Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698492 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

YAni  aslında  bir  hareket  var  yukarı doğru yönlü ama çok yavaş  artıyor.Ürün satın alma adına.Hesap ortada kardeşim.İlla  gittiğinde 100 liralık almak şart değil.Bunu yerleştirmek lazım beyinlere.O kadar da geniş ürün gamı olduki eskiye göre.Evde asacağın store perde bile var.Senin de dediğin gibi bugün almayacaksak  ne zaman?AMa bir yerde tıkanıyorsun işte.İleri  gidemiyorsun.Daha geniş kitlelere nasıl ulaşacağız,taraftarı kartal yuvalarına nasıl çekeceğiz  onu düşünmek lazım.
Bu Pazar gunu yapılan Organizasyonu Her hafta yapmalıyız , Ozaman Biraz olsun Duzluge çıkarız @Coşkun Mevsim abi
Forza sen ben yok , Sadeceçarşı vs vs gibi Buyuk taraftar siteleri ve sayfaları Sosyal medyadan Organize oldu ve Pazar Gunu kartla Yuvalarına akın etti , Ve normal sıradan Gün cirolarına Göre 3 Kat satış yapmış Kartal Yuvaları bunu bizzat Cemil kent Twitterden açıkladı ...
Bu organizasyonları Her haftaya , Her Aya Yaymalıyız abi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Onumuz Yaz , Yaz urunleri de satışa sunuldu , Mesela Magazadan 15-20 lira verip tişört alacagına Git Kartal yuvasından tişört al , 22 lirayada var 29 liraya da var 34 liraya da var , He ben Çok baskılı logolu urun istemiyorum diyosan Çok sade Baskısız tişortlerde var Bi dünya ,  Hiç bişey alamıyosan gidip Bileklik al 12 Tl :ok: İşportadan 15 - 20 liraya Şapka alacagına 19 liraya Kartal yuvasından Orjinal Şapka al !!!
Bunu Alışkanlık haline getirmeliyiz @Coşkun Mevsim abi

Çevrimiçi Necmi

Passolig'in şöyle bir dezavantajı var. Ben bizim Rize deplasmanına gitmeye niyetlendim. Sanırım ceza yediğimizden dolayı gidemedim. Ama ondan daha büyük bir engelde passolig'di. Benim gidebileceğim maçlar 2-3'tür. Kayseri-Sivas-Rize deplasmanları. Hatta iş ve para durumuna göre sadece Rize deplasmanı kalıyor. Şimdi ben tek maç için 30 lira kart ücreti mi vereceğim? 20 lira zaten deplasman bileti. Böyle böyle çok insan var.
bak kardeşim ne kafa olarak nede uygulama olarak burda pek az kişi benim kadar karşıdır passolige bu gün Beşiktaş bu durumda olmasaydı bu passo yu bana aldırabilecek bir kuvvet kesinlikle yoktu üzerinde ülker ve kola turka yazan hiç bir formayı satın almadım bu gün forma satışları arttıysa emin olun bu sebeplede artmıştır
ama bu gün gelinen noktada hiç bir şey Beşiktaştan daha değerli değil evet fikirlerim düşüncelerim önemli ama Beşiktaşta önemli sadece sorun hangisi daha önemli hangisi için bir diğerini feda ederim noktasına gelip dayanıyor şimdi neyi boykot ediyorum bir banka diğer bir bankadan dahamı az kapitalist Ali Rıza nın savunmasıda yanlış  bir işe ya karşısındır yada değilsindir bir banka olmasında hepsi olsun ne demek o zaman dahamı az sömürüleceksin tamam seneye ortak havuz yapsınlar tüm bankalar girsin işin içine peki ne değişecek bizim açımızdan hiç bir şey yani bu gün karşıysan o günde karşı olmalısın sorun burda bu değilki sorun stada giren her taraftarı suçlu görmek ve suçlu muamelesi yapmak ve izlemek devlet için gerçekten suç izleyeni bulmaktansa herkesi suçlu sayıp ona göre davranmak işin kolay yanı ve esasen bu insanlık suçudur
devlet bu kadar aciz olmamalı sadece itiraz edenler neye itiraz ettiklerini bilmiyorlar neymiş tc mizi veriyormuşuz sanki eskiden vermiyorduk biletix den tc vermeden bilet alınabiliyormuydu şimdi ufak bir detay farkı var kağıt bilet yok davetiye yok hepsi sistemin çarklarından geçmek zorunda stad önünde satılan davetiyeler bitti verilen her davetiyeden bedava biletten devletin haberi var her şeyde belgelendiği için o biletler havalarda uçuşamıyor artık bir yönetici bilet verecekse o bileti kime verdiği kayıt altında çünkü direk tc ye vermek zorunda birde bedavamı verecek yarın bir gün bu kayıt altında olduğu için suçlanabilir kaçacağı bir yer yok ve o yüzden parasını yatırmadan kimseye bilet veremez ve o yüzdende yönetici çıkıp taraftarı satın alamaz tabi burda menfaat sağlayanlarda menfaatlerini kaybediyor ve kulüpte bu işden kâr ediyor sancılı olması normal çok taşı yerinden oynattı ha bu işleri kulüblerede bırakabilirlerdi ama işte o zaman bu olay ortadan kalkamazdı sonuçta taraftar yöneticilerin yumuşak karnıdır. Senin dediğin 30 lira kart ücretine gelince passo olmasaydı bundan fazlasını verecektin akıllı stad yapıyoruz bunu ne sanıyorsunuz stad kendi kendine türkümü çığıracak :D bu sistem olmasaydı bile Beşiktaşta stad açılır açılmaz uygulanacaktı o kartları boşunamı çıkarttılar zaten Beşiktaş kartı almayan bilet alamayacaktı biz sistemi zaten koymuştuk tek farkı vardı biz almak zorunda olurduk birilerine bedava verilirdi sonuçta kulübün kontrolünde hesap verecekleri kimse yok böylesi daha iyi oldu sistem aynı ama tek bize vurmuyor piyango herkes aynı kazanda kaynıyor zararıda hepimize vuruyor kulüpde kazanç sağlıyor

Çevrimdışı ALI RIZA

bak kardeşim ne kafa olarak nede uygulama olarak burda pek az kişi benim kadar karşıdır passolige bu gün Beşiktaş bu durumda olmasaydı bu passo yu bana aldırabilecek bir kuvvet kesinlikle yoktu üzerinde ülker ve kola turka yazan hiç bir formayı satın almadım bu gün forma satışları arttıysa emin olun bu sebeplede artmıştır
ama bu gün gelinen noktada hiç bir şey Beşiktaştan daha değerli değil evet fikirlerim düşüncelerim önemli ama Beşiktaşta önemli sadece sorun hangisi daha önemli hangisi için bir diğerini feda ederim noktasına gelip dayanıyor şimdi neyi boykot ediyorum bir banka diğer bir bankadan dahamı az kapitalist Ali Rıza nın savunmasıda yanlış  bir işe ya karşısındır yada değilsindir bir banka olmasında hepsi olsun ne demek o zaman dahamı az sömürüleceksin tamam seneye ortak havuz yapsınlar tüm bankalar girsin işin içine peki ne değişecek bizim açımızdan hiç bir şey yani bu gün karşıysan o günde karşı olmalısın sorun burda bu değilki sorun stada giren her taraftarı suçlu görmek ve suçlu muamelesi yapmak ve izlemek devlet için gerçekten suç izleyeni bulmaktansa herkesi suçlu sayıp ona göre davranmak işin kolay yanı ve esasen bu insanlık suçudur
devlet bu kadar aciz olmamalı sadece itiraz edenler neye itiraz ettiklerini bilmiyorlar neymiş tc mizi veriyormuşuz sanki eskiden vermiyorduk biletix den tc vermeden bilet alınabiliyormuydu şimdi ufak bir detay farkı var kağıt bilet yok davetiye yok hepsi sistemin çarklarından geçmek zorunda stad önünde satılan davetiyeler bitti verilen her davetiyeden bedava biletten devletin haberi var her şeyde belgelendiği için o biletler havalarda uçuşamıyor artık bir yönetici bilet verecekse o bileti kime verdiği kayıt altında çünkü direk tc ye vermek zorunda birde bedavamı verecek yarın bir gün bu kayıt altında olduğu için suçlanabilir kaçacağı bir yer yok ve o yüzden parasını yatırmadan kimseye bilet veremez ve o yüzdende yönetici çıkıp taraftarı satın alamaz tabi burda menfaat sağlayanlarda menfaatlerini kaybediyor ve kulüpte bu işden kâr ediyor sancılı olması normal çok taşı yerinden oynattı ha bu işleri kulüblerede bırakabilirlerdi ama işte o zaman bu olay ortadan kalkamazdı sonuçta taraftar yöneticilerin yumuşak karnıdır. Senin dediğin 30 lira kart ücretine gelince passo olmasaydı bundan fazlasını verecektin akıllı stad yapıyoruz bunu ne sanıyorsunuz stad kendi kendine türkümü çığıracak :D bu sistem olmasaydı bile Beşiktaşta stad açılır açılmaz uygulanacaktı o kartları boşunamı çıkarttılar zaten Beşiktaş kartı almayan bilet alamayacaktı biz sistemi zaten koymuştuk tek farkı vardı biz almak zorunda olurduk birilerine bedava verilirdi sonuçta kulübün kontrolünde hesap verecekleri kimse yok böylesi daha iyi oldu sistem aynı ama tek bize vurmuyor piyango herkes aynı kazanda kaynıyor zararıda hepimize vuruyor kulüpde kazanç sağlıyor
Aha da Bende bahsedilmiş  :bandit: :bandit: @Necmi abi
Garanti BJK PASSO lig adı altında çıkarsa veya İş bankası BJK Passo çıkartsa Veyahut ZİRAAT BJK PASSO çıkartsa diyelim bunda secenek taraftarın sececeği bankadır...!
"Tekel"e Karşı değilim  :bandit:
Tekelciliğe karşıyım...!   :steamed: 

