Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5690732 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

valla bence GS li.
Biz buradan böyle diyeceğiz ki, o adamda bakın ben GSli MS li değilim, bu iş profesyonel iş fanatinizmle GS ile BJK ile alakası yok, ben şirketim paramı alıp işimi yaparım deyip zamanında hatta daha önce bitirecek.

Ama bırakalımda şirket kendini savunsun, bu lafları kendi desin, biz burada "iz inşaat" avukatlığına soyunmayalım!!!

Onlar zamanında bitirsin hatta madem takım tutmanın bu işle bir alakası yok zamanından da önce bitirsin..
Sizin dediklerinizi kendileri ispat etsin...

Ben Fanatik BJK li Nevzat Demir'in bizim tesisleri hangi hızda bitirdiğini bilirim.

Tabiki şirketin sahibinin  tuttuğu takımla alakası var...

BJK_Mabet bjkmabet değilde, saracoglu_magbet olsaydı işini bu kadar azimle isteyerek sahiplenerek yapacağını mı zannediyorsunuz?
Ben profesyonelim bjk inşaat çalışınıyım paramı verirler işimi yaparım derdi sıyrılırdı...

Göz ardı etmeyin...

Bu nedir ya  :evillol: :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2015, 13:56:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
sıcaklar başladı uyuşuklaştım yerimden kalkasım gelmiyor.
inşaallah işçiler ve vinçler de benim gibi yaymaz :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Henüz bilgi yokmu yoksa "zordur almak bizden kızı"  olayımı  @Necmi abi  :D
yalnız gerekirse 1 değil 5 deveye atlatırız hendeği bizdeki aşk BEŞİKTAŞK kapısında yatarız gene alırız.  :D sen sızıntı çalışmalarına başlamışsındır şimdi, dört gözle bekliyoruz abi sızıntıyı  :nerd:

yok kardeşim bir bilgi olsa kesinlikle paylaşıyoruz bankada faize yatırmıyoruz :D  yayınlanmaması gereken bilgiyide aslında üstü kapalı yayınlıyoruz
mesela onbeş gündür size bırakın çatal merdiveni, sarabı falan daha büyük sorunlar var yönetimin yanında durmak destek olmak gerekiyor yönetime sallama zamanı değil diyorum işte çatı meselesini basına sızana kadar dillendiremedik dillense bize zarar verirdi biz sızdırmadık gündemi yaratanlar sızdırdı amaç önümüze taş koymaktı burdada sarab tartışmalarını icra olaylarını falan gündem dışı tutmaya çalıştık birilerinin amaçlarına alet olmayalım dedik bir çok arkadaşta duyarsız olduğumuzu körü körüne yönetim desteği yaptığımızı söyledi ama benim gördüğüm taraftarın manipüle edildiğiydi burda buna izin veremezdik Beşiktaş sevdamızdır ve sevdamızı korumamız gerekiyor bazı şeyleri öğrendiğimiz halde söyleyemiyorsak bilinki Beşiktaşa zarar verebileceğini düşündüğümüz içindir onun dışındaki her konu emin olun paylaşılıyor foruma yazamasak bile özelden yazıp bilgilendiriyoruz soran arkadaşları  @Engin

Çevrimiçi Necmi

valla bence GS li.
Biz buradan böyle diyeceğiz ki, o adamda bakın ben GSli MS li değilim, bu iş profesyonel iş fanatinizmle GS ile BJK ile alakası yok, ben iyi bir şirketim,  işimi son sürat yaparım deyip zamanında hatta daha önce bitirecek.

Ama bırakalımda şirket kendini savunsun, bu lafları kendi desin, biz burada "iz inşaat" avukatlığına soyunmayalım!!!

Onlar zamanında bitirsin hatta madem takım tutmanın bu işle bir alakası yok zamanından da önce bitirsin..

Ben Fanatik BJK li Nevzat Demir'in bizim tesisleri hangi hızda bitirdiğini bilirim.

BJK_Mabet bjkmabet değilde, saracoglu_magbet  olsaydı işini bu kadar azimle isteyerek sahiplenerek yapacağını mı zannediyorsunuz?
Ben profesyonelim bjk inşaat çalışınıyım paramı verirler işimi yaparım derdi sıyrılırdı...

Göz ardı etmeyin...

@Rizzi  ama manipule ettin  :D  şirketler takım tutmaz çok haksız itham olur bu Nevzat bey örneğinde yanlış olmuş adam hayır için cebinden parasını vererek iş yaptırıyor para nakit olunca her firma üzerinde baskı kurarsın Nevzat bey kendisimi yaptı oda bir firmaya yaptırdı peki yaptırırken sence firmanın sahibinin tuttuğu takımı sormuşmudur :D
şimdi çiçekler örneği vereceğim obitaş tıkır tıkır parasını alarak işini yaptı ama biliyormusun çiçekler daha parasını alamadı ben daire satıp işleri devam ettirdiklerini biliyorum iş yürüsün diye firma kendi sermayesini koydu şimdi senin teorine göre çiçeklerin sahibi Beşiktaşlımı :D

Çevrimdışı kralkartal

numaralı alt locaların yeni açık tarafındaki köşede 2 adet locaya duvarmı örülmüş benmi yanlış görüyorum?? :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2015, 14:27:42
numaralı alt locaların yeni açık tarafındaki köşede 2 adet locaya duvarmı örülmüş benmi yanlış görüyorum?? :iscrewy: :iscrewy:
bjktv olacak felan deniyordu orası o yüzden mi ki :ssss:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

Orası baştan beri öyle değil miydi?

Çevrimdışı Deniz

Paletli malzemeleri ortaya mı topluyor?Kamyon getirip götürecekler sanırım..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Orası yeni açık alt :ok:

Çevrimdışı Anıl

Güvenlik filesini sarı vincin önüne getirdi sanırım yeni açık tarafına takılacak o file :tabe:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2015, 14:35:19
benzin döküp yakacaklar :iwantattention:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deniz

Güvenlik filesini sarı vincin önüne getirdi sanırım yeni açık tarafına takılacak o file :tabe:
Ortalık bayağı karışık yoğun bir çalışma var  :icool:

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta prekast ve iskele kurulumu suruyor cati kirisi icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

Orası yeni açık alt :ok:

orası numaralıyaa yenı acık ust trıbununun sonundakı fazlalıgın sagında kalıyo altında degil..

Çevrimiçi Necmi

orda loca yok orası yeni açık sınırları içinde kalıyor @kralkartal

Çevrimdışı kralkartal

Çevrimdışı Aram

stad bitince paletli reyiz için pankart açalım  :evillol: :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimiçi Necmi

ki hemen uzerındekı localar acık dıkkat et
onun üzerindeki açık olan iki yerde loca değil ne amaçla kullanılacak bilmiyorum ama loca olarak kullanılmayacak aynı şekilde kapalı tarafıda öyle @kralkartal

Çevrimdışı İhsan

valla bence GS li.
Biz buradan böyle diyeceğiz ki, o adamda bakın ben GSli MS li değilim, bu iş profesyonel iş fanatinizmle GS ile BJK ile alakası yok, ben iyi bir şirketim,  işimi son sürat yaparım deyip zamanında hatta daha önce bitirecek.

BJK_Mabet bjkmabet değilde, saracoglu_magbet  olsaydı işini bu kadar azimle isteyerek sahiplenerek yapacağını mı zannediyorsunuz?

Göz ardı etmeyin...

Çok yanlış düşünüyorsunuz.
Kiriş imalı üst ringdeki ankraj plakaların=kolonların yerleri belli olmadan yapılamadı.
Beton işleri yapılırkın kolonların yerleri tam olması gereken yerde değildiler. Bunlardan sonra ölçülüp kiriş imalatları devam ettirildi.

Her şirket mümkün oldukçu erken bitirip kar yapmak, yeni iş almak ister. GSlisi bile aynısı yapar.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimiçi Necmi

orası numaralıyaa yenı acık ust trıbununun sonundakı fazlalıgın sagında kalıyo altında degil..
numaralı aut çizgisinden itibaren başlıyor localarda numaralıda kalıyor

Çevrimdışı Engin

yok kardeşim bir bilgi olsa kesinlikle paylaşıyoruz bankada faize yatırmıyoruz :D  yayınlanmaması gereken bilgiyide aslında üstü kapalı yayınlıyoruz
mesela onbeş gündür size bırakın çatal merdiveni, sarabı falan daha büyük sorunlar var yönetimin yanında durmak destek olmak gerekiyor yönetime sallama zamanı değil diyorum işte çatı meselesini basına sızana kadar dillendiremedik dillense bize zarar verirdi biz sızdırmadık gündemi yaratanlar sızdırdı amaç önümüze taş koymaktı burdada sarab tartışmalarını icra olaylarını falan gündem dışı tutmaya çalıştık birilerinin amaçlarına alet olmayalım dedik bir çok arkadaşta duyarsız olduğumuzu körü körüne yönetim desteği yaptığımızı söyledi ama benim gördüğüm taraftarın manipüle edildiğiydi burda buna izin veremezdik Beşiktaş sevdamızdır ve sevdamızı korumamız gerekiyor bazı şeyleri öğrendiğimiz halde söyleyemiyorsak bilinki Beşiktaşa zarar verebileceğini düşündüğümüz içindir onun dışındaki her konu emin olun paylaşılıyor foruma yazamasak bile özelden yazıp bilgilendiriyoruz soran arkadaşları  @Engin
Eyvallah abi  :ok:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Efe

Paletli cati kolonlarini almis eski aciga gidiyor galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Paletli çıldırdı şampiyonluk istiyor  :ishock: