Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5693316 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Hak ihlali yok aslında.

Senden tekrar para istemiyor satın aldığın zaman dilimi için.

Stad ocakta açılırsa Ocağa kadar hakkın var ama Ocak'tan sonrası 1.5 yıllık satılacak sadece bunun satışını Ocak'ta değil temmuzda başlatacak.

Hukuki olarak bilemem sıcak para ihtiyacı olacağı için kesinlikle deneyeceklerdir bunu.
Bu şekilde olursa sıkıntı kalmıyor hukuki açıdan da
Temmuzda da alırıkkkk  :bandit:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Şimdi 35 yaşında olanların 19 yaşında olduğu yıllara ait bir şarkı "Rengin - Yalnız Gece" bir diğer parçası "" dinleyin pişman olmazsınız.
Neden böyle bi şey paylaştığımı soracak olursanız eğer, bende bilmiyorum. Dinledim mutlu oldum, sizde olun istedim diyelim (:

:D :D :D pek severek dinlerdim
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Ahmet Nur Çebi , çatının tamamını Haziran sonunda, stadıda Ekim ortalarında açılacığını söylemiş  :ok:

Çevrimdışı izorlu85

@kcptl i hatırlıyorum küçük enişteyi gördükçe :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

bi @LVNT.GEMICI değilim abi ama olsun levent abi çığır açtı bu işte :D
  yok cnm altı üstü bi çatı kirişi yakladık  :biggrinking:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ErsinA.

beyaz vinç anladık çalışıyorsun bugün ama boom unu gözümüze sokmana gerek yok  :D  çekil şu kameranın önünden

ysariusta

• Ziyaretçi

Arenadan bir sezonumuz var, bana temmuzda dese ki 500 ver yarım sezon uzatalım hemen atlarım.

Çevrimdışı YunusEmre

Eğer ilk maçları deplesmana alırsa kulüp stad ne zaman açılırsa açılsın sezon sonu biter kombineler yani 17 iç saha maçı bir yıl demek ötesi olmaz...

Çevrimdışı cagdas44

yok cnm altı üstü bi çatı kirişi yakladık  :biggrinking:

ABi hiç öyle deme o çatı kolonunu gördüğünü ispatlaman için ABD başkanına kadar devreye sokmuştuk resmen  :D

Çevrimdışı ErsinA.

Eğer ilk maçları deplesmana alırsa kulüp stad ne zaman açılırsa açılsın sezon sonu biter kombineler yani 17 iç saha maçı bir yıl demek ötesi olmaz...

Çok mantıklı bir çözüm ama böyle bir çözüme izin verir mi tff.. tabiki hayır.

Çevrimdışı faith

Arkadaşlar, Tuğrul Yenidoğan'ın Youtube kanalını mutlaka takip edin. Efsane videolar var :busted_cop:
Bu röportajda muhabir Feyyaz'a bize gollerini anlatır mısın diyor, Feyyaz ilk gol sağdan orta geldi, ikinci gol... İkinci gol nasıldı???

Çevrimdışı YunusEmre

Geçmişte örnekleri olması lazim ama...

Çevrimdışı Fatih

Arenadan bir sezonumuz var, bana temmuzda dese ki 500 ver yarım sezon uzatalım hemen atlarım.
500 ver yarim sezon uzatalim abi  :biggrinking:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 10:48:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Zaten iyi olmaz 17 deplasman çok sayıda puan kaybı demek sonra iç saha olsa bile toparlayamaz belini takım normal şekilde başlamak yine de en doğrusu.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 10:49:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Buna federasyon da diğer kulüpler de yanaşmaz

Çevrimdışı yigitcan1903

Senin tuzun kuru tabi Fotomaç  :money:
Senin koltuğu da alıcam
Vurucam kırbacı  :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

Zaten iyi olmaz 17 deplasman çok sayıda puan kaybı demek sonra iç saha olsa bile toparlayamaz belini takım normal şekilde başlamak yine de en doğrusu.

İzinden dolayı olacağını sanmıyorum ama bu seneki maçları baz alırsak Beşiktaş dış saha maçlarında 33 puanla lider. ikinci gs 28 puan.

Yani 28 haftada aldığımız 61 puanın 33ü deplasman, 28i iç sahada alınmış. ki iç sahalar da deplasman sayılır bize.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 11:07:27
  • Beşiktaş / Bodrum
İzinden dolayı olacağını sanmıyorum ama bu seneki maçları baz alırsak Beşiktaş dış saha maçlarında 33 puanla lider. ikinci gs 28 puan.

Yani 28 haftada aldığımız 61 puanın 33ü deplasman, 28i iç sahada alınmış. ki iç sahalar da deplasman sayılır bize.

Haklısın ama Durum biraz farklı.

Devamlı deplasmana gidip devamlı rakip taraftara maruz kalmıyoruz.

2 haftada 1 oluyor bu. Ankara'ya gitsek de onlar bizim taraftarımız bizim ortamımız oluyor.

17 maç devamlı dışarıda oynamak çok farklı bir olay bir anda devreyi 6. 7. bitiririz iş işten geçer pek iyi olmaz bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 11:07:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Senin koltuğu da alıcam
Vurucam kırbacı  :evillol:

:money:

Ben zaten kapalıya geçmek istiyordum  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

:money:

Ben zaten kapalıya geçmek istiyordum  :kop:
Ben de göbeğe kaymayı düşünüyorum kapalıda
Çıkarırlarsa 1,5 senelik

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 11:11:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben de göbeğe kaymayı düşünüyorum kapalıda
Çıkarırlarsa 1,5 senelik

Tanıtımı o kadar kötü yaptılar ki 6 taksit maksimum dediler ondan eski açık aldım.

Sonra öğrendim ki Bjk Bonus 9 taksit yapıyormuş pişman  oldum iş işten geçti
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tarık16

Stat ne zaman açılırsa açılış gününden itibaren 1 yıl hakkımız var
Senin dediğin tüm yollar hak ihlali
Satın aldığın hizmete tekrar para ödemezsin,talep edilirse hukuk dışı olur
He olur mu olur ama bizim yönetimde
Sonuçta yine olan Beşiktaş'a olur basiretsizlikten
Davaları kaybederler

Hukukun en temel maddelerinden biri olan Medeni kanun madde 2 der ki "Herkes, haklarını kullanırken ve borçlarını yerine getirirken dürüstlük kurallarına uymak zorundadır.Bir hakkın açıkça kötüye kullanılmasını hukuk düzeni korumaz."  bu da demektir ki stad ne zaman açılırsa 1 yıl kombinene kimse dokunamaz , aksi durum hak ihlalidir ve Ticaret kanununa göre bir ticari işletme olan BJK AŞ. basiretli davranmadığı ve stad açılışını tam olarak öngöremeyip kombineleri buna göre ayarlayamadığı için aleyhine açılacak her davayı kaybetme ihtimali ile karşı karşıya kalır, duruma göre tazminat bile ödemek zorunda kalabilir. yani bana göre yerimiz garantide :)

Çevrimdışı Fatih

Senin tuzun kuru tabi Fotomaç  :money:
O degil de su passolig'in cikmasi bi yandan iyi oldu.. Persembe gununden basliyorlardi beni aramaya fato bilet var mi diye..Alnim da biletix yaziyordu sanki (Küfür Yasak)₆..  :lol: :lol:

Ben kombine alip sizin yaninizda izlemeyi dusunuyordum @Çağrı ama kapatmislar satislari... Benim bir sucum yok  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yigitcan1903

Hukukun en temel maddelerinden biri olan Medeni kanun madde 2 der ki "Herkes, haklarını kullanırken ve borçlarını yerine getirirken dürüstlük kurallarına uymak zorundadır.Bir hakkın açıkça kötüye kullanılmasını hukuk düzeni korumaz."  bu da demektir ki stad ne zaman açılırsa 1 yıl kombinene kimse dokunamaz , aksi durum hak ihlalidir ve Ticaret kanununa göre bir ticari işletme olan BJK AŞ. basiretli davranmadığı ve stad açılışını tam olarak öngöremeyip kombineleri buna göre ayarlayamadığı için aleyhine açılacak her davayı kaybetme ihtimali ile karşı karşıya kalır, duruma göre tazminat bile ödemek zorunda kalabilir. yani bana göre yerimiz garantide :)

Hocam Çağrının dediği farklıymış
Anlaştık sonradan