Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692332 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bence Bolunmeyecek :bandit:

ağzından bal damlıyor Yunus ama sürekli güvenlik ve yeterli sayı için yeni açık diye söyleniyor + olarak kombineler satıldı filan ben pek sanmıyorum.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şu anda gs maçını seyrediyorum. TT arenanın koltukları kırmızı olan yerlerinde seyirci boşluğu pek farkedilmiyor ama galatasaray yazısının yazıldığı sarı koltuklar ve armalarındaki beyaz koltuklar stadın boş olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Vodafone Arenanın koltukları da kanımca siyah ağırlıklı olmalı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet92

Tribünlerin en üst noktalarına korkuluk montajı da halatların serilmesinden önce mi halledilicek?

Çevrimdışı Sezer

Eski açıkta kati şekilde olmasını istemiyorum rakiplerin. Eskiden orada sadece Müze kısmı ve BJK TV stüdyoları vardı. Bir maçta adamlar müze kısmının kapılarını kırıp stüdyonun içinden girmişlerdi sahaya. Düşünün bu şuan en hafifi. Ama şimdi Eski açık tarafında Hem müze, hem moda alanı, üstünde restoran kafe ve bilmediğimiz bir sürü şey daha. Yani her türlü bize yönelik interaktif şeyler eski açıkta. O yüzden imkan mahal yok öyle bir düşüncenin. Çıkarın aklınızdan. Adamların zarar verebileceği her şey bu tribünün altında. Müzemize girip kupayı çalsalar ortalığı yıkarsınız.  :olmaz :olmaz

Yeni açık dış köşesinden her yere açık sağında, solunda, aşağısında ve yukarısında hiçbir yer olmayan, her yerinde teknoloji kokan stadımızda rakip taraftar için ''köhne'' bir tribün olacaktır. Mümkün olsa koltuksuz yapılır tamamen pasif kalmaları için. Yeni açıktaki baskıdan zaten pek bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum. Ha oldu da kaşındılar ve kaşınmaya devam ediyorlarsa eğer. O tribün civarında etrafa zarar verebilecekleri hiçbir şey yok. Bizimkiler hakkını verir iki köşeden sıkıştırıp dışarı alıp kafalarını dış duvarlara sürte sürte alev çıkartırlar. :hiho: :hiho:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eski açıkta kati şekilde olmasını istemiyorum rakiplerin. Eskiden orada sadece Müze kısmı ve BJK TV stüdyoları vardı. Bir maçta adamlar müze kısmının kapılarını kırıp stüdyonun içinden girmişlerdi sahaya. Düşünün bu şuan en hafifi. Ama şimdi Eski açık tarafında Hem müze, hem moda alanı, üstünde restoran kafe ve bilmediğimiz bir sürü şey daha. Yani her türlü bize yönelik interaktif şeyler eski açıkta. O yüzden imkan mahal yok öyle bir düşüncenin. Çıkarın aklınızdan. Adamların zarar verebileceği her şey bu tribünün altında. Müzemize girip kupayı çalsalar ortalığı yıkarsınız.  :olmaz :olmaz

Yeni açık dış köşesinden her yere açık sağında, solunda, aşağısında ve yukarısında hiçbir yer olmayan, her yerinde teknoloji kokan stadımızda rakip taraftar için ''köhne'' bir tribün olacaktır. Mümkün olsa koltuksuz yapılır tamamen pasif kalmaları için. Yeni açıktaki baskıdan zaten pek bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum. Ha oldu da kaşındılar ve kaşınmaya devam ediyorlarsa eğer. O tribün civarında etrafa zarar verebilecekleri hiçbir şey yok. Bizimkiler hakkını verir iki köşeden sıkıştırıp dışarı alıp kafalarını dış duvarlara sürte sürte alev çıkartırlar. :hiho: :hiho:
:claps: :claps: :claps: :claps: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Aram

Zaten olay çıkartan taraftarları almıyoruz ki. Derbilerde taraftarı yok adamların. Zaten anadolu takımları olay çıkarmıyor @roadmonster
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı ALBATROS

yeni açık konserler için düşünülüyor ama deplasman tribünde koruma demirleri ve ağ olmayacakmı? her konserden önce takıp çıkarırlar herhalde

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Sezer

@ALBATROS @Necmi abi zamanında cevabı vermiş
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-3-(seref-bey-stadyum-projesi)/msg129483/#msg129483

@mixline olduda kaşınan çıktı duramadılar yerlerinde ona hitafen söyledim bizden hariç kafaya oynayan diğer 4 takımı kastediyorum ben. Bazı şeyleri yakıp yıkmayı sevenler var hani.

Çevrimdışı aşığımsana

Umarım stada gectigimizde özellikle kombineli taraftarımız maç ayırt etmeden her maça gider.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı esguel

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı Tolga

Az önce bir tane kiriş yerleştirildi
Çatı kirişini takıyorlar
Bu saatte çatı kirişi takılabildiğini bilmiyordum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

sanki 2 tane takılmış gibi geldi bana çalışıyorlar herkes kamerayı açsın atrekşın var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

Çatı kirişini takıyorlar
valla helal olsun, şu saatte bile hiçbir şey kaçmıyor kartalların gözünden  :)

Çevrimdışı Anıl

sanki 2 tane takılmış gibi geldi bana çalışıyorlar herkes kamerayı açsın atrekşın var :D
1 tane takılmış sanki @Efe abi :) Zaten 2 tane kiriş montajı için hazırlık yapılmıştı.

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı Efe

1 tane takılmış sanki @Efe abi :) Zaten 2 tane kiriş montajı için hazırlık yapılmıştı.

evt 1 tane takılmış 2.kiriş için hazırlık var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Demek ki geceleri de çatı kirişi takılabiliyormuş bu iyi haber :super:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı esguel

Bu da çatı konusunda herşeyin yolunda olduğunun göstergesi :)

Çevrimdışı SDemirsoy

demek çatı kirişi gece de takılabiliyormuş :D helal olsun