2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12941226 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erhan

Bu gece kimi aldık  :nargile:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı BlackEagle132

Çevrimdışı ateş paşa

Haydi Bismillah,,,

Gönül ilk mesajda daha keyifli konular konuşmak isterdi ama kısmet buymuş,,,

Geçen seneden farklı bir oyun oynayacağımız hepimizin mutabık olduğu bir konu ama bu kadro önde basan sürekli pres yapan bir kadro değil (gomez, q7 ve douglas transferleri ışığında)
Orta sahada Atiba veya Veli haricinde (muhtemelen sadece 1 tanesi oynayacak) Tolgay veya Oğuzhan bu işi görmez,
Tolgay sadece gölge pres yapıyor ki top çalma özelliği de yüksek olsa Rakitic olur, Avrupa'da çok üst takımlarda rahatlıkla oynar.
Geçen sene ikinci yarıda Sosa pres konusunda çok çabaladı ama oyunun genelinde yalnız kaldı, gerekli yardımı göremedi.
Kanat hücumcularında Töre pres konusunda ve beke yardım konusunda kendisini bayağı geliştirdi ama q7'den bunu beklemek en iyi tabirle iyi niyetlilik olur.
Beklerimiz maalesef ofansif bekler değil ve hücum pres konusunda ne yapacakları bizim ataklarımızda hayati önem taşıyor, umarım Şenol Hoca bu konuya özellikle dikkat eder.
Oyunu dar alanda oynayacaksak mutlaka pas kalitemiz, paslaşma hızımız ve ceza alanında çoğalmamız çok üst seviyede olmalıdır.
Mutlaka farklı özellikte (Pedro - Barcelona) bir kanat oyuncusu gerekiyordu, Macar bu işi görecekti ama olmayacak gibi duruyor, hayırlısı diyelim.

Acaba gerçek dert ve yenilgi, yalancı ümit ve sevinçten daha iyi değil midir? Şuurdan doğan dert, akılsızlıktan doğan dertsizlikten daha iyi değil midir?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Mario Gomez Fiorentina'da sakatlık problemi yaşamasa muhtemelen zaten göndermezlerdi. Kalite olarak ligin çok çok üzerinde ama sağlıklı olması lazım.

Gomez'i alacaksak azami 30-35 maç oynatıp en yüksek faydayı almalıyız. Biz geçen sene ikinci yarıda Demba'yı bu yüzden kaybettik. Adamı ZTK'da Sarıyer'e karşı bile oynattık forvetsizlikten. Cenk'in, kalırlarsa Ömer'in Mustafa'nın sürekli diri tutulmaları gerek.

Kimsenin burun kıvırmayacağı RVP'nin de son iki sezonda 31 maçı sakatlıktan ötürü kaçırdığını, son 5 sezonda sadece sağ ayak bileğindeki sakatlıklardan ötürü 57 maçta oynayamadığını unutmamak lazım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mario gomez  :halay:
:D
Gelsin abi Sakatlanmazsa En az 15 en fazla 25 Tane yazar her türlü :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aa1903

Bu gece kimi aldık  :nargile:

gomez ile quaresma yolda, şu an orta saha düşünüyoruz :D

Çevrimdışı Factatum

Gomez, son vuruşlarda fazla soğukkanlı davrandığı için bize yavaş geliyor sanırım, yoksa almeida kadar hantal falan değil.

Soğukkanlı davrandığı için değil, adımını ayarladığı için yavaş geliyor. Dikkat edin tek vuruşlar haricinde, topa vurmadan önce vuruş yapmayacağı ayağıyla yarım veya çeyrek adım atıp vuruşunu düzeltiyor. Bu kabiliyet ve fevkalade zamanlama ister. Almeida'da böyle bir kabiliyet ve doğru zamanlama hiç olmadı.

