Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692346 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Eski açık kesin olarak kapalı olacak değil mi? Kafayı taktım bu konuya.

Evet.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA  resimlere bakarken yeni açık üst çatal olmayacakmış gibi bir hisse kapıldım peşin söyleyeyim aldığım bir bilgi yok his sadece :alala:
diğer tribünlerde pek sırıtmaz ama yeni açıkta çatal çok sırıtıyor.Eğer çatalsız yapılırsa efsane tribün olur orası..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Hafta icine kadar pek calisma olmaz sanırım. Sadece malzemeler getirilir belki beton dokulecek yer varsa rampa betonlanir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

diğer tribünlerde pek sırıtmaz ama yeni açıkta çatal çok sırıtıyor.Eğer çatalsız yapılırsa efsane tribün olur orası..
diğer tribünlerde çatal zaten zorunlu @Deniz büyük güvenlik riski oluşturur ama yeni açık üst mesafe uzak ama genede iddaa ediyorum çatal daha estetik ve düz olursa tribünler daha kopuk olur düz merdivende girişler kabak gibi ortada olacak çatalda taraftar girişleri kapatır önümüzdeki sene passo kuralları kesin uygulanacak bu sene geçiş olduğu için pek ses çıkartmadılar ama seneye merdivenlerde adam olmaz herkesi koltuklarında oturmaya zorunlu kılarlar milletin üstüne çıkarak maç izlemeyi tribün bütünlüğü sanan tiplerden artık tribünlerin kurtulması lazım

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

@ALI RIZA  resimlere bakarken yeni açık üst çatal olmayacakmış gibi bir hisse kapıldım peşin söyleyeyim aldığım bir bilgi yok his sadece :alala:
Simdi bunu yazacaktim. Yeni acik ustte catal yok bence de.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hay bu tribunlerin kuleleri gecemez kuralini koyan yetkilinin ...

Eski acik yukselince stadin endami degisiyor.

Eski-acik alcak sekilde daha iyi diyeni taramak lazim  :steamed:   :D

Çevrimdışı mert_

herkese günaydın, iskele işinde çalışma var gibi.
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 09:04:38 kcptl ]

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı sallapati

çatallı çatallı dediniz daha beteri olmuş bravo.. 2 şerit merdiven indiriyorlar.. çatallının nesi vardı  :by2:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Valla çatıcılar   1 Mayıs filan dinlememiş.İskelelerini kuruyorlar  Ali Rızanın hasta olduğu çıkış kapısı yanında.  :D   3 kişilik keşif ekibi de eksik çatı kolonları yanında dolaşıp duruyorlar.YAni mabette  hareket var bugün.

Çevrimdışı Ali Aba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

3 kişilik araştırmacılar dün geceyarıs takılan 2 çatı kirişi devamındaki iskelelerin yanında  konuşlandı.Stad dışında yerde olduğu söylene diğer kiriş de bugün sanırım takılabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Türkay

Günaydın beşiktaş arena belediyesi. Statta işçiler var 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Fikret Orman'ın bu ay ki Beşiktaş dergisinden:

Beşiktaş Belediyesi tarafından Beşiktaş JK’ya devredilen Akatlar Kültür ve Spor Merkezi’nin protokol anlaşmasını imzalandık. Uzun zamandır ihtiyacımız olan sosyal tesisimizi, bu yaz Beşiktaş Camiası’nın hizmetine sunacağız. Bu vesileyle Anadolu yakasında da bir tesis yapmak için çalışmalarımızın sürdüğü haberini de sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Altuğ

Stad'da çalışma olduğunu gören forum üyeleri  :lol:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Eyüp Emir

Güyaydın  bugün  1 Mayıs dolayısıyla  Numaralı arka tarafındaki yol muhtemelen trafiğe kapalı oranın kirişlerini taksalar ya izne mizene gerek olmaz

Çevrimdışı Efe

Caticilar prekastcilar calismiyor belki ince islerde devam eden vardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

Caticilar prekastcilar calismiyor belki ince islerde devam eden vardir
saha içinde iskele çalışmaları ufaktan devam ediyor.

Çevrimdışı happy_

Tüm emekçilerin bayramını kutlarım. Onların omuzlarında yükseliyor stadımız, tüm dünya.

Çevrimdışı guney_k

Stadımızda alın teri döken işçi kardeşlerimizin ve tüm emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun

Çevrimdışı Efe

saha içinde iskele çalışmaları ufaktan devam ediyor.
iyi bare ufak ufak calissalarda yeter
Şampiyon Beşiktaş JK