Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691373 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı @yeniinonustadi
Vodafone Arena 29 Nisan 2015

Çevrimiçi Necmi

eyer yanilmiyorsam dun bjkmabet rampa yarindan itibaren acilacak dedi ve dikkatimi cekti okadar zamandir rampa ne zaman acilir diye soranlar bi yorumda  bulumadilar  :lol: :lol: artik saha icindeki malzemelere by by diyecez bence  :sevinc
yok bu gün açılamıyor farklı bir iş çıktı şu an çalışıyorlar rampada iş makineleri kazıyor zemine demir bağlamışlar yani dünkü plan iptal olmuş gibi görünüyor şu an gördüğüm nerden baksan bir hafta @bjkdortmund

Çevrimdışı Fatih

Saha icindeki karisikliktan dolayi beni buhran basiyor, icim daraliyor  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Yeni İnönü Stadı @yeniinonustadi
Vodafone Arena 29 Nisan 2015
çok güzel görünüyor benim için bu stad artık bitti bundan sonra keyifle güzelleşmesini izleyeceğim

Çevrimdışı ErsinA.

Saha icindeki karisikliktan dolayi beni buhran basiyor, icim daraliyor  :bandit:

yeni inönü fotosuna bak için açılsın o zaman  :D

ben baktıkça bakasım geliyor.

Çevrimdışı Deniz

yok bu gün açılamıyor farklı bir iş çıktı şu an çalışıyorlar rampada iş makineleri kazıyor zemine demir bağlamışlar yani dünkü plan iptal olmuş gibi görünüyor şu an gördüğüm nerden baksan bir hafta @bjkdortmund
Hoaydaaaaa
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kralkartal

çok güzel görünüyor benim için bu stad artık bitti bundan sonra keyifle güzelleşmesini izleyeceğim
Abi kombineler tekrardan ne zaman cikar satisa bir bilgin varmi?

Çevrimiçi Necmi

şu vinçlerin bir kaç günlük işi kaldı ondan sonra iş makineleri sahayı tesviye eder sanırım halat serilmeye başlanmadan bir şeyler yapılır gibi geliyor

Çevrimiçi Necmi

Abi kombineler tekrardan ne zaman cikar satisa bir bilgin varmi?
yok ama stadın açılacağı ışığı ortaya çıkınca bir rüzgar yaratılıp satış yaparlar

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ErsinA.

koltukları da paletli takarsa hiç şaşırmam.  :D

her işe koşuyor walla.

Çevrimdışı scape_bjk

çatı kirişlerinin durumu ne yani üreitimnde falan sıkıntı mı var çok fazla takılmamışta

Çevrimdışı SDemirsoy

her işe koşuyor walla.
yine iş kiltlediler kapalıya geldi :D

Çevrimdışı Efe

Numaralida tribunlere kurulan iskeleler de calisma suruyor bi kac gune o bolumude bitirecekler paletli kapaliya geldi bakalim ne yapacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kirisler icin baya koruma agi kondu yeni aciga iskeleler de kondumu 4 -5 tane kiris takilacak duruma gelecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı Efe

artık kiriş görelim bu nedir yau
görürsün merak etme hazirlik yapiyorlar takilir yakinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 18:20:09 Necmi ]

Çevrimdışı Hunter1987

her işe koşuyor walla.
İşi bitince stoperde mi denesek? Boyu da uzun her hava topunu alır valla. Bence çok iyi kivirir bu işi de 😄
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı egehan_67

Paletlinin şu an ne yaptigini bilen var mi?

Çevrimdışı mert_

BJK TV VODAFONE ARENA HABERİ

çok güzel paylaşım @sallapati, stad efsane görünüyor  :D   

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı murat_

abi ne rampaymis ya bizim rampa ile 3kopru ayni anda bitecek herhalde :D neyse saglik olsun kazasiz belasiz olsunda  nasil olsa su yatagini bulur    :eyes