Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691049 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Hangi vinç  :alala: :alala: Ben  neden göremedim
Yok indirdi kafayı sanki kirişi kaldıracak gibi  ama  hala  hareket yok.Artık olmaz  herhalde  başka montaj.Yarın bakacağız artık.

Çevrimdışı Karabay

şimdi öylesine neden yapsınlar ama ben genede orda bıraktıkları aparatlara yukardaki bir tribünü taşıtabileceklerine inanmıyorum o bölgede zaten tribünler askıda duruyor altlarında kolon yok yatay bir aparatın taşıyıcı özelliği yoktur o yüzdende öyle bir yükselti yapıp bunu o aparatlara bağlayamazlar bu bir, boğaz cephesine öyle uydur kaydır bir iş yapamazlar bu iki, yapılacak işin maliyeti ordan elde edilecek kârı karşılamaz boş bir yatırım olur stadın en ucuz bileti olan bin koltuk için olmaz buda üç  :D orda  tribünün salınımını önlemek için destek kirişide atabilirler bu benim teorim @Karabay
yok abi ben yinede ikna olmadım :D

Çevrimdışı Tolga

Yok indirdi kafayı sanki kirişi kaldıracak gibi  ama  hala  hareket yok.Artık olmaz  herhalde  başka montaj.Yarın bakacağız artık.
Yarın çalışma olmaz herhalde :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mert_

tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin "1 mayıs emek ve dayanışma günü" kutlu olsun. herkese iyi geceler...

Çevrimdışı Deniz

tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin "1 mayıs emek ve dayanışma günü" kutlu olsun. herkese iyi geceler...
:claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

şimdi öylesine neden yapsınlar ama ben genede orda bıraktıkları aparatlara yukardaki bir tribünü taşıtabileceklerine inanmıyorum o bölgede zaten tribünler askıda duruyor altlarında kolon yok yatay bir aparatın taşıyıcı özelliği yoktur o yüzdende öyle bir yükselti yapıp bunu o aparatlara bağlayamazlar bu bir, boğaz cephesine öyle uydur kaydır bir iş yapamazlar bu iki, yapılacak işin maliyeti ordan elde edilecek kârı karşılamaz boş bir yatırım olur stadın en ucuz bileti olan bin koltuk için olmaz buda üç  :D orda  tribünün salınımını önlemek için destek kirişide atabilirler bu benim teorim @Karabay

valla benim görüşüm ve verilen bilgi o ankrajların hiçte masum olmadıkları yönünde tabi zaman gösterecek ben onların ilk günden beri tribünü büyütmek için konumlandırıldığını düşünüyordun bi arkadaşın verdiği bilgide o yöndeydi bekleyip göreceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugün benim günüm ama çalışıyorum yine ne güzel değil mi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

24:00'den sonra çalışma olmaz diye düşünüyordum ama hala devam ediyor helal olsun ne diyelim. Emekçilerin 1 Mayıs işci ve emekçi bayramı kutlu olsun.

Çevrimdışı Efe

vinç yeni açıktan gitmiş eski açığa gitmesin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Tüm Emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Abe Tolga  saate  bak.Yarın dedik. 2 Mayıs yani.   :D

Çevrimdışı Tolga

Abe Tolga  saate  bak.Yarın dedik. 2 Mayıs yani.   :D
Saate bakmamıştım o sırada :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

bugün benim günüm ama çalışıyorum yine ne güzel değil mi :D
20 gündür başladım izin var yarın pikniğe gidiyoruz  :bandit: :bandit: :bandit: @Efe  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Stadda oynayamadığımız her 1 maçın bize kaybı, bu vinçlere vs verilen ekstra paralardan daha çok olacaktır.

Yarın çalışma olmayacak diye bitirmek istemiş olabilirler eldeki kirişleri. Ama istenirse gecede yapılabiliyormuş görüldü.
gece gündüz çalışıp iki günde bitirsen ne olur stadımı açacaksın her işin bir planı var firmalar o plana göre imalat yapıyor montajın bir önemi yoktur tamamen imalata uyar sen fazladan para harcarsın kirişleri bitirirsin ne olur ben söyleyeyim fazladan harcadığın parayla kalırsın çünkü bir sonraki imalat senin o planına uyamaz o planlar montaj süresine göre değil imalat süresine göre yapılır kabanın üstüne bir iş yapıyorsun önceden imal edip beklemek gibi bir ihtimal yok bir hatada bütün üretimin çöpe gider bu kirişler büyük ihtimal ön hazırlıkları yapılmış ama birleştirilmeden kolonların konmasını beklemiştir şimdide net ölçüleri alıp birleştirip getiriyorlardır bu iş çok hassas bir iş nerdeyse sıfır teloransla çalışıyorlar sonuçta onları marketten almıyorlar işin içinde imalat var siz çatının burda yapıldığını sanıyorsunuz ama işin burdaki kısmı %5 bile değildir stadda oynamadığımız her maç neden para kaybedelim stadımız yok diye maç oynamıyormuyuz oynadığımız yerdede parasını kazanıyoruz ankarada 20000 lik stadda oynuyoruz 13000 de kombine satmışız bunun üzerine loca vip misafir tribünü eklediğinde zaten gelir vodafone kapasitesine yani öyle düşünülen bir kayıp yok birde bu işi çok kârlı durumada sokmak vardı olimpiyatta 75000 oynayıp çok daha fazla para kazanabilirdik ama Beşiktaş taraftarlığının ölene kadar değil inönüye kadar olduğunu öğrenmiş olduk yapacak bir şey yok demekki yerimizden etselermiş bizi öyle gidip olimpiyatta falan oynamak zorunda kalsaymışız Beşiktaş taraftarı falan olmayacakmış :bandit: @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı ALI RIZA

:bandit:
O değilde @Efe bugun @Necmi abi senin görevini almış konu dışı yapmıyor silinir edasıyla  :kop: :kop: :kop:
Forum Emekçileri olarak 24 saat ( 00.00 ile 23.59 arası ) konu dışılar serbest  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

gece gündüz çalışıp iki günde bitirsen ne olur stadımı açacaksın her işin bir planı var firmalar o plana göre imalat yapıyor montajın bir önemi yoktur tamamen imalata uyar sen fazladan para harcarsın kirişleri bitirirsin ne olur ben söyleyeyim fazladan harcadığın parayla kalırsın çünkü bir sonraki imalat senin o planına uyamaz o planlar montaj süresine göre değil imalat süresine göre yapılır kabanın üstüne bir iş yapıyorsun önceden imal edip beklemek gibi bir ihtimal yok bir hatada bütün üretimin çöpe gider bu kirişler büyük ihtimal ön hazırlıkları yapılmış ama birleştirilmeden kolonların konmasını beklemiştir şimdide net ölçüleri alıp birleştirip getiriyorlardır bu iş çok hassas bir iş nerdeyse sıfır teloransla çalışıyorlar sonuçta onları marketten almıyorlar işin içinde imalat var siz çatının burda yapıldığını sanıyorsunuz ama işin burdaki kısmı %5 bile değildir stadda oynamadığımız her maç neden para kaybedelim stadımız yok diye maç oynamıyormuyuz oynadığımız yerdede parasını kazanıyoruz ankarada 20000 lik stadda oynuyoruz 13000 de kombine satmışız bunun üzerine loca vip misafir tribünü eklediğinde zaten gelir vodafone kapasitesine yani öyle düşünülen bir kayıp yok birde bu işi çok kârlı durumada sokmak vardı olimpiyatta 75000 oynayıp çok daha fazla para kazanabilirdik ama Beşiktaş taraftarlığının ölene kadar değil inönüye kadar olduğunu öğrenmiş olduk yapacak bir şey yok demekki yerimizden etselermiş bizi öyle gidip olimpiyatta falan oynamak zorunda kalsaymışız Beşiktaş taraftarı falan olmayacakmış :bandit: @Armağan Bozkurt
noktalama işareti aradım 404 not found çıktı  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

O değilde @Efe bugun @Necmi abi senin görevini almış konu dışı yapmıyor silinir edasıyla  :kop: :kop: :kop:
Forum Emekçileri olarak 24 saat ( 00.00 ile 23.59 arası ) konu dışılar serbest  :bandit: :bandit:

o bugünlerde hiç konu dışı yapmıyor sen yoksun yaa içinden gelmiyor heralde :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi murat

noktalama işareti aradım 404 not found çıktı  :kop: :kop:
bir solukta hız kesmeden okuyun diye nokta yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."