Sakatlık ve huzursuzluk yaşamazsa, ben ligde 15 golün üstünde katkı yapacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı mert_

Haydi Bismillah,,,

Geçen seneden farklı bir oyun oynayacağımız hepimizin mutabık olduğu bir konu ama bu kadro önde basan sürekli pres yapan bir kadro değil (gomez, q7 ve douglas transferleri ışığında)
Orta sahada Atiba veya Veli haricinde (muhtemelen sadece 1 tanesi oynayacak) Tolgay veya Oğuzhan bu işi görmez,
Tolgay sadece gölge pres yapıyor ki top çalma özelliği de yüksek olsa Rakitic olur, Avrupa'da çok üst takımlarda rahatlıkla oynar.
Geçen sene ikinci yarıda Sosa pres konusunda çok çabaladı ama oyunun genelinde yalnız kaldı, gerekli yardımı göremedi.
Kanat hücumcularında Töre pres konusunda ve beke yardım konusunda kendisini bayağı geliştirdi ama q7'den bunu beklemek en iyi tabirle iyi niyetlilik olur.
Beklerimiz maalesef ofansif bekler değil ve hücum pres konusunda ne yapacakları bizim ataklarımızda hayati önem taşıyor, umarım Şenol Hoca bu konuya özellikle dikkat eder.
Oyunu dar alanda oynayacaksak mutlaka pas kalitemiz, paslaşma hızımız ve ceza alanında çoğalmamız çok üst seviyede olmalıdır.
Mutlaka farklı özellikte (Pedro - Barcelona) bir kanat oyuncusu gerekiyordu, Macar bu işi görecekti ama olmayacak gibi duruyor, hayırlısı diyelim.

:hosgeldin , güzel değerlendirme olmuş.

Çevrimdışı Ersoy

Adam videoyu 4 ay önce yapmış.

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 22:45:54 mert kcptl ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Haydi Bismillah,,,

:hosgeldin iz yaşınızı da yazarsanız nasıl hitap edebileceğimizi daha iyi biliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi annoca

Leroy fer bu işi çok iyi görür. Ahh keşke kiralayabilsek

Çevrimdışı capo di capi

Kalede risk var. Q7 risk. Gomez ve Pektemek müzmin sakat. Veli daha iyileşmedi. İler tutar yanı yok işimiz zor.  :s20:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı safa burak

Murat ozen gelismeler yazdi dur bakalim benim nabiz yukseldi :halay:

Çevrimdışı Savaş

Beyler yarın nasıl olsa bir şey olmayacağı için pek heveslenmeyin :D Bunların yüzünden gayet pozitif olduğum transfer sezonunda karamsar bi adam olup çıktım :D Ama Gomez gelsin bea.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

Formada yakışmış  :evillol:

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kadir G.

Çiko+Gomeze hayır demem.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Agalar hayırlı akşamlar. Keyfim yok bugün macar gelmeyecekmiş doğru mu?
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Çiko+Gomeze hayır demem.

Merak ettiğim için soruyorum sadece Gomez ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Beyler yarın nasıl olsa bir şey olmayacağı için pek heveslenmeyin :D Bunların yüzünden gayet pozitif olduğum transfer sezonunda karamsar bi adam olup çıktım :D Ama Gomez gelsin bea.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stefan Kuntz mu; Mario Gomez mi? 

Gerçi Stefan Kuntz bizde stoper oynadı.  :D @Savaş

Çevrimdışı BlackEagle132

Agalar hayırlı akşamlar. Keyfim yok bugün macar gelmeyecekmiş doğru mu?

dzsudzsak'ın menejeri gibi oldum  :ebebe:
Gelmeyecek evet ! Zaten forumun sessizliğinden anlaşılıyordur  :biggrinking:

Çevrimdışı brkntcnr

dzsudzsak' kadroda yeterince oyuncu var diye almıyorlarmış,Bu gün başkan açıkladı.Bu yüzden bu dzsudzsak isteği bizlerin forumdaki hevesi..He olur mu ters köşe transfer sezonu kapanmadan yada ocak ayında bonservissiz alınıcak mı ? Gelirse kimse hayır demez.. Kanatlarımız çok Güçlü olucak.  :boxin:
quaresma ya yer var ama dzsudzsak a yok mu? yapma canım abim  :D :D

Çevrimdışı Kadir G.

Merak ettiğim için soruyorum sadece Gomez ?

Normalde hayır ama şu yönetim ndoye ade gibi isimleri düşünürken gomez, aguero etkisi yapar.

Çevrimdışı FedericoGiunti

dzsudzsak'ın menejeri gibi oldum  :ebebe:
Gelmeyecek evet ! Zaten forumun sessizliğinden anlaşılıyordur  :biggrinking:
Deme öyle üzülüyorum. Keşke gelseydi.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı aa1903

beyler benim size önerim mario gomez şarkısı eşliğinde adamın bayern'de attığı golleri izleyip hayallere dalın. tutarsa uçarız, tutmazsa yapacak bir şey yok şimdiden düşünmeyelim onları. standart taraftar psikolojisine girin :D