Çevrimdışı İrfan

Valla abilerim kardeşlerim bugün aldığım iş teklifi sonucu İzmir'e veda edip İstanbul'a adım atmamın resmiyet kazandığı gündür...  :)

Bu da demek oluyor ki kombinemi alıp yeni sezonda mabedimizde yerimi alacağım inşallah...  :sevinc

Ama şanssızlığım bir kaç gün önce satışlar kapandı  :bawling:

Sizlerle de paylaşıyım istedim. Forum ekibi hangi bloktaysa o bloktan alayım diyorum hem tanışma fırsatımız da olur  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı ilhan mansız

1- Önceki yıllarda klüp çok kötü yönetildiği için taraftar katkısı oldukça azalmıştı. Bunu her rakamdan anlamak mümkün. Son dönemde ise taraftar katkısı gerçekten çok iyi. Klübün 9 aylık cirosu 170 milyona ulaştı. Geçen yılın toplam cirosu 143 mlyondu. en az %40 artışla kapatacağız.Yıllık 300 milyon gelire muhtemelen önümüzdeki yıl ulaşacağız.
2- Beşiktaş fb ve gs arasında satış hasılatı satışların maliyetinin üzerinde olan tek klüp Beşiktaş. Bu ilerisi için gerçekten umut veriyor.

En büyük hatamız milletçe plansız programsız hareket edip hemen sonuç almaya çalışmak. Taraftar desteği böyle devam ederse önümüzdeki yıl yenistadla birlikte rakiplerle eşit hatta daha fazla gelire ulaşmış olacağız. Yaklaşık 15 yıl aradan sonra tekrar üç takımın bütçesi eşit veya birbirine çok yakın hale gelecek. Yarışın tam anlamıyla yeniden başlayacağı an o andır

Çevrimdışı ZEKI

Valla abilerim kardeşlerim bugün aldığım iş teklifi sonucu İzmir'e veda edip İstanbul'a adım atmamın resmiyet kazandığı gündür...  :)

Bu da demek oluyor ki kombinemi alıp yeni sezonda mabedimizde yerimi alacağım inşallah...  :sevinc

Sizlerle de paylaşıyım istedim. Forum ekibi hangi bloktaysa o bloktan alayım diyorum hem tanışma fırsatımız da olur  :)
Hayırlı ugurlu olsun, biz istanbuldan kacip izmire yerlesmenin planlari yaparken  :D
Forum genellikle eski acikta 121. blokta toplandi. Ama Stadin her yerinden kombine almis forum uyeleri var.

Çevrimiçi murat

Geçenlerde dergiye abone oldum.karşımdaki iki senelik yapalım dedi  bu ay biraz sıkışığım dedim sonra şıkışığım derken kafama Dank etti tamam iki senelik olsun dedim.sonra bir eski forma gördüm onu aldım.alışveriş yaparken kupa gördüm onu aldım.çakmak gördüm  hediye ettim arkadaşa.elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.şimdi en çok ihtiyaç olan dönem.yaptığım her türlü destek başarılı oldukça bana mutluluk olarak geri dönecek.

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayırlı ugurlu olsun, biz istanbuldan kacip izmire yerlesmenin planlari yaparken  :D
Forum genellikle eski acikta 121. blokta toplandi. Ama Stadin her yerinden kombine almis forum uyeleri var.
121 blok statın inciğini cinciğini bilen blok  :kop: :kop: oraya izzeti ikram da bulunurlar  :super: :super:

Çevrimdışı ilhan mansız

Geçenlerde dergiye abone oldum.karşımdaki iki senelik yapalım dedi  bu ay biraz sıkışığım dedim sonra şıkışığım derken kafama Dank etti tamam iki senelik olsun dedim.sonra bir eski forma gördüm onu aldım.alışveriş yaparken kupa gördüm onu aldım.çakmak gördüm  hediye ettim arkadaşa.elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.şimdi en çok ihtiyaç olan dönem.yaptığım her türlü destek başarılı oldukça bana mutluluk olarak geri dönecek.
destek de çok ciddi artış var, yukarıda kısaca bahsettim. bu rakamlara da yansımaya başladı artık. rakipleri yakalamamız an meselesi. sorun şu ki bırakılan enkaz çok ağır, bir türlü tam olarak kaldırılamadı. Bu sezon bazı maçları az sayıda taraftarla oynamış olabilirz, bu desteğin az olduğunu göstermez. ürkiye şartlarında o stadlar için yine de çok iyi taraftar geldi

Çevrimiçi Necmi

Aha da Bende bahsedilmiş  :bandit: :bandit: @Necmi abi
Garanti BJK PASSO lig adı altında çıkarsa veya İş bankası BJK Passo çıkartsa Veyahut ZİRAAT BJK PASSO çıkartsa diyelim bunda secenek taraftarın sececeği bankadır...!
"Tekel"e Karşı değilim  :bandit:
Tekelciliğe karşıyım...!   :steamed: 
neden o zaman birilerine peşkeş çekilmeyecekmi garanti veya iş bankasıyla ziraatın dahamı iyi olduğunu sanıyorsun
şu Beşiktaş taraftarı yokmu gideceği maçıda seçmek ister sömürüleceği kapitalistide seçmek ister işi sulandırmakta üstüne yok sömürüye karşıysan hepsine karşı ol iyi sömüren kötü sömüren diye bir şey olmaz birde şu kart parası mevzusuda anlamsız ne yani kart parası almazsa sömürmemişmi olacak aslında burda sömürülen taraftar değil kulüpler nedenide kartı aldım 25 tl ödedim kulüp bana bunu geri verdi bilet alıyorum parayı kullanıyorum sonra kulüp geri iade ediyor ben gene kullanıyorum kulüp gene iade ediyor yani verdiğim o 25 lira duruyor bu işden banka ne kazanıyor çünkü benim yaptığım her alış verişden kulüp bankaya komisyon ödüyor ben ödemiyorum yani bu işden kazık yemedim daha hiç ama kulüp yedi bu sistem acayip bir sistem kulüpte isim kullanma hakkından dolayı bankadan para aldı bu işide o şekilde telafi etti eee ne oldu şimdi bankanın bu işden görünen tek kazancı paranın üzeride kaldığı sürece bundan kazanacağı para bunun içinde ciddi bir yatırım yaptı zaten bir çok bankada bu işi kârlı bulmadığı için yapmadı belkide bütün bankaları bu işden sorumlu kıldığın zaman fiyatlar daha yükselecekti şimdi olmayan şeyler üzerinde fikir yürütmenin mantığı yok

Çevrimdışı İrfan

:D teşekkür ederim abi valla inşallah güzel olur diyelim :D

121 den bakayım bende o zaman bi açılsın da :)
We are Electric..!

Çevrimdışı mellfred

Coşkun abi valla içim acıyor ya Beşiktaş gibi bir kulüp kapısına icra geliyor stad yapmak gibi Beşiktaşın geleceğini kurtaracak büyük bir yükün altına girmişsin parasızlıktan çalışan emekçinin parasını ödemekte zorluk çekiyorsun burda insanlar ne yapabiliriz diye düşünmeli ama konuştuğumuz şeye bak çatal merdiven ve koltukların rengi Beşiktaş taraftarı bu değil bu olmamalı tamam ekonomik olarak bir çok arkadaşımız bu harcamayı yapamaz Beşiktaşlılıkta harcanan parayla ölçülmez ama harcayacak olanlarıda teşvik etmek gerekiyor verebilecek olan vermeli kulübün buna ihtiyacı var Beşiktaşın başka geliri yokki kulüp batmış ve battığı yerden çıkmak için tırmalıyor bu gün yapmayacaksak ne zaman yapacağız gün birlik olma günü önce bir battığımız yerden çıkalımda sonra derdi olan etektekilerini dökecek zamanda fırsatta bulur
yazdıklarınızdan  etkilendim bu sene kulübe destek olamamıştım girdim netten kartal yuvasına 200 liralık alışveriş yaptım yazlık. beşiktaş sizden razı olsun  :tabe:

Çevrimdışı serti67

cumleten hayırlı kandıller tekrarı nasıp olur ınsallah dualarımızdada besıktasın yerı varrr ınsallh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ilhan mansız

:D teşekkür ederim abi valla inşallah güzel olur diyelim :D

121 den bakayım bende o zaman bi açılsın da :)
izmirden İstanbula gelmek mi?  :iscrewy: ne diyelim hayırlı olsun. bugün 12 km lik yolu iki saatte gittiğim aklıma gelince  :s20:

Çevrimdışı ahmet türken

yeni isin hayirli ugurlu olsun. Allah utandirmasin. stadda ol da hangi tribunde olursan ol. butun tribunlerde forumdan arkadaslarimiz var. ama cogunluk 121 blok

Çevrimiçi Necmi

Hoşgeldinmi diyeyim Allah kurtarsınmı diyeyim Bilemedim şimdi :alala: tek iyi olan Beşiktaşın maçlarını stadda izlemek herhalde :evillol:
forum çoğunluk eski açık ortada 121 blok üst kısımlardan aldı bizler ordayız ama aramızda numaralıda takılan burjuvalarda var isimleri lazım değil :D

Hoşgeldinmi diyeyim Allah kurtarsınmı diyeyim Bilemedim şimdi :alala: tek iyi olan Beşiktaşın maçlarını stadda izlemek herhalde :evillol:
forum çoğunluk eski açık ortada 121 blok üst kısımlardan aldı bizler ordayız ama aramızda numaralıda takılan burjuvalarda var isimleri lazım değil :D
:icool: :icool: :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

cumleten hayırlı kandıller tekrarı nasıp olur ınsallah dualarımızdada besıktasın yerı varrr ınsallh
Amiiiiinn abicim, seneye inşallah hep beraber statta kandil simidi yersiniz :D

Edit: dur ya.. inşallah bende orda olurum :pray: :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 00:17:31 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı okilic

neden o zaman birilerine peşkeş çekilmeyecekmi garanti veya iş bankasıyla ziraatın dahamı iyi olduğunu sanıyorsun
şu Beşiktaş taraftarı yokmu gideceği maçıda seçmek ister sömürüleceği kapitalistide seçmek ister işi sulandırmakta üstüne yok sömürüye karşıysan hepsine karşı ol iyi sömüren kötü sömüren diye bir şey olmaz birde şu kart parası mevzusuda anlamsız ne yani kart parası almazsa sömürmemişmi olacak aslında burda sömürülen taraftar değil kulüpler nedenide kartı aldım 25 tl ödedim kulüp bana bunu geri verdi bilet alıyorum parayı kullanıyorum sonra kulüp geri iade ediyor ben gene kullanıyorum kulüp gene iade ediyor yani verdiğim o 25 lira duruyor bu işden banka ne kazanıyor çünkü benim yaptığım her alış verişden kulüp bankaya komisyon ödüyor ben ödemiyorum yani bu işden kazık yemedim daha hiç ama kulüp yedi bu sistem acayip bir sistem kulüpte isim kullanma hakkından dolayı bankadan para aldı bu işide o şekilde telafi etti eee ne oldu şimdi bankanın bu işden görünen tek kazancı paranın üzeride kaldığı sürece bundan kazanacağı para bunun içinde ciddi bir yatırım yaptı zaten bir çok bankada bu işi kârlı bulmadığı için yapmadı belkide bütün bankaları bu işden sorumlu kıldığın zaman fiyatlar daha yükselecekti şimdi olmayan şeyler üzerinde fikir yürütmenin mantığı yok

herkese iyi geceler uzun suredir yoktum forumda girip okuyordum sadece ama konu taraftar harcamalarina gelince dayanamadim.
Simdi sizlere hic yorum yapmadan basimdan gecenleri anlatacagim. Bu forumda eski olanlar beni bilir asil isim borsadir. Ancak 4 ay once yeni bir sirket actim ve sahsi hattim dahil tam rakami bilmemekle beraber yaklasik 9 tane hattim vodafone ve her birinde Besiktas icin 5 TL lik paketler isli. Vodafone'a ilk gectigim ay kendi numaram icin konusuyorum yeni hatlar icin degil bana 5 gun icin 80 TL fatura yansittilar ki benim aylik faturam zaten 100 tl ayrica dakikalarimi kesmisler ve bu nedenle dakika asimi yaptim bir sonraki ay gelen tutar 280 TL. Sonraki ay bunu duzelteceklerini ama fatura tarihimi degistirmem gerektigini soylediler bende tamam deyip degistirdim ve yine dakikalarim kisitlandi gelen fatura tutari 330 TL. Tabi sinirlendim odemedim cirkeflik yaptim falan inceleyecegiz odemeyin dediler hattimi kesmisler  odemedim diye :) Bir sonraki faturamda dakika asimi tabiki var ve hat acma kapama parasi yalan olmasin 45 tl :) toplam 420 TL fatura :))) Bu bizim sponsorumuz arkadaslar itiraz ettigimde aldigim tek cevap biz size dakikaniz bitti diye uyari gonderdik oldu.
Konu disi oldugu icin uzgunum. Ama taraftar ayni zamanda musteriyse biraz ozenli olunmali. Aldigim Gururlan t-shirtlerinin rengi ilk aydan soldu (2 modeli de 2 farkli renk  aldim ) , formada beden bulamiyoruz, klup taraftarinin hakkini calistigi kurumlara karsi korumali ve sponsor seciminde bunlar goz onunde bulundurulmalidir. Fenere senede 10 milyon euro odeyip bize senede yeni yaptigi sozde zamla 4,5 milyon dolar odeyen adidasin formasini almak zoruma gidiyor.

Çevrimdışı serti67

Amiiiiinn abicim, seneye inşallah hep beraber statta kandil simidi yersiniz :D

Edit: dur ya.. inşallah bende orda olurum :pray: :biggrinking:
ınsallah herhalde orda olcan sımıtler senden:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ınsallah herhalde orda olcan sımıtler senden:)))
Aman abi ben gelirsem öğrenci olarak gelebilirim kıyma bana :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan

Öncelikle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun
Oturtmaya çalıştığınız bir sistemin alt yapısını kurmamışsanız sonunu fiyaskoyla sonuçlanması kaçınılmazdır. Passolig konusu da hiç bir alt yapısı hazırlanmadan, "ben yaptım oldu" anlayışı doğrultusunda hizmet vermeye çalışan kör topal giden bir sistem.
Halbuki, ülkemizde bankacılık sektörünü düzenleyen ve denetleyen BDDK diye bir Kurum var. Gerekli alt yapı çalışmalarını yapıp,  diğer ülkelerdeki örnekleri ile halka bu sistem anlatılmaya çalışılsaydı inanıyorum ki Passolig bu gün tartışma konusu dahi olmazdı.

Çevrimdışı serti67

Aman abi ben gelirsem öğrenci olarak gelebilirim kıyma bana :lol:
ozamn tum sımıtler sana helal olsun nese caktırma konu dısına cıkmayalım yerız fırcayıı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Eyüp Emir

hayırlı olsun kardeşim evet istnabul un trafiği var ama inan stadımızdan uzak olmak bence daha zor  2 yıldır vatansız gibiyiz benim büyük oğlum marmara hukuk da 2.sınıf öğrencisi puanı Ankara yı tutmasına rağmen Beşiktaş aşkından yazmadı bu aşk hiç bir şeye benzemez hoş geldin ALLAH yolunu açık etsin