Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694113 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

ben dün iki tane takılacak diye duymuştum @Efe
iyi bare 1 mayis oncesi 2 tane daha takacaklar ic kisimda iskele calismasida suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rizzi

@Rizzi  ama manipule ettin  :D  şirketler takım tutmaz çok haksız itham olur bu Nevzat bey örneğinde yanlış olmuş adam hayır için cebinden parasını vererek iş yaptırıyor para nakit olunca her firma üzerinde baskı kurarsın Nevzat bey kendisimi yaptı oda bir firmaya yaptırdı peki yaptırırken sence firmanın sahibinin tuttuğu takımı sormuşmudur :D
şimdi çiçekler örneği vereceğim obitaş tıkır tıkır parasını alarak işini yaptı ama biliyormusun çiçekler daha parasını alamadı ben daire satıp işleri devam ettirdiklerini biliyorum iş yürüsün diye firma kendi sermayesini koydu şimdi senin teorine göre çiçeklerin sahibi Beşiktaşlımı :D
tersi her zaman doğru değil tabiki...

Yani: Firma sahibi Beşiktaşlı olunca kesinlikle ekstra gayret sarfediyor. Ama Firma sahibi Beşiktaşlı değilse ekstra gayret sarf etmez diye bir yorum yok... Çomakta sokabilir, ekstra gayret de sarf edebilir her iki yönede açık.

Bu arada çiçekler Fikret Orman'ın kendi şirketininde uzun süredir beraber çalıştığı bir firma.
Burada birkaç nokta var. Hem reklam.. çiçekler Vodafone Arena'yı yaptı.. nokta..  ikincisi mahçup olma olmama durumu var. İsterlerse 3-5 daire satsınlar ama paralarını alacaklar. Bugüne kadar kimsenin parası kalmadı bizde. Hatta hak etmeyenin soyanın dahi.. Faiziyle aldılar..

Çevrimdışı Rizzi

Çok yanlış düşünüyorsunuz.
Kiriş imalı üst ringdeki ankraj plakaların=kolonların yerleri belli olmadan yapılamadı.
Beton işleri yapılırkın kolonların yerleri tam olması gereken yerde değildiler. Bunlardan sonra ölçülüp kiriş imalatları devam ettirildi.

Her şirket mümkün oldukçu erken bitirip kar yapmak, yeni iş almak ister. GSlisi bile aynısı yapar.

Valla hep bahane hep bahane!!!

Bütün gecikmelerin altında hep bir bahane var... vida uymadı ankraj belli değildi :)

Beton işleri yapılırken kolonların yeri nınınını..

Prekast yavaşladı çünkü betonlar şişmişti, esas obitaş çiçekler yavaş götürdü..

Obitaş ve çiçekler:   Harifyat geç alındı, çok uzun sürdü, çalışacak yer yoktu, temel atamadık, vs vs

Harfiyatçı: Fore Kazık uzun sürdü, gündüz kamyonları çıkaramadım, vs vs

Fore Kazıkçı: Numaralıdan kaya çıktı, iş uzadı, yeni makine getirttim, vs.

Herşeyin şuçlusu kayalar bu durumda.. Kahrolsun numaralıdan çıkan kaya, inşaatı acaip geciktirdin... şimdiye çoktan Vodafone Arena'da oynuyorduk..

Fark ettiniz mi buraya ne zaman yazsam 2 gün içinde stadyumda ki işler hızlanıyor...

Neden Acaba?

Çevrimdışı yigitcan1903

Bütün gecikmelerin altında hep bir bahane var... vida uymadı ankraj belli değildi :)

Obitaş ve çiçekler:   Harifyat geç alındı, çok uzun sürdü, çalışacak yer yoktu, temel atamadık, vs vs

Herşeyin şuçlusu kayalar bu durumda.. Kahrolsun numaralıdan çıkan kaya, inşaatı acaip geciktirdin... şimdiye çoktan Vodafone Arena'da oynuyorduk..

Fark ettiniz mi buraya ne zaman yazsam 2 gün içinde stadyumda ki işler hızlanıyor...

Neden Acaba?

Gazeteye yaz hocam  :D

Çevrimiçi Necmi

Neden Acaba?

o zaman her gün yaz bir an önce bitsin topu topu 44 ileti atmışsın :bandit: stadın gecikmesinin ana nedeni demekki sensin :D

Çevrimdışı Deniz

Neden Acaba?

Fİkret Orman sizi seviyor  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Rizzi

her gün bağırıp çağırırsak kaale almazlar  :)
Bu çatı mayıs ayında komple monte edilecek, en geç haziran ilk haftası kaldırılacak..

başka yolu yok. iz inşaat ona göre yapsın düzeltsin planını... kirişlerini üretip ankrajını sonradan ekleseydi...daha tek parça iç halka mı kedi yolumu gelmedi stadyuma.. bir gün gecikirse her gittiğim yerde konuşurum valla.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

Bu çatı mayıs ayında komple monte edilecek, en geç haziran ilk haftası kaldırılacak..

başka yolu yok. iz inşaat ona göre yapsın düzeltsin planını... kirişlerini üretip ankrajını sonradan ekleseydi...daha tek parça iç halka mı kedi yolumu gelmedi stadyuma.. bir gün gecikirse her gittiğim yerde konuşurum valla.

mayıs ayında anca kirişler biter halat serilmeye mayıs ortası başlar haziran sonunda çatı halatlarını havada görürüz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 14:36:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kötü Beşiktaşlı varmı :alala:
başkan reza zerrab için aynen öyle dedi.
sen anlamadın espriyi :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 14:54:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
prekast bitince izleyecek bişey kalmadı.
wc lere kamera koysunlar bari orayı izleyelim :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali

o değilde yarın çalışma olur mu stadda?

Malum 1 mayıs, taksim, biber gazı

Biber gazının stadı etkileyeceğini pek düşünmüyorum. Eylemciler 2 senedir Barbaros'un ötesine geçemiyor, çatışmalar da Barbaros, Nikah dairesi çevresinde gerçekleşiyor

Çevrimdışı ozan062

kötü Beşiktaşlı varmı :alala:

kendi deyimiyle
bizde pusu kulturu varmıs
gözümüzdende iyi Beşiktaşlı odlguumuz ortaya cıkmıyor oyle olması için loca alınmalı
yani bizler kombineyle bile iyi Beşiktaşlı değiliz:/

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Katılıyorum. Küfekiler ya da iç işler için nasıl birden fazla ekip çalışıyorsa çatı içinde fazla ekip olmalıydı diye düşünüyorum.
Belki konu unutuldu gitti ama eminim benim gibi canlı yayında ilk olarak takılmayan 5 çatı kolonunu gözleyen arkadaş çoktur. Ayrıca kulüpten de resmi açıklama gelmedi. Eğer olumsuz bir durum varsa bize düşen yüzbinlerce Beşiktaşlı olarak orada toplanmaktır, kulübün haklarını savunmak, sonuna kadar yanında olduğumuzu göstermektir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Sen ocağa alıştır kendini şimdiden
Bir de Şenol Güneşe :D

alısmak istemiyorum ama:((
Sampiyon olarak stadımıza geçicez diyoruz ,, oyle olmuyor nasıl bi geçiştir o acaba:(( zaman kaymasımı olacak  :alala: :bawling:

hele diğer madde bana cok ters o konuda büyük problemler var:((
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 15:16:26 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Numarali trinunlerdeki iskeler ay sonu bitebilir demistik onlarda bitme asamasina gelmis 2 gundur hazirlik vardi yerlerine koymuslar iskeleleri orta taraflar halledilince artik halatlar icin on hazirlik baslar bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

alısmak istemiyorum ama:((
Sampiyon olarak stadımıza geçicez diyoruz ,, oyle olmuyor nasıl bi geçiştir o acaba:(( zaman kaymasımı olacak  :alala: :bawling:

hele diğer madde bana cok ters o konuda büyük problemler var:((
Yapacak bir şey yok:))

Çevrimiçi Necmi

Numarali trinunlerdeki iskeler ay sonu bitebilir demistik onlarda bitme asamasina gelmis 2 gundur hazirlik vardi yerlerine koymuslar iskeleleri orta taraflar halledilince artik halatlar icin on hazirlik baslar bence
Numaralı kısmında yol kapatmak için izin alınacağınından bir veya iki gecede vurup çıkarlar

Çevrimdışı sallapati

merdiven prekastları+ düz prekastlar+ rampa + halat iskeleleri+ çatı kolonları + çatı kirişleri... bunların hepsi 30 günde biter mi?

Çevrimdışı Efe

Numaralı kısmında yol kapatmak için izin alınacağınından bir veya iki gecede vurup çıkarlar

zaten başka çarede yok orda kaç kiriş varsa gece yolu kapatıp hemen koymak zorundalar şu yeni açığı bi döndürseler daha hızlı şekilde bitirebilirler kirişleri 15-20 gün daha kiriş işileri olacaktır  ama halat işleride başlayacağı için sıkıntı yok şuanlık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet67

Yeniinönüstadı twitter hesabından. 2 tane çatı kirişi takılmaya hazır bekliyor.

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı Serbestilker

Rampadan foto yok mu hiç ya? dün açılabilir demişti mabet ama hala tık yok ne alemde oradaki işler? :alala:
çǿκ کεdíκ طę ∂طí