Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691444 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Aram

Rampa ne alem. Sahadaki kule vince uyuz oldum da şuan  :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı martin40

Çevrimiçi murat

eline sağlık @martin40 şu hızlının biraz daha yavaşı olsa mesela  1 gün 1 saniye gibi.

Çevrimdışı ZEKI

@martin40 hızlı cekim olan harika olmus prekastlarin bitisi cok guzel gozukuyor emegine saglik.

Çevrimiçi murat

alttaki yavaşmış pardon.diğerini görünce alttakini alıntı zannetmiştim.

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA  resimlere bakarken yeni açık üst çatal olmayacakmış gibi bir hisse kapıldım peşin söyleyeyim aldığım bir bilgi yok his sadece :alala:
Hiissse doğru bir histir  :bandit: :bandit: o zaman bakalım örnekleri nasıl  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı darkfather

Öncelikle herkesin Emek ve Dayanışma Bayramı'nı kutlarım.

Tüm işçilere selam olsun. Özellikle de Vodafone Arena'da çalışan muhteşem insalara  :tabe:

Az önce sitedeki 30 Nisan 17:30 tarihli fotoğraflara baktım ve daha önce söylenmesine rağmen bir şey söylemek istiyorum:

Bu stad, muhteşem bir stad olacak. Sağ salim bir bitsin de, ondan sonra rakipler düşünsün. Off diyorum...  :boxin:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 18:42:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stadın iç atmosferi tartışmasız mükemmel olacak.

Türkiye'nin en maç izlenesi en sıcak ortamı olan stadyum olacak.

Dış kısım ise çatıya bağlı. Eğer ışıklandırmalı bir çatı olursa efsane olacaktır. Düz beyaz ve dışarı ışıklandırması olmazsa sadece çevreye uyumlu epik bir stad olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kralkartal

Localarin hepsi satilmis vip ve 1903 tribununun yarisindan fazlasi satilmis keske daha fazla yapilsaydi arkadas baktigin zaman en guzel finansman o suan.

Çevrimdışı mert_

daha önce paylaşılan foto ve videoları kullanarak, vodafone arena emekçilerimizin 1 mayıs'ı için sonunda bir mesaj olan küçük bir video hazırladık.

vodafone arena emekçilerine;

[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2015, 01:16:39 kcptl ]

Çevrimdışı kralkartal

Birde insaallah koltuklar yapilabilecek en kucuk ve en sık sekilde yapilir. Benim icin bir stadin guzel olmasi icin en onemli kriter stadin boyutlarinin ufak(halk dilinde kutu gibi) ama kapasitesinin buyuk olmasidir..

Çevrimiçi Necmi

daha önce paylaşılan foto ve videoları kullanarak, vodafone arena emekçilerimizin 1 mayıs'ı için sonunda bir mesaj olan küçük bir video hazırladım.

harika olmuş ellerine sağlık @kcptl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

daha önce paylaşılan foto ve videoları kullanarak, vodafone arena emekçilerimizin 1 mayıs'ı için sonunda bir mesaj olan küçük bir video hazırladım.

Eline sağlık abi süper olmuş :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Türkay

Stadın iç atmosferi tartışmasız mükemmel olacak.

Türkiye'nin en maç izlenesi en sıcak ortamı olan stadyum olacak.

Dış kısım ise çatıya bağlı. Eğer ışıklandırmalı bir çatı olursa efsane olacaktır. Düz beyaz ve dışarı ışıklandırması olmazsa sadece çevreye uyumlu epik bir stad olacak.

Genel olarak bir maçta stat iç-dış böyle olursa mükemmel olur. Tam bir Şampiyonlar Ligi stadı  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı SDemirsoy

abi süper beee eline sağlık  :) @kcptl

Çevrimdışı mert_

Çevrimiçi Necmi

beğenmene çok sevindim @Necmi abi.
beğenmek ne kelime uzun yıllar dönüp dönüp izleyeceğiz bu videoyu bunu bizim hesaplara atalım arşivlerimizde kalsın @kcptl  @Altuğ

Çevrimdışı mehmetthedum

Çok özel ve anlamlı olmuş. Elinize sağlık.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı carsi

Emeğine sağlık çok güzel olmuş

Çevrimdışı A_Aydin

@kcptl hocam eline sağlık harika olmuş.Daha önce beni kırmamış yapmıştın hani şu yeniinönü fotoğraflarından bir video.Artık stadımız bitti sayılır.Eğer zamanın olursa yine bekleriz şöyle ilk fotodan şu ana kadar bir video.

Çevrimdışı mert_

Eline sağlık abi süper olmuş :claps: :claps:
@kcptl harika olmuş abi eline sağlık.
abi süper beee eline sağlık  :) @kcptl
Çok özel ve anlamlı olmuş. Elinize sağlık.
Emeğine sağlık çok güzel olmuş
saolun dostlar. emek onların, hakları ödenmez varolsunlar...

Çevrimdışı Deniz

@kcptl abi tüyler diken diken çok güzel olmuş emeğine sağlık  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mert_

beğenmek ne kelime uzun yıllar dönüp dönüp izleyeceğiz bu videoyu bunu bizim hesaplara atalım arşivlerimizde kalsın @kcptl  @Altuğ
çok mutlu olurum @Necmi abi.

@kcptl hocam eline sağlık harika olmuş.Daha önce beni kırmamış yapmıştın hani şu yeniinönü fotoğraflarından bir video.Artık stadımız bitti sayılır.Eğer zamanın olursa yine bekleriz şöyle ilk fotodan şu ana kadar bir video.
asım hocam elimden geleni yaparım ayıpsın. @A_Aydin