Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5687821 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ebabil

günaydın hayırlı haftalar, hayırlı inşaatlar :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın mutlu kartallar  :ishock:  Kumanovalı sana da  nice senelere abicim.

Çevrimdışı ahmet türken

Mutlu bir beşiktaş sabahında herkese günaydınlar

Çevrimdışı Altuğ

Rebel_Eagle1903 haftasonu bizi fotoğrafsız bırakmadın teşekkür ederiz iyi yolculuklar

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı BlackEagle1989

Gunaydinlar suan pek bir hareket yok statda..
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2015, 09:28:37 BlackEagle1989 ]

Çevrimdışı ACAB1903

Herkese günaydın mutlu haftalar..

son zamanlarda forumu çok sık takip edemedim. Mutlaka burada bu çatı mevzusu ile duyulan haberler tartışılmıştır. Cumartesi günü Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden, divan kurulu üyesi bir abimiz ile sohbetimiz oldu oturup çay içtik. Maalesef çatı ile ilgili olayların gerçekliğini anlattı. Hatırlarsanız bir ara eski açığın üstü açık bir modeli dolanıyordu kırmızı koltuklu. Bizim akıllı yönetim o model projeyi göstererek izinler almış. Şimdi ise tabi gerekli değişiklik izinleri alınmaya çalışılıyormuş. Stadın resmi açılışı ise ocak 2016 dedi..  :bawling: daha bir çok şey anlattı da hem stad ile ilgili hem kartal yuvaları ile ilgili şimdi bismillah hafta başı kimsenin morali kaçmasın böyle güzel bir hafta sonundan sonra.. :( ama işler pek göründüğü gibi değilmiş..

Çevrimdışı yigitcan1903

son zamanlarda forumu çok sık takip edemedim. Mutlaka burada bu çatı mevzusu ile duyulan haberler tartışılmıştır. Cumartesi günü Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden, divan kurulu üyesi bir abimiz ile sohbetimiz oldu oturup çay içtik. Maalesef çatı ile ilgili olayların gerçekliğini anlattı. Hatırlarsanız bir ara eski açığın üstü açık bir modeli dolanıyordu kırmızı koltuklu. Bizim akıllı yönetim o model projeyi göstererek izinler almış. Şimdi ise tabi gerekli değişiklik izinleri alınmaya çalışılıyormuş. Stadın resmi açılışı ise ocak 2016 dedi..  :bawling: daha bir çok şey anlattı da hem stad ile ilgili hem kartal yuvaları ile ilgili şimdi bismillah hafta başı kimsenin morali kaçmasın böyle güzel bir hafta sonundan sonra.. :( ama işler pek göründüğü gibi değilmiş..
Loca lansmanı yapıldığında yetkili mercilerden "durun kardeşim bu değildi sizin onayını aldığınız proje" diyen olmamış mı durum böyleyse
Yani eskiye göre izinler alındıysa
Bana bunların şimdi çıkması biraz işi geciktirmek maksatlı olduğunu düşündürüyor
Belki de yine bir güruh avantası peşinde koşarken red alınca yokuş yapıyordur
Çatının da evvelki projeye göre inşaası söz konusu olursa Ocak 2016 da hayal olur
Sil baştan hesaplama gerekir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Halen eski açık tarafına doğru kiriş veya kirişlerin altına konan destekler yerleştirilmediği için gerçekliği olabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Haldun

benim de aklıma ilk öyle geldi 3 hafta önceki haberlerden sonra, büyük ihtimal bizimkiler eski açıgın üstü çatısız şekilde izin aldılar diye, ,inşallah eski açıgın üstü kapatılır benim içim pek ferah değil,yarın birgün çatının üsütne membran koydurtmazlarsa şaşırmam valla  :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2015, 09:48:08 Haldun ]

Çevrimdışı ahmet türken

Bu stadın tarihi ile alakalı olarak o kadar çok kişi tarih verdiki inan divan üyesinden daha yetkili kişilerdi. Fakat göz gördüğüne inanır. Stadın durumuna bakınca 2016 ya sarkmayacağı kesin gibi. Resmi açılış önemli değil. Bir çok yerde böyledir. Açılış yapılır kullanıma başlanır. Resmi açılışı sonra yaparsın. Resmi açılış dediğin kurdela kesmekse o işin en basiti. bence üm Beşiktaşlıların rahat olması lazım. Ekim ayı ortaları yada sonu gibi tribündeyiz inşallah. Şampiyonlar ligi müziği eşliğinde :ok:

Çevrimdışı ACAB1903

Bu stadın tarihi ile alakalı olarak o kadar çok kişi tarih verdiki inan divan üyesinden daha yetkili kişilerdi. Fakat göz gördüğüne inanır. Stadın durumuna bakınca 2016 ya sarkmayacağı kesin gibi. Resmi açılış önemli değil. Bir çok yerde böyledir. Açılış yapılır kullanıma başlanır. Resmi açılışı sonra yaparsın. Resmi açılış dediğin kurdela kesmekse o işin en basiti. bence üm Beşiktaşlıların rahat olması lazım. Ekim ayı ortaları yada sonu gibi tribündeyiz inşallah. Şampiyonlar ligi müziği eşliğinde :ok:

Abi bana göre de 2015 içinde biter bu stad ama işte zaman konusu çok tartışılan bir konu. Göreceğiz..   

Çevrimdışı SDemirsoy

Halen eski açık tarafına doğru kiriş veya kirişlerin altına konan destekler yerleştirilmediği için gerçekliği olabilir.
şuan ki sisteme göre gerçekliği olamaz 5 kolon kalmış orası mı açık kalacak
yapılan çatı sistemi oranın açık kalmasına uygun değil

Çevrimdışı murat

Eski yöneticilerden dedin ya işte orada söylediklerini iyice bir düşünmek lazım.

Çevrimdışı yigitcan1903

Eski yöneticilerden dedin ya işte orada söylediklerini iyice bir düşünmek lazım.
Atıf Keçeci olabilir
Biraz fazla pesimist benden bile fazla :D
Yalnız olayları kurcalaması yönünü seviyorum
Beşiktaşın zararına hareket edecek Levent Erdoğangillerden değil

Çevrimdışı yigitcan1903

şuan ki sisteme göre gerçekliği olamaz 5 kolon kalmış orası mı açık kalacak
yapılan çatı sistemi oranın açık kalmasına uygun değil
Durun demiş olabilirler herhangi bir yerde
Bana tuhaf gelen şimdiye kadar fark etmemeleri
Ki bu pek mümkün değil
Bir bit yeniği var yine altında

Çevrimdışı ZEKI

Biraz gecmise donup okusaniz @bjk_mabet stad catisi ile ilgili tum gercekleri acikladi, hrkesin soyledigine inanacaksak isimiz is o zaman. Catı ile ilgili sorunlar yasandigi bir gercek ama sorunlarin hic biri kluple alakali degil. Sonucta gerekli kurumlarda klubu hakli bulmuslar ve cati bilindigi uzere devam ediyor. Lutfen geriye donuk biraz  arastirin Her divan uyesi ne kadar bilgiye sahip ki :alala:
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2015, 10:42:53 ZEKI ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Biraz gecmise donup okusaniz @bjk_mabed stad catisi ile ilgili tum gercekleri acikladi, hrkesin soyledigine inanacaksak isimiz is o zaman. Catı ile ilgili sorunlar yasandigi bir gercek ama sorunlarin hic biri kluple alakali degil. Sonucta gerekli kurumlarda klubu hakli bulmuslar ve cati bilindigi uzere devam ediyor. Lutfen geriye donuk biraz  arastirin Her divan uyesi ne kadar bilgiye sahip ki :alala:
Açıklamayı gördük @ZEKI abi de
Malum Beşiktaş'ta rüzgar çabuk yön değiştiriyor
Umarım sıkıntı doğmaz
Benim de içim eski açıkta çatı işleri ilerlemeden pek rahat etmeyecek

Çevrimdışı ZEKI

Açıklamayı gördük @ZEKI abi de
Malum Beşiktaş'ta rüzgar çabuk yön değiştiriyor
Umarım sıkıntı doğmaz
Benim de içim eski açıkta çatı işleri ilerlemeden pek rahat etmeyecek
Catı bitsede senin icin rahat etmeyecek ki  :kop: bir armagan bir de sen  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Deniz

Yapilan uygulama tamamen stadi yavaslatmaya yönelik. Sonucunda bir sey olacagindan degil ama niyet kötü.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Rebel_Eagle1903 haftasonu bizi fotoğrafsız bırakmadın teşekkür ederiz iyi yolculuklar

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Rica ederim lafı bile olmaz bugüne kadar ben baktım fotolara iki günde ben göndermişim çok mu. Keşke hep İstanbul da olsam daha fazla yardımım dokunurdu fotoğraf konusunda.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı murat

İlla bir divan üyesine inanacaksanız zeki abiye inanın arkadaşlar.

Çevrimdışı Factatum

Yahu biraz makul olun!

Çatının eski açık tarafının açık olması demek. Mevcut  çatı projesinin iptali demektir. Tüm statik hesapları, rüzgar testlerinin tekrar yapılması, projenin tekrar baştan tasarlanması demektir.

Rahat olun.

Çevrimdışı ZEKI