Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5687060 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Bu sene sizin için güzel olacak, stat olarak söylüyorum  :iblush:
Herkes senin gibi olsa, statlar gunluk guneslik olur. Ama ilk firsatta seni vodafone arenaya bekliyoruz. Hatta istanbula geldiginde vodafone arena turu ayarlayalim. Emegin cok bu foruma @martin40

Çevrimdışı ZEKI

Guzel bir tshirt cikmis nasilsa son sayfalar konu disilari olacakmis Bilginize.

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı Deniz

Guzel bir tshirt cikmis nasilsa son sayfalar konu disilari olacakmis Bilginize.
Asik oldum buna supermis
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kralkartal

Arkadaslar bir sorum olacak suan fikret baskanin elinde 300 milyon para olsa ve bu stadi 1 eylule yetistirmek istese yetistirebilirmi? Yani stadin acilisinin erkene alinmasi finansmanla olabilirmi?

Çevrimdışı Deniz

mustafaya rağmen alınırmı diyorsun :D
2 aydir hic gitmiyorum :) .biradere sozum var 3 gol atsin gidecem dedim 2 atti 1 tane daha atsin da cok guzel urunler cikmis gidip alirim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı harunmustak

Allah ını seven rampayı açsın sahayı temizlesin.  :akuma:  :money:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı murat

Arkadaslar bir sorum olacak suan fikret baskanin elinde 300 milyon para olsa ve bu stadi 1 eylule yetistirmek istese yetistirebilirmi? Yani stadin acilisinin erkene alinmasi finansmanla olabilirmi?
sen paradan haber ver.300 değil 30 ver başkan 1 eylüle yetiştirir :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Yıkar baştan 6 ayda bitirir...! 300 /10 ver BJK Agustos 15 bitirir...! Yemişim plan takvimini...!

Çevrimdışı kralkartal

30a halloluyosa Sampiyon olursak stad ekimden once aciliyor o zaman:)

Çevrimdışı murat

esnaflıkta bir laf vardır ''onun yeri var''

Çevrimdışı Sedat_BJK

Şöyle anlamlı bir galibiyetin üzerine takımın Vodafone Arenaya çıktığını düşünüyorum da... Çıldırıın çıldırııın Beşiktaş aşkıyla çıldırıııın... Bit be iki gözüm.. :halay:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Allah ını seven rampayı açsın sahayı temizlesin.  :akuma:  :money:

en az 15 gün sonra  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bu sene şampiyon olursak (inşallah) bu stadın bitiş süresine kesinlikle etki edecektir.Sadece maddiyat açısından değil psikolojik açıdan da yeni stada şampiyon olarak adım atmak hepimizin hayali.

Çevrimdışı harund1k3

la adam kayserili cikti ya laaaa :))))))

Çevrimdışı Efe

Bu sene şampiyon olursak (inşallah) bu stadın bitiş süresine kesinlikle etki edecektir.Sadece maddiyat açısından değil psikolojik açıdan da yeni stada şampiyon olarak adım atmak hepimizin hayali.

pek zannetmiyorum deniz iş planı önce gelir ona göre gidiyor şirketler hızlanma olacağını pek sanmıyorum şampiyon olsak dahi ama gecikmede olmayacaktır iş planına göre açacaklar inşallah şu ağustos gelsede tam olarak kesinleşse ne zaman açılışın olacağı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

pek zannetmiyorum deniz iş planı önce gelir ona göre gidiyor şirketler hızlanma olacağını pek sanmıyorum şampiyon olsak dahi ama gecikmede olmayacaktır iş planına göre açacaklar inşallah şu ağustos gelsede tam olarak kesinleşse ne zaman açılışın olacağı :)
Başkan gazı verir abi bence :icool:

Hadiyin bakın şampiyon da olduk şu statı yetiştirin de ağzımız tatlansın diye :lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

bence en az bir 20 gün etki eder  :icool:

Çevrimdışı kralkartal

Abiler bitsin artik su stadyaaa yapsinlar bseyler valla olcak gbi degilyaa dayanamiyoruzzz

Çevrimdışı kralkartal

Cimlerin uzerinde oynanmasi icin belli bir sure beklemesi gerekiyormu ve bu sure ne kadar?

Çevrimdışı Efe

Cimlerin uzerinde oynanmasi icin belli bir sure beklemesi gerekiyormu ve bu sure ne kadar?

çim için 60 gün süre verilmiş başlangıcından 60 gün sonra maç oynanacak duruma gelecektir ama oynarmıyız bilemiyorum şirketin oynanır raporuna bağlı bişey iş ne çatıda ne prekastta nede incede bitecek iş çimcilerde bitecek yoksa stad ağustosta hazır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Besiktas Arena Gunaydin,
Basta @KUMANOVALI olmak uzere bugun dogan kardeslerimize nice senelere hersey gonlunuzce olsun
Galibiyet  sizlere guzel bir armagan oldu

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Günaydın BesiktasArena ailesi. Herkese hayırlı haftalar.Stadımızla ilgili yeni güzel gelişmelerin olacağı bir hafta olsun inşAllah. İki gündür stadı görüyordum şimdi aştide memlekete araba bekliyorum :by2:  :by2:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın  :)
Güzel oldu güzel

@KUMANOVALI Hakan abi nice senelere  :claps: