Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5693221 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Madem rampa biraz geç açılacak bu arada paletli içerdeki malzemeleri dışarı çıkartamaz mı?? Sanki bugün benzer birşeyler denedi gibi gördüm ama.

Çevrimdışı mert_

aynen prekastlairn bitmesi, rampanin acilmamasi bize yaramadi ustad
olsun @ZEKI abi ne rampalar bitti bu da biter açılır inşallah :)

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Levent BAL

Google maps'deki modele ışık çalışması yapmaya çalıştım kolonların ışıklandırması hakkında fikir verebilir diye düşündüm. :)

Çevrimdışı Aram

@mixline yeni açık üst kattayım ben 411 de oradan al istersen.

411 de fena değil. bende 111 düşünüyodum zaten @roadmonster
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Deniz

Yalnız fark ettiniz mi tüm gün 3 vinç 1 dk bile durmadı saha içi ana baba günüydü giflerde çok bir değişim yokmuş gibi görünüyor.Halbuki ne kadar çok iş yapıldı bugün.Çatı yapılırken bunalıma giren çok olur  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Aram

Çevrimdışı Sezer

411 de fena değil. bende 111 düşünüyodum zaten @roadmonster

@mixline kafami sağa çeviriyorum yeni açık sola çeviriyorum kapali tribünü. TAm köşedeyim anlayacağın Hatta 411-3-4 boştu en son. açıldığında kapmazlarsa al gel yanıma Üst kattan maç izlemek çok zevkli olacak bizim stadda. Sahanın içinde olacağız  :)

Çevrimdışı bjkem

çatı tamamen ne zaman yükselir sizce psikolojımı ona gore hazırlıcam su saha içi temızlense bıde gozumuz gonlumuz acılsa :D
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Aram

@roadmonster kardeşim bi açılsın kombineler o zaman konuşalım senle kesin  :ok:
@Deniz beşiktaşlı olmak bunalımdır zaten. lider de olsak şampiyon da olsak öyle.  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Nostalji:@Necmi abi burayı neden boşluk bıraktılar :alala:  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Neco

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama şu pilot kameranın duracağı yerden saha içini gösteren birkaç foto veya video olsa da (sanki pilot kamera gibi  :D) kamera açısını ve yüksekliği bir görsek  :money:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama şu pilot kameranın duracağı yerden saha içini gösteren birkaç foto veya video olsa da (sanki pilot kamera gibi  :D) kamera açısını ve yüksekliği bir görsek  :money:
Aynen valla güzel olurdu :tabe: @keremfrat1 rica etsek? :upto:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Neco

Aynen valla güzel olurdu :tabe: @keremfrat1 rica etsek? :upto:
Şimdi düşündüm de aslında canlı yayın kamerasına yakın bir açı olacak, çünkü bildiğim kadarıyla aralarında 1 loca katı kadar fark var  :iscrewy:
Ama yine de o açıdan güncel bir resim iyi gider herhalde  :icool:
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 01:58:31 Neco ]

Çevrimdışı Neco

İstanbul'da yaşayan arkadaşlar o kadar şanslı ki imreniyorum vallaha  :bawling:. 2 haftada bir şu muhteşem stadda maç izleyecekler  :halay:

Çevrimdışı Efe

çatı tamamen ne zaman yükselir sizce psikolojımı ona gore hazırlıcam su saha içi temızlense bıde gozumuz gonlumuz acılsa :D
tahmini haziran sonu yukselmeye baslar ama tam ne zaman olacak kimse bilmiyor hersey caticilarin elinde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

herkese günaydın...

@BLLKARA10
arkadaki arkadaşın hareketleri  :D
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 10:31:54 Altuğ ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı yigitcan1903

Nostalji:@Necmi abi burayı neden boşluk bıraktılar :alala:  :kop: :kop: :kop:

@Deniz Çatısız açılabilirmiş diyorlar