Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
%100 ne zaman KAP yüklemesi olur
Forumda nereye yazsam bilemedimArkadaşlar merak ettiğim bir şey var forma sponsorluğuyla ilgili,şimdi adidas bize senelik 5 milyon dolar artı forma satışından %10-20 (tam bilmiyorum) veriyor. oda kartal yuvasından aldığın zaman galiba (klasik forma tasarımları bazen kötü tasarımlar kopyala yapıştır formalar)Beşiktaş klübü formasını kendi yapsa malzeme tedariğini kendisi yapsa (bir şirket kurup veya devir alıp nasıl olur bilmiyorum)satışını yaptığı lisanslı ürünlerden daha fazla kar elde edebilirmi.matematiğim kötüdür yanlış yapmadıysam 200,000 forma 135 tl den 27 milyon lira gibi para yapıyor.Cevap veren veya aydınlatan bir arkadaşa şimdiden teşekkürler.
Forum ahalisinden özür dileyerekMenajer Mithat Halis: "Ülkeyi çöplüklerle doldurdular resmen. Böyle Mario Gomez gibi uyuz oyuncuları niye alırsınız"Menajer Mithat Halis: "Mario Gomez'i yıllardır seyrediyorum. Ondan topçu mopçu olmaz"Menajer Mithat Halis: "Mario Gomez çok önemli transfer değil. Adamlar Gomez'den kurtulmak istiyor. Bizimkiler salak, gerizekalı"Kimdir bu .......... u.kendi oyuncusunu iteleyemedi herhalde
Yapma be mithat
Menajer Mithat Halis: "Demba Ba'dan kurtulmak Allah'ın bir lütfuydu ama şimdi başka bir uyuz oyuncu Mario Gomez'i alıyorsun."
Hangi acidan bakarsan bak bu takima 1 kaleci, 1 stopper, 2 orta saha lazim santrofor transferinden sonra.Rhodolfo'nun yanina bonservissiz veya kiralikOrta saha'ya 1 bonservisi dusuk + kiralik/bonservissizKaleci kiralik
Abi takımdan gönderilecek değilde , Hiç olmaması gerekn 4 5 tane adam zaten var