2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930707 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle132

Çalım attığı adam Servet, vurduğu adam Volkan. Az çok ligin kalibresi bu yani, 20'yi rahat görür.
[/quote]

Siyah Beyaz Yakışıyor  :halay:

Çevrimdışı mert_

Gomeze yıllık 5.5 milyon euro yazık günah van persieyi alaydın bari 4.9 milyon euro
yok öyle bir para nereden çıktı,5.5 iki seneliktir.

Çevrimdışı aa1903

Hocam Gomez'i 6-7 yıldır izliyorum.

Hakikatten okumuyorsunuz herhalde.

Oyuncunun burada yeteneği sorgulanırken lig için fazla diye yazdım.

Gelsin analizde yaparım.

Mesele o değil. Bugün Beşiktaş'ın, Gomez ile adı geçiyorsa zaten bu sakatlıklardan dolayı.

anlamadığın nokta şu. adam büyük bir sakatlık geçirdi ve maç kaçırması normal. adamın kariyeri böyle olsa, mesela owen gibi olsa haklı olabilirsin ama maç kaçırmasında anormal bir şey yok. bir daha aynı sakatlıkları yaşayacak diye bir şey de yok. 2 senede kendisini toplayamaması da çok garip değil. ama bu sene yeniden kendini toparlama ihtimali hiç de az değil.

Çevrimdışı Ersoy

3 transfer yapacağız demedin mi ?
Hepsini "en pahalıdan" hesaplayalım.
Stada 8 milyon verse
Q7 1.5 milyon
Gomez 6 milyon
Stopere de kimi alacaksa 10 milyondan kalan paraya alamaz mı ?
Zaten buraya ben en pahalı değerlerini yazdım Gomez büyük ihtimalle Yağız abinin dediği kadarıyla 5 milyona olacak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tugay

Yönetim son gün transfer yapmakla övünüyor biz burada iyi oyuncu bekliyoruz.Son güne adam kalırsa alsınlar kendilerine başarılar diliyorum.

Çevrimdışı Alper1903

Gomez, son vuruşlarda fazla soğukkanlı davrandığı için bize yavaş geliyor sanırım, yoksa almeida kadar hantal falan değil.

Çevrimdışı Bertug

Çevrimdışı Paletli Vinç

Atakan kurt diyince aklıma 20 numara geliyor galiba en nefret ettiğim muhabir güvenmiyorumda haberine bakalım gelecekmi Mário

Çevrimdışı brkntcnr

Stada giden para ? Yıllık Ücretler ? En basitinden.18 M hepsi transfere gitmiyor.Öyle değil işler.  :money:
Hepsi transfere gitsin demedim zaten. Ama 18m gelirin de sadece 5 m si gidecekse bu da biraz ucuzculuktur. en az 10 unu harcarsak hem sağlam kadro hem de mis gibi paramız olur. Zaten çimin maliyeti 8-9 milyonmuş. Demba dan kalan yıllık para var üstelik aldığımız bonservis te var bence rahatlıkla dzsudzsak ve gomez i alabiliriz.

Çevrimdışı mert_

Gomez, son vuruşlarda fazla soğukkanlı davrandığı için bize yavaş geliyor sanırım, yoksa almeida kadar hantal falan değil.

ben de dahil burada mario gomez'e olumlu yaklaşmayanların referansı son iki seneki performansı. yoksa kesinlikle bir almeida değil hatta kıyas kabul etmez. almanyadaki performansının yarısını göstersin burada gol kralı olur çok net.

Çevrimiçi annoca

Stopere 2 adam alınacağına dede'yi alsak bence yeter yanına milo veya pedro çok iyi iş çıkarır

Forvet konusunda böyle tarştışmak bile çok güzel bahsedilen adamların hepsi çok iyi ndoye gomez bezelye bunların hepsi bizde çok iyi iş yapar. 2 yıl önceki forvetimiz almeidaydı geçen sene ba ve şimdi bu adamları beğenmemeye başladık. Ba beklentileri ve kaliteyi çok yükseltti inş bundan sonra bu beklentiler aşşağıya inmez.

Çevrimiçi Samet Ç

EMRE TİLEV ‏@Emre_Tilev  2 dk.2 dakika önce İstanbul, Türkiye
Q7 ile anlaşma yüzde 95 Mário Gomez ile mutlu son yüzde 99

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu mario gomez de karşı karşıya kaçırmıyor, almeida'dan sonraki en önemli kriterimiz :)

Karşı karşıya dan ziyade , Hem 2 Ayagınıda kullanabiliyor hemde Toplara çok sert vuruyor ve garanti yere vuruyor :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Omer sismanoglunun ayaginda sisme olmus..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Stopere 2 adam alınacağına dede'yi alsak bence yeter yanına milo veya pedro çok iyi iş çıkarır

Forvet konusunda böyle tarştışmak bile çok güzel bahsedilen adamların hepsi çok iyi ndoye gomez bezelye bunların hepsi bizde çok iyi iş yapar. 2 yıl önceki forvetimiz almeidaydı geçen sene ba ve şimdi bu adamları beğenmemeye başladık. Ba beklentileri ve kaliteyi çok yükseltti inş bundan sonra bu beklentiler aşşağıya inmez.

Bir tane 9 luk adam alıp yanındaki 5 lik olacağına iki tane 7 lik adam alınır. Stoperin ikisi de belirli seviyede değilse hiçbir önemi yok. Ramosu alıp yanına milo koyacağıma rhodolfo-douglas yaparım.

Çevrimdışı Alper1903

Acaba bir de kiralık Remy denenir mi?  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

O derece yani ? :super:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Mario gomez tam benim forvet tipim. Demba ba da bile bulamadim ben aradigimi. Form tutmus iyi bir mario gomez bu ligde demba badan daha fazla gol atar.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf

Gomez kesinlikle alınması gereken bir risk. Sakatlanmazsa 20 gol civarı atar,sakatlanırsa da yedekte bekleyen Cenk var onun da kendini göstereceği sezon bu sezon,limitlerini aşacaktır. Ayrıca Gomez en üst seviyelerde oynamış bir futbolcu,inanılmaz bir psikolojik hava getirir ve aldığı kupalar,büyük maç tecrübeleri takıma çok yarar sağlar.

Çevrimdışı BlackEagle132

Hepsi transfere gitsin demedim zaten. Ama 18m gelirin de sadece 5 m si gidecekse bu da biraz ucuzculuktur. en az 10 unu harcarsak hem sağlam kadro hem de mis gibi paramız olur. Zaten çimin maliyeti 8-9 milyonmuş. Demba dan kalan yıllık para var üstelik aldığımız bonservis te var bence rahatlıkla dzsudzsak ve gomez i alabiliriz.

dzsudzsak' kadroda yeterince oyuncu var diye almıyorlarmış,Bu gün başkan açıkladı.Bu yüzden bu dzsudzsak isteği bizlerin forumdaki hevesi..He olur mu ters köşe transfer sezonu kapanmadan yada ocak ayında bonservissiz alınıcak mı ? Gelirse kimse hayır demez.. Kanatlarımız çok Güçlü olucak.  :boxin:

Çevrimdışı talha

İşler hiç istediğim gibi gitmiyor arkadaş :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Nedense güldüm. :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Forvet neyse de bizim en fazla eksigini hissettigimiz bolge on libero da pas yuzdesi yuksek bir oyuncu. Ne veli ne de atiba ihtiyacimizi tam olarak karsilayamiyor. Tolgayin yanina guvenilir birini bulmak lazim.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kadir G.

dzsudzsak' kadroda yeterince oyuncu var diye almıyorlarmış,Bu gün başkan açıkladı.Bu yüzden bu dzsudzsak isteği bizlerin forumdaki hevesi..He olur mu ters köşe transfer sezonu kapanmadan yada ocak ayında bonservissiz alınıcak mı ? Gelirse kimse hayır demez.. Kanatlarımız çok Güçlü olucak.  :boxin:

Devre arası biraz zor alırız. :)