Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698456 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ozamn tum sımıtler sana helal olsun nese caktırma konu dısına cıkmayalım yerız fırcayıı:)
Sağolasın abi :)

Zaten ben sabıkalıyım konu dışı yüzünden :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

ozamn tum sımıtler sana helal olsun nese caktırma konu dısına cıkmayalım yerız fırcayıı:)
Konu dışı mı kalmış abi, stadla ilgili yazılar konu dışı şuan :D

Çevrimiçi Necmi

yazdıklarınızdan  etkilendim bu sene kulübe destek olamamıştım girdim netten kartal yuvasına 200 liralık alışveriş yaptım yazlık. beşiktaş sizden razı olsun  :tabe:
:ok: Beşiktaşın bizden razı olma gibi bir durumu yokki biz bu kulübün sahibiysek bunları zaten yapmak zorundayız her kes elinden geleni yapmalı mesela ben buraya reklam almıyordum kesinlikle  sonra düşündüm bunun yanlış olduğuna karar verdim maden burda bir gelir elde etme imkanı var Kulübünde bu kadar paraya ihtiyacı var koyalım reklamı geliride kulübe aktaralım sonra başladık aşağı yukarı aylık 150 tl civarı kazandırıyor buda bir forma ediyor hem alamayan bir arkadaşı mutlu ediyoruz hemde kulübe ufacıkta olsa katkı katkıdır. Umarım daha fazlası gelirde kulübe daha fazla kazandırırız. Yani bir sürü yol bulunabilir birde her katkı para olacak değilki  her gün Resmi siteye girin BJK TV ye girin kartal yuvalarına girin resmi sitelerimizin hitlerini yükseltin bu şekilde imaj olarakta büyük katkıda bulunursunuz Alexa tolbar kurun bu şekilde girin Resmi twiteer hesaplarını sürekli takip edin Beşiktaş internet üzerinde ne kadar aktif olursa bu basın üzerindeki yeri açısındanda önemlidir artık uyanma zamanı basının rengi yoktur kim daha fazla kazandırırsa onun kuyruğunda gezer Beşiktaştan aldığım bir bilgidir internette dolanan Beşiktaşlı sayısı 350000 miş bunuda sosyal medya hesaplarından falan takip ederek buluyorlar şimdi bu hesaplar daha aktif ve herkes tarafından kullanılırsa bu rakamlar büyür ve basınında ağzını sulandırır ve bu kişileri kendi sitelerinede çekmek ister çekmesinin yoluda seni yalamaktan geçer o zaman yapılması gereken bir yerde Beşiktaşın resmi hesabı varsa takip edeceksiniz biz burdayız diyeceksiniz Beşiktaş taraftarı bu tip şeylere dikkat etmiyor mesela diyoruzki üye olun buraya ziyaretci olarak kalmayın sizin buraya üye olmanız buraya bir menfaat sağlamıyor sen siteye girdikten sonra ha üye olmuşsun ha olmamışsın hiç önemli değil her halükarda aynı hit ama üye olmanın avantajı şu insanlar siteye bakıyor 1500-2000 üyesi var diyor burun kıvırıyor kimse buraya gün içersinde 45000 kişinin girdiğini bilemezki günlük 45000 tekil ziyaretcisi olan taraftar forumumu var neden Beşiktaş forumlarında bu kadar insan dolaşıyor diye göstermeyelim hep işte böyle az görünüyoruz aslında sessizde çok büyük bir kitleyiz birde ses çıkartmayı burdayız demeyi öğrensek her şey çok daha güzel olacak alt tarafı iki satır yazı yazacaksınız üye olmak için yada kısayol çubuğuna Beşiktaşın resmi hesaplarını atacaksınız ve gün içersinde arada bir girip yoklayacaksınız ve biraz da açık tutmanız gerekiyor aç kapa olmaz birde alexa tolbar yükleyerek yaparsanız bütün hesaplarımızı zirveye çıkartırsınız ve bunun emin olun büyük katkısı olur bunları sponsorlarımızın sitelerinede yaparsanız merak etmeyin alması gerekenler bu bilgiyi alır ve Beşiktaşın ve Beşiktaşla birlikte adı geçenin marka değerinin yükseldiğini göstermiş olursunuz ve sponsor olacak firmalar çok daha sıcak bakar

Çevrimdışı serti67

olsun yınede ıhale bıze kalmasın :)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mert_

şampiyonluğumuza sadece 7 hafta kaldı. lig maçlarına passolig gerekçesiyle gelmeyenlerin bu tutumlarındaki samimiyetini gençlerbirliği maçında göreceğiz inşallah :)

çatal ve rampa diyelim de konu dışına çıkmamış olalım, sakata gelmeyelim :)

