2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913290 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

%100 ne zaman KAP yüklemesi olur :)
Hafta sonu %60 Pazartesi salı %99 olur bi süpriz olabilir belki haftasonu bombası  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yavvuzz

gomez kapı gelirse mutlu olurum , güzel orta saha kapı gelirse çok mutlu olurum .

Çevrimdışı simocan

Aslında bu mustafa,cenk,ismail i falan bayrampaşaya göndersek ya . orda süper oynarlar
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı aHmEt-eReN

kap takip edin

loading.....
İKİ BÜYÜK DEĞİL TEK BÜYÜK...

Çevrimdışı Fr1xsivE

Quaresma geldikten sonra Olcay ;

:evillol:
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı aHmEt-eReN

Hıncal Uluç: "Fenerbahçe şu anda rakiplerinden iki boy önde. Beşiktaş en umutsuz olanı."

Çevrimdışı OrhanAker

Forum ahalisinden özür dileyerek

Menajer Mithat Halis: "Ülkeyi çöplüklerle doldurdular resmen. Böyle Mario Gomez gibi uyuz oyuncuları niye alırsınız"

Menajer Mithat Halis: "Mario Gomez'i yıllardır seyrediyorum. Ondan topçu mopçu olmaz"

Menajer Mithat Halis: "Mario Gomez çok önemli transfer değil. Adamlar Gomez'den kurtulmak istiyor. Bizimkiler salak, gerizekalı"

Kimdir bu .......... u.kendi oyuncusunu iteleyemedi herhalde

Çevrimdışı can1903

Dzsudzsakın menajeri Mithat haliste para kalmamış heralde.  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Forumda nereye yazsam bilemedim
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var forma sponsorluğuyla ilgili,şimdi adidas bize senelik 5 milyon dolar artı forma satışından %10-20 (tam bilmiyorum) veriyor. oda kartal yuvasından aldığın zaman galiba (klasik forma tasarımları bazen kötü tasarımlar kopyala yapıştır formalar)
Beşiktaş klübü formasını kendi yapsa malzeme tedariğini kendisi yapsa (bir şirket kurup veya devir alıp nasıl olur bilmiyorum)
satışını yaptığı lisanslı ürünlerden daha fazla kar elde edebilirmi.matematiğim kötüdür yanlış yapmadıysam 200,000 forma 135 tl den 27 milyon lira gibi para yapıyor.
Cevap veren veya aydınlatan  :D bir arkadaşa şimdiden teşekkürler.
formadan para kazanamayız forma yapmaktan bahsediyorsun penye tshort yapmıyorsun :D
hem yaptığın çok kalitesiz olur hemde adidasın sana verdiğinden daha pahalıya mâl edersin birde satacağın azami 300000 forma için tesis kurman gerekir 1 ayda üretirsin geri kalan onbir ay ne yapacaksın geri kalan on bir ayın maliyetide senin bütün kârını alır götürür üstünede para harcatır :D  @Köşe Gönderi
bu saçma ismi kullanmayı düşünüyormusun insanlar sana hitap ederken zorlanıyor ben şahsen bu şekilde isim alanları forumu ciddiye almadığını düşünüyorum

Çevrimdışı Savaş

Menajer Mithat Halis: "Ülkeyi çöplüklerle doldurdular resmen. Böyle Mario Gomez gibi uyuz oyuncuları niye alırsınız"

Menajer Mithat Halis: "Mario Gomez'i yıllardır seyrediyorum. Ondan topçu mopçu olmaz"

Menajer Mithat Halis: "Mario Gomez çok önemli transfer değil. Adamlar Gomez'den kurtulmak istiyor. Bizimkiler salak, gerizekalı"

Bu adam Quaresma'ya da laf etmişti.  Bizimkiler bişey yaptılar buna heralde :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Riskli transfer falan dersin anlarım da senelerdir izliyorum ondan topçu olmaz ne demek adam 2 sene önce Bayern'deydi zaten

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Mithat Halis : Coca cola pepsi hayatta içilmez alkolik hareket engellenemez....

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı aHmEt-eReN

Menajer Mithat Halis: "Demba Ba'dan kurtulmak Allah'ın bir lütfuydu ama şimdi başka bir uyuz oyuncu Mario Gomez'i alıyorsun."

Çevrimdışı atalay

Ve halen bu arkadaşı transfer edenler var.

Sağlam bulursanız oynatırsınız.  :kop:

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/624571258143780865

Çevrimiçi Necmi

Menajer Mithat Halis: "Demba Ba'dan kurtulmak Allah'ın bir lütfuydu ama şimdi başka bir uyuz oyuncu Mario Gomez'i alıyorsun."
adamı meşhur ediyorsunuz bırakın girdiği delikte kendi kendine konuşsun.
yazılarını yayıpta neden amacına ulaşmasını sağlıyorsunuz anlamıyorum

Çevrimdışı atalay

Ben bu Mithat'tan, Dzsudzsak olsa almam.  :D

Çevrimdışı Mehmet57

Hangi acidan bakarsan bak bu takima 1 kaleci, 1 stopper, 2 orta saha lazim santrofor transferinden sonra.

Rhodolfo'nun yanina bonservissiz veya kiralik
Orta saha'ya 1 bonservisi dusuk + kiralik/bonservissiz
Kaleci kiralik

Çevrimdışı Paolo Maldini

Mithatın böyle konuşması normal adamın hem gs hem fbde oyuncusu var twk bizde yok bize oyuncu çakamadı diye kuduruyor

Çevrimdışı Mehmet57

Douglas Texeira-Sporting gerceklesmemis.

Douglasa 1, kulubune 2 diye konusuluyordu.

Alabiliriz istersek. Rhodolfo-Douglas Texeira

Çevrimiçi Necmi

Hangi acidan bakarsan bak bu takima 1 kaleci, 1 stopper, 2 orta saha lazim santrofor transferinden sonra.

Rhodolfo'nun yanina bonservissiz veya kiralik
Orta saha'ya 1 bonservisi dusuk + kiralik/bonservissiz
Kaleci kiralik

yok ya Fikret Orman bize hiç yaramadı bütün taraftarıda pinti yaptı
şuraya bak oyuncu arıyoruz bonservissiz yada kiralık :kop:
yada en fazla düşük bonservis onuda söylerken ağzımız titriyor

Çevrimdışı TALAT

Abi takımdan gönderilecek değilde , Hiç olmaması gerekn 4 5 tane adam  zaten var :)

uefadan ceza aldığımız için avrupa kupalarına 21 isim veriyoruz galiba. ama ligde max.28 kişi lisanslı olarak kulüpte bulunabiliyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles