Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5693236 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı SDemirsoy

@Deniz Çatısız açılabilirmiş diyorlar
günaydın orası beton aracı girebilsin diye bırakıldı sonradan kapatılacak :D @yigitcan1903 @Deniz

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Küçük sarı çatı kiriş korkuluğu taşıyor.Muhtemelen çatı kiriş konabilir ama bugün ama yarın.Paletli kamera önünde.Beyaz alacalının yanında ama neyaparlar görünmüyor.Şuan hareket yok.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı yigitcan1903

günaydın orası beton aracı girebilsin diye bırakıldı sonradan kapatılacak :D @yigitcan1903 @Deniz
Peki beton aracının üstüne mi kapatıcaz

Çevrimdışı yash26

gunaydin..  birkac gundur aklimda olan bir durum stadin arkasinda bize verilmeyen alan.. bukadar guzel bi yapinin arkasinda bukadar cirkin konteynir ve temizlik araclari yerine ortak olarak bir alan yapilamazmiydi? misal en fazla 3 katli (zemin+2) orta alani acik yine disi kufeki taslariyla kaplanmis bir bina.. zemin kati dukkanlar birinci kat belediye ikinci kat ise bjk ofisleri.. goruntuyu bozan temizlik araclari ise yer altina yapilacak bir otoparkla -1 katina alinsa cok daha guzel olmazmiydi? bu dusunuldumu bilemiyorum ama stad insaatindan alakasiz bir sekilde rahatca yapilabilir diye dusunuyorum..
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı faith

herkese günaydın,
sabah sabah 4 vinç hızlı bir çalışma içinde, ayrıca 3-4 kişi de yeni açık tribünü süpürüyor sanırım...

Çevrimdışı SDemirsoy

Peki beton aracının üstüne mi kapatıcaz
yok ya oraya fışkırtıcı giriyor sonra kapatılacak @yigitcan1903

Çevrimdışı ZEKI

Küçük sarı çatı kiriş korkuluğu taşıyor.Muhtemelen çatı kiriş konabilir ama bugün ama yarın.Paletli kamera önünde.Beyaz alacalının yanında ama neyaparlar görünmüyor.Şuan hareket yok.
cok ara verildi cati kirisleirne bugun konulur herhalde  :biggrinking:

Çevrimdışı bjkem

gunaydin..  birkac gundur aklimda olan bir durum stadin arkasinda bize verilmeyen alan.. bukadar guzel bi yapinin arkasinda bukadar cirkin konteynir ve temizlik araclari yerine ortak olarak bir alan yapilamazmiydi? misal en fazla 3 katli (zemin+2) orta alani acik yine disi kufeki taslariyla kaplanmis bir bina.. zemin kati dukkanlar birinci kat belediye ikinci kat ise bjk ofisleri.. goruntuyu bozan temizlik araclari ise yer altina yapilacak bir otoparkla -1 katina alinsa cok daha guzel olmazmiydi? bu dusunuldumu bilemiyorum ama stad insaatindan alakasiz bir sekilde rahatca yapilabilir diye dusunuyorum..
kardesım bızım alanımızda bile yer vardı daha buyuk bır stad belkı 3 katlı yapılabılırdı ama konu besıktas olunca hersey ımkansız bir her mac ful cekıp hemen kapasıte arttırımına dıkkat cekmelıyız :D
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı SDemirsoy

vinç geldi sanırım çatı kirişi takacaklar

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Yanlış anons yapanı ateşe veriyoruz burda @SDemirsoy  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 09:31:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Vodafone Arena'nın çatısını yapmaya başladıklarını da belirten Çebi, "Haziran ayı sonunda çatıyı tamamen bitireğiz. Daha sonra da çimle ilgili çalışmalara başlayacağız.

Bir aksikik olmaz ise Ekim ayının sonuna doğru yeni stadımızda oynamaya başlayacağız." İfadelerini kullandı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı serti67

lan samet ne goz varmıs masaallh kucukken havucları butunmu yuttun beee:::::::== :D :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

Vodafone Arena'nın çatısını yapmaya başladıklarını da belirten Çebi, "Haziran ayı sonunda çatıyı tamamen bitireğiz. Daha sonra da çimle ilgili çalışmalara başlayacağız.

Bir aksikik olmaz ise Ekim ayının sonuna doğru yeni stadımızda oynamaya başlayacağız." İfadelerini kullandı.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

lan samet ne goz varmıs masaallh kucukken havucları butunmu yuttun beee:::::::== :D :D
hoaydaa abi herkes görür onu ya kocaman vinç  :kop: @serti67

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

Sanırım stad yapılmaya başlandığından beri en gerçeğe yakın açıklama :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Yanlış anons yapanı ateşe veriyoruz burda @SDemirsoy  :evillol:
valla ben vinci gördüm takar mı takmaz mı ona kalmış  :evillol: @yigitcan1903

Çevrimdışı faith

Şimdi 35 yaşında olanların 19 yaşında olduğu yıllara ait bir şarkı "Rengin - Yalnız Gece" bir diğer parçası "" dinleyin pişman olmazsınız.
Neden böyle bi şey paylaştığımı soracak olursanız eğer, bende bilmiyorum. Dinledim mutlu oldum, sizde olun istedim diyelim (:

Çevrimdışı Anıl

İşaretlediğim bölümde çatı iskelesi var mı :alala: Eğer yoksa neden yok :alala:

Çevrimdışı Altuğ

@faith günaydın şarkı önerileri kısmına alalım seni :lol: nerden geldi aklına hakkaten bu şarkı bi anısı olmalı  :bandit: