Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691177 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

daha önce paylaşılan foto ve videoları kullanarak, vodafone arena emekçilerimizin 1 mayıs'ı için sonunda bir mesaj olan küçük bir video hazırladım.

vodafone arena emekçilerine;

@kcptl kardeş ellerine emeklerine sağlık, böyle anlamlı bi günde bu güzel çalışma için canı gönülden teşekkürler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

eline sağlık abi çok güzel olmuş gerçekten.
@kcptl abi gerçekten çok güzel olmuş  :claps:
@kcptl abi tüyler diken diken çok güzel olmuş emeğine sağlık  :)
@kcptl abi eline sağlık, videoyu izlerken hep o zamanlara gittim ben de, hepimiz çok şey yaşadık bu stadı takip ederken. Özellikle Çiçekler geceleri beton başlamadan önce fotoğraf atardı onlar geldi hep aklıma o fotoğrafları görünce. Harika 2 sene geçirdik hep beraber darısı stad açıldıktan sonra tribünlerde inşallah :)
@kcptl süper olmuş Çav Bella
Emekçilerin Emekçi günleri Kutlu olsun tekrardan  :super: :super: :super:
@kcptl simdi izleyebildim harika bir calisma olmus tam arsivlik tesekkurler :claps:
@kcptl harika olmuş hocam duygulanmamak elde değil.
@kcptl kardeş ellerine emeklerine sağlık, böyle anlamlı bi günde bu güzel çalışma için canı gönülden teşekkürler.

varolun kartal yürekli dostlar...

Çevrimdışı Göktan

Merhaba,
Forumu 3.konunun sonlarından beri hergün takip ediyorum sanırım bu konunun ortalarında üyeliğimi aldım.
Bugün oyunda bizim istediğimiz heykelin benzerini gördüm bu bahane ile ilk yorumumu yazmak istedim. :)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı mert_

@kcptl  hocam bide bu şarkıya uyarlarmırsın

güzelmiş :) ilk fırsatta uyarlarım @Oktay hocam.

Çevrimdışı Efe

Merhaba,
Forumu 3.konunun sonlarından beri hergün takip ediyorum sanırım bu konunun ortalarında üyeliğimi aldım.
Bugün oyunda bizim istediğimiz heykelin benzerini gördüm bu bahane ile ilk yorumumu yazmak istedim. :)

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Asma-germe çatı harika olucak ya akıl edenin aklına sağlık :D
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 22:15:51 anilt ]

Çevrimdışı Efe

Keşke çatı çelik konstrüksiyon olsaydı ya :alala: Tamam görüntüsü kötü ama ağustosta biterdi stad ya :bawling:
1 ay icin 50 sene kafayi taslarami vursaydik toki arena gibi hantal bi cari kabus gibi cokerdi stadin ve bizim ustumuze :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Keşke çatı çelik konstrüksiyon olsaydı ya :alala: Tamam görüntüsü kötü ama ağustosta biterdi stad ya :bawling:
Amac gunu kurtarmak degilki @anilt

Çevrimdışı Anil

1 ay icin 50 sene kafayi taslarami vursaydik toki arena gibi hantal bi cari kabus gibi cokerdi stadin ve bizim ustumuze :bandit:
Veltins arenada güzel duruyor

Küfeki taşlarını spreyle ilk hafta boyarlar. Deplasman tribününün bütün duvarlarını boyarlar gibi geliyor. Önlemek için bir yöntem bulunmalı. Bu konuda daha önce konuşma oldu mu?

Çevrimdışı Oktay

hasbinAllah dövbe yarabbi tövbe yavaştan yavaştan foruma sıyırma alametleri geldi.yakında stat keşke ağustosta açılsın diye keşke 25 bin kişilik olsun diyen çıkarsa şaşırma @Efe  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

O kadar da kötü değil be @Efe abi. Güzel bir kaplamayla falan bizden başka kimse bilmezdi bile çelik olduğunu :D

Çevrimdışı ZEKI

hasbinAllah dövbe yarabbi tövbe yavaştan yavaştan foruma sıyırma alametleri geldi.yakında stat keşke ağustosta açılsın diye keşke 25 bin kişilik olsun diyen çıkarsa şaşırma @Efe  :evillol: :evillol: :evillol:
Yeni stada ne gerek vardi eskisi ile idare ediyorduk bile cikar yakinda @Oktay

Çevrimdışı Efe

bunu diyen bide anıl :bur2:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 21:52:53 ZEKI ]

Çevrimdışı Oktay

Yeni stada ne gerek vardi eskisi ile idare ediyorduk bile cikar yakinda @Oktay

bu gidişle muhtemelen  diyen çıkacak galiba  :D :D

Çevrimdışı Efe

O kadar da kötü değil be @Efe abi. Güzel bir kaplamayla falan bizden başka kimse bilmezdi bile çelik olduğunu :D
:boxin: :akuma: bunu söyledigine inanamiyorum senin gibi akli selim bi cocuk  :duman:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Yetkili birisi son sayfayı silsin ya olmadı bu sayfa :D Ben bir hava alıp geliyorum :pes

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

Yetkili birisi son sayfayı silsin ya olmadı bu sayfa :D Ben bir hava alıp geliyorum :pes
bencede bi hava al yoksa getirteceksin beni bu saatte istanbula :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

statla alakalı olduğu için silme yok :evillol: :evillol: :evillol: