Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691963 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

görüntüye göre 1 tane daha kaldıracaklar 2.kirişten söküldü halatlar ve işçiler hala bekliyor :D
arabada da kiriş vardı kapalının eski açık kısmınada kiriş takabilirler bu gece :D  @Efe

Çevrimdışı kyiv

kardeşim bu mesajını siliyorum ben zaten bu konu da haber aldığını tahmin etmiştim ama biraz geç kaldın o iş on gün önceydi
açıklamaları yapıldı sıkıntı yok :D @kyiv
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 00:01:34 Necmi ]

Çevrimdışı mert_

Denizliden selam olsun @kcptl hocam.
a.selam olsun @izorlu85 hocam :)

görüntüye göre 1 tane daha kaldıracaklar 2.kirişten söküldü halatlar ve işçiler hala bekliyor :D
hareketlilik azaldı gibi.

Çevrimdışı samet67

Kirişler takılmış hiç haber vermiyosunuz  :D Benim anlamadığım madem bu kirişler bugün takılacaktı gündüz çuvala mı girdi de gündüz takmadılar bu saatte takıyolar?  :D :D

Çevrimdışı Efe

heralde başka takmayacaklar şuna için hareket bitti 2 kiriş daha koyarak bu ayıda kapattık önümüzde 30 ağustosa 123 gün var o gün stadı bitmiş göreceğiz ama çim işlerinden dolayı açılmayacak iş çimcilere kaldı inşallah hızlıca yaparlar  :)
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 23:56:57 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

abi gün içinde 2 tane gördüm ama mabet akşam 1 tane daha paylaştı o 3. mü emin değilim görmedik akşam kaçtane geldiğini ama eski açıkta 2 yeni açıkta ise 1 tane daha kiriş konacak iskele mevcut tahminimce yeni açığa 1 tane daha koyabilirler eğer 3.kiriş gelmiş ise :)
yerde yatan 3 tane vardı @Efe büyük boşluğun altında yan yana iki tane vardı, küçük boşluğun altında paketli halde bir tane görünüyordu, bir tanede girişin önünde vardı tırın üstünde görünen dört oluyor tabi başka gelmediyse bence bu gece hepsini koyarlar çünkü vincin gece çalışması için izin alınmış bunu yeni açık arkası için almamışlardır demekki kapalıyada konacak

Çevrimdışı Karabay

ben getirileceğini düşünüyorum ufak bi tadilat altında bırakılan demir ankrajlar var sütünlar ve trribünlerde karşılıklı onlara ek tribün konarak yükseltilecek 1200 civarında bi koltuk sağlasada görüntü ve estetik açısından çok güzel olcak şimdilik bitirip açalımda gerisi kolay :)
o demir akrajları sittin sene unutmayız. kurumsal hafıza olduk resmen.

Çevrimdışı Efe

yerde yatan 3 tane vardı @Efe büyük boşluğun altında yan yana iki tane vardı, küçük boşluğun altında paketli halde bir tane görünüyordu, bir tanede girişin önünde vardı tırın üstünde görünen dört oluyor tabi başka gelmediyse bence bu gece hepsini koyarlar çünkü vincin gece çalışması için izin alınmış bunu yeni açık arkası için almamışlardır demekki kapalıyada konacak

olabilir abi bakalım yarın sabaha ne olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

silindi
Stad yüksekliği  nasıl oluyorda  eskisinden fazla oluyormuş  pardon ama??
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 00:02:55 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

o demir akrajları sittin sene unutmayız. kurumsal hafıza olduk resmen.
yapanlar unutur biz unutmayız :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Kirişler takılmış hiç haber vermiyosunuz  :D Benim anlamadığım madem bu kirişler bugün takılacaktı gündüz çuvala mı girdi de gündüz takmadılar bu saatte takıyolar?  :D :D
Samet valla bi davul çalmadık burada.  :D Adamlar tarih yazdı gece 23*00 lerde çatı kirişi taktı  peki sen  nerelerdeydin bakayım.Bi kulağını  çekeyim senin. :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 00:08:02
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
1 kirişlik yer daha var bakalım 3.yü kaldıracaklar mı :icool:
şuan kaç kiriş takıldı ??

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 00:10:19
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Karabay

yapanlar unutur biz unutmayız :D
onların öylesine yapıldığına sende ikna olmuyorsun değilmi abi :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gecede yapılabildiğine göre, koruma şeyleri yerleştirildikçe günde 6-8 arası kiriş bile takılabilir. Gece karanlığında 1-2 kalkıyorsa, imkan olsa 3-4 de yapılır. Gündüz de bir o kadar yapılsa 6-8 kiriş eder. Yani aslında tüm herşeyi hazır olsa,1 haftada kirişler takılır biter.

Çevrimdışı samet67

Samet valla bi davul çalmadık burada.  :D Adamlar tarih yazdı gece 23*00 lerde çatı kirişi taktı  peki sen  nerelerdeydin bakayım.Bi kulağını  çekeyim senin. :lol:
:kop: :kop: Abi valla öğlen 12 den akşam 7 ye kadar forumdaydım kirişler takılacak diye bekledim takmadılar birkaç saat arkadaşlarla takılayım dedim 2 tane kiriş takılmış. Çatıcıların bana mı garezi var anlamadım ki  :dontknow:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Gecede yapılabildiğine göre, koruma şeyleri yerleştirildikçe günde 6-8 arası kiriş bile takılabilir. Gece karanlığında 1-2 kalkıyorsa, imkan olsa 3-4 de yapılır. Gündüz de bir o kadar yapılsa 6-8 kiriş eder. Yani aslında tüm herşeyi hazır olsa,1 haftada kirişler takılır biter.
Ama bu da extra  para  gitmesi  demektir.O da sıkıntı Armağan.ARada geciken biriki iş gece olur  belki ama sürekli olacağını tahmin etmiyorum Armağan.

Çevrimdışı ALI RIZA

hadi  bitirim ANÇ EKİM e uzattı statı  Ocak derlerse şaşırmayın  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ama bu da extra  para  gitmesi  demektir.O da sıkıntı Armağan.ARada geciken biriki iş gece olur  belki ama sürekli olacağını tahmin etmiyorum Armağan.

Stadda oynayamadığımız her 1 maçın bize kaybı, bu vinçlere vs verilen ekstra paralardan daha çok olacaktır.

Yarın çalışma olmayacak diye bitirmek istemiş olabilirler eldeki kirişleri. Ama istenirse gecede yapılabiliyormuş görüldü.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Aha  vinç yine  hareketlendi  dışarı tarafta.  :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Gün Boyu topu topu 2 tane mi kiriş taktılar 1 hafta iş yapmazlar çatıcılar hayat onlara güzel...! Bahaneleri de hazır ne diyelim :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

hadi  bitirim ANÇ EKİM e uzattı statı  Ocak derlerse şaşırmayın  :bandit: :bandit:
Şişirdin beni  gece vakti  AliRıza.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ooo gençler ve kendini genç hissedenler :bandit: :evillol:

Nöbettesiniz bakıyorum :upto:

Sabah bi kalkıyoruz yeni açık kirişler bitmiş.. Ne kıyak olur bee :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Aha  vinç yine  hareketlendi  dışarı tarafta.  :icool:
Hangi vinç  :alala: :alala: Ben  neden göremedim

Çevrimiçi Necmi

onların öylesine yapıldığına sende ikna olmuyorsun değilmi abi :D
şimdi öylesine neden yapsınlar ama ben genede orda bıraktıkları aparatlara yukardaki bir tribünü taşıtabileceklerine inanmıyorum o bölgede zaten tribünler askıda duruyor altlarında kolon yok yatay bir aparatın taşıyıcı özelliği yoktur o yüzdende öyle bir yükselti yapıp bunu o aparatlara bağlayamazlar bu bir, boğaz cephesine öyle uydur kaydır bir iş yapamazlar bu iki, yapılacak işin maliyeti ordan elde edilecek kârı karşılamaz boş bir yatırım olur stadın en ucuz bileti olan bin koltuk için olmaz buda üç  :D orda  tribünün salınımını önlemek için destek kirişide atabilirler bu benim teorim @Karabay