Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691365 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2015, 18:50:44
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Neden hiç çatı kirişi takılmıyor  :alala:
Konteyner'lar vincin yanaşmasına engel oluyor diye biliyorum...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı cursedofdragon

Konteyner'lar vincin yanaşmasına engel oluyor diye biliyorum...

iyide çok geç kalıyoruz ya. :bawling:

Çevrimdışı aşığımsana

Gökyüzünden mabedimiz...
(instagram'dan alıntıdır)
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi Geçen Gün ben Ust kat derecesi 36 dedim diye bana kızmıştın ama Bjk tv dede 36 Derece Dediler :bandit: :bandit:
 :kop: :kop: :kop: :kop: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı realsorak

Sevgili Abilerim ve Besiktas Arena takipcisi arkadaslar herkese merhaba. Uzun suredir forumu ve stadin durumlarini bu portal uzerinden takip ediyorum, emegi gecen herkesin binlerce kez eline saglik. Uye olma mesaj yazma kismeti buguneymis  :ebebe: Eger mumkunse bir soru sormak isterim. Kapali tribunun localarinin bagzilarina duvar orulmus ve pimapen pencere takilmis. Bu localar calisanlarin kalmasi icin simdilik odaciklara donusturuldugu icin mi bu sekilde (daha sonradan duvarlar yikilip loca cami getirilebilir) yoksa boyle mi kalacaklar bilen var midir?  :D

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi Geçen Gün ben Ust kat derecesi 36 dedim diye bana kızmıştın ama Bjk tv dede 36 Derece Dediler :bandit: :bandit:
Bjk tv de kaba insaat kasimda bitti de dediler?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sevgili Abilerim ve Besiktas Arena takipcisi arkadaslar herkese merhaba. Uzun suredir forumu ve stadin durumlarini bu portal uzerinden takip ediyorum, emegi gecen herkesin binlerce kez eline saglik. Uye olma mesaj yazma kismeti buguneymis  :ebebe: Eger mumkunse bir soru sormak isterim. Kapali tribunun localarinin bagzilarina duvar orulmus ve pimapen pencere takilmis. Bu localar calisanlarin kalmasi icin simdilik odaciklara donusturuldugu icin mi bu sekilde (daha sonradan duvarlar yikilip loca cami getirilebilir) yoksa boyle mi kalacaklar bilen var midir?  :D
Öncelikle :hosgeldin
Onlar Loca değil, Yönetim Ofis olarak kullanıyor , Geçici olarak :bandit:
Daha sonra kaldırlıp , Locaya çevirilecek @realsorak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Sana Kızması için Doğruluk payına gerek  yok ki  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoş Geldin @realsorak

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne kadar o cafe gibi yerde oturup oyun oynamak  :alala: :alala:
Stat izleri içecekleri içer oyunu oynar resimleri çeker kalkarız....!
@SDemirsoy nasıl giriliyor oraya  :alala:

Çevrimiçi Necmi

kimin ne dediğinin bir önemi yok proje ne diyorsa o inşaat o projeye göre yapıldı
kişiler konuşmaz belgeler konuşur
bunu ben çizmedim mimarın çizimi inşaat buna göre yapıldı

Çevrimdışı ErmanS

Ne kadar o cafe gibi yerde oturup oyun oynamak  :alala: :alala:
Stat izleri içecekleri içer oyunu oynar resimleri çeker kalkarız....!
@SDemirsoy nasıl giriliyor oraya  :alala:

hakikaten ne guzel yermiş orası @Yusuf Tunaoğlu. Otel mi bu?

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

@ALI RIZA oraya girdim ben otelin lobisi orası sanırım cafe değil cafe en tepede o da tadilattaydı çıkamamıştık :D

Çevrimdışı Sezer

Bitsin de. Daha o stadda kanser olcaz. Bnce rehabilitasyon merkezi şart stada  :evillol:@Efe
Bnce stad açılışında sağ baştan say gibi bi sistem olsa iyi olur  :kop: @EleSuDökenSuat

@mixline yeni açık üst kattayım ben 411 de oradan al istersen.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

Akyazı Arena ‏@AkyaziArena  4 dk.
Takım otobüslerini taraftarlara hiç gözükmeden stada sokabilmek için yapılan tünellerin otobüslerle aynı yükseklikte yapıldığı ortaya çıktı.  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Takım otobüslerini taraftarlara hiç gözükmeden stada sokabilmek için yapılan tünellerin otobüslerle aynı yükseklikte yapıldığı ortaya çıktı.  :kop: :kop:

:biggrinking: :biggrinking: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Şaka di mi bu  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Rizzi

gülme komşuna gelir başına

trabzonluların bir suçu yok.

toki den bu kadar!!

ysariusta

• Ziyaretçi

toki den bu kadar!!
Elbette onların kusuru değil bu. TOKİ'nin açıklamasını merak ettim ben ya, "Özel otobüs yaptırıyoruz" falan gibi. Minibüsle gitsinler o zaman. 3 minibüs falan

Çevrimdışı TØLGA

toki den bu kadar!!
Trabzonluların bir suçu olduğu için söylemedim zaten
akyazı arena twitter hesabı böyle yazdı doğruluk derecesini bilemem
toki işi olduğu için paylaştım trabzon forumuna bakıp doğruluğunu öğrenirim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK