ne konuşuyorsun biz kasımpaşamıyız 15 M taraftardan bahsediyoruz o söylediğin rakamları insan utancından dile getiremez birde matah bir şeymiş gibi konuşma 76 binlik stadda oynuyorsun stada gelen taraftar istanbul spordan hallice
350 bin formayı nasıl sattık 350 bin taraftar formamı aldı sanıyorsun herhalde 10 tane ben almışımdır çevremde bildiğim insanların çoğu bir çok kez forma aldı Bende yönetime sallanmasına anlam veremiyorum ne yani Beşiktaşın fabrikaları falanmı var ordan gelen gelirleri kötümü kullanıyorlar yada bankalarda birikmiş hesaplarımı var onu iste bunu iste neymiş bir kaç tane proje çizilip taraftarın onayına sunulacakmış bedavamı çiziliyor sanıyorsunuz o satılan formanın parası yetmez o projeleri çizdirmeye ha bir milyon forma satarsın kombineyi çıktığında iki gün içinde tüketirsin 76 binlik stadı her maç doldurursun işte o zaman dersin bu takım benim iki sene hasılat olur 200 M stad maliyetinin çıkar üçte ikisi üçte birinide kartal yuvasından çıkartırsın o zaman dersin bu stadın parasını ben veriyorum ve orda söz hakkım olacak şimdi parayı kim veriyorsa söz hakkıda onundur
15 M tararaftarı geçtim bir milyan taraftar senede takımı için 200 lira harcasa 200 M eder o yüzden o rakamlaı telafuz etmeyelim senede 200 lirayı bir çocuk harçlıklarından bile arttırarak harcar emin ol
Haklısın ama Durum bu abi , Ama Herkes elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor işte abi ortada bi çaba var sonuçta , Bak Pazar gunu taraftar grupları organizasyon duzenledi Kartla yuvalarından alıl veriş yapmak için , Kartal yuvası Twitter hesabından Cemil Kent , Taraftara özel olarak teşekkur etti

Evet Bende o şekilde yaptım her Ay Kartal yuvasında alıyorum solugu , Bileklik , Bere , Şapka , Atkı , Forma , Tişört vs vs Gücüm yettiğince alıyorum , 2 Forma Aldım , 3cuyı alıcam , Bir kaçtanede Tişort alacam haftaya onumuz yaz , Tişortleri kartal yuvalarından alalım Beyler