2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878624 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 23:48:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Spartak moskova da istiyormuş quaresmayı

Hadi inşallah.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

En fazla imza alır.

Utanmadan birde boyle haber yapanlar var hala bu ulkede su berbat kulubun reklamini yapmak icin. Hep ayni bunlar. Kesinlikle alamayacaklari oyuncularla ilgili haber verip kendilerini buyuk gosterme derdine zavalli bir camia.

Ya insan bir dusunur. Avrupanin en iyi 3 kulubunden birinde oynayan, servet kazanan ve o takimin degislmezleri arasinda olan dunyanin en iyi oyuncularindan biri Turkiye'ye gelecek? Ve hala boyle haberlere inananlar var.

Çevrimdışı Ersoy

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  2 dk.2 dakika önce
Olay çok basit. Ortada seri fiyaskolardan yırtmak için Q7 sevdasına tamah ederek kendini kurtarıp ; hocayı ateşe atan bir eylem mevcut.

Başkan inada bindirecek iyice."Sanane lan sana mı sorcam kulüp benim değil mi ?" der daha fazla hevesle alır. :D
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Güzel bak zaman ayıracağım buna ama sonunda sakın dar bakıp beni pişman etme. Cevap yazıyorum, yazacağım anlaman için.

Porto'da şimdiye kadar hiçbir zaman disiplinsizlilk yapmadı. Oradan Inter'e giderken de yapmamıştı 150 maç. Ama Inter'de de yaptı burada da yaptı.

Ama bu Beşiktaş'ta yapmasını engellemedi.

Şimdi bana tekrar yapmayacağının garantisini ver. Değiştiğinin garantisini ver.

Olsun Q7 çalım atıyor  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güzel bak zaman ayıracağım buna ama sonunda sakın dar bakıp beni pişman etme. Cevap yazıyorum, yazacağım anlaman için.

Porto'da şimdiye kadar hiçbir zaman disiplinsizlilk yapmadı. Oradan Inter'e giderken de yapmamıştı 150 maç. Ama Inter'de de yaptı burada da yaptı.

Ama bu Beşiktaş'ta yapmasını engellemedi.

Şimdi bana tekrar yapmayacağının garantisini ver. Değiştiğinin garantisini ver.
Sozleşmeye eklenecek maddeler ve Şenol Güneş faktörü :ok: :ok:
Gelmek için bu kadar yırtınan adam aynı hataları bir daha yapmayacaktır abi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Utanmadan birde boyle haber yapanlar var hala bu ulkede su berbat kulubun reklamini yapmak icin. Hep ayni bunlar. Kesinlikle alamayacaklari oyuncularla ilgili haber verip kendilerini buyuk gosterme derdine zavalli bir camia.

Ya insan bir dusunur. Avrupanin en iyi 3 kulubunden birinde oynayan, servet kazanan ve o takimin degislmezleri arasinda olan dunyanin en iyi oyuncularindan biri Turkiye'ye gelecek? Ve hala boyle haberlere inananlar var.

Çünkü UEFA kupaları var. :akuma:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Spartak moskova da istiyormuş quaresmayı

Doğru olduğuna inanmak istiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 23:51:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Sozleşmeye eklenecek maddeler ve Şenol Güneş faktörü :ok: :ok:
Gelmek için bu kadar yırtınan adam aynı hataları bir daha yapmayacaktır abi :ok:

Güzel devam edelim.

Sözleşmeye ne ekleyeceksin? 1.5 milyon euro net alacak bu belli en az.

En fazla yüzde 10 ceza kesebiliyorsun totalde yani 150 bin. 1.350 parasını disiplinsizlik yapsa dahi alacak.

2 - Mourinho'nun Dünya'nın en iyi teknik adamının tam 3 kez deneyip kendi vatandaşını adam edemediği yerde bunu Şenol Güneş'in mi yapabileceğini sanıyorsun sen?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bu arada eğer Quaresma gelirse 7 numaralı forma Gökhan Töre'den alınıp ona verilmemeli. Eskisi gibi bir düzen olmadığını anlasın.

He zaten gelmeye can atıyorsa numaranın lafını yapmaz.  :eyes

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar bir şey sorucam. fenerbahçe oyuncu sözleşme şartlarını neden kap'a bildirmiyor. bir enayi biz miyiz bütün şartları yazıyoruz. bunlara kanun işlemiyor mu?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Bu arada eğer Quaresma gelirse 7 numaralı forma Gökhan Töre'den alınıp ona verilmemeli. Eskisi gibi bir düzen olmadığını anlasın.

Aynen öyle.17 boştaysa alsın.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 23:53:12
  • Beşiktaş / Bodrum
arkadaşlar bir şey sorucam. fenerbahçe oyuncu sözleşme şartlarını neden kap'a bildirmiyor. bir enayi biz miyiz bütün şartları yazıyoruz. bunlara kanun işlemiyor mu?

Yahu bu kanun değil zaten bunu bize öyle saçma anlattılar ki biz bir şey var sanıyoruz.

Bu tamamen kurnaz yöneticlerin bir şey yapamadıkları zaman geçiştirmek için kap var ceza yeriz diye ortaya attığı bir durum.

30 kez aşıldı bu bir kez ceza yiyen gördünüz mü?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bak buna kesinlikle katılıyorum , Gokhanı küstürmemeliyiz :ok:
Milli takımdaki gibi 17 Numarayı giysin :ok:
Bu arada 17 Numara boştu geçen sene sanırım halada boş :alala:

Çevrimdışı Bertug

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  13 dk.13 dakika önce
En çok merak edilen konu Quaresma. Bir hafta içinde imzalar atılır. Beşiktaş Quaresma'ya yıllık 1M Eur + 15Bin Eur maç başı teklif etti.
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  10 dk.10 dakika önce
Şenol Güneş Quaresma'yı istemiyor diye haber yapan kim Allah aşkına? Yok öyle birşey hoca onay verdi.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Quaresma bu takıma ne vermiş?
Taraftarı ve takımı bölmek,saçma sapan kırmızı kartlar görmek,sırf bir iki alkış alayım diye saçma sapan eksantirik hareketler yapıp pozisyonları ezmek,defansa yardım etmemek dışında ne yapmış.
Sabaha kadar sayarım bu maddeleri.Siz bu adamın son dönemlerini hatırlamıyor musunuz en son arenada oynadığımız derbide yaptıklarını hala unutamıyorum.Bu taraftarın nasıl sevgilisi olabiliyor bu adam?
Ya q7'cilerdr sıkıntı var ya da bizde...Ama gelirse yukardakilerden farklısını yapmayacak

Çevrimdışı Türkay

En çok merak edilen konu Quaresma. Bir hafta içinde imzalar atılır. Beşiktaş Quaresma'ya yıllık 1M Eur + 15Bin Eur maç başı teklif etti.
Şenol Güneş Quaresma'yı istemiyor diye haber yapan kim Allah aşkına? Yok öyle birşey hoca onay verdi.

Onay verecek tabi. Adamı attılar taraftarın önüne bir kere  :akuma:

Çevrimdışı Efe

yarın quarezma gelirse 2000 sayfaya ulaşırız artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Güzel devam edelim.

Sözleşmeye ne ekleyeceksin? 1.5 milyon euro net alacak bu belli en az.

En fazla yüzde 10 ceza kesebiliyorsun totalde yani 150 bin. 1.350 parasını disiplinsizlik yapsa dahi alacak.

2 - Mourinho'nun Dünya'nın en iyi teknik adamının tam 3 kez deneyip kendi vatandaşını adam edemediği yerde bunu Şenol Güneş'in mi yapabileceğini sanıyorsun sen?
1. cisi direk Fesih Maddesi olacağı soyleniyor ve kendisinin koşulsuz ve yedek kalmayı dahi göze alarak gelmek istediği soyleniyor
2. Şenol Hoca sorunlu futbolcuları seviyor ve onları adam edebiliyor..
Örnek : Volkan Şen , Burak , Colman ...

Çevrimdışı Orhan_

Artık şu q7 tartışması bitmeli forumda bence. Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Yapacak birşey yok. Fikret Orman'ın dediğine göre artık bir stoper bir forvet alınacak ve gerekirse bir adet ön libero. Bu planlamaya göre kadromuz sizce nasıl şekillenir? Bu ligde ne yapar?

Çevrimdışı Tugay

Yönetime rapor sunan kişiler Gökhan İnler'i önerdiler mi?

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş yarın 16:00 da Lig Tv'de canlı yayında röportaj yapacakmış.

Çevrimdışı Hasan Akten

Quaresma'dan sonra bir Portekiz'li santrafor bekliyorum. Çetesiz olmaz.

Gayet makul , Olcaydan bile az kazanacak :ok:
Çok iyi anlaşma yapılmış tebrik ederim ben direk 1,5 milyon € fan aşagısı verilmez diye düşünüyordum :ok:
Şenol Hıcaw onay verdiyse :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Hadi inşallah.

Çağrı amma dert ettin ya

Şaka maka bir yana yönetim dzsudzak ı alabilecek durumda olursa zaten q7 yi almaz. Durum bu.

Ha dzsudAk için 3-4 milyon euro verilir mi 6 ay sonra bitecek sözleşme için. Ben olsam veririm ama fikret ormanda verir. Ancak sanırım daha fazla isteniyor ki iş bu noktaya geldi. Yoksa onlarda bilir bu durumu salak değillerdir herhalde..

Ben yine diyorum ikiside alınmalı bence. Çok maç yapıyoruz ve bir sürü oyuncuya ihtiyaç var. 1 milyon euro büyük rakam değil. Quarsma kalitesindeki bir adam için verilebilir senelik. Olmazsa gider, çokta dert olmaz. Olursa bir dünya yıldızını çok küçük rakama almış oluruz

Bu kadar sert tepki vermeye gerek yok bece kısacası

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Yönetime rapor sunan kişiler Gökhan İnler'i önerdiler mi?
Devre arası alınma noktasına gelinmişti fakat yanılmıyorsam yıllık ücrette anlaşılamamıştı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...