Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699144 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Prekasti takamdilar uste vaz gectiler takmaktan :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Prekasti takamdilar uste vaz gectiler takmaktan :bandit:

Klasik son sıra prekast problemleri yine  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Klasik son sıra prekast problemleri yine  :bandit:
zaten o yuzden tum ust sırayı koymadilar duzenleme yapacaklar zaman kaybi sadece  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı haluk.m

dedik bu ay sonu biter mayıs başı takımı taklavatı toplar giderler dedik ama inandıramadık kimseyi :bandit:
adamlar programlarına uydular bu bir ilk inşallah darısı diğer çalışan firmaların başına  :D

Daha merdiven basamaklarını bitirmediler  :bawling: (çatı için kurulan iskeleler engelliyor dizmelerini)
Çatı kaldırıldıktan sonra 1-2 hafta merdiven dizmekle geçer herhalde.
Ayrıca içerideki vinçler çatıcılara kalacak, sonuçta yeni bir projeleri yoksa çatıcılara kiralamaları sorun olmaz.

Haksız mıyım @Necmi abi ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Daha merdiven basamaklarını bitirmediler  :bawling: (çatı için kurulan iskeleler engelliyor dizmelerini)
Ayrıca içerideki vinçler çatıcılara kalacak, sonuçta yeni bir projeleri yoksa çatıcılara kiralamaları sorun olmaz.

merdivenleri yapmak için büyük bir vinç gerekmez bence. Üst katları koysunlar yeter. Alt katlar için küçük bir vinçte iş görür. İlk prekast numunesi geldiğinde bir vinç vardı küçük. Eski fotoğraflara bakarsanız görürsünüz. çatı için kullanılan içerideki paletliden daha büyük gibi geliyor bana. Görücez 15 güne girer içeri. Belki daha ucuza bulmuşlardır. Bi de böyle düşün

Çevrimdışı haluk.m

merdivenleri yapmak için büyük bir vinç gerekmez bence. Üst katları koysunlar yeter. Alt katlar için küçük bir vinçte iş görür. İlk prekast numunesi geldiğinde bir vinç vardı küçük. Eski fotoğraflara bakarsanız görürsünüz. çatı için kullanılan içerideki paletliden daha büyük gibi geliyor bana. Görücez 15 güne girer içeri. Belki daha ucuza bulmuşlardır. Bi de böyle düşün

Evet merdivenleri ufak vinçler halleder(beyaz ve sarı olan). çatı kalktıktan sonra paletli merdiven işi yapamaz zaten. :tabe:
Ekstra paletli gelir'mi  15 güne dediğiniz gibi göreceğiz. ucuza bulmuşlarsa ne mutlu  :sevinc

Maracana

Çevrimiçi Necmi

:dontknow: belki kendi vinçleri vardır getirirler belki o kadar büyük vince ihtiyaç duymazlar çatı kirişleri takıldıktan sonra bir halatları sermek için vinç gerekiyor halatların büyüklüğü ağırlığı önemli  işin sonunda halatlar gerildikten sonra semerleri takmak için büyük vince ihtiyaç duyulur ama halat serim aşamasında ne kadar ihtiyaç olur bilemedim

Çevrimdışı ozan062

yeni acik merdivenler catal..

geçmiş olsun artık merdivenler resmi olarak catal kalmıstır))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

prekast isleri artik caticilara engel olmaktan cikti su rampa acilsada kiris yerlestirme tekrar baslasa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

şu statta başka ne istedik ki yapmasınlar hocam :D bari eski inönüde ki gibi yapsınlar merdivenler çıkış kapısının yanından düz bir şekilde insin

Yabanci takımın stadlarına  bakıp çatal merdiven korkusu yaşamayın boşuna bizim seyirciler merdiven felan demez merak etmeyin her yer dolu dolu olur. Al sana liverpool maçındaki tribünleri izle bizler coşkulu maç izleriz yabancılar gibi  dizi izler gibi değil. :D Cinconun UEFA kupası final maçında ki tribünlere bi bakın  Yabanncılar  recep ivediğin dediği gibi ip gibi dizilmiş bizim Türkler  üst üste idiydi :D

Bence  stad bitsin takım yuvaya geri dönsün çatal merdivende hikaye şeffaf çatı da hikaye orayı yuva yapcak olan bizleriz. BEŞİKTAŞLI RUHU olan insanlar..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

5-6 gun yagis gorunmuyor prekast islerini durduracak bi yagis olmadi bunuda atlattik ay sonuna kadar takabildikleri kadar takacaklar sonrasinda cati isleri artik hizlanir kapalidan farkli islerede baslayabilirler halatlarin altina konacak kalaslari sermek gibi mesela :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

vodafone arena dehşetli güzel oluyor...
bugün düşlerim dehşetli güzel :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ay sonuna kadar tribunlere konan iskelelerde bitecek gibi gorunuyor numaralinin yarisi kaldi sadece orayida yapip ortalarina iskele kurulumu bitirecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatıcılar Yatıyor resmen...! Birisi Uyarması Dürtmesi lazım..!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hangi taraftardan bahsediyorsun takım şampiyonluğa giderken onu stadda yanlız bırakan taraftardanmı bahsediyorsun olimpiyata gitmek zor geldiği için sıcak evinde tv başında izleyen taraftarmı :alala: kongre üye sayımız kadar stadda adam yok kime ne soracaksın ben Beşiktaşlıyım demekle insanlar söz hakkımı alıyor gelirsin stada ne istiyorsan orda tribünde söylersin bak o zaman dikkate alınıyormu alınmıyormu görürsün ama burda pc başında kahveni yudumluyarak istediğin kadar iste kimse bunu ciddiye almaz almamalıda zaten çok basit hesap 70000 lik stad her maç dolsa sezonda 100 M stad geliri demektir bu stadın 1/3 ünü yapar ve o taraftar ne istese yapmak için çaba gösterilir bunu yapamıyorsan konuşmayacaksın birde istekler farklı farklı dır şurda çatal merdivende bile çoğunluğu sağlayamamışsın sanki bütün taraftarın talebiymiş gibi şu anda o merdivenlerin ne olduğunu umursayanların oranı yüzde bir bile değil
@Necmi abi Senin her fırsatta taraftara Sallamana bi anlam veremiyorum , Hep taraftar görevini yapmıyor diyorsun :iscrewy:
Kartla Yuvası Satışları geçen sezona göre %70 artmış tam 30 milyon Tl gelir saglanmış , Forma satış rakamı 350.000 i aşmış , bitmemiş stada 15.000 kombine satılmış , Vip koltuk ve Loca lar bitme noktasına gelmiş Sen hala Taraftar görevini yapmıyor diyorsun :bandit:
Taraftar Daha ne yapsın :alala: :alala: @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mert_

Ay sonuna kadar tribunlere konan iskelelerde bitecek gibi gorunuyor numaralinin yarisi kaldi sadece orayida yapip ortalarina iskele kurulumu bitirecekler
o işin uzun sürmemesi iyi oldu. krokodil arenada epey uzun sürmüştü diye hatırlıyorum hatta iskeleler yanlış gelmiş konanlar kaldırılıp yenileri beklenmişti.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi Senin her fırsatta taraftara Sallamana bi anlam veremiyorum , Hep taraftar görevini yapmıyor diyorsun :iscrewy:
Kartla Yuvası Satışları geçen sezona göre %70 artmış tam 30 milyon Tl gelir saglanmış , Forma satış rakamı 350.000 i aşmış , bitmemiş stada 15.000 kombine satılmış , Vip koltuk ve Loca lar bitme noktasına gelmiş Sen hala Taraftar görevini yapmıyor diyorsun :bandit:
30000000 tl 11 mio $ eder. İyi para ama hep deniyor ya taraftarlığımızı parayla ölçüyurlar diye olimpiyat dolsa takım gider mi. Ankaraya

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

30000000 tl 11 mio $ eder. İyi para ama hep deniyor ya taraftarlığımızı parayla ölçüyurlar diye olimpiyat dolsa takım gider mi. Ankaraya
Olimpiyat olacağına Anlara olsun , orada 40.000 kişiyle bile Atmosfer yapıp baskı kuramıyorsun , Ankarada 20.000 le dehşet atmosfer oluyor , şimdi diyeceksin ki Başaklehir dolsaydıda Ankaraya gitmek zorunda kalmasaydık ! Bak orada haklısın ....
Ama bu sezon Olimpiyatta 4 Maç Full artı Full oynandı, Ortalama 5 milyon Tl den , 20 milyon Tl de buradan gelir var Sadece 4 Maçın geliri , Çok iyi para ...
Ama @Necmi abiye sorsan Taraftar hiç bişey yapmıyor :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

ne konuşuyorsun biz kasımpaşamıyız 15 M taraftardan bahsediyoruz o söylediğin rakamları insan utancından dile getiremez birde matah bir şeymiş gibi konuşma 76 binlik stadda oynuyorsun stada gelen taraftar istanbul spordan hallice
350 bin formayı nasıl sattık 350 bin taraftar formamı aldı sanıyorsun herhalde 10 tane ben almışımdır çevremde bildiğim insanların çoğu bir çok kez forma aldı Bende yönetime sallanmasına anlam veremiyorum ne yani Beşiktaşın fabrikaları falanmı var ordan gelen gelirleri kötümü kullanıyorlar yada bankalarda birikmiş hesaplarımı var onu iste bunu iste neymiş bir kaç tane proje çizilip taraftarın onayına sunulacakmış bedavamı çiziliyor sanıyorsunuz o satılan formanın parası yetmez o projeleri çizdirmeye ha bir milyon forma satarsın kombineyi çıktığında iki gün içinde tüketirsin 76 binlik stadı her maç doldurursun işte o zaman dersin bu takım benim iki sene hasılat olur 200 M stad maliyetinin çıkar üçte ikisi üçte birinide kartal yuvasından çıkartırsın o zaman dersin bu stadın parasını ben veriyorum ve orda söz hakkım olacak şimdi parayı kim veriyorsa söz hakkıda onundur
15 M tararaftarı geçtim bir milyan taraftar senede takımı için 200 lira harcasa 200 M eder o yüzden o rakamlaı telafuz etmeyelim senede 200 lirayı bir çocuk harçlıklarından bile arttırarak harcar emin ol