş olur. Win-Win

Pedro + Pektemek cok fazla Ozan'a. Pedro Kolombiya milli takiminin oyuncusu, Kolombiya milli takimi > Turkiye milli takimi. Adamlar son dunya kupasinda 5. oldu, FIFA siralamasinda 4. siradalar. Sen bu takimin oyuncusunu alip oynadigi en buyuk takim Bursaspor olan son yillarda dokuldukce dokulen Turk milli takimi oyuncusu icin veriyorsun. Ustune yetmiyor gene milli Mustafa Pektemek + Necip'i veriyorsun. Pektemek + Sezer'dir Ozan'in ederi maksimum. Sezer de bunun kadar oynuyordu Eskisehir'deyken. Gitti buyuk takimlarda dokuldu. Niye veriyoruz Pedro'yu anlamadim?

Çevrimdışı Neo Nesil

Olaybesiktas, kulisbesiktas, derinbesiktas... İpini koparan hesap açıyor duyumcu oluyor.

Bu haber yalan gibi. Istenmeyen tüm oyuncular yazılmış. Muhtemelen bu arkadaşın derdi takipci kasmak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozan tam bursa çocuğu, şubattaki bjk maçında gol attıktan sonra yaptığı terbiyesizlik nedeniyle barbaros meydanına adımını atmasın...

zaten o da bjk ye pek geleceğini sanmam... fenere gitsin de fener genç oyuncuları çürüttüğü gibi ozanı da çürütsün...

gsye de gitsin orda da çürüsün. sercan, olcan, yasin gibi yedek kulübüne hapsolsun
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2015, 21:53:03 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı KAP

Bu kadar pozitif işin tek kalemde gerçekleşmesi çok fazla iyimserlik istiyor
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ozan tam bursa çocuğu, şubattaki bjk maçında gol attıktan sonra yaptığı terbiyesizlik nedeniyle barbaros meydanına adımını atmasın...

zaten o da bjk ye pek geleceğini sanmam... fenere gitsin de fener genç oyuncuları çürüttüğü gibi ozanı da çürütsün...

gsye de gitsin orda da çürüsün. sercan, olcan, yasin gibi yedek kulübünde nefes alışverişi yapsın dursun...

Senin yaşında bende senin gibi fanatik düşünüyordum. Askere gittim geldim değiştim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 21:56:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

gsye de gitsin orda da çürüsün. sercan, olcan, yasin gibi yedek kulübüne hapsolsun

Fener çürütüyor diyoruz da Gökhan Gönül, Caner, Volkan Demirel hiç de çürümedi bu adamlar gençti alındıklarında. Kapasitesi olan oynuyor diyelim biz ona.

Yoksa biz onlardan beter çürütüyoruz adam. Serdar Özkan, İbrahim Akın, Burak Yılmaz, Batuhan, Muhammed ve niceleri kontrol edilemediği için çürüdü bu takımda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Fener çürütüyor diyoruz da Gökhan Gönül, Caner, Volkan Demirel hiç de çürümedi bu adamlar gençti alındıklarında. Kapasitesi olan oynuyor diyelim biz ona.

Yoksa biz onlardan beter çürütüyoruz adam. Serdar Özkan, İbrahim Akın, Burak Yılmaz, Batuhan, Muhammed ve niceleri kontrol edilemediği için çürüdü bu takımda.

İsmail Ersan Pektemek'te bunlara dahil ki. ve daha nice niceleri. Atınç bile çürüyecekti gitti de kendini kurtardı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Pedro + Pektemek cok fazla Ozan'a. Pedro Kolombiya milli takiminin oyuncusu, Kolombiya milli takimi > Turkiye milli takimi. Adamlar son dunya kupasinda 5. oldu, FIFA siralamasinda 4. siradalar. Sen bu takimin oyuncusunu alip oynadigi en buyuk takim Bursaspor olan son yillarda dokuldukce dokulen Turk milli takimi oyuncusu icin veriyorsun. Ustune yetmiyor gene milli Mustafa Pektemek + Necip'i veriyorsun. Pektemek + Sezer'dir Ozan'in ederi maksimum. Sezer de bunun kadar oynuyordu Eskisehir'deyken. Gitti buyuk takimlarda dokuldu. Niye veriyoruz Pedro'yu anlamadim?

O zaman rui patricio falan onur kıvraktan daha iyi kaleci milli takımı daha başarılı olduğu için?

Milli takıma bakarak oyuncu almıyoruz ki oyuncu bireysel olarak iyi mi? İyi. Potansiyeli var mı? Var. Genç mi? Genç.

Ozan illa olsun demem lakin olursa iyi olur. 20 yaşında adam 3 yıl Şenol Hoca gibi tanıyan biri elinden geçirse athletico söylentileri devam eder yşne satılır.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TALAT

çatıda oluşan çökmeden sonra bu gece bir kap gelir mi acaba ?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi mayguntr

O kadar scout ekibimiz falan var , bir sürü de gönüllüler vardı hani , yabancı sınırı da kalktı alamıyoruz mu 18-20 yaş arası gelecek vaad eden bir orta saha , zaten Veli Tolgay iyileşince 2.devre orada bir çoğunluk oluşacak 6 ay denenme riskine girilecek bir orta saha lazım bize bence

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

O zaman rui patricio falan onur kıvraktan daha iyi kaleci milli takımı daha başarılı olduğu için?

Milli takıma bakarak oyuncu almıyoruz ki oyuncu bireysel olarak iyi mi? İyi. Potansiyeli var mı? Var. Genç mi? Genç.

Ozan illa olsun demem lakin olursa iyi olur. 20 yaşında adam 3 yıl Şenol Hoca gibi tanıyan biri elinden geçirse athletico söylentileri devam eder yşne satılır.

Pedro yasli mi? Ac arastir, daha bir kac ay once Manchester City, Porto gibi takimlar ilgileniyordu Pedro Franco'yla. Potansiyeli var diye kimseye degerinden fazla verilmez potansiyele ulasabilecegi ne malum? Potansiyel dedigin sey herkeste var ama herkes o potansiyele erisemiyor. Sen oyuncu alirken bir risk aliyorsun, Ozan kendisini ispatlamis buyuk takimda basarili olacagi garanti bir adam degil. Buna bu kadar masraf edene kadar gidilir Almanya'dan potansiyelli Turk futbolcular alinir.

Çevrimdışı Easthanbool

çatıda oluşan çökmeden sonra bu gece bir kap gelir mi acaba ?

Kap gelirse sabah gelir abi son kaplar hep sabah geldi nedense  :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı atalay

Afellay zu Stoke.

Çevrimiçi Atkar

Pedronun 5M,Milonunda 3-4M piyasası var takasta kullanmamalıyız bence.Pektemek-Ömer+3M'a bence oluru var.İsterlerse bonus olarak Neciple İsmailide verelim kadro rahatlasın.Nakit olarak en fazla 6M vermeliyiz ki vermezler Ömer+4M'ada olabilir

Çevrimdışı TALAT

O kadar scout ekibimiz falan var , bir sürü de gönüllüler vardı hani , yabancı sınırı da kalktı alamıyoruz mu 18-20 yaş arası gelecek vaad eden bir orta saha , zaten Veli Tolgay iyileşince 2.devre orada bir çoğunluk oluşacak 6 ay denenme riskine girilecek bir orta saha lazım bize bence

yabancı kuralının ben genç yabancılardan ziyade genç türklere yarayacağını düşünüyorum. gelen yabancılar da genellikle tecrübeli olacaktır.

Deniz Türücü biz alıyorduk. Son anda ozanda olumlu gelişme olduda mı almaktan vazgeçtik acaba.

Çevrimdışı TALAT

Kap gelirse sabah gelir abi son kaplar hep sabah geldi nedense  :)

ben de öyle bekliyordum ama ilgiyi stadtan başka bir yöne çekmek için olabilir diye düşündüm

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 22:13:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Deniz Türücü biz alıyorduk. Son anda ozanda olumlu gelişme olduda mı almaktan vazgeçtik acaba.

Sen de bu kadar olumlu bakabildiysen tamam o zaman  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı indie

Ozan kim ya öyle ya da böyle milli takımda oynamış 3 oyuncu veriyoruz? Ben de beğenmiştim izlediğim maçlarda ama hele hele yabancı sınırının bu kadar sulandığı ortamda piyasa değeri maksimum 2,5 m olan, üstüne üstlük şımarık bir adam. Oldu olacak Gomez'i verelim :D

Sen de bu kadar olumlu bakabildiysen tamam o zaman  :evillol:

olayın arka planına bakıyorum.

Ozanın isyan etmesi, bursanın buna ceza vermesi, bizim türücle adımız geçerken vazgeçmemiz, bugün ozan tufan beşiktaş haberleri falan. Yoksa ihtimal gözümde çok az.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ozan haberlerine şöyle inanırım ; hani siz bir tabir kullanıyorsunuz ya yazmıyım şimdi en ucuz fiyattan kapatmak mealinde bir şeyler . Başkan şu anda Şenol Hoca dan raporunu almıştır. Eğer elde şişme olacaksa ki kesinlikle olacaktır Bursa'ya bizde gönderilecek olanları teklif etmiştir. Yani aynen sizin yukarıda yazdığınız gibi Necip, İsmail, Ömer vs ve cüzi miktarda para teklif etmiştir. Bence iyi hamledir ama olacağını sanmam. Başkan haklı bence denemesi bedava ya tutarsa  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

muntari senelik 7 milyondan arap yarımadasında bir yere transfer olmuş. :duman: