neden o zaman birilerine peşkeş çekilmeyecekmi garanti veya iş bankasıyla ziraatın dahamı iyi olduğunu sanıyorsun
şu Beşiktaş taraftarı yokmu gideceği maçıda seçmek ister sömürüleceği kapitalistide seçmek ister işi sulandırmakta üstüne yok sömürüye karşıysan hepsine karşı ol iyi sömüren kötü sömüren diye bir şey olmaz birde şu kart parası mevzusuda anlamsız ne yani kart parası almazsa sömürmemişmi olacak aslında burda sömürülen taraftar değil kulüpler nedenide kartı aldım 25 tl ödedim kulüp bana bunu geri verdi bilet alıyorum parayı kullanıyorum sonra kulüp geri iade ediyor ben gene kullanıyorum kulüp gene iade ediyor yani verdiğim o 25 lira duruyor bu işden banka ne kazanıyor çünkü benim yaptığım her alış verişden kulüp bankaya komisyon ödüyor ben ödemiyorum yani bu işden kazık yemedim daha hiç ama kulüp yedi bu sistem acayip bir sistem kulüpte isim kullanma hakkından dolayı bankadan para aldı bu işide o şekilde telafi etti eee ne oldu şimdi bankanın bu işden görünen tek kazancı paranın üzeride kaldığı sürece bundan kazanacağı para bunun içinde ciddi bir yatırım yaptı zaten bir çok bankada bu işi kârlı bulmadığı için yapmadı belkide bütün bankaları bu işden sorumlu kıldığın zaman fiyatlar daha yükselecekti şimdi olmayan şeyler üzerinde fikir yürütmenin mantığı yok
herkese iyi geceler uzun suredir yoktum forumda girip okuyordum sadece ama konu taraftar harcamalarina gelince dayanamadim.
Simdi sizlere hic yorum yapmadan basimdan gecenleri anlatacagim. Bu forumda eski olanlar beni bilir asil isim borsadir. Ancak 4 ay once yeni bir sirket actim ve sahsi hattim dahil tam rakami bilmemekle beraber yaklasik 9 tane hattim vodafone ve her birinde Besiktas icin 5 TL lik paketler isli. Vodafone'a ilk gectigim ay kendi numaram icin konusuyorum yeni hatlar icin degil bana 5 gun icin 80 TL fatura yansittilar ki benim aylik faturam zaten 100 tl ayrica dakikalarimi kesmisler ve bu nedenle dakika asimi yaptim bir sonraki ay gelen tutar 280 TL. Sonraki ay bunu duzelteceklerini ama fatura tarihimi degistirmem gerektigini soylediler bende tamam deyip degistirdim ve yine dakikalarim kisitlandi gelen fatura tutari 330 TL. Tabi sinirlendim odemedim cirkeflik yaptim falan inceleyecegiz odemeyin dediler hattimi kesmisler odemedim diye

Bir sonraki faturamda dakika asimi tabiki var ve hat acma kapama parasi yalan olmasin 45 tl

toplam 420 TL fatura

)) Bu bizim sponsorumuz arkadaslar itiraz ettigimde aldigim tek cevap biz size dakikaniz bitti diye uyari gonderdik oldu.
Konu disi oldugu icin uzgunum. Ama taraftar ayni zamanda musteriyse biraz ozenli olunmali. Aldigim Gururlan t-shirtlerinin rengi ilk aydan soldu (2 modeli de 2 farkli renk aldim ) , formada beden bulamiyoruz, klup taraftarinin hakkini calistigi kurumlara karsi korumali ve sponsor seciminde bunlar goz onunde bulundurulmalidir. Fenere senede 10 milyon euro odeyip bize senede yeni yaptigi sozde zamla 4,5 milyon dolar odeyen adidasin formasini almak zoruma gidiyor.