2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890255 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bahsi geçen paralar korkunç paralar. Yarısına Llorente Yarısına Soriano çok rahat getirilir forvete. Çok yazık, ego yarıştırılan camia oluyoruz. Kişilerin ego savaşları.

Çevrimiçi Samet Ç

Vodafone'u protesto edecekmiş Fener taraftarı sponsor olursa  :kop:

Ulan Dünya çapında firma ya biraz akıl fikir yaparbir kampanya çatçat geçersiniz hepiniz tekrar sonra  :evillol:
İsrail mallarının boykot edilmesi ile aynı şey :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 23:48:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bahsi geçen paralar korkunç paralar. Yarısına Llorente Yarısına Soriano çok rahat getirilir forvete. Çok yazık, ego yarıştırılan camia oluyoruz. Kişilerin ego savaşları.

O parayı da Vodafone sadece bunun için veriyor işte ama. Takım kurman için vermiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aspor Fb muhabiri az önce Rvp'nin Pazar günü İstanbul'a geleceğini söyledi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

Bahsedilen rakamlar doğruysa Vodafone çıldırdı RVP istiyor. Ama gaza gelmemek lazım yarın da fb getirebilir adamı. Güvenemiyom :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

V.Persie fenere gidince yönetime çok fena tepki olacak bakın, görün. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 23:50:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu olay gerçekse ve bizim lehimize sonuçlanırsa Vodafone'un İngiliz markası olmasının çok büyük etkisi olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

O parayı da Vodafone sadece bunun için veriyor işte ama. Takım kurman için vermiyor.

Vodafone vermesin ya. vodafone un ben topa gireceğini de düşünmüyorum zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903   45 sn.46 saniye önce
Dzusdzak tan olumlu haberler gelmezse Quaresma açıklanacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 23:51:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Vodafone vermesin ya. vodafone un ben topa gireceğini de düşünmüyorum zaten.

Vermezse biz de alamayız zaten  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

V.Persie fenere gidince yönetime çok fena tepki olacak bakın, görün. :)
:tabe:

Çevrimdışı Çağatay

Abi orası öylede Vodafone reklam yapabileceği birine sponsor olur yani isimler için verir parayı

Oyle tabiiki ama ne bileyim işte
biz besiktasliyiz kafamiz boyle calisiyor :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Yahu Vodafone sponsor olacak deniliyor sen hala Llorente Soriano diyorsun :D Bahsedildiği gibi bir durum varsa bu adamlara vereceğin parayla RVP'ye vereceğin para hemen hemen aynı olur. Aksi halde RVP'nin ismi geçmezdi zaten.

Çevrimdışı Tolga

Aziz Yıldırım bu iş bitti demişse bitmiştir boşuna beklentiye girmeyin.

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün bir şeye ikna oldum. Bizim sonumuz Q7-Adebayor.

Çevrimdışı Gorgaze

Geçende yazdım Demba 6, Gökhan Töre 4.50, Jose Sosa 3.4, Kerim Frei 3.15, Tolga Zengin 2,75, Pedro Franco 2.40, Serdar Kurtuluş 1.75, Andreas Beck 1.75 , Ömer Şişmanoğlu 1.65, Sezer Öztürk 1.50, Gökhan Süzen 1.10, Ramon Motta 1.10, Alexander Milosevic 1, Olcay 800 bin €, Oğuzhan 500 bin €, Tolgay 450 bin €, Günay 200 bin €, Jermaine Jones 200 bin €, Atiba bonservissiz, Enaramo bonservissiz, Tosun bonservissiz, Tosıc bonservissiz, Allan McGregor bonservissiz, Julien Escude bonservissiz vs. 

Bu sezon satılan oyuncularımız da dahil olmak üzere, şüphesiz mali durumu da göz önüne aldığımızda ! Transferdeki 4 yılımızı kıyasladığımız zaman transferlerde yönetimin başarı yüzdesi kaçtır ?

Transferde geç kalında katılıyorum ama sonuna bakmak lazım.Eleştiri tabiki normal Fikret Orman babamızın oğlu değil ama bi bitsin bakalım transfer dönemi elde ne var kardeşim ağlayalım mı geç kalındı transferde diye sonuç önemli bir olmak önemli bu adam bizim kulübün başkanıysa süreç bitene kadar arkasında durmak önemli yoksa kişisel imzağımdadan anlaşılacağı gibi ben bu yönetimin yanlışlarınıda söyküyorum söylerim ama süreç bitsin bir olalım camia olarak bugun yarın kritik bir olmak lazım.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bugün bir şeye ikna oldum. Bizim sonumuz Q7-Adebayor.

Antalya vs Besiktas diyorsun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 23:53:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu adamı bizim alma gücümüz yok. Yok yani.

Gelirse sponsor dedikleri olay bu olur.

Bunlar şuan bizim için korkunç paralar, ödenmemesi gereken paralar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Çılgın vodafone Beşiktaşlı abonelerini coşturuyor :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

RVP için fb kanadında evi arabası vs gibi detaylar konuşuluyomuş. Fbli muhabirler asporda söyledi. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar simdi de Vodafone'un parasini mi dusunecegiz :tabe: Ben her türlü umutlanmayin derim. Burda da söyledim RVp'yi cok begenirim ama fenerin kap bildiriminden sonra bize gelmesi bana olanaksizmiş gibi geliyor. Ayrica bizim yöneticilerden alacagiz , ilgileniyoruz gibi bir aciklama yok. Alamazsak da zaten biz ilgilenmedik diyecekler. Bu duruma hala alişmadik mi ?

Çevrimdışı Tolga

RVP için fb kanadında evi arabası vs gibi detaylar konuşuluyomuş. Fbli muhabirler asporda söyledi. :)
Olmaz o iş zaten :)

Çevrimdışı canU

Yakın zamanda ameliyat olacak vlaarı kitliyorlar bize alooooooooo
Abi boşver ya kitleyen kitliyor yapacak birley yok ben koyverdim. Bi de vlaar hollanda milli takım oyuncusu falan belki sakatlanmaz çok da kitleme değil ameliyat masraflarını biz üstlenmeyeceksek sorun yok😂

Çevrimdışı Çağatay

Abi boşver ya kitleyen kitliyor yapacak birley yok ben koyverdim. Bi de vlaar hollanda milli takım oyuncusu falan belki sakatlanmaz çok da kitleme değil ameliyat masraflarını biz üstlenmeyeceksek sorun yok😂

Acıbadem sponsor olsun alalım
ben fitim :D