Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Necmi

neyse bilgiyi verelimde bitsin
öğrendiğime göre 1-2-3 mayıs stad tatil çalışma olmayacakmış
sızıntı hep iyi yönde olacak değil ya :bandit:

Çevrimdışı Efe

bana içlerinden küfür edecekleri bilgiyi vereceğim :evillol:

bilgiyi vermeyen fenerli olsun  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:bandit: :bandit: :bandit: evt zorlu bi 3 gün geçecek anlaşılan :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

:duman: :alsaa: :kar: :sumo: :hiho: :s19: :vur :construction: :bur2: :ranting2:

Çevrimdışı Necmi

Nereye?Numaralıya mı?
otoparkın en üst iki katı kapalı tarafı büyük ihtimal ama kesin bilgi değil

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:ranting2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kyiv

Eee 3 günlük kayıp?Nasıl telafi olacak ? Birde üstüne Ramazan Ayı yaklaşıyor.Eyvallah mübarek ay ama iş kaybının çok olduğu ay oluyor bizim için...

Çevrimdışı ALI RIZA

1 anladık da tatil dedik göze aldık 2-3 zaten tatil değil  :kop: :kop: sanki bana devlet dairesinde çalışıyorlar  :alala:
adamlar sanki tatil planı koymuş gibi de sonra da kaldırmamışlar  :kop: :kop:

Çevrimdışı kyiv

otoparkın en üst iki katı kapalı tarafı büyük ihtimal ama kesin bilgi değil

Olsun olsun biran önce mevcut kulüp binasını da gelire çevirsin Fikret Başkan.

Çevrimiçi murat

Eee 3 günlük kayıp?Nasıl telafi olacak ? Birde üstüne Ramazan Ayı yaklaşıyor.Eyvallah mübarek ay ama iş kaybının çok olduğu ay oluyor bizim için...
ramazanda en güzel çalışma iftardan gün aydınlanana kadar olur. :D

Çevrimdışı Efe

1 anladık da tatil dedik göze aldık 2-3 zaten tatil değil  :kop: :kop: sanki bana devlet dairesinde çalışıyorlar  :alala:
adamlar sanki tatil planı koymuş gibi de sonra da kaldırmamışlar  :kop: :kop:
yapacak bişey yok pazartesiyi bekleyeceğiz işçiler dinlensin biraz haklarıdır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mayıs temmuz ve ağustos ayları 31 çekiyor tam 3 gün avanta var ordan kapattık bile :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

yapacak bişey yok pazartesiyi bekleyeceğiz işçiler dinlensin biraz haklarıdır :)
Çok çalıştılar çatıcılar bence 1 hafta dinlensinler acele etmesinler 22 tonluk çelikleri kaldırdılar...!
Ah şu Orta çıkış kapıları  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

Bunu yapmayacaktin @Necmi abi..Yaptin o iki gunun de neden tatil edildigini biz soyleyelim, cunku daha once emekcilerimiz tatil gunlerinde calistiklari icin o iki gun onların yerine sayilacakmis. Varsinlar dinlensinler zaten hava durumuda yagmurlu veriyor
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 01:41:13 ZEKI ]

Çevrimdışı CanEmre

rampaya bari devam etselerdi  :bawling:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ALBATROS

merdiven altlarına boya yapılmayacak kimyasal işlem yapılacakmış kolon aralarından görüntü pek hoş olmayacak gibi

Çevrimdışı Necmi

ince işlerde ramazan ayında çok fazla kayıp olmaz kapalı alanda yoğun çalışma olacağı için ciddi bir performans kaybı olmaz iftar sahur arası gece mesaileride yapılabilir ben bu ramazan ayının sıkıntılı olacağını düşünmüyorum aslında o kadar zamanım şantiyelerde geçti ama ramazan ayında iş kaybına uğradığımı hiç hatırlamıyorum :D oruc işi 3 gün sürer sonrasında %10 a düşer en sonunda sıfırla ramazan biter geçen ramazan hatırlamıyormusunuz oruç tutanları gece çalıştırıyorlardı eski açıkta çalışan sayısı 10-15 kişiydi işte tutanda o kadardır.

Çevrimdışı Tolga

:dry: :bur2: :idisapprove: :boom:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kyiv

mayıs temmuz ve ağustos ayları 31 çekiyor tam 3 gün avanta var ordan kapattık bile :kop: :kop:

Ramazan bayramı?Kurban bayramı? :) Genelde her an insan evladı gibi bayram tatillerinin hafta içine gelip uzun bir bayram tatili olmasını isterdim ancak bu sene bayram tatillerinin hafta sonuna gelmesinden gayet memnunum  :lol: Kendimi tatilimi feda ediyorum Beşiktaş uğruna. :lol:

Çevrimdışı Necmi

merdiven altlarına boya yapılmayacak kimyasal işlem yapılacakmış kolon aralarından görüntü pek hoş olmayacak gibi
neden :alala:
nasıl bir kimyasal işlem uygulanacakmış hoş olmayacağını bildiğine göre uygulamayı biliyorsundur :D
yapılacak her tür kimyasal işlem boyadan daha maliyetlidir orda bir şey yapılırsa bunun amacı estetik kaygıdır ve bunun için yapılır benim bu konuda bir bilgim yok senin bilgine göre yorum yapıyorum ama boya yerine tercih edilirse bunun nedeni hem daha estetik olacağından hemde daha uzun ömürlü olacağındandır neden her duyduğunuz habere olumsuz bir yorum yapıyorsunuz bende bunu anlamıyorum mesela nikel kaplamada kimyasal bir işlemdir evinizde severek aldığınız ve kullandığınız o kadar çok malzeme varki kimyasal yollardan kaplanmış :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Ramazan bayramı?Kurban bayramı? :) Genelde her an insan evladı gibi bayram tatillerinin hafta içine gelip uzun bir bayram tatili olmasını isterdim ancak bu sene bayram tatillerinin hafta sonuna gelmesinden gayet memnunum  :lol: Kendimi tatilimi feda ediyorum Beşiktaş uğruna. :lol:
tabi çalışan insan bakış açısıyla böyle ama birde iş kaybını düşünün bir çok küçük işletmede telafisi imkansız yaralar açıyor neymiş turizm kazansınmış birleştir birleştir ama turizm kazanırken bütün ülke kaybediyor bakın stadımızda verdiği zararı görüyorsunuz birde bunu tüm ülkeye yayın işin boyutunu öyle düşünün emin olun bu zararı sonunda dönüp gene biz ödüyoruz.

Çevrimdışı Necmi

@ALI RIZA  resimlere bakarken yeni açık üst çatal olmayacakmış gibi bir hisse kapıldım peşin söyleyeyim aldığım bir bilgi yok his sadece :alala:

Çevrimdışı kyiv

Necmi Abi haklısın ama dünya ortalamasına bakılırsa bence çok da tatil yapan bir ülke değiliz.

Benim gözler kapanıyor, herkeze iyi geceler
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 02:31:36 kyiv ]