Çevrimdışı mellfred

:ok: Beşiktaşın bizden razı olma gibi bir durumu yokki biz bu kulübün sahibiysek bunları zaten yapmak zorundayız her kes elinden geleni yapmalı mesela ben buraya reklam almıyordum kesinlikle  sonra düşündüm bunun yanlış olduğuna karar verdim maden burda bir gelir elde etme imkanı var Kulübünde bu kadar paraya ihtiyacı var koyalım reklamı geliride kulübe aktaralım sonra başladık aşağı yukarı aylık 150 tl civarı kazandırıyor buda bir forma ediyor hem alamayan bir arkadaşı mutlu ediyoruz hemde kulübe ufacıkta olsa katkı katkıdır. Umarım daha fazlası gelirde kulübe daha fazla kazandırırız. Yani bir sürü yol bulunabilir birde her katkı para olacak değilki  her gün Resmi siteye girin BJK TV ye girin kartal yuvalarına girin resmi sitelerimizin hitlerini yükseltin bu şekilde imaj olarakta büyük katkıda bulunursunuz Alexa tolbar kurun bu şekilde girin Resmi twiteer hesaplarını sürekli takip edin Beşiktaş internet üzerinde ne kadar aktif olursa bu basın üzerindeki yeri açısındanda önemlidir artık uyanma zamanı basının rengi yoktur kim daha fazla kazandırırsa onun kuyruğunda gezer Beşiktaştan aldığım bir bilgidir internette dolanan Beşiktaşlı sayısı 350000 miş bunuda sosyal medya hesaplarından falan takip ederek buluyorlar şimdi bu hesaplar daha aktif ve herkes tarafından kullanılırsa bu rakamlar büyür ve basınında ağzını sulandırır ve bu kişileri kendi sitelerinede çekmek ister çekmesinin yoluda seni yalamaktan geçer o zaman yapılması gereken bir yerde Beşiktaşın resmi hesabı varsa takip edeceksiniz biz burdayız diyeceksiniz Beşiktaş taraftarı bu tip şeylere dikkat etmiyor mesela diyoruzki üye olun buraya ziyaretci olarak kalmayın sizin buraya üye olmanız buraya bir menfaat sağlamıyor sen siteye girdikten sonra ha üye olmuşsun ha olmamışsın hiç önemli değil her halükarda aynı hit ama üye olmanın avantajı şu insanlar siteye bakıyor 1500-2000 üyesi var diyor burun kıvırıyor kimse buraya gün içersinde 45000 kişinin girdiğini bilemezki günlük 45000 tekil ziyaretcisi olan taraftar forumumu var neden Beşiktaş forumlarında bu kadar insan dolaşıyor diye göstermeyelim hep işte böyle az görünüyoruz aslında sessizde çok büyük bir kitleyiz birde ses çıkartmayı burdayız demeyi öğrensek her şey çok daha güzel olacak alt tarafı iki satır yazı yazacaksınız üye olmak için yada kısayol çubuğuna Beşiktaşın resmi hesaplarını atacaksınız ve gün içersinde arada bir girip yoklayacaksınız ve biraz da açık tutmanız gerekiyor aç kapa olmaz birde alexa tolbar yükleyerek yaparsanız bütün hesaplarımızı zirveye çıkartırsınız ve bunun emin olun büyük katkısı olur bunları sponsorlarımızın sitelerinede yaparsanız merak etmeyin alması gerekenler bu bilgiyi alır ve Beşiktaşın ve Beşiktaşla birlikte adı geçenin marka değerinin yükseldiğini göstermiş olursunuz ve sponsor olacak firmalar çok daha sıcak bakar
çok doğru şeyleri yazmışsın, hatırlatmışsın hocam söylediklerini  sıklıkla hatırlamalıyız. beşiktaşın bizden başka kimsesi yok

Çevrimiçi Necmi

yok bunlar konu dışı sayılmaz son zamanlar yok koltuk rengi yok çatal merdiven diye söyleyen arkadaşlar alınmasın ama boş konuşmalar yerine biraz Beşiktaş gerçeklerinden bahsediyoruz yoksa koltuklar alınmış depoda duruyor siyah desek ne olur beyaz desek ne olur zaten bir plan yapılmış projesi çizilmişki ona göre koltuk almışlar yani bu saatten sonra bu değişmez çatal merdiven olmasın diyenede bir kere taraftar girip çıkarken o girişin önünde durmayı denesin derim ondan sonra çatalıda boş verin zikzak yapın der boş konuşuluyor oraya sen tek başına girmeyeceksin binlerce kişi birlikte girip çıkacak ve en büyük baskının olacağı yer giriş önleridir düz merdiven yapıp koridor oluşturursan milleti aşağıdan toplarsın bana kimsede yabancı stadları örnek vermesin orda Beşiktaş taraftarı yok biz yürüyüş yolunu bile kullanmayız koltuklardan insanların üstüne basarak gideriz orda tünelin önünde iki tane kendini bilmez çıkar orda can alır

Çevrimdışı Efe

Hoşgeldinmi diyeyim Allah kurtarsınmı diyeyim Bilemedim şimdi :alala: tek iyi olan Beşiktaşın maçlarını stadda izlemek herhalde :evillol:
forum çoğunluk eski açık ortada 121 blok üst kısımlardan aldı bizler ordayız ama aramızda numaralıda takılan burjuvalarda var isimleri lazım değil :D

ben biliyorum bi tane beyfendi var  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıktaki çatı kolonlarını bitirsinler hemen kirişleride taksınlar artık ama ilk şu vinci söksünler hangisi daha iyi  olur acaba kolonlarla kirişleri takmakmı yoksa vinci sökmekmi çelişki içinde kaldım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZORBEY

Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı serti67

eski açıktaki çatı kolonlarını bitirsinler hemen kirişleride taksınlar artık ama ilk şu vinci söksünler hangisi daha iyi  olur acaba kolonlarla kirişleri takmakmı yoksa vinci sökmekmi çelişki içinde kaldım :D
vınc sokulmesı ıcın eskı acık rampada ıs bıtmesı lazım ona var gıbı daha baska bı vıncle dısardan mudahele edılme sans olsa da  ıcerdekı vınc sokulse
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Efe

vınc sokulmesı ıcın eskı acık rampada ıs bıtmesı lazım ona var gıbı daha baska bı vıncle dısardan mudahele edılme sans olsa da  ıcerdekı vınc sokulse

yoo içerideki sarı vinç söküyor yeni açıktanda dışarı çıkarılıyor numaralıdaki öyle yapıldı ya eski açıktaki vinci hala kullandıkları için sökmüyorlar işler bitmedi bi türlü :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

yoo içerideki sarı vinç söküyor yeni açıktanda dışarı çıkarılıyor numaralıdaki öyle yapıldı ya eski açıktaki vinci hala kullandıkları için sökmüyorlar işler bitmedi bi türlü :bandit:
bende onu dedım ıs bıtmeden sokemıyolar belkı dısardan kucuk vınclerle rampaya mudahele edebılselr ıı olurduu ozamn sokulurdu ıcerdekı vınc
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

bende onu dedım ıs bıtmeden sokemıyolar belkı dısardan kucuk vınclerle rampaya mudahele edebılselr ıı olurduu ozamn sokulurdu ıcerdekı vınc
direnseler direnseler 3 gün daha direnirler mecbur sökecekler

Çevrimdışı Efe

saha içinde çalıştıkları için malzemeleri ancak kule vinç rampaya indirebiliyor o yüzden imkan yok şuan vinç sökülemez rampayı bitirip malzemelerin dışarı çıkarılması gerekiyor o zaman kule vince ihtiyaç kalmayacak çok sıkıntılı bir durum var aslında kule vinç bozulsa içeriden malzemeyi çıkartamayacaklar paletli onada yetişir :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadın seyirci çıkışları hariç 2 tane büyük çıkışı vaar eski açık rampa ve yeni açık rampa bunlar iyi düşünülmüş sadece araç girişi için değil bi sıkıntı olduğunda tahliye içinde çok genişler acil durumlarda direk bu 2 rampadan da tahliye verilebilir saha içinden :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı serti67

direnseler direnseler 3 gün daha direnirler mecbur sökecekler
ole abı o vınc de gıdınce saha ıcı bır duzene nızama gırecek sanırım hava ııken ısler yogun ılerlıyo masallh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler foruma bi şarkı bölümü açsakta gece dinlenicek güzel şarkılar paylaşsak? :)

Çevrimdışı serti67

Abiler foruma bi şarkı bölümü açsakta gece dinlenicek güzel şarkılar paylaşsak? :)
besıktaslı degılmısınız ılla bıyerden romantıge baglıcanız ısıı:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ilhan

Kura çektik sen çıktın :evillol:
Kırşehir'in Bozlaklarından başla

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

besıktaslı degılmısınız ılla bıyerden romantıge baglıcanız ısıı:)))
:lol:
Aynen abi valla, napalım biz beceremeyiz ot gibi yaşamayı illa bir duygu olucak :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kura çektik sen çıktın :evillol:
Kırşehir'in Bozlaklarından başla
Abi ben paylaşırımda burda olmaz :D Şuan ellerim gitmiyo harflere valla necmi abi basacak şimdi burayı :D

Çevrimdışı Geovani

@ilhan abi maça geliyormusun p.tesi kısmetse ordayız
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR