Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692320 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı talha

Ulan herkes bir sorun diyor sorun ne bilen yok biri bilgilendirsin millet kafayı yicek burada. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Selamlar :)

sorun dedi bombayı bıraktı ve gitti :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı samet67

bjk_mabet twitter: Çatı kirişleri gelmeye devam  ediyor.

Çevrimdışı Efe

bjk_mabet twitter: Çatı kirişleri gelmeye devam  ediyor.

çatı kirişleri gelmeye devam ediyor  ama sorun var ilginç gerçekten @kyiv insanları merakta bırakma lütfen ne varsa söyle yoksada sıkıntıyı sokma kimseyi :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Acaba şuan statta kaç tane çatı kirişi var :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

çatı kirişleri gelmeye devam ediyor  ama sorun var ilginç gerçekten @kyiv insanları merakta bırakma lütfen ne varsa söyle yoksada sıkıntıyı sokma kimseyi :bandit:
Evet neyse mesele açıkça söylemeli biz de bilelim yani ne oluyor ne bitiyor. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

duran bir şey yok yeni açıkta vinç rahat çalışamadığı için tezgahlar ve malzemenin kalkması gerekiyor o bekleniyornerde dört tane takılacak o kadar takacak yerde yok yeni açıkta ben iki tane takılacak biliyorum zaten taş çatlasa üç tane takılabilir

Çevrimdışı Sedat_BJK

@kyiv cikan sikinti nedir abim. Bi anlativersen...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 18:30:20 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Doğuhan

Çevrimdışı megiddo

@kyiv dünkü haberi yeni mi okumuş, eski açık üstün kapanmamamsı ondan mı bahsediyor acaba?

Çevrimdışı Doğuhan

yeni açığın bir kısmını rakip taraftarlarla paylaşmak çok koyuyor...

Çevrimdışı ekesicil

yeni acik kösedeki son prekasti hala takmadilar

gicik oldum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

taze çıktı hayırlı olsun  :sevinc
yeni açığın bir kısmını rakip taraftarlarla paylaşmak çok koyuyor...

Hayırdır kardeşim helikopterle mi geçiyodunuz :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

galiba helikopterle geçiyorlar başka bi hava aracı olacağını sanmıyorum belkide o ufak uçan kameralardandır :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadın fotosunu çekebilmek için herkes tüm yolları deniyor @SDemirsoy süzere bile çıktı o derece yani :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğuhan

aynen kardeşim  :lol: bursa istanbul arası sefer yapıyorlar 1-2 senedir bende bi kere deniyeceğim diye hep içimde vardı iddaa dan da piyango vurunca affetmedim  :lol: bahaneyle mabeti de görmüş olduk farklı açıdan  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

galiba helikopterle geçiyorlar başka bi hava aracı olacağını sanmıyorum belkide o ufak uçan kameralardandır :D
2. foto bi camın arkasından çekilmiş galiba helikopter :evillol:

Pata pata pata pata pata pata :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aynen kardeşim  :lol: bursa istanbul arası sefer yapıyorlar 1-2 senedir bende bi kere deniyeceğim diye hep içimde vardı iddaa dan da piyango vurunca affetmedim  :lol: bahaneyle mabeti de görmüş olduk farklı açıdan  :)
Vaaay şanslılardansın mübarek :ok: :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

şanslısın vodafone arenayı o açıdanda gördün :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

eline sağlık kardeşim bizede bu açıdan göstermiş oldun  @Doğuhan

Çevrimdışı Doğuhan

eline sağlık kardeşim bizede bu açıdan göstermiş oldun  @Doğuhan

ne demek sizlerin sayesinde her gün biz takip ediyoruz dakikası dakikasına bir faydamız olduysa ne mutlu